Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magost

Dieta kopenhadzka?? Kto zaczyna ze mna??

Polecane posty

Gość 79ania
dziewczyny jak wam idzie?

Gość 79ania
o moja stronka jak ciesze ze jeszcze tylko 2 dni do konca diety

Gość słabasilnawola
79ania, ale Ci fajniutko:) Ja też już nie mogę się doczekać mojego 13 dnia, a wypada on w niedzielę ( specjalnie tak ustawiłam diete żeby mnie nie kusiły smakołyki na świątecznym stole;) )To będzie prawdziwy sprawdzian z mojej słabej silnej woli :) Nie mogę Ci napisać , jakie wyniki osiągnełm na dzień dzisiejszy , bo nie posiadam wagi , ale coś tam mi zleciało. Myślę,że ok 3-4 kg. Zwłaszcza od pasa w górę :(. Tak mam , że wielka pupa spada mi na końcu :( niestety. Nie ćwicze w trakcie tej diety nie z braku sił , bo tryskam energią, ale raczej z lenistwa. Za to bardzo dużo chodzę. Mieszkam we Wrocławiu i sam fakt, że unikam komunikacji miejskiej wymusza u mnie dużo spacerów. Qrcze martwię się tylko, co robić dalej:( Zaczęłąm od 77 kg, jeśli schudnę teraz z 5 kg , to do wymarzonej wagi 60 kg jeszce mi daleko..... Może ta siedmiodniówka? A może po prostu liczenie kalorii i nie przekraczanie 1000 dziennie? Ale ze mnie leń! Normalnie wołąmie nie można mnie zmusić do gimnastyki:((( Buu nie lubiem siebie za to:( jak znasz jakąś inna rónie skuteczną dietkę , to pisz. Chętnie skorzystam:) Pozdrawiam cieplutko i czekam na Twoje wyniki!!!!!

Gość 79ania
Słabasilnawola ja tez jestem z wrocławia mieszkam kolo astry a ty gdzie? ja dzis na dodatek dostałam okres, to pewnie waga albo bedzie stala albo pojdzie w góre , wiec zawaze sie chyba dopiero w sobote. Super ze tak Ci zlecialo ,zawazysz sie pewnie bedzie jeszcze mniej kg. u mnie tez zawsze góra chudnie a nogi pupa zostaje. Moj biust sie zmniejszył bo miała za mały biustonosz załozyłam i dobry i widze ze mniej fałbek po bokach mam ,to mnie najwiecej denerwuje. Moja tesciwa stoswała diete 7 dniowa Gotuje sie zupe na 7 dni i w kazy inny dzien je sie jeszcze cos dodatkowo. Jak chcesz to moge napisac na forum, moze ktosc inny sie skusi. ja dopiero w maju ja zastosuje zeby troche odczekac po kopenhackiej .Milego wieczoru

Gość słabasilanwola
Koło Poltegoru mieszkam:) Plees napisz tą dietkę no i koniecznie jaki efekt osiągnęła po niej Twoja teściowa...Może się skuszę:) Tobie także miłego wieczoru:) Do "zobaczenia" jutro zapewne.....

Gość słabasilanwola
A to ta dietka 7- dniowa, o której wczesniej sama myślałam. Zna ją może ktoś? Stosował? Może jakieś podpowiedzi i sugestie? 1. Ser biały chudy ( dowolna ilość przez cały dzień ). 2. Kefir bądź jogurt O% ( dowolna ilość ) 3. owoce ( dowolne - jabłka, pomarańcze, banan) 4. warzywa ( dowolnie gotowane bądź surowe, np.:warzywa na patelnię . ) 5. Chude mięso ( może być szynka bądź coś innego ugotowanego - cały dzień ) 6. Ryba w dowolnej postaci, gotowana, smażona. 7. Wszystko z poprzednich dni - urozmaicone. Gdzieś czytałam ,że można do 4-5 kg zrzucić.....

