Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanka Iwostinu

Iwostin jest the best!!!!!!!

Polecane posty

Gość kajaks
Hejka! Dla cery wrażliwej i alergicznej rewelacja. Używam od dwóch lat. Cera gładziutka, bez podrażnień. Jak dla mnie najlepszy ( przetestowany na mojej buźce z zakażeniem skóry ) Iwostin Sensetia. Polecam go każdemu z problemową skórą twarzy. Koszt tego kremu to około 40 złotych.

Gość martaw82
Aktualnie uzywam kremu Ifostin na dzieni na noc redukujacy zaczerwienienia. Osobiscie ne jestem zadwolona. Krem zostawia blyszczacy fluid na skorze - tzw film . Nie widze jakiesc poprawy jezeli chodzi o moje zaczerwienina (nie mam ' pajaczkow ' ale plytko unaczynina cere) mimo ze uzywam go od kwietnia. Po przeczytaniu wypowiedzi w internecie ktore zachecily mnie do kupna - teraz juz z wlasnego doswiadczenia - juz drugi raz go na pewno nie kupie ani nie polece.

Gość martaw82
Aktualnie uzywam kremu Ifostin na dzieni na noc redukujacy zaczerwienienia. Osobiscie ne jestem zadwolona. Krem zostawia blyszczacy fluid na skorze - tzw film . Nie widze jakiesc poprawy jezeli chodzi o moje zaczerwienina (nie mam ' pajaczkow ' ale plytko unaczynina cere) mimo ze uzywam go od kwietnia. Po przeczytaniu wypowiedzi w internecie ktore zachecily mnie do kupna - teraz juz z wlasnego doswiadczenia - juz drugi raz go na pewno nie kupie ani nie polece.

Gość biedroneczka_1990
Witam:) Mam do sprzedania w atrakcyjnej cenie 2 opakowania kremu na noc ivostin purritin do cery trądzikowej. Zainteresowanych proszę o kontakt na mail biedroneczka_1990@o2.pl

Gość Tara666
Gdzie tam The Best . Miałam kiedyś krem ochronny na zimę z serii Iwostin . Nawet niezły był . Ostatnio jednak skusiłam się na krem do skóry na naczynka istna TRAGEDIA . Jeszcze żaden krem hipoalergiczny tak mnie nie uczulił . Mało tego , że wywołał alergie to jeszcze sprawił ,że rumie stał się silniejszy . Z serii na naczynka polecam raczej Avene .

Gość BorgoTrento
hej, gdzie na stronie Iwostin.pl moge wysłać maila z prośbą o probki? Zalogowałam się i nie moge znaleźć kontaktu

Gość esyts
up up up

Gość foczka20
podnosze

Gość blif
jestem facetem i powiem wam dziewczyny ze iwostin to prawdziwa pomoc mam skore a naczynkową b mieszana c wrazliwą i te kosmetyko bardzo pomocne polecam na naczynka maly fioletowy niebieski na zime tlusty rowniez swietny ceny okolo 30 zł wszystkie ich kremy zawieraja filtru uva i uvb POLECAM :)

Gość april2
a czy stosowała któraś z was iwostin ten na blizny potrądzikowe?

Gość wuks
witam, ja stosowałem Iwostin na blizny potrądzikowe i efekty są. Początkowo byłem wystraszony, gdyż moja twarz była cała czerwona, lecz po 2-3 godz. wszystko wróciło do normy. Lek nie tylko pomógł mi w walce z bliznami, ale i również z samym trądzikiem. Polecam i pozdrawiam;)

Gość anasta
Iwostin to dno. Po zastosowaniu antyoperspirantu swędzi mnie całe ciało i dostałam rumienia na twarzy!!!! Omjać szerokim łukiem!!!

