Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magost

Dieta kopenhadzka?? Kto zaczyna ze mna??

Polecane posty

Gość Nie..........
cześć od dziś zaczełam i chce mi się jeść!:/;((((((

Nie bedzie tak przecież żle :) ja to z domu wychodziłam zeby nie myslec o jedzeniu i juz mam za soba 3 dnień :):)

Gość Nie................
Zaczełam ważąc 75,4. Mam zamiar się zwazyć jutro rano... I mam zamiar schudnąć od 5kg i więęęęęęęęęęęeecej :) Trzumam za Was kciuki a Wy trzymajcie za mnie;) Do jutra ;)

Gość kim23
ha! trzeci dzien za mna :) nie jest zle :) wypijam hektolitry wody i jest ok :D pozdrawiam :))

Gość Linguini
Heh, nawet niezle wyglada ta dieta, szczegolnie, ze slyszalam, ze mozna jesc brokuly albo kalafior zamiast szpinaku (ktory lubie ale tylko w zapiekance z ziemniakami). Moze ktos pomyslec, ze to szalone, ale ja nie jem juz nic 4 dzien, a chce dotrwac do tygodnia. Pije tylko herbate z cukrem, zeby mi sie nie krecilo w glowie. Mam pusta lodowke i siedze caly czas w domu, zeby nie ryzykowac wejscia do sklepu (w zwiazku z tym nic sie nie ruszam, a na cwiczenia nie mam sily. Moj chlopak pojechal do domciu do rodzicow i wraca w czwartek - nie musze mu gotowac, wiec nic mnie nie kusi. Jak wroci zrobie mu krokiety i tez zjem jednego:) Czy myslicie, ze jesli po tej tygodniowej glodowce zaczne ta diete to tez zadziala z takim efektem jaki opiuja inne dziewczyny? Niestety nie mam wagi, wiec nie wiem ile wazylam 4 dni temu, ale mysle, ze jakies 59-60kg. Chcialabym wazyc 48kg, a mam 164cm wzrostu. Jutro ide kupic wage lazienkowa i kuchenna (taka do wazenia jedzenia), zeby dokladnie moc liczyc kalorie:)

Hej, hej Dziewczyny!!!! Wracam do Was pełna wiary i zapału, że razem z Wami wytrwam 14 dni diety. Nie było mnie tu ponad rok. Wiele się wydarzyło od tego czasu. Poprzednim razem schudłam tylko 3 kg, ale dało mi to siłę i motywację do dalszej walki i pracy nad sobą. Naprawdę miałam dobre chęci;) Okazało się jednak, że w maju zaszłam w ciążę i same rozumiecie..... Na początku ciąży ważyłam 75 kg, a idąc do porodu 96 kg. Masakra nie? Takiej wielkiej jeszcze siebie nie widziałam. Ale to nic:) Córcia okazała sie najlepszą dietą odchudzającą jaką do tej pory w życiu stosowałam:))) W trzy - cztery miesiące schudłam prawie 30 kg!!!!! Nieźle co? Obecnie ważę 68 kg i "wciskam się" w rozmiar 40. Generalnie czuję się laska, a przecież o to chodzi żeby się świetnie czuć we własnym ciele :) Ja jednak nie chcę "wciskać się" w ciuchy, chcę żeby dobrze na mnie leżały!!!!! Dlatego postanowiłam zmierzyć się z kopenhadzką po raz kolejny. Z tą waga docelową 55 kg troszkę chyba przesadziłam, ale pomarzyc warto!!!! Co nie?..............

Gość kim23
Bede trzymac kciuki, by Ci sie udalo!! Zreszta na pewno sie uda! Jestem na 8. dniu :) i wcale nie jest zle, tylko nieco mnie miesnie bola, bo niestety sporo pracuje i moj sen jest ograniczony. Nie dotrawam do konca, bo musze wyjechac i to daleko.. a jako jedyny kierowca na trasie 14 godzinnej musze miec sporo energii :( coz, zdaza sie. Jak na razie 3 kilogramy mniej- zawsze to juz cos :) pozdrawiam cieplo..

