Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ojojojojejej

ze wstydu mozna zapas膰 sie pod ziemie

Polecane posty

Go艣膰 tajjanka
Bylam na stypie z rodzin膮 na ktorej podawali alkohol. Moja ciotka nieco sie upila i wujek chcial ja zawiezc do domu. a ona na odchodne kieliszek do gory i -zdrowie solenizanta...ale byl obciach

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 barbie xyz
a ja 艣wieci艂am w szkole ty艂kiem brudnym od okresu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xuv
pierwsza randka z wymarzonym facetem...siedzimy w kinie on kupil mi duza fante...nie wiem jak to sie stalo...ale wylala mi sie ta cala fanta miedzy nogi...wygladalo jakbym sie obsikala... :.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xuv
zawsze jak sikam to zapomne zamknac drzwi... i zawsze ktos mi wejdzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nigdy tak nie zrobi臋
Kiedy艣 kolekcjonowa艂am szklanki po piwie z logo 呕ywiec,Tyskie,Lech itd.moja kolekcja si臋 powi臋ksza艂a gdy zrobi艂am wypad ze znajomymi do baru.Przy tylu zamawianych browarach zawsze jedna szklanka mi si臋 przyda艂a.Podczas kolejnego wypadu do knajpki poniewa偶 by艂o sm臋tnawo postanowili艣my przenie艣膰 si臋 do innego baru oczywi艣cie szklank臋 schowa艂am pod p艂aszcz i poszli艣my.Wchodz膮c do tej drugiej knajpki wyle4cia艂a mi szklanka spod p艂aszcza i si臋 pot艂uk艂a.Wej艣cie mia艂am niez艂e wszyscy na mniepatrzyli bo huk szk艂a by艂 niesamowity.Naqjgorzej to wstydzi艂am si臋 barmana bo domy艣la艂 si臋 tego sk膮d ta szklanka no i narobi艂am bigosu.Chcia艂am z tamt膮d wyj艣膰 ale kolega posprz膮ta艂 szk艂a no i zostali艣my.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 umrezewstydu
no to teraz moja mega wpadka :/ z moim ex facetem lubilismy eksperymentowac..pewnego razu..sprobowalismy sexu analnego... on kupil zel nawilzajacy..no i na poczatku bylo ciezko ale potem poszlo jakos tak gladko..coraz glebiej i glebiej...i nagle cos zaczelo strasznie smierdziec... ale ze swiatlo bylo zgaszone..to my dalej.... i nagle ja mowie..jejku co tak smierdzi..on zapala swiatlo..a obok mnie lezy maly bobek...najgorsze ze on w tego bobka wdepnal kolanem a ja reka... boze myslalam ze umre :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o jaaaaaa buhahaha
hahhahahahhahahh :D:D:D umar艂abym ze wstydu, chociaz co w tym dziwnego, jak sie wchodzi do jaskini nied藕wiedzia to nie powinno nikogo dziwi膰 jak sie tam nied偶wiedzia spotka:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolciaaa25
KOle偶anka przywi膮za艂a psa do 艣mietnika przed sklepem. Wychodzi z zakupami - a psa nie ma! Szuka po ca艂ym osiedlu, wo艂a, w ko艅cu dosz艂a do domu, a tu pod klatk膮 siedzi psiak, a na drugim ko艅cu smyczy...pokrywka od 艣mietnika! Lecia艂 tak przez ca艂e osiedle dzwoni膮c klap膮. Kole偶anka musia艂a odnie艣膰 smierdz膮c膮 pokryw臋 z powrotem - oczywi艣cie wszyscy patrzyli z zaciekawieniem:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolciaaa25
