Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapaska

neoprenowy pas wyszczuplający THORN

Polecane posty

Gość zapaska

czy ktos probował?? działa?? oczywiście czy dziala w ruchu nie przed telewizorem.. po mojej córuni nie moge sie pozbyc brzuszka a jezdze bardzo duzo na rowerku wiec moze tak sie uda???

Gość dora78
Ujęłabym to tak: działa WSPOMAGAJĄCO (ale działa :)

no wlasnie tez jestem ciekawa , wlasnie sobie zamowilam i zobaczymy .....

a ja pisalam do kilku osob ktore kupily na allegro i zdania sa podzielone, opisze 4 przypadki :) 1 - dziewczyna w tym pasie tylko spi, mowi ze jest okrutnie goraco ale przez 2 tygodnie zauwazyla 4cm spadek w pasie, dieta ta sama co przed kupieniem pasa NZT 2 - chlopak cwiczy w tym pasie i przez niecale 3 tyg - 7 cm mniej (cwiczyl tez przed kupieniem pasa) 3 - stwierdzila ze nie moze nosic pasa bo ja gryzie i piecze 4 - stwierdzila ze trzymajac sie tej samej diety nie zauwazyla ubytku w pasie a sprzedawca pisal ze mozna go uzywac nie tylko na brzuch ale takze na biodra i uda, aldonka --> a gdzie i za ile kupilas? bo mowiac szczerze tez sie zastanawialam nad tym, jezdze codziennie na rowerku dojdzie teraz jeszcze stepper to moze byc to cos pomoglo dodatkowo; mam w domu abgymnic ale jego to stosuje bardziej na obolale miesnie i jak nie zapomne to na \'oponke\' czekamy wiec na twoja opinie :)

Gość zapaska
ja jeszcze go mnie mam, ale właśnie dziś go sobie kupiłam na allegro. Od dawna miaąłm taki zamiar i byłam ciekawa opinii jakkiiś. Jak zacznę używać na pewno napisze swoje spostrzezenia. Na razie pozdrawiam

Gość dora78
Co do pieczenia, czy swędzenia - to na to jest rada: najpierw trzeba założyć koszulkę, a na to pas. Nigdy na gołe ciało, bo faktycznie można sobie więcej krzywdy wyrządzić niż pożytku (szczególnie gdy w tym pasie się ćwiczy).

Gość po to jest
ten pas, ze dziala troche jak sauna po nocy jak w nim spie mam caly spocony i tak trace po malu centymetry, przez koszulke to nic nie da. Tylko jak jest za cieplo to nie za dlugo nosic bo moga byc odparzenia

Gość dora78
Pierwsze słysze, że przez koszulke nic nie da. Mnie dało. Ale może dlatego, że ja w nim ćwiczyłam, a Ty tylko sobie spałaś/spałeś ;-P

Gość zapaska
ja robie na rowerku po kilkadziesiat km i jak zaloze ten pas to boje sie ze z butów wyskocze..tak mi bedzie w nim gorąco..więc ja chyba na poczatek by zobaczyc jak moja skóra na to cudo pojdzie bede w nim tylko spala

Gość jak ci
dalo przez koszulke to rownie dobrze mozna sie bandazem elastycznym obwinac

Gość i jak
jakie pierwsze wrazenia? ktoras jeszcze sie zdecydowala?

Gość Barthez
pas zatrzymuje ciepło i znacznie ułatwia spalanie tłuszczyku :D według mnie pomaga bardzo ale dopiero wtedy jak sie ćwiczy sam pas nie zrobi tego za nas:) w ciągu 2 tyg z lekkiego brzuszka doszedłem do płaskiego brzucha i lekko widać już mięśnie brzucha lecz to był trening baardzoo ciężki :)

ja używałam kiedyś tego pasa i mogę polecić. rzeczywiście jest w nim gorąco, szczególnie jak się ćwiczy, choć ja nie tylko do ćwiczeń go zakładałam, ale i np. robiąc porządki, na spacer itp. Nie robiłam tego regularnie, nie mierzyłam się też wtedy, ale czułam, że coś się dzieje i wizualnie też brzuszek lepiej wyglądał. Może efekty nie były jakieś spektakularne, może lepiej gdybym stosowała systematycznie... ale przecież założyć ten pas do pielenia ogródka, mysia podłogi czy codziennych ćwiczeń to żadne poświecenie, wiec nie ma co się zastanawiać :-) ja tez czasem przed założeniem pasa smarowałam się kremami wyszczuplającymi. Pas w sumie działa podobnie do folii, no ale jest wygodniejszy...

Gość foczka123
hej a czy jest duża różnica w tym czy aps jest droższy czy tańczy ile dałyście za swoje I działa na brzuch i np. uda pozdro )

Gość no i po vco to wszystko
a jakie macie doświadczenia ze spodenkami neoprenowymi,bo ja kupiłam na allegro i jestem cikawa doświadczeń?????

Gość CZACHA
Barthez jaki trening wykonywałeś na spalenie tego brzucha ??????

Gość a jak myslicie
czy mozna pod niego smarowac sie serum wyszyczuplająco antycellulitowym np. z Eveline lub Dax Cosmetics?

