Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pinus mugo

Najfajniejszy tekstjaki usłyszałyście od swojego faceta!

Polecane posty

Gość od roku w związku
Powiedział: "Chciałbym mieć z Tobą dzidzię, założyć rodzinę i być do końca życia". Łezka mi się zakręciła w oku... To jest ten mężczyzna, na którego czekałam...

Gość moj napisal mi smsa
w sobote rano: Jak sie masz moj Spioszku?? Dodam, ze u niego smsa w ogole to rzadkosc... A ten jest taki slodki :) Inny smsek: Slodkie buziaczki dla fajnej laski... :)

Gość Ania25..
:o

Gość Ania skad ta mina
??

Gość od męza slyszę wiele fajnych
tekstow ,jednak utkwiło mi w glowie cos innego od mojego znajomego (przyjaciela ) znamy sie 15 lat :przytulil mnie i powiedział :zawsze możesz przyjśc i przytulić sie do mnie... - z tobą sie rozumiem najlepiej na świecie

a moj ostatnio po sexiku sie doputywal: ale nie jestes w ciazy, ale powiedz ze nie jestes w ciazy... a po chwili powiedzial: a zreszta to i tak nie wazne bo i tak chce z Taba byc i to nie zmieni moich planow zwiazanych z Toba :D

Zdarzają się fajne hasełka....trochę za rzadko, ale jednak :D : -podoba mi się Twoje ciało (notabene rozmiar 40-42 noszę-ale on akceptuje mnie w całości bardziej niż ja samą siebie), -cieszę się, że Cię mam. Jest kochany, tylko ja czasem jestem jędzowata :O .

Gość smileyface1
podnosze

Gość miodka33
tak chciałbym zasypiać i budzić się przy Tobie.............a ja zołza jestem i zawsze uciekam przed świtem, a on juz tyle lat mnie goni.........boże jak jest Bosssssssssssssssssssssssssko :)

Powiedzial ,ze zanim mnie poznal byl taka zablakana owieczka ,ze nigdy wczesniej nikomu nie powiedzial ze KOCHA,ze jestem piekna i nie ma dla niego piekniejszej dziewczyny,ze mam piekne cialo ,ze zrobi dla mnie wszystko :-)A po seksie i zapytaniu ile bym chciala miec kiedys tam dzieci ,powiedzial\"kochanie,z Toba to ja bym druzyne pilkarska chcial miec\" :-) Jak bylam chora to powiedzial ze wszystko by oddal zebym sie dobrze czula i zeby to on byl chory a nie ja .....Jak widzi ze jestem smutna to pyta,co moze zrobic zeby mi sie poprawilo i mowi\"kochanie ,dla Ciebie wszystko \" :D :-) Caluje mnie po rekach,martwi sie,buty mi sciaga,zebym nie musiala sie zginac bo mnie kregoslup pobolewal kiedys tam :D W ogole zawsze mi mowi ze pieknie wygladam i takie tam :-) Zastanawiam sie kiedy ta sielanka sie zkonczy i nawet nie chce myslec,ze kiedys ten moment nadejdzie.........

oglądaliście \"9 i pół tygodnia\"? tam bardzo mi się podobał pewien tekst... \"Od teraz ja Ci będę gotował i ja Cię będę karmił. Ja Cię będę ubierał rano i rozbierał wieczorem.\" coś tam jeszcze było, ale to było faaaaaajne:)

Gość karolina020
ahh zebys ty taka piekna nie byla to nie bylbym o ciebie taki zazdrosny

Gość karolina020
filizanko twoj tekst chyba wygrywa jak narazie:)

Gość Walentynkowiczanka
Powiedział : "To chyba logiczne że jak zajdziesz w ciąże to bede Cie musiał zostawić bo Cię kocham" poprostu nie ma wyczucia:) ale juz go wytrenowałam i teksty tego typy to juz przeszlosc..ale nie zaprzecze ze mnie zatkało

Gość MALINOWA MALIINKA 125
A MI MÓJ PAN NIGDY NIE POWIEDZIAŁ NIC MIŁEGO NIGDY,,,,,,,,,,,,,,

Gość kryzysowa narzeczona87
\'Wcale nie masz celulitu\' :)

Gość hoppppppppppp
jestes sensem mojego zycia :)

Gość zazdroszczę Wam
:( ja wiem, ze nigdy takich słów już nie usłyszę...

Gość abecaduo
Magdooosia_85, piękny słowa od Twojego mężczyzny, gratujuję! Aż mi się łezka zakręciłą w oku.

Gość summer85
Na poczatku znajomosci zabral mnie na spacer nad morze. Miesiac pozniej powiedzial mi ze nie mogl wtedy uwierzyc, ze ide obok... Od tamtej pory minely 3 lata a my nadal Kochamy sie jak szaleni. Rzewczywistosc w krainie fantazji... :) pozdrawiam wszystkie zakochane i szczesliwe kobiety!

Gość o raaaaany
:)

\"Najchętniej schowałbym Cię całą w mojej przepastnej konstrukcji, żeby nikt Cię nie skrzywdził i nie zabrał\"

Gość skandalistka905
moj najdroższy skarb...po czym całuje mnie w czoło

Gość moj i tylko moj
"Kocham Cię najbardziej na świecie, bardziej niż najbardziej... "