Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pinus mugo

Najfajniejszy tekstjaki usłyszałyście od swojego faceta!

Polecane posty

Gość Pinus mugo

Był już najgłupszy tekst. A teraz może najfajniejszy tekst. Faceci też chyba coś miłego umieją powiedzieć, że aż słodko się robi!

Gość kosmate mysli
faceci i fajne teksty? zapomnij

Gość klara_24
Mój były zapytał mnie po miesiącu spotykania się: "Czy ty i ja to już my?" i wtedy się poryczałam. A potem ten sam tekst usłyszałam w "Pręgach" :)

Gość powiedział
to nie tak jak myślisz! :D :D :D :D :D :D :D :D i powiedział jeszcze: możemy się spotykać :D :D :D :D :D :D :D :D

Usłyszałam w końcu, że nawet jeśli na mnie czasami narzeka, to mnie akceptuje (miło z jego strony po dwóch latach) i że cieszy się że mnie ma. Dziewczyny czemu takie zrzędy jesteście? Faceci to też ludzie i mowią czasami miłe rzeczy...poza kocham cię oczywiście;-)

Gość mój codziennie mówi mi
że jestem najwazniejszą kobietą w jego życiu:) , najbardziej kobiecą ,że uwielbia moją psychike i serduszko,że całe życie na mnie czekał i tylko ze mną chce iśc przez zycie:) dodam że jestesmy razem już parę latek:)

Gość taka co juz ma czarny nick
tekst mojego: On: hmmm, no nie wiem jak to powiedziec, bo wiesz... Hmmm Ja: no mow smialo On: bo... ja... Ja: co ty (juz zaczynam sie denerwowac, bo mine mial jak by mu rodzine kapciem powybijali) On: ufff, wiesz, ja powiem tak normalnie bo inaczej nie umiem Ja: no ( jego mina szczesliwa, moja jak jego powyzej) On: bo ja bym chcial, zebys byla moja zona, no, wiesz, zebysmy sie pobrali, i ja nie wiem jak ja sie mam oswiadczyc ja: plakalam ze szczecia i ze smiechu :)

Gość hihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
niezły łgarz :P

Gość faceci sa swiniami
bo mowia fajne texty z reguly gdy chca nas zaciagnac do lozka,dla nich liczy sie tylko wyglad,po kilku latach bycia razem potrafia cie zdradzic bo nie jestes juz taka dobra w lozku!!!!!!!

Gość zaniedbana **
jestem autorką topik.......o kobietach które chłopaki olewają:-( jak ktos czytał to zalamie ręce nad moim.....ale w 90% jest cudowny w stosunku do mnie i to jego teksty po 7m-cach związku do mojej mamy: " jest bezcenna dla mnie i nie wymieniłbym jej na nic na świecie" "bo wie Pani ja mam rodzine sporą 70 osób +koledzy...wiec nasze wesele małe napewno nie będzie"

Gość zaniedbana **
".......o kobietach które chłopaki olewają" ale ułozyłam zdanie poprawnie gamatycznie........ale wstyd ..przepraszam wszystkich moich polonistów

Gość ciepło na duszy
zdarzają się teksty, które ranią, niestety zarówno z mojej jak i z jego strony; ale są też piękne: "Jesteś mym marzeniem, o które zawsze prosiłem gdy gwiazdka spadała"... "Bez Ciebie czuję się jak takie drzewko bez listków, które wydaje się jakby było martwe"... teraz też są ale szkoda, że rzadziej.................................