Gość lolipaps
Czy pas wyszczuplający kopie prądem czy tylko wibruje??? Bo mam na oku jeden i chcę go kupić ale zastanawiam się nad tym jak niektórzy piszą że kopie prądem:/

Gość Barthez
pas nie jest podłączony do prądu :) oraz nie ma w ogóle żadnych wibrujących układów. lolipaps chyba masz na myśli pasy,które "same" spalają tłuszcz... pas neoprenowy jest pasem bez żadnej elektroniki ma tylko właściwości zatrzymywania ciepła co przyspiesza spalanie tłuszczu(efekt mini sauny) Zawsze powtarzam,że bez pracy nie ma efektów a pas nie zrobi całej roboty :) przynajmniej w tych czasach co obecnie żyjemy :)

Gość dbhdzf
to nie ejst efekt minu sauny- to rozgrzewa tkanke, rozbiajac ja na mniejsze czastki co latwiej spalic. wieerzenie ze od samego spania i pasu sie schudlo to mit, jedynie co to mozna bylo wode wypocic :o

Pas neoprenowy jest super nosze go zawsze jak ide na ćwiczenia tzn na spacer z kijkami( nordic walking ) pare cm mniej w pasie, biodrach i o to chodzi :)

Gość kiniakarolka
właśnie kupiłam pas chodze na siłownie 3-4 razy w tygodniu będę go stosowała podczas ćwiczeń i trochę w domu aktualna waka 68 kg będę update'ować czas start

czyli.:-) wychodzi na to że lepiej kupić folię spożywcza i na noc założyć na krem termo i to wszystko.:-) ja próbowałam od sąsiadki i po folii lepiej niż po pasie he;-) szkoda kasy.

Gość Edyta ch
Hej ja taz mam taki pas kupiłam sobie po porodzie ogółem urzywając go zbyt często spózniał mi sie okres 3 tyg ale to dlatego ze nawet 3 godz go urzywałam dziennie np rano godz popołudmniu i wieczorem ogółem efekty sa do tego jakies cwiczenia .ale moj mąż jak miał problemy z kregosłupem to mu bardzo pomógł ,wujek miał korzonki i ruszyc se nie mógł z łóżka i pas mu pomógł na tyle ze był w stanie do roboty iść wiec myśle ze nie tylko na szczupła sylwetke jest dobry

Gość caramel666
Hej wszystkim czytającym. Dołączam się do dyskusji- swego czasu bardzo intensywnie ćwiczyłam, za każdym razem w spodenkach i po ok. dwóch miesiącach zmiana była diametralna. Poleciały obwody brzucha i ud, tak że znajomi nie mogli się nadziwić, a ja sama byłam bardzo happy. Jedna rzecz-Nie umiem powiedzieć, czy bez spodenek byłby taki sam efekt, ale dla mnie już sam fakt, że po treningu z tych spodenek dosłownie kapało świadczy o porządnym wypoceniu. Druga rzecz- mnie osobiście doskonale się w tych spodenkach ćwiczyło. Nic mi nie wisiało i dyndało, było mi bardzo wygodnie. Niestety, w którymś momencie zamek z tych spodenek się popsuł i zjeżdzał, było to bardzo męczące i spodenki poszły w odstawkę. Obecnie zaczynam znowu ćwiczyć i tym razem zakupiłam już nie spodenki ( jedna wada- zamek szybko się popsuł)a cały kombinezon. Tutaj zamek zapina się na klatce piersiowej no i cały kombinezon jest dla mnie dużo wygodniejszy niż same gacie. Czuję się w nim bardzo dobrze, trzyma wszystkie moje wałki w ryzach. Mocno się w nim pocę, nawet kiedy nie ćwiczę.Tak więc, reasumując, ja jestem na tak-polecam, chociażby ze względów wygody, mnie bardzo odpowiada uczucie opinania Jednak, jak już wielokrotnie tu było wspominane, sam pas czy kombinezon niczego nie załatwi, dopiero w połączeniu z solidną porcją ćwiczeń z pewnością da efekt. Pozdrawiam i trzymajcie kciuki !

Gość LorenaG
No nie wiem. Od stymulowania mięśni brzucha są raczej ćwiczenia, prawda? Bałabym się założyć coś takiego:) Nie zmienia to jednak faktu, że mam dobre zdanie o pasach wyszczuplających na brzuch. Zakładane podczas ćwiczeń faktycznie pomagają spalić tkankę tłuszczową. ARmedical ma takie neoprenowe.

Gość kremovaa
Ćwiczenia ćwiczeniami, ale jak można wyczytać na stronie https://adamed.expert/pasy-wyszczuplajace/ pasy wyszczuplające faktycznie dają efekt. Oczywiście do tego trzeba trzymać dobrą, dobrze zbilansowaną dietę bo bez tego żadne odchudzanie nie jest możliwe!

Gość Natalia

Czytałam też, że warto podczas ćwiczeń zakładać taki specjalny pas na brzuch (pas wyszczuplający ARmedical), który przyśpiesza spalanie tłuszczu w tych partiach. No i obowiązkowo ćwiczenia cardio! Bez nich za wiele się nie zdziała.

Gość LKua

Sztuczne stymulowanie mięśni? To nie brzmi dobrze! Zresztą - po co? Przecież można po prostu ćwiczyć.  Co innego pasy wyszczuplające na brzuch - zakładane podczas ćwiczeń faktycznie pomagają spalić tkankę tłuszczową. ARmedical ma takie neoprenowe.