Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojjjjj

kiedy mialyscie mdlosci?? ile czasu od zaplodnienia??

Polecane posty

Gość ojojjjjj

kiedy mialyscie mdlosci?? ile czasu od zaplodnienia??

Gość dioda 26 tc
po miesiącu jakos sie zaczelo, to byl 7 tydzien (licząc od daty ost. miesiaczki, czyli tak jak liczą lekarze)

JA MIAŁAM ZGAGE PRZEDE WSZYSTKIM - OKOŁO 2 TYG. PO ZAPLODNIENIU (CIĄŻA PLANOWANA DLATEGO WIEDZIAŁAM MNIEJ WIECEJ ILE CZASU MINELO), MDŁOŚCI TRSZKE PÓŹNIEJ - OKOŁO M-CA. ZRÓB TEST, JA GDY TYLKO POCZUŁAM ZGAGE POLECIAŁAM DO APTEKI, BO NORMALNIE TO NIE WIEM CO TO ZNACZY MIEĆ ZGAGE

Gość ojojjjjj
a ile trwaly i zdarzyło się że któraś z was niemiała wogóle??

Gość przy pierwszej ciąży
zaczęły mi się w trzecim tygodniu, czyli 5 od daty miesiączki ;) i trwały przez prawie 4 miesiące, od rana do wieczora, myślałam, że się wykończę. Przy drugiej zaczeły się w jakimś 8 tygodniu, i były pardzo lekkie, właściwie taki dyskomfort, jakbym się trochę za bardzo najadła. No i jak poprzednio wymiotowałam non stop, to w drugiej ciąży może ze 4 razy.

Gość jaaaaaaaaa
ja nie mialam mdlosci w ogole - pieknie przechodzilam I trymestr ciazy - gdby nie brak miesiaczki moglabym nie zorientowac sie, ze jestem w ciazy :) jedyny dyskomfort - nadwrazliwosc na niektore zapachy - w sumie przez cala ciaze :)

... mnie na poczatku ... tylko strasznie bolaly piersi i nie moglam pic kawy... mdlosci zaczely sie okolo 5 tygodnia... pozdrawiam 🌻

Upss, a u mnie jakos w tydzien po.... i trzymaja do dzis przez wiekszosc dnia, a na tescie tylko jedna kreseczka ...:( Buzka!

u mnie też około 7 tygodnia i trwały do 5 miesiąca łącznie z wymitami niestety,ale to pikuś w porównaniu z tą końcówką ciąży:).Pozdrawiam i trzymajcie się ciepło.

Gość a ja przez
conajmniej 8 miesiecy wymiotowalam i schudlam na skore i kosc :(

Gość nie wiem co to
są mdłości. Nie miałam ich w pierwszej i drugiej ciązy.

Gość kasiaC
ja nie miałam wcale,tylko taką gorycz w buzi od samego poczatkuże cały czas musiała cos jesc....no i 30 kilo doszło mimochodem;-)