Mam świetną wiadomość dla wszystkich fanek kremów z serii Iwostin! Otóż już wczoraj w Aptece Volfarm http://av.pl/ rozpoczął się konkurs, w którym można wygrać Iwostin Sensitia Krem Tłusty http://av.pl/196,iwostin-sensitia-krem-tlusty-150-ml.html i Iwostin Sensitia Emulsja Nawilżająca do pielęgnacji ciała 300 ml http://av.pl/184,iwostin-sensitia-emulsja-nawilzajaca-do-ciala-300-ml.html . Regulamin konkursu i warunki, jakie trzeba spełnić, żeby wziąć udział w losowaniu: http://czytelnia.av.pl/facebookowa-zabawe-czas-zaczac/ . Życzę powodzenia ;)

Gość ana-psych
A tonik ivostin śmierdzi jak nieumyta pupa

Gość venga
Uzywam kremu sensitia od jakiegos czasu,jest świetny..ostatnio skończyl mi się żel do mycia twarzy innej firmy więc pani w aptece poradziła mi żel do mycia Iwostin,zaczełam go stosować i masakra..żaden żel nie zrobił mi takiego spustoszenia na twarzy jak to dziadostwo!!wprost nie mogę się tego pozbyć,natychmiast zmieniłam kosmetyk na poprzedni żel.Mam przesuszoną skóre,na powiekach łuszczace sie płatki skóry,na policzkach krosty i zaczerwienienia,po prostu tragedia.Zel wykluczyłam z używania na twarz i przeniosłam go na inne partie ciała.Krem tak ale żel nie!!

Gość gość
Firma produkująca kosmetyki Iwostin to oszuści, którzy piszą na prawie wszystkich kosmetykach, że są wyprodukowane "Na bazie wody termalnej z Iwonicza-Zdroju", co jest nieprawdą bo od kilku lat nie kupują od Uzdrowiska Iwonicz żadnej wody.

Gość Magdalenka 007799z
Czyżby mnie uczulił? Używałam wcześniej z dużą rozwagą delikatnych i droższych kremów z seri La Roche Possay i Eucerin do cery trądzikowej. Skuszona miłą promocją postanowiłam spróbować czegoś innego... Pojawiły się krosty i coś w rodzaju wysypki!!! A miało leczyć i łagodzić. Jako sunscreen, owszem, na pewno się sprawdza, cera jest chroniona przed słońcem dobrze, ale nie cera trądzikowa!!!! Już wolę nałożyć najzwyklejszą kolastynę na twarz, bo szkody będą mniejsze i przynajmniej nie uczuli!!! Wracam do Eucerinu, a szkoda, bo liczyłam na coś znacznie, znacznie lepszego.

Gość gość
Użyłam kremu Iwostin z filtrem spf 50. Zamiast ochronić mnie przed słońcem, spowodował uczulenie w postaci rozognionych bolesnych bąbli na dekolcie i szyi. Nie wiedziałam co mnie tak uczuliło, aż przypadkiem spotkałam kobietę, której dziecko posmarowane TYM SAMYM KREMEM Z FILTREM IWOSTIN miało dokładnie taką samą reakcję alergiczną. Dodam jeszcze, że nigdy w życiu na nic nie miałam alergii.

Gość gość
Chcialam wszystkich przestrzec przed seria iwostin purritin.kupilam zel, tonik oraz najnowszy krem cera lepsza w 7dni. nie wiem co tam dodaja nigdy nie mialam wczesniej uczulenia na twarzy a po tej serii doznalam poparzenia twarzy!!! nue chcialo mi sie wierzyc ze to id tego wiec po 2tyg keczeniu gdzue odstawilam wszystkie kosmetyki i uzywalam tylko do cery atopowej ponownie uzylam tej serii na wieczor.nie zapowiadalo sie zle skora ani nue puekla ani nic polozylam sie spac i rano obudzilam sie z cala poparzona jakby twaeza.pieklo, swedzialo dla zainteresowanych mofe wyslac zdjecia.nie wiem co tam dodaja bo tak hak pisze nigdy nic mnie nue yczulilo.teraz znowu docjodze do siebie a kosmetyki wyrzucilam.czy ktos moze wie co tam jest takiego w skladzie co moglo tak mocno uczulic? bylam u lekarza i stwierdzil bardzo silne yczulenie i poparzenie od kosmetyku.