Gość izak21
Dziewczyny mam prośbe czym zastąpić mozna mięso ,a dokładnie kurczaka ?? jutro mam ostatni dzien i wlasnie kurczaka,a z racji tego ze jutro wielki piatek to chce to jakos ominąć.... POMOCY......

Gość 79ania
moja tesciowa schudła 4 kg, wazyła 73kg zaraz Ci napisze miło mi wroclawianko a jak masz naimie, no ja ania cos podobnego to twojej Zupa- składniki 1-2 puszki pomiodorów 3 duzeszczypiorki albo pory zupa w proszku jarzynowa 1 seler naciowy 3 puszki zielonej fasolki albo ok. 0,5 kg. swieżej 2-3 zielone papryki 1kg. marchewki sol, pieprz, kostak rosołowa i inne przyprawy-dowolne Pokroic warzywa w male kawałki, zalc woda, tak zeby przykryła , przyprawic.Zagotowac, gotowac 10 minut , po czym zmniejszyc ogien i gotowac na mniejszym , az warzywa beda miekkie. Jedz zupe zawsze , kiedy jestes głodna , tak duzo ile chcesz i zawsze kiedy chcesz. Zupa nie dodaje kalorii .Im wiecej zjesz , tym wiecej stracisz na wadze. Wez zupe do pracy w termosie. Mozesz jesc zimna , ciepła, miksowana Mozesz pic duzo wody 8szkl. ,niesłodzone sok. herbata, kawa,sok żurawinowy. JADŁOSPI NA 7 DNI 1 jedz zupe i owoce -oprócz banaów 2 zupa i wszystkie warzywa surowe , gotowane, z puszki np.kukurydza .Na kolacje mozesz zjesc jednego pieczonego ziemniaka z masłem 3 zupa owoce, warzywa nie jedz ziemniaków jesli do tej pory nie oszukiwałas powinnas wazyc 2,5 -3,5 kg mniej 4 zupa co najmniej 3 banany i odtłuszczone mleko 0% tyle ile mozesz 5 zupa 1-6 pomidorów 30-50 dag wołowiny albo kurczaka bez skórki gotowane albo pieczone 6 zupa wołowina i warzywa jakie chcesz .Mozesz zjesc 2-3 befsztyki z zielonymi lisciastymi warzywami 7 zupa , ciemny ryz , warzywa ZAKAZANE ;pieczywo , alkohol, napoje gazowane, potrawy smazone PIJ DUZO DUZO WODY NO prosze dietke Tesciowa mowiła ze dobra ta zupa ok, to ide spac

Gość 79ania
izak nie wiem czym mozna zastapic , ja sobie pozamieniałam dni tak aby mi wypadło zeby w piatek i w sobote nie jesc miesa moze ryba zastap sobie izak ile masz mniej kg

Gość 79ania
hej wazyłam sie i mam 68,5 tak wiec 3 kg mniej ale mam okres wiec moze okresie bedzie mniej na Świeta biore chrom w tabletka zeby sie nie zuciła na słodycze WESOŁYCH POGODNY I SPOKOJNYCH SWIAT

Gość słabasilnawola
:( nie ma co pisać tylko tyle, że Wesołych Świąt!!!!!

Gość słabasilnawola
79ania dziś masz swoj ostatni dzień:) ale Ci fajniutko:) Ja też jestem już jedną nogą na mecie:) Powinnam zważyć się w poniedziałek , ale że nie mam gdzie, to zrobie to we wtorek i wam napisze.... Mierzyłam sie miarką i mam po kilka cm. mniej w pasie (6cm) i w pupie (4 cm). Boże żeby tylko nie rzucić się na ciasta w czasie Świąt!!!!! Tego sobie i wam życze!!!!!

Gość 79ania
słabasilnawola super ze tyle cm Ci ubyło no to we wtorek pisz jaka waga zycze Ci zebys wytrzymała przez swieta i sobie tez tego zycze

Gość milusna
ja zaczynam od jutra ale mam pytanie ile mozna na tej diecie tak zrzucic kg???