W liceum spieszy艂am si臋 na autobus. Biegn臋, ca艂a czerwona, z daleka nie widzia艂am dok艂adnie numeru (bo jeszcze okular贸w wtedy nie nosi艂am), ale krzycz臋, 偶eby poczeka艂. Dobiegam na przystanek, w tym momencie drzwi zamykaj膮 mi si臋 przed nosem, a ja wrzeszcz臋, wyzywam (mia艂am klas贸wk臋 na I lekcji i nie mog艂am si臋 sp贸藕ni膰!). Kierowca otwiera drzwi, a ja patrz臋 na numer i orientuj臋 si臋, 偶e to nie m贸j! Co艣 wymamrota艂am i si臋 odsun臋艂am. Ca艂e szcz臋艣cie, 偶e za chwil臋 m贸j przyjecha艂, bo ludzie na przystanku na mnie jak na psychiczn膮 patrzyli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teraz moja kolej
kilka historii z mojego 偶ycia: 1)jak bylam jeszcze bardzo mala to nosilam okulary. kiedys wychylilam sie w nich przez okno w mieszkaniu zapominaj膮c, ze mam je na nosie. i okulary spadly mi na dol z czwartego pietra na ulic臋 pelna ludzi. bardzo przerazona i przestraszona szybko zbieglam po nie na dol. na szczescie jedno szkielko tylko troszke sie zarysowalo i nie musialam jeszcze kupowac sobie nowych. 2)kiedys bylam z siostra w kosciele. ksi膮dz mowil kazanie, skonczyl, myslalam ze trzeba powiedziec:amen. i tak wypalilam na caly kosciol prawie sama jedna to slowo amen i wszyscy az sie odwrocili i patrzyli kto to powiedzial. oczywiscie tez bylam wtedy bardzo mala. 3)raz szlam z mam膮 do ortodonty. akurat wtedy mieli robic mi apapracik na z臋by i trzebabylo przyjsc na czczo. niestety kolejka byla bardzo duza, do tego bardzo gor膮co a ja jestem bardzo slaba. mama stala w kolejce a ja sobie podeszlam do okna. nagle zrobilo mi sie dziwnie i urwal mi sie film. potem pamietam juz tylko jak jakis facet zanosil mnie na r臋cach do gabinetu, obok szla moja mama. jedyny pozytyw tego obciachowego zdarzenia byl taki, ze niemusialam juz czekac i zostalam przyjeta natychmiat, poza kolejk膮 :] 4)calkiem niedawno jechalam sobie autobusem pelnym ludzi, bylo duszno i wszystkie miejsca zajete, ja stalam. akurat wtedy dostalam okres i bylam tez bardzo slaba. nagle jak tak stoj臋 zaczelo mi sie robic bardzo niedobrze. myslalam ze moze jakos dotrwam do mojego przsyatnku ale niestety urwal mi sie film, nawet nie wiem kiedy. pamietam, ze chyba upadlam na podloge w autobusie i ludzie sie na mnie patrzli i pytali co sie stalo. szybko sie ockn臋艂am i wylecialam z tego autobusu, omal nie zapominaj膮c swojej torebki ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolciaaaa25
Matura z polskiego Przy wej艣ciu ka偶dy losuje karteczk臋 z numerem 艂awki, w kt贸rej ma siedzie膰. Po przeczytaniu temat贸w wicedyrektor chodzi po sali i zbiera od nas karteczki. Kolega T. czyta z uwag膮 tematy, staje przy nim wicedyr i wyci膮ga r臋k臋 po kartk臋. T. go nie zauwa偶a, wi臋c wicedyr zniecierpliwionym tonem: "No dawaj ju偶, dawaj". T. rzuca nieprzytomne spojrzenie, pali buraka i wyjmuje...harmonijki 艣ci膮g z r臋kawa!!! Dopiero po chiwli zorientowa艂 si臋, 偶e nie o to chodzi艂o wicedyrowi, ale bylo ju偶 za p贸藕no... Na szcz臋艣cie facet okaza艂 si臋 r贸wny, schowa艂 艣ci膮gi do kieszeni i udawa艂, 偶e nic si臋 nie sta艂o. A kolega po szkole poszed艂 na prawo:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolciaaaa25