Zaczynam drugi Dzień Dziś trzy razy stawałam na wagę i nie wierzyłam własnym oczom!!! Waga idzie w dół Hurra!!! Nareszcie, bo od kilku tygodni stała uparcie w miejscu. Nie chcę się za bardzo podniecać tym faktem, ale tak strasznie się cieszę. Dało mi to siłę na kolejny dzień Dziś jak najszybciej wychodzę z dzieckiem na spacer, potem na jakieś zakupy i dzień szybciutko zleci Nie cierpię diet!!!!!

Gość Asiaczek123
Wczoraj zaczełam tą diete ale nie wiem czy wytrzymam:(:(:( dziś było okropnie trzęsłam sie cała i w głowie mi sie kręci cały czas zaraz chyba pójde na wieś z wodą i tak sobie będe łazić żeby tylko wytrwać do jutra do ochydnych brokuł:(:(blee:( ale może sie uda:):)

Gość kim23
najwazniejsze to duzo pic :) nie ruszam sie nigdzie bez butelki z woda :) Mam 10 dzien i tylko 3 kilogramy mniej, ale pewnie dlatego ze moje normalne zywienie niewiele odbiega od tego zawartego w diecie :( ale co tam, zawsze to 3 kilo mniej.. jeszcze 3 dni, moze uda sie dobic do 5 :) bede przeszczesliwa :) trzymam kciuki za Was!

Słabo mi ręce drżą, oblewają mnie poty, mam mroczki przed oczami, serce wali.... Nie wiem, czy to kryzys. ?? Robie własnie kawę i czekam na grzankę. Nie wiem , czy dam radę kontynuować:( Szkoda by było, bo waga znowu spadła.

Gość suzue
Hej :) właśnie zastanawiam się nad przejściem na tą dietę ale nie lubię mięsa. Czy są jakieś zamienniki ??np. zamiast befsztyka czy kurczaka można zjeśc rybę ? :)))

Gość toxic23
Dziś 1 dzien mojej diety. Choć uwielbiam jeść, potrafię sobie również odmówić.Powinnam nie mieć większych problemów z dietą, myślę nawet że jest dość lightowa, jedyne co mnie tylko przeraża to jak dal mnie , brak soli....Nie, no wiem, że nie można, ale wizja tych wszystkich potraw bez smaku trochę mnie przygnębia. A w dodatku pełna lodówka i gotowanie pyszności dla moich 2 mężczyzn, do tego na serio potrzeba silnej woli! Tak czy siak kawa już gotowa, no i mam zamiar jeszcze do tego cwiczyc. Zobaczymy jak mi pójdzie? Mam24 lata ,170 cm no i 80 kg, więc same rozumiecie..Chce zrzucić około 15 kg , trzymajcie panie kciuki, pozdrawiam i życzę wytrwałości.

Gość kim23
ja juz zakonczylam :) 4 kilogramy mniej.. malo na wadze, ale widoczne na ciele ;) teraz musze cos wymyslic by tego nie przybrac :( Na dodatek skrecilam kostke, wiec jakakolwiek aktywnosc fizyczna odpada ;( macie jakies pomysly? pozdrawiam :)

Gość Izabelka20
Hej dziewczyny :) Ja jestem na diecie 7 dzień i czuję się strasznie :( Mam zawroty głowy, jestem osłabiona. Przeprowadzałam różne diety ale ta jest najgorsza!! Narazie niewiem czy schudłam bo jeszcze się nie ważyłam ale i tak uważam, że każdy ma inny organizm i może schudnąć tyle ile jest w stanie wytrzymać organizm. Pozdrawiam

Gość Izabelka20
Hej Kim 23!! Przykro mi z powodu tej kostki :( ale doradzam ci brzuszki, i rowerek na leżąco. Pozdrawiam

Gość Madzik81
czesc wszystkim..jestem na tej diecie 6 dzien i narazie jest ok nie wiem ile schudlam ale czuje sie lzejsza..a tak na marginesie przechodze ja drugi raz i niestety nie dostosowalam sie do warunkow chodzi o przerwe min 2 lata..ja zastosowalam ja po 8 miesiacach narazie czuje sie dobrze...ale pewnie organizm sobie wykanczam..zastanawiam sie czy nie przerwac i zaczac odchudzac sie przy pomocy HERBALIFE duzo slyszalam o tej firmie i sa widoczne rezultaty bez meczenia organizmu...pozdrawiam

Gość Madzik81
czesc suzue mysle ze mozesz zamienic mieso na rybe nawet gdzies o tym czytalam..powodzenia bo jest naprawde ciezko..

