Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magost

Dieta kopenhadzka?? Kto zaczyna ze mna??

Polecane posty

Witam ! Niedługo kończę 16 lat, ide niedługo do liceum i postanowiłam się za siebie porządnie wziąść :) Jestem na 3 dniu diety po kolacji, brzuszek mi sie spłaszczył troszke i waga spadął o 2 kg. Początek diety : 74,75 kg Cel :62,63 kg Nie licze na to, że schudne na tej diecie nawet 10 kg, tylko jakieś 7,8 w najlepszym wypadku ;] Ostro trzymam się planu diety i mam nadizjeję, że chociaż raz w życiu mi się uda wytrzymać do końca. Dodam jeszcze, że wszyscy myślą, że waże 64 kg, bo na tyle wyglądam z racji tego że wiele lat trenowałąm i mam bardzo umięśnione ciało, ale ja chcę nareszcie ważyć tyle na ile wyglądam, więc wybrałam tą dietę :P jak ją skończę, to zejdzie pewnie już ze mnie cała woda i zastosuje jakieś tabletki typy thermo speed extreme, aby wyrzeźbić ciałko i spalić zbędny tłuszczyk. Kto będzie mnie wspierał ? moje gg: 3959741 Piszcie kochane !! :)

Gość jozz
Drogie dziewczyny, dzisiaj jest moj siódmy dzień, nie mam problemów z dojadaniem, to jedzenue mi właściwie wystarczy ALE. Rano nie mogłm podnieść się z łóżka, do tej pory ciezko jst mi pisac to co w tej chwili do was piszę, pozaym serce, bije mi jak oszalale, jestem naparwde w fatalnym stanie... Znajoma mamy prowadzila ta diete, schudła 11 kg, ale dostala palpitacji serca i miala duze problemy z tarczyca. Na odchuzanie nie ma lepszego sposobu jak cwiczenia, ne jedzenie slodyczcy, jedzenie z umiarem i tyle ! A jesli juz diety to skonsultujcie to z dietetytkiem, tak nie wolno... Niektorym sie udalo, a ja wole nieryzykowac i dzisiaj koncze ta diete. Schudne w inny, bardziej rcjnalny sposob. Pozdrawiam, powodznia i przemyslanych decyzji.. :*

Gość justynam
witajcie u mnie dzis trzeci dzień :-) póki co się trzymam...zjadłam właśnie lunchowy owoc (borówki amerykańskie) szpinak i pomidorek troszkę później...rozkładam sobie troszkę to jedzonko...aby nie paść z głodu To moje drugie podejście po jakimś czasie do dietki...poprzednio wytrzymałam 6 dni...tym razem też się boję o ten 7...bo nie wytrzymuje na takim głodzie...Zobaczę jaka będzie moja kondycja i najwyzej albo przejdę od razu do dnia 8, albo przejdę na inną racjonalniejszą dietkę... Dieta kończy sie akurat przed ślubem mojej przyjaciółki z liceum...sukienka juz kupiona...zatem mobilizacja jest duża :-) spotkam po latach dużo starych znajomych :-) Trzymam kciuki za Was i za siebie :-)

Gość dr_sowa
Witam! Zaczynam dietę kopenhadzką od jutra i przyznam szczerze, że jest to mój drugi raz po 2 latach. Kiedy 2 lata temu dostałam tą dietę od kumpeli , to wyśmiałam ją, ale potajemnie spróbowałam i........ schudłam w efekcie 9 kg, czyli to działa !!! Szpinak, którego nie cierpię od razu zamieniłam na brokuły, a kawę piłam bez cukru. Udało się i mam nadzieję, że i tym razem się uda. Ważne jest to, żeby mimo wszystko podczas tej diety ćwiczyć regularnie. Ćwiczę codziennie 30 minut, albo pedałuję 4-5 km na rowerku. Czasami jestem zmęczona, kiedy wracam po całym dniu pracy, ale grunt to mobilizacja :) i wiara, że się uda, a i samodyscypliny też nigdy za wiele :) Trzymam kciuki za wszystkie odchudzające się dziewczyny i zaczynam od jutra .... Pozdrawiam!

Gość i_want_to_be_skinny
zaczelam kopenhaska od dzis i wszystko zjadlam z planem ;) narazie postanowilam byc na kopenhaskej 4 dni bo mam malo do zrzuccenia ;) pzdr

Gość ziabcia
Ja zaczynam dopiero ta diete od czwartku a to dlatego ze jutro wyjezdzam na caly dzien i nie bede miała dostepu do jedzenia(Cały dzien w samochodzie) Ale od czwartku akurat w czwartek powrót.Moge zaczac.A mam pytanie czy trzeba jesc według planu ?