Na studiach zaj臋cia z t艂umaczenia kabinowego. Kabin by艂o mniej ni偶 student贸w, wi臋c si臋 zmieniali艣my. Ci 'niet艂umacz膮cy' w danym momenci te偶 musieli mie膰 s艂uchawki na uszach, 偶eby s艂ysze膰, czy kole偶anki dobrze t艂umacz膮. W pewnym momencie psor puszcza ta艣m臋, kt贸r膮 mia艂y t艂umaczy膰, ale co艣 si臋 popsu艂o i nie by艂o s艂ychac nagrania. KOle偶anki w kabinach zapomnia艂y, 偶e mimo to nadal maj膮 w艂膮czone mikrofony w kabinach (i 偶e wszyscy je s艂ysz膮, 艂膮cznie z psorem) Da艂o si臋 s艂ysze膰 takie komentarze w s艂uchawkach: - No kur..a , co to jest? - Nosz co za debil ta艣my nie w艂膮czy艂 - Halo, tu Radio Maryja, katolicki g艂os w twoim domu Reszta dziewczyn i psor turlali si臋 ze 艣miechu:)))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 langustynka
Trzy lata temu jecha艂am na ob贸z do Szkocji, gdzie by艂y potrzebne 艣piwory, bo spali艣my w o艣rodku skautowskim. Pojecha艂am z mam膮 do Campusa, bo tam by艂y tanie 艣piwory i bardzo chcia艂am mie膰 typ mumia. Kobieta pokaza艂a mi jeden, ja popatrzy艂am: no fajny, pomy艣la艂am, 偶e jaki艣 d艂ugi jest i zobaczy艂am na nim literk臋 L, wi臋c si臋 zapyta艂am czy maj膮 S, bo jestem niska, Sprzedawczyni wyja艣ni艂a mi, ze to jest cz臋艣膰 Lewa, do kt贸rej mo偶na dobra膰 Praw膮 cz臋艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dorada
Moja wtopa dzisiejsza! Siedz臋 na pod艂odze, przed ko艂em, ucz臋 si臋, bo w domu nie by艂o na to czasu! :] Podesz艂a do mnie dziewczyna - zapyta艂a: "czy si臋 ucz臋?!" Ja: "偶e tak" i do niej: a czy ty mia艂a艣 ju偶 ko艂o?, a ona: nie ja jestem z tob膮 w grupie Bo chodzi z nami od lutego na te jedne zaj臋cia, jako艣 tego nie zauwa偶y艂am, g艂upio mi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to sie przytafi艂o mojej babci
moja babcia mieszka na wsi, jest osob膮 bardzo religijna i cz臋sto chodzi do proboszcza w odwiedziny. ostatnio jak do niego posz艂a, poplotkowali, pogadali i 偶egnaj膮 si臋. Proboszcz na dowidzenia m贸wi : "prosze pozdrowi膰 m臋偶a ode mnie", a mojej babci si臋 wyrwa艂o " a niech ksi膮dz pozdrowi 偶on臋"... :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majolika
hehe a ja kiedy艣 sobie p艂yn臋艂am z siork膮 na materacu 艣rodkiem jeziora. Zm臋czy艂y艣my sie w ko艅cu napedzaniem go w艂asnymi nogami wi臋c poprosi艂y艣my jaki艣 smarkaczy w rowerku wodnym zeby nas pociagn臋li kawa艂ek. a jeden sie pyta "a co ja bede z tego mia艂?" a siorka ;"satysfakcje, 偶e fajne laski ciagniecie" a smarkacz ( z powatpiewaniem): "faajne??" pokazujac na jakies dwie seksbomby w kajaku "tamte to sa fajne..." hehehee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 makarena
:p ziejunia