Gość Madzik81
aha zapomnialam dodac ze za pierwszym razem schudlam 6 kg..bylam szczesliwa...ale zle nawyki zywieniowe szybko nadrobily utracone kg ...cale szczescie ze nie wszystkie..przybralam 3 kg wiecej...

Gość Martinia25
hej laseczki Ja mam 25 lat, wzrost 172 i ważę 82 kg. Muszę zrzucić 20 kg. Półtora roku temu wazyłam 62 kg. Co mam zrobić, żeby szybko schudnąć pomocy :(

Gość Madzik81
czesc Martinia25 dokladnie tyle wazylam 2 tyg przy wzroscie 169..zaczelam sie odchudzac na diecie HERBALIFE i naprawde sa widoczne rezultaty..teraz waze 74 i mam zamiar isc dalej w dol...nie jestem glodna i mam sporo energii...jezeli chcesz sie wiecej dowiedziec napisz na moje gg 5411853

Gość olagg
Witajcie, ja dziś mam 4 dzień, jest ok ale usłyszłam niepokojącą wiadomość, że jako befsztyku nie moge traktować wołowiny, gotuję ją co prawda,jest chuda, bo to pręga, jednak koleżanka powiedziała mi, że to niewskazane..... Czy mogę omijać jakiś składnik ze wskazanego posiłku?

Gość KAYATOJA
MARTINIA 25-JESTEM W BARDZO PODOBNEJ SYTUACJI...168CM I 75 KG...KOSZMAR.TEŻ CHCĘ SCHUDNĄĆ 20KG.OD KILKU TYGODNI PRZYMIERZAM SIĘ DO ODCHUDZANIA.STARAM SIĘ MYŚLEĆ RACJONALNIE I MÓJ PLAN JEST TAKI: OD WCZORAJ BIORĘ TERMA LINE II 26 WRZEŚNIA ZACZYNAM DIETĘ KOPENHASKĄ POTEM KAPUŚCIANĄ POTEM JOGURTOWĄ... .....A POTEM...WCISKAM SIĘ W MINI SPRZED ROKU,STAJĘ PRZED LUSTREM I BĘDĘ JEDNĄ Z NAJSZCZĘŚLIWSZYCH NA ŚWIECIE WIERZĘ,ŻE SIĄ UDA:-) TRZYMAJCIE KCIUKI!!!

Gość liliana-dieta

Gość kasica12
witam !!! od trzech dni jestem na tej diecie i powiem szczerze że jest ona bardzo skuteczna ale trzeba mieć baaaardzo silną wolę żeby wytrwać!!! Pierwszego dnia przezyłam załamanie gdy poszłam do sklepu i zobaczyłam wszystkie pyszności jakie serwują (musiałam załozyć śliniak heheee:) ) bo tak mi ślinka leciała !!! Miałam ochote kupić cos dobrego i olać całą tą dietę ale nie poddałam sie pokusie !!! Muszę sprawdzic swoją silna wolę!!!! Drugiego dnia rano gdy wstałam zrobiło mi się słabo sądzę że to przez niski poziom cukru w organizmie. Trzeciego dnia rano powtórka z dnia poprzedniego tzn znowu zrobiło mi sie słabo ale po zjedzeniu grzanki moje samopoczucie sie poprawiło. W tej chwili jestem po obiadku i do końca dnia nic tylko woda muszę przyznać że jest mi cięzko ale mam nadzieję że wytrwam do końca diety i osiągnę swój cel tzn. wazyłam 57kg a chce ważyć 52-53kg. Gdy wskoczyłam na wagę zobaczyłam że ważę juz o 1,5kg mniej więc gra jest warta świeczki!!!Życzę wszystkim powodzenia i duzo silnej woli !!! Dam znać czy wytrwałam!!! Pozdrawiam

Gość NIRA
Witam wszystkich:) Ja dziś pierwszy dzień diety....... narazie się trzymam i jest ok ale strasznie boje sie wieczoru..... waga wyjściowa 75,1