Gość dr_sowa
Trzeba jeść według planu, tzn.najlepiej o stałych porach, np.8-8.30-kawa..., 11.30-12.30 lunch, 15-16.00 trzeci posiłek i obowiązkowo 2 litry wody niegazowanej (można pić wodę z wyciśniętą cytryna lub z poatruszką), a i można wypić więcej jak jedną kawkę, tylko wtedy bez cukru-pytałam dietetyka, który pozwolił :) Ta dieta dostarcza organizmowi 500-600 kaloriiiiiiiiiiiii , a efekty są naprawdę widoczne :) Warto, chociaż, jak się pracuje, to ciężko, ale POWODZENIA :)

Gość ziabcia
A wiec zaczynam od jutra.Dzis juz tak i tak nic nie jem.Cos mi wczoraj zaszkodzilo i cała podroz musiałam sie zatrzymywac i na wymioty mi sie zbierało.Ale juz jeste ok.Ktos zaczyna moze od jutra ?

Gość Reveries
cześć Drogie Dziewczyny :-) !! Mam pytanie odnosnie diety kopenhaskiej, dzis mija mi już piąty dzien, a moje zmęczenie wzieło górę. Napiłam się kawy z mlekiem. Sądzicie, ze to moze coś zepsuć? Niektorzy pisali, ze nieswiadomie pili i to nie zburzylo im efektu, ale ja po prostu potrzebowalam zastrzyku energii.. Diete tak czy siak doprowadzę do konca, bo organizm przy 600kcal i tak musi chudnąc, ale ogolny efekt moze byc spaczony?:-) Póki co spadek wagi wygląda tak: 1 dzień - 63kg 2 dzień - 62,4 kg 3 dzień - 62kg 4 dzień - 61,9 kg 5 dzień - 61,6 kg jak dla mnie 1,4 kilograma to beznadziejny efekt jak na 5 dni, no ale lepszy rydz niż nic.. :)

milusna - tak czytam, ze jak na cos nie masz ochoty to nie jesz. w tym rzecz, że MUSISZ zjeść wszystko, co jest tam napisane. musisz, po prostu.

Gość kruszynka *
heh drugi dzien jak na razie jest ok... boje sie tylko tego ze bedzie mi slabo czy cos w tym rodzaju.. bo wlasnie spotkalam sie z takimi komentarzami... rodzinka mi nie pomaga...caly czas jedza jakies slodycze..ale ja bardzo chce dosc do konca i jak na razie sie trzymam..to dopiero drugi dzien wiec nie moge duzo powiedziec na temat tej diety...wazne ze mam silna wole i moze sie uda...

Gość brumelchen
Czesc dziewczyny, Wlasnie dzis jest moj pierwszy dzien diety. Zastanawiam sie ciagla nad ta guma do zucia czy aby na pewno nie mozna zuc gumy mietowej? Pozdrawiam

Hej dziewczyny :) Ja jestem jak narazie zadowolona z tej diety kopenhadzkiej to jest mój 4 dzień i już 3kg schudłam :) włąsnie zjadłam obiad sałatke owocową pycha :) jest cieżko bo sie chce :) życze powodzenia i mówcie jak wam idzie :) Pozdrawiam

Gość Dziubek_19
Hey wszystkim.Ja zaczynam od jutra.

Gość Dziubek_19
jestem juz po porannej kawie.

Gość brumelchen
Czesc dziewczyny, to jest moj juz 4 dzien i schudlam 4 kg ale myslalam,ze bedzie latwiej najgorsze sa wieczory jestm tak bardzo glodna ,ze nie wiem co ze soba zrobic. Ale mam n adzieje,ze dam rade trzymam za siebie oraz za was kciuki : Buziaki:)

dla mnie poranki są najgorsze kiedy ma wystarczyć ta kawa wrrr a wieczory są łatwe ! u mnie 5 dni i 3,5 kg jakos małowato ale staram sie dalej :) pozrawiam i czy wam też chce sie tak wcześnie spać jak godz 20??

Gość paulka181
Hej wszystkim, ja zaczynam od dzić, miałam od wczoraj, ale jakoś nie miałam mmotywacji, dziś mam.. długa historia jaką.. wazne ze mam Motywacje i zaczynam walke z tłuszczem Jestem niewysoka około 167cm i waze 70 kg to koszmar.. niby nie wyglądam źle..alee....to jest nadwaga i chce się jej pozbyć milo byłoby gdyby Ktoś zaczynał ze mna...pozdrawiam i życzę powodzenia Tym co Trwają w diecie..