Udost臋pnij ten post

W liceum, w pierwszej klasie, gdzies we wrze艣niu by艂a pi臋kna pogoda, wi臋c wybra艂am si臋 z kumpel膮 na spacer...zd膮偶y艂y艣my doj艣膰 pod teatr, gdzie wtedy jeszcze p艂ytki chodnikowe by艂y bardzo nier贸wne... Mia艂am na sobie pi臋n膮 sukienk臋 w kratk臋 i pech chcia艂, 偶e zahaczy艂am palcami o jedn膮 tak膮 wystaj膮ca p艂yte, polecia艂am do rpzodu a moja sukienka polecia艂a razem ze mn膮, zawijaj膮c mi si臋 na g艂owie i ods艂aniaj膮c niezbyt uroczo wygl膮dajce w takiej sytuacji majtki i plecy...nie do艣c 偶e zdar艂am obydwa kolana do krwi...to za chwile us艂ysza艂am jakby kto艣 si臋 d艂awi艂...za mn膮 \"spacerowa艂o dw贸ch ca艂kiem niez艂ych ch艂opak贸w\"....mysla艂am, 偶e zapadne si臋 pod ziemie, podczas gdy moja przyjaci贸艂ka nie mog艂a powstrzyma膰 smiechu....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heheheheheh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 t臋pak nie z tej ziemiD
dawa膰 dawa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laura1037

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abcdeeeeee
:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 andziaaak
W 3 klasie podstaw贸wki mieli艣my lekcj臋 w zast臋pstwie z bardzo surow膮 nauczycielk膮 kt贸ra nawet nie pozwala艂a wyj艣膰 siusiu, ja by艂am bardzo nie艣mia艂a i strachliwa i kiedy zachcia艂o mi si臋 siusiu, strasznie si臋 ba艂am zapyta膰 czy mog臋 wyj艣膰 no i nie zapyta艂am ale ju偶 nie mog艂am wytrzyma膰 i zesiusia艂am si臋 na krzes艂o , po czym wsta艂am z p艂aczem i powiedzia艂am 偶e kto艣 mi nala艂 wody na krzese艂ko, dy偶urny od podlewania kwiat贸w mia艂 potem przesrane...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wstydliwa klara
tyle wstydow ze az wstyd:/ ostatnio w sklepie na zakupach wychodzilam zamyslona i nagle bum! wlaz艂am w bramke:/ kiedys pedzilam do biblioteki uczelnianej i byly drzwi rozsuwane. ide sobie spokojna,ze sie otworza i 艂up!! oczywiscie wyrzne艂am glowa w szybe. ochroniarz podrugiej stronie plakal ze smiechu, bo oczywiscie nie stalam przy srodku drzwi..... kiedys przez pol miasta szlam z tylkiem czerwonym od okresu a uwage zwrocila mi dopiero sasiadka przy wejsciu do bloku:/ w sklepie wlaz艂am w stos butelek soku, oczywiscie t艂ukac je i oblewajac tym sokiem bogu ducha winna babe.... i tak dalej i tak bez konca....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kazali ci zaplacic za soki
??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a szkoda pisa膰
b臋d膮c w 2 klasie podstaw贸wki, kiedy w ko艣ciele trwa艂y pr贸by do 1 komuni 艣w. sta艂am bodaj偶e z 3 osobami ko艂o o艂tarza, twarz膮 do 艂awek i m贸ili艣my swoje kwestie... mikrofon doszedl do mnie powiedzialam a w trakcie jak mowilam kichn臋艂am a z nosa wylecia艂 mi wielki gil i sta艂am tak ze spuszcon膮 g艂ow膮 dopiero ksi膮dz mi ja podni贸s艂 do g贸ry a tam niespodzianka :O chyba w 6 klasie podstaw贸wki by艂am na wakacjach u dziadkow. Moja kuzynka mia艂a sie kapac ale zaczela krzyczec (mlodsza ode mnie ) 偶e jest paj膮k ! wesz艂a jej mama , m艂dosza siostra a ja "przecie偶 ten paj膮k si臋 nie RUCHA" :D :P kiedy艣 ze sklepu wysz艂am z koszykiem , skapne艂am sie jakie艣 30 metr贸w po藕niej :/ i wraca艂am do sklepu odnie艣膰 koszyczek :P ostatnio jak wraca艂am do domu otworzy艂膮m drzwi od klatki i za szybko chcia艂am wej艣c do niej i sie uderzy艂am g艂ow膮 o drzwi :P po imprezie rodzinnej posz艂am spa膰 jednak zacze艂am zyga膰 :/ i gdzie do wiaderka stoj膮cego obok mojego 艂贸偶ka (takie ma艂e biurowe) wsta艂am pijana i zwarto艣膰 z wiaderka wyrzuci艂am za okno :O :O :O od tamtej pory mam obrzydzenie do w贸dki kt贸ej juz nie pije gdy zdalam mature., jak wychodzi艂am z pokoju dyrektorki kt贸a dawa艂膮 艣wiadectwo jeszcze drzwi nie zamkne艂am i moje pierwsze s艂owa "o kurwaa zda艂am!!" :D :P

