Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barbarella79

babska ankieta dla wszystkich dziewczyn- bardzo proszę

Polecane posty

Gość kot ma pchly
ala ma kota

Gość kot ma pchly
ala ma kaca

Gość kot ma pchly
pchly maja ubaw

1. 25-30 2. Nie 3. Tak 4. nie najlepsza 5. Nie (w drodze) 6. 0 7. Tak 8. Wpadkowa 9. Nie 10. Nigdy nie czytam 11. Obie są jednakowo do niczego, nie mam zdania

Gość Oiwka77
Cześć!!! Nie wiem czy Ci jeszcze jest to potrzebne, ale jednak napiszę odpowiedzi. 1. 25-30 lat 2. pracuję 3. tak 4. dobra 5. nie 6. 0 7. jasne, że planuję kolejne 8. przemyslana, zaplanowana, a sama ciąża wytęskniona i wyczekana 9. tak 10. czytam sporadycznie 11. nie wiem Pozdrawiam i życzę wytrwałości (to potrzebne, wiem z doświadczenia) :)

Gość fudżi
1. 20-25 2.nie 3.nie 4.dobra 5.nie 6.- 7.tak 8.- 9. - 10. niegdy tych czasopism nie czytam 11. Ani Vivy ani Gali!

Gość Żuczek
1. 25-30 2. tak 3. Chciałabym jak najdłużej być z maleństwem, raczej nie 4. dobra 5. nie 6- 7. planuję 8. przemyślana i zaplanowana 9. trochę. 10. czytam 1-2 numery 11. Galę. Można znaleźć tam bardziej przyziemne sprawy dla takich normalnych dziewczyn.

Gość hannah
1. 35-40 2. TAK 3. - 4. dobra 5. tak 6. 2 7. tak 8. zaplanowana 9. nie 10. wcale 11-brak zdania z powodu nieczytania

Gość fujifujifuji
1.20-25 2.NIE 3.TAK 4.dobra 5.NIE 6.- 7.TAK 8.- 9.- 10.sporadycznie 11.obydwie to durne kolorowe czasopisma;)

Gość jasieńka
1. 20-25 2.nie 3. tak 4. nie najlepsza 5. nie 6. - 7. tak 8. - 9. nie 10. nigdy nie czytam 11. -

Gość wypełniam
1.W jaki jesteś wieku:20-25, 25-30, 35-40, 40- i więcej? 20-25 2.Czy pracujesz? tak 3. Czy planujesz powrót do pracy? tak, jutro rano :P 4. Jak określiłabyś swoją sytuację fiannsową? : b.dobra, dobra, nie najlepsza, zła dobra 5. Czy masz dzieci? nie 6. Ile? zero 7 Czy palnujesz kolejne/ pierwsze? Jeżeli nie- dlaczego? tak 8. Czy decyzja o posiadaniu dziecka była: przemyślana i zaplanowana, instynktowna, "wpadkowa'? chciałabym, żeby była zaplanowana, a jaka będzie, to się okaże. 9. Czy korzystasz z poradników dot. wychowania dzieci? raczej będę korzystać. 10. Jak często sięgasz po czasopisma typu: Gala/ Viva?: czytam każdy numer, czytam 1-2 numery w m-cu, czytam sporadycznie, nigdy nie czytam. nigdy nie czytam 11. Wolisz Galę czy Vivę? Dlaczego? żadne z nich to nie jest pismo w moim guście.