Wiesz co Niunia? Bardzo i to bardzo Cię kocham, nikogo tak niekochałem jak Ciebie... I chcę z Tobą przezyc całe życie, na dobre i na złe, i pić z Tobą browarki i mieć 3 dzieci, a Ty? NO JEST KOCHANY !!! Dodam ze teraz jest w wojsku :)

Gość Drave
Fajnie macie

Gość Paulina__
chce miec z Tobą dzidziusia...chce żeby mial Twoj usmiech i Twoje oczy...to były najpiekniejsze slowa jakie uslyszalam, mial lzy w oczach kiedy to mowil a ja sie poplakalam :)

Siedziałam zmęczona, a mój były robił sobie sphagetti. Zawołał mnie, zrobił słodkie oczka. A ja na to: Co? Zobacz, makaron mi się rozgotował (i usmiechnął się) Ja:Ojeeeeeej.. Tak mi przykro. (wyciągnęłam z szafki nowy makaron, wręczyłam mu z usmiechem i powiedziałam): To zrób sobie nowy. Smacznego. Ha. Nie ma to jak kobieta :D

Gość Paulina__
uwielbiam jeszcze jak patrzy na mnie tak dłuuuugo, a potem bardzo mocno mnie przytula i mowi ; "Boże, jak ja cie kocham" :)

Och!!! KOchanie!!! Włączył mi sie mój turbodizel z bezpośrednim wtryskiem... :) :) :) uhahałam się :)

Gość a moj mi powiedzial
ze chcialby ze mna trzymac sztuczna szczeke w jednej szklance na starosc heh i jak tu takiego nie kochac ;p

Gość Laska ooo
Posprzątaj moją kupkę.....(po imprezie) :(

Gość reporterkka
duzo fajnych rzeczy mowi:)cisza kilkanascie minut ...- fajna jestes i sie przytula i zasypia na kolanach,albo jak snuje plany na przyszłosc mimo ze jestesmy młodzi i nic nie jest ustalone co do dalszych naszych wspolnych losów, patrzy długo usmiecha sie i - sliczna moja, teraz dopiero rozumiem ze zanim ciebie poznałem nigdy nikogo nie kochalem naprawde,zwraca sie do mnie super ksywkami ale nie bede ich tu wypisywac bo sa nasze;), mowi mase roznych fajnych rzeczy jak teraz tak sobie przypominam:)ale jeszcze fajniejsze jest to jak sie zachowuje a nie to co mowi:)

Gość hmm a mój
kiedys powiedziął mi ze w zyciu niebedzie sie afiszował z uczuciami w opisach na gg, az tu pewnego dnia zobaczyłam kocham cie po japońsku:D spytałam co sie zmieniło od tego czasu jak sie tak zarzekał , a on hmmm bo widzisz teraz kocham cie jeszcze bardziej:D strasznie sie wzruszyłam:D i mówi do mnie mój szumeherku:D zawsze jak jedziemy autem:D i 120 na giewont

a mój ostatrnio przyjechał po długiej nieobecności i kiedy siedzieliśmy przy spóźnionej kolacjii (po północy) powiedział \"Ale mam piękną żonę\" chociaż nigdy się nieuzewnętrznia i nie afiszuje z uczuciami. dodam że jesteśmy już kilkanaście lat razem i nigdy nie słyszałam takiegi tekstu. zatkało mnie na calego, chociaż innym tekst może wydać się banalny!

Gość Mala Zyrafka
Moj facet dawno temu napisal mi takiego sms: "Kochanie czas ktory jestesmy razem jest dla mnie najlepszym i najwazniejszym czasem w moim zyciu. Nigdy nie czulem sie tak szczesliwy jak teraz. Niema osoby wazniejszej od Ciebie. Bez Ciebie bladzil bym w zyciu jak slepiec. Ty pokazujesz i dajesz mi sens zycia. Zycia ktore mam nadzieje spedzimy razem do samego konca. Kocham Cie ponad wszystko." i co wy na to?

Gość Malizna
"Dobrze, że jesteś" "Jesteś moim ideałem kobiety" sms o 3 rano: "Tulę Cię Misiu"

Majg;ubszy tekt : Jestes dla mnie niedostepna jak mercedes. oczywiscie nie uslyszalam tego od swojego faceta:D

Gość mata12
gdy idę spac myslę o tobie, gdy rano się budzę, mysle o tobie. Co z tego będzie ty mi odpowiedz