Hej! Czytam duzo waszych wypowiedzi i chce zadac pytanie ktore mnie troche dreczy. Wiem ze przy kazdej diecie chudna piersi i zastanawiam sie czy po zastosowaniu tej diety spadnie duzo z biustu? Wiem ze kazdy ma inny organizm i kazdy inaczej znosi diete:) Jeszcze jedno pytanie do MadziaMadzik czy te zamienniki ( o ktorych pisalas na 1 stronie) nie oddzialowywuja na efekt? A i czy NAPRAWDE je sie mniej?? Z gory dziekuje

Jestem chetna do stosowania tej diety tylko ciekawa jestem czy moge kawe wypic np o 8 lunch o 10 a obiad o 12 i pozniej koniec? czy są jakies odstepy dłuzsze w jedzeniu?

Gość paniaviomarin
na tej diecie jestem juz 3 raz i tym którzy mamją zacięcie gorąco polecam, efekty są nieziemskie:) mi nie chodziło o wagę akurat więc nie liczyłam kilogramów liczyłam rozmiary które mi w ciągu 2 tyg o 2 spadły. dzisiaj znowu zaczynam, gdyby ktoś potrzebował rady słuze pomocą.

Gość anna karina
Cześć! Zdecydowałam się na tę dietę i dzisiaj kończę 4 dzień. Największy kryzys miałam 1-2 dzień (musiałam sie przyzwyczaic) ... teraz jest lepiej, ale generalnie jestem słaba i miewam zawroty głowy. Licze na to, ze wytrwam do konca i efekty beda widoczne. Narazie zrzucilam 3 kg ( przydałoby sie jeszcze 5 stracic, zeby dojść do wagi 65 kg przy wzroscie 170cm ). Tez uwazam jednak, ze w sumie liczy sie efekt "widoczny" czyli bardziej rozmiar niz kilogramy. Czuje sie lzejsza i generalnie moj organizm potrzebowal takiego oczyszczania. Jestem jednak osoba, ktora kocha jesc i po zakonczeniu diety bede musiala sie ostro pilnowac. Mysle, ze zrezygnuje ze slodyczy i gazpowanych napojow i zastosuje diete "MNIEJ ZREC" :) i powinno byc OK. Tymczasem musze wytrzymac jeszcze 9 dni... a jutro pstrag, hurra! :) Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkich wytrwałych!

Gość misiunia777
A ja zaczynam od jutra.. Bylam juz na czwartym dniu dzisiaj ale poleglam kolo 22..Nie wiem co mi sie stalo ale pozarlam wszystko co znalazlam w domu. Wiem ze to niezdrowo ale i tak zaczynam jutro od nowa

Gość anna karina
Oj, no to powodzenia! Ja cwicze silna wole, wczoraj chyab byl taki wieczor, bo mnie tez przesladowaly wizje pysznych dan:) ale postanowilam isc spac i nie myslec o jedzeniu. Dzisiaj musialam zrezygnowac z ryby, bo tak sie najadlam miesem ( zamienilam lunch z obiadem) a teraz boli mnie bardzo brzuch, wiec nie zamierzam juz nic jesc.Waga mi se waha ciagle, raz mniej, raz znowu wiecej. Moze w przyszłytm tygodniu cos ruszy bardziej. Licze na to.

Gość anna karina
Mialam dzisiaj potworna noc. Drgawki, temperatura, ból głowy i brzucha, wymioty. Postanowiłam dac sobie spokoj z ta dieta, bo widocznie nie jest dla mnie...nie chce sobie psuc zdrowia, a na to wyszło. Czuje sie fatalnie. W ciagu tygodnia schudlam 3 kg i teraz postanowilam ograniczyc slodycze, alkohol i generalnie mniej jesc. Pozdrawiam i powodzenia!

Gość zuzskun
hej dziewczyny mam pytanie pewnie głupie ale zadam... co to jest ten befsztyk??? bo ja nigdy nie jadłam takiego miesa a pozatym to trzeba wypijac od 2 do 3 szklanek jugurtu czy 2/3??? a i co do tego kurczaka to faktycznie ma byc ccały??? odpowiedzcie mmi szybko chciałabym zaczac od jutra...pozdrawiam :):):)

Gość Pilka
yyy wiec Tak ;D:D:D Befsztyk to Np plaster Schabu lub fileta Ufotowany na wodzie bynajmniej ja tak robilam w tej diecie co do Jugurtu to 2 Takie Kubeczki a kUrczak Hmm ja np jadlam cwiartke z kurczaka no bo Myslmy logoicznie to jest dieta wiec napewno nie calY pozdrawiam :))) jesli chcesz cos jeszcze wiedziec to napisz na moj email Pilka92@vp.pl

Gość zuzskun
a mam jeszce jedno pytanko czy podczas tej diety mozna pic czerwona herbate ??? bo pije ja juz dłuższy czas

Gość Skandalis
Halo!!!dziewczyny zyjecie????ja chce ja stosowac od dzis czy ktos sie do mnie przylaczy?nie mam pojecia czy sobie poradze!!!!laseczki ratujcie!!!!