Gość słabasilnawola
mnie sie udało jakieś 3 kg zrzycić, Troszke mało bo po cichu liczyłam na jakies 5-7 ale dobre i to:)wię raczej nie licz na jakieś cudowne wyszczuplenie w 13 dni!!!! ale na pewno skurczysz żołądek i odzwyczaisz sie od słodyczy:)

Gość FiolWoj
Witam!!!!!!!!! Jutro zaczynam diete. Kurcze boje sie troche, bo dosyć dużo czytałam o niej niepochlebnych informacji. Ale..... raz kozie śmierć. Muszę zrzucić trochę po ciąży ( przytyłam 30 kg, gdzie 10 mi zostało). Zabieram sie do tego już od prawie 2 lat hihihhihih. Ale najważniejsze to to, że mąż zaczyna razem ze mną. Powiedział, że będzie mnie wspierał. Choć myśle, żę też chce zrzucić kilosy po naszej ciąży heheh. Obiecuję, że będę informować o naszych postępach.

Gość 79ania
witam nowe dziewczyny po świetach nic nie przytyłam ciesze sie z tego a jak u Was Milusna ja tez tak 3 -3,5 kg schudłam Słabasilnawola jak u Ciebie wazenie dzisiejsze i jak po swietach FiolWoj fajnie ze z meżem bedziesz zaczynac m nie musisz dodatkowego obiadu robic, bedziemy wspierac Cie i męza. Ile lat ma twoje dziecko moja ma 2lata w luty skonczyła powodzenia zycze

Witam Wszystkich Moje dziecko ma 2 l i 5 m-cy Jestem po po pierwszym posiłku z dietki. Mniam, mniam pychotki nie ma co hihihihih. Rano myślałam, że żołądek mi wyskoczy z brzucha..... ale nie jest tak źle :-( A najbardziej nie moge sie doczekać jak wrażenia u mojego męża- zobaczymy sie wieczorkiem. Znając jedgo to widzi teraz same schabowe, golony i stosy słodyczy hehehehehe. I jak widzę go \"oczami\" wyobraźni to już mi sie śmiać chce. Uciekam.... wieczorkiem sie odezwę

Gość 79ania
FiolWoj zycze powodzenia, napisz jak minoł Wam dzien i oczywiscie powodzenia Słabasilnawola jak u Ciebie miałas sie wczoraj sie wazyc i napisac, czekam

Gość Ania tez zaczyna
Witm was cieplutko dziewczynki:)):* zazdroszcze tym ktore trwaja w diecie a jeszcze bardziej tym ktore juz ja skonczyly,ja kiedys probowalam ale wytrzymalam jedyne 6 dni, po swietach takie mi sie boczki i brzuszek zrobily ze od dzis zabierasm sie za siebie:) licze na wsparcie:* czy wy tak dokladnie stosowalyscie sie do dietki?

Witam Cie 79aniu widze, że tylko ty mi odpisujesz. Witam gorąco Aniateż zaczyna. Nie wiem czy jest to możliwe bo to dopiero mój 2 dzień........ 1 kg w dół:-). Mój mąż podobnie. Powiem wam, że nie jest tragiczna jak narazie i naprawde sie najadam. Zresztą jak mężusia brzucholek jest najedzony to naprawde jest OK. Myślę, że nam sie uda. A wiecie co zrobiłam...... zostawiłam w lodówce otwartą czekolade. Jak pokusa zostanie pohamowana to bedzie dopiero wyczyn. Pozdrowionka:-@