Gość gość
dodam jeszcze ze chcialam sprobowac i umylam zelem plecy i dekolt pod prysznicem skora niesamowicie swedziala i pohawily sie bable wyoelnione woda.nue wiem co yo za dziadostwo!!! powinni to wycofac a nie sp zedawac jako kosmetyki hipoalergiczne to straszne oszostwo!!! moze nuektorym sluzy ale powinni napisac ze moze wywolywac tak silna alerfie!!! do tej pory probuje dojsc do siebie z twarza cala opuchnieta poparzona porobily sie az takie wrzody jakby ktos mnue przypalal.straszne!!! uzywalam naprawde duzo roznych kosmetykow i na gdy nic takiego nie mialo miejsca!!!!

Gość megj
Iwostin jest BEZNADZIEJNY !! ! kupiłam ich nawilżający krem w aptece bo Pani aptekarka mi poleciła i okazało się, że jedyny plus to fakt że jest delikatny i nie szczypał jak niektóre.. ale w ogóle nie nawilżał!!! Dałam za niego jakieś 35zł i zupełnie nie warte tej ceny, nie dawno kupiłam zwykły, taniutki krem nawilżający z Ziaji i o niebo lepszy! Mało tego, akurat dzisiaj rozmawiałam z dwoma koleżankami na temat kremu i obie zgodziły się w stu procentach, że Iwostin jest beznadziejny i przereklamowany, dlatego też nie wierzę w te pozytywne opinie na tej stronie, jestem pewna że są opłacane.

Gość jan paweł 2 to kurwa
iwostin ciągnie druta JEBAĆ TĄ FIRMĘ

Gość gość
oliwa z oliwek lepsza niż iwostin :) Smarować nią twarz, ciało a będziesz miała idealnie gładką skórę :).

Gość Kasia25798
Mógłby ktoś napisać jak krok po kroku zamówić próbki ze strony iwostin? Zarejestrowałam się już na tej stronie, ale dalej nie wiem jak to zrobić :/

Gość gość
witam , kupiłam dziś piankę do twarzy oraz krem , na różnego rodzaju "wytryski" niby teraz czuję , ze moją buzia stała się lekka ale użyłam tych kosmetyków po raz pierwszy i czuje taką swedzaca plamke w okolicy ust .. Czytając wypowiedzi widzę większość pozytywnych opinii , ale są i te negatywne , może któraś z Was też tak miała , Pani w aptece stwierdziła , ze te kosmetyki będą idealne do mojej cery ale jednak ta plamka mnie niepokoi czy to może tylko moje ukojenie ...?

Gość zdzich48
Faktycznie, jest to doskonały krem; ja używam tego do cery z rumieniem tylko dlaczego pakowany jest w tubce w której po wyciśnięciu zostaje go jeszcze na kilka -kilkanaście smarowań; krem jest dość gęsty i osiada na ściankach; chodzi prawdopodobnie o cenę opakowań i być może o wielkość sprzedaży.

Gość gość
Ja go uzywam troche za pozno bo do dermatologa sie do dzis nie dostalem a clean clear czy jak to tam bylo takie se chyba gowno syfy na czole juz wyskoczyly , masakra czekam na efekty po msc jakies bo tak to lepiej chyba spowrotem ryzykowac izotek a nie chce go znow brac akurat na zime ,masakra zobaczymy nie ma co smarowac sie tym 3 msc a golenie tez szkodzi kilka "krostek" wyskoczylo

Gość gość
Wgl to zastanawiam sie czy to wszystko dziala bo np cepan jak komus blizny schodza po pol roku to moze lepiej nie psuc tego ale zobacze narazie to nowe krosty dobrze ze na czole te 3 wyskoczyly moze juz nie wyskocza jak znikna (?)

Gość gość
Po tyg niezlego "prowadzenia " wysuszylo mi pryszcze blizny nie wiem moze miej widoczne

Gość gość
Pracuje fizycznie i zwieksza to pot od momentu rozpoczecia 2-3 tyg jest marny efekt bakterie dalej tam sa