Udost臋pnij ten post

Ja dzis mialam smieszna sytuacje! moze nie taka przy ktorej zapadlabym sie pod ziemie ale smieszna jak dla mnie. Otoz jedziemy taxi z kolezanka na slub naszej kolezanki. (jechalysmy tylko na slub). Po drodze strasznie obgadujemy z kierowca Pania Mloda. Sam kierowca stwierdzil ze to wielki obciach isc na piechote z domu do kosciola, ze to obora na cale miasto, ze na wsi tak chodza. Pozniej wracamy taxa do domu, przyjechal ten sam facet i pytal czy Pani Mloda to taka gruba a my tak a on ze to jego sasiadka... Przez chwile bylysmy wciete ale pozniej lalysmy na calego! Mam nadzieje ze jej nie powtorzy tego co powiedzialysmy, ale w sumie on tez nie wyrazil sie o niej pochlebnie!

Udost臋pnij ten post

dodam jeszcze ze w pierwszej kolejnosci pojechlymsy pod kosciol nie ten co trzeba! nawet nie sprawdzilam na zaproszeniu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja_mam
to teraz ja By艂 na studiach rok lub 2 wy偶ej facet, kt贸ry strasznie mnie kr臋ci艂. Pewnego dnia stoj臋 pod aul膮 (ubrana w kr贸tk膮 super sukienk臋) a on wchodzi na pi臋tro i wali prosto do mnie. Zapar艂o mi dech, zacze艂am szybko my艣le膰 co mu odpowiem, bo pewnie chce mnie gdzie艣 zaprosi膰. A on podchodzi, nachyla si臋 do mojego ucha (mi zamiera serce) a on szepcze :sp贸dniczka cie si臋 podwin臋艂a. Ca艂膮 d...臋 mia艂am na wierzchu - ale siara! Wracam kiedy艣 z zakup贸w, by艂o to zim膮. Mam bzika na punkcie d艂ugich szalik贸w. Id臋 i czuj臋, 偶e co艣 mi niewygodnie w kroku, czego艣 za du偶o. Okaza艂o si臋, 偶e dosta艂 si臋 tam szalik, a 偶e by艂 z fr臋dzlami to z ty艂u powiewa艂a mi niez艂a kitka, dodam, 偶e szalik by艂 czarny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja_mam
ale moja kumpela by艂a nie藕le zakrecona. Doje偶d偶a艂a do pracy PKS-em. Kiedy艣 wsiad艂a i jedyne wolne miejsce by艂o ko艂o jakiego艣 faceta, wi臋c si臋 przysiad艂a. Co wioska, wsiadaj膮 jacy艣 ludzie, to ka偶dy: pochwalony. Moja zakr臋cona kole偶anka mysla艂a, 偶e to tak na wsiach si臋 ludzie pozdrawiaj膮 (takie dzie艅 dobry)i ka偶demu odpowiada艂a. Troch臋 si臋 na ni膮 dziwnie patrzyli, ale nic to. Na ko艅cowym przystanku okaza艂o si臋, 偶e to by艂 ksi膮dz.

Udost臋pnij ten post