Gość Ania tez zaczyna
FiolWoj to pieknie jak po 1 dniu juz -1kg:) narazie to pewnie woda ale super ze waga leci w dol , ja dzis pierwszy dzien,ide obiad ejsc bo wczesniej nie dalam rady:) juz gloda jestem i mi w brzuchu burczy:P obysmy schudly dziewuszki:* a ile wy chcecie? ja na kopenhadzkiej bym chciala z 6 kg a potem jeszcze 4kg czyli ogolnie 10:) nie wiem czy mam szanse ale sprobuje;p

Witam ponownie. Witam Ania też zaczyna. Ojojoj w sumie to chciałabym zrzucić tak ok. 10 kg tyle co mi pozostało po moim ślicznym synusiu hihihihih. Ale w tak naprawde to będę cieszyła sie z każdego kilosa. A tak naprawde to dzięki tej diecie to chcielibyśmy zmienić swoje nawyki żywieniowe i sprawdzić swoją silną wole. Musze sie przyznać, że to moja pierwsza dieta w życiu. Jutro zamierzam zrobić sobie sałatke z jajek szyneczki i fasolki - chyba mogę ją zamienić za sałatę? (3 dzień)Pychotka i co wy na to:-)

Gość słabasilnawola
witajcie! wpadam do was tak troszke z przyzwyczajenia;) NIE WOLNO NIC ZAMIENIAĆ A JUZ NAPEWNO NIE TAK JAK MA TO ZAMIAR ROBIĆ FiolWoj bo to juz nie ta sama dieta.....Nie znaczy to ze sie nie schudnie, jasne ze tak , bo w koncu sie je malutko kalorii,ale to nie jest juz wtedy dieta kopenhaska. pozdrawiam wszystkich bardzo cieplutko!!!!!

Cześć wszystkim \"dietowcom\":) Tak prawde mówiąc to ja już za bardzo sama nie wiem... gdzieś czytałam, że produkty można zamienić np. sałate- kapustą lub fasolką, pomidory- papryką, szpinak- brokułami lub kalafiorem. Jak nie można to, to, to.....:-( :-( :-( Za mną 2 dzień jest ok. Jutro tościk na śniadanko z kawusią - pyszności :-) Narazie nie chodze głodna....ale dziś myślałam, że jęzor to mi ucieknie do d... i dostałam ślinotoku jak babcia częstowała mojego synka rafaello.

Gość 79ania
witajcie przy kawusi Słabasilnawola jak Twoja waga , nie pochowaliłas się!!!!! FiolWoj gratulacje za pierwszy kg mniej zycze nastepnych sukcesów, ja wazyłam sie po tygodniu zawsze.Ja miałam trche inne produkty w kopenhackiej. Ale jak chudniesz i dobrze sie czujesz nie chodzisz głodna to dobrze. Ja w czasie diety jadlam chrom wiec na słodycze nie miałam chęci , wiem jak to jest przy dziecku , mam córke która ma 2 latka. Ania tez zaczyna powodzenia i spadku tyle kg ile chcesz

Gość Ania tez zaczyna
Witajcie Dziewczynki:) zaczynam 3 dzien,wlasnie popijam kawke:) wczoraj bylo ok przez caly dzien,tylko wieczorem zaczelo mi sie w glowie mieszac:P mialam taka ochote zjesc cos slodkiego:( ale wytrwalam i jestem dumna:) szkoda ze dopiero 2 dzien,ale mam nadzieje ze zleci mi szybciutko:)pozdrawiam was goraco p.s chyba nareszcie ladniejsza pogoda za oknem;P

Cześć :-( Właśnie mam taki humorek. Dzisiaj jest nasz 3 dzień. Rano masakra.....ciężko nam było wstać. Trochę sie słabo czuje zresztą mój mąż tak samo.....ale mamy nadzieje, że nam to przejdzie. Nawet nie zjadłam całego tosta:-( . Lunch tak samo... trochę podziubałam i na tym tylke. Mam wogóle zły dzień.....ALE DIETY NIE PRZERWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ania też zaczyna a jak ci leci ten 3 dzień dietki.....mam nadzieje, że nie tak jak mi . Pa :-)