Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magost

Dieta kopenhadzka?? Kto zaczyna ze mna??

Polecane posty

Gość alanya
ciesze sie ze ty tez zaczynasz od jutra bo ja tez postanowilam chociaz mysle jeszcze o south beach bo boje sie ze nie dam rady na kopenhaskiej :( moze razem nam sie uda? ?:) daj znac jutro jak ci idzie pozdr

mam takie pytanko- czy trzeba zjadac tyle co pisza czy mozna np.1 jajko czy pol i mniejsze porcje reszty produktow? chce zaczac ta diete ale nie wiem czy poradze sobie z przyg. np.nie wiem jak przygotowywac mieso! moze ktos mi podpowie to i ja zaczne...

Gość mafii
suuper ze nie jestem sama:-) ja juz jestem po porannej kawce, ktorej nieznosze, ale kofeina jest potrzbna, zeby pobudzic organizm do spalania tłuszczuku:-) ja nie jadam befsztyków, nawet nie umialabym ich przygotowac jem gotowana piers z kurczaka, a zamiast szpinaku -NIC bo nie umiem sie do niego przekonac i tyle, a wole mniej zjesc niz sie obrzydzac:-) mysle,ze mozna jesc mniejszce porcje, ale one i tak sa malutkie hihi chodzi o to,zeby nie jesc wiecej i NIE podjadac, nawet owocoe nasz metabolizm musi sie zmienic,a to jest na to metoda!!!! dlatego WART wytrzymac POWODZENIA dzien 1 rozpoczety

Gość Agata***
Cześć dziewczyny!!! Ja sie zmobilizowałam i od dzisiaj zaczełam. To mój pirewszy dzień!! własnie zjadłam obrzydliwy szpinak ale poradze sobie nawet z tym. Ciesze sie ze trafiłam na te forum chociaż wiem, ze nie jestem sama. DAMY RADE TO TYLKO 13 DNI!!!!

Gość sonikaa
życze powodzenia i wytrwałości dziewczyny, ja tą diete miałam rok temu, po dwóch tyg zrzuciłam 5 kg, zamiast szpinaku mozna zjeść inne warzywko zielone np ogórka

Gość mafii
dziewczyny mam do Was prosbe nie robcie za duzo "zamian" to nie jest zwykla dieta odchudzajaca!!!! nic trudnego jesc malutko i bez kolacji, zeby po 13 dniach zrzucic kilka kilo ta dieta BARDZO wplywa na nasz organizm i przede wszystkim metabolizm tylko regorystyczne jej potraktowanie da Wam oczekiwany efekt te skladniki są tak specjalnie dobrane przez specjaliste, aby calkowicie zmienic Nasza przemiane materii PO tych 13 dniach ja ja stosowalam 2 lata temu i zrzucilam 9kg, ale najwazniejsze, ze mimo moich WIELU łakomych zachcianek, moja waga utrzymywala sie na niezmienionym poziomie!!!! dopiero calkowita zmiana klimatu i sposobu odzywiania wpłynela na to, ze znowu ja powtarzam UWIERZCIE mi,ze regorystycznie stosowana NIE spowoduje efektu jo-jo !!!! jesli nie jestescie w stanie przecierpiec te 13 dni, to nie probujcie jej wcale bo potem czytam komentarze,jak to zaraz sie wraca do swojej wagi, albo chudnie 2kg...., zeby potem prezytyc 2razy wiecej BZDURY jesli macie duzo do zrzucenia, to wlasnie ta dieta pozoli Wam po tych 13 dniach przejsc nastepny etap duuuuuzo latwiej, poniewaz Wasz organizm bedzie juz inaczej reagowal na trawiony pokarm

Gość agnesia
Witajcie :) Ja stosowałam tą dietkę w zeszłym roku i dotrwałam tylko do 11 dnia. A zrzuciłam max. 2 kg, które potem i tak wróciły.W sumie to ona nie jest taka strasznie rygorystyczna bo je sie w sumie cośtam, najgorsze tylko to że nie można jeść owoców ani żadnych soków. No ale jakoś wytrzymałam te 11 dni ale że skutki były marne to stwierdziłam że to kolejna ściema i dałam sobie spokój. To chyba zależy dużo od organizmu. Mi akurat nie pomogła i na pewno nie zmieniła metabolizmu. Zastanawiam sie w sumie czy nie sprobowac drugi raz...a moze ktos zna jakis racjonalny powod dla ktorego dietka na mnie nie działała? chciałam zrzucic jakies 4 kg. TEraz to juz z jakies 6 by sie przydało...;)Pozdrawiam i powodzenia :)

Gość agnieszka 20
hej dziewyczyny mam pytanko,od dzis zaczynam stosowac ta dietke :) czy mozna podczas niej brac l-karnityne??

Gość mmalwinkaa
To mój piaty dzień... :-) Rezultaty są niezłe... ale jak dlamnie to nie jest najlepsza dieta... już drugi raz jej nie zastoduje - nie ma szans... PWOWDZENIA I DUŻO SILNEJ WOLI :-) PS: L-KARNITYNY nie powinno się stosować.

Gość ana1987
Hey dziewczyny!!jestem modelka ,mam 178cm i waze 63kg;/ ostatnio duzo przytylam bo mialam mature i uczac sie jadlam slodycze;/ chcialabym na tej diecie schudnac z 5kg.dzis zaczelam...boje sie jej bo nie lubie akwy bez mleka,pomidorow i jajek;/ kiedys probowalam w roku skzolnym ale nie dalam rady,nie milam sily z lozka wstac..mam nadzieje ze dzis teraz bedzie lepiej:)))piszcie...:) pozdrawiam :***

Gość ana1987
Hey dziewczyny!!jestem modelka ,mam 178cm i waze 63kg;/ ostatnio duzo przytylam bo mialam mature i uczac sie jadlam slodycze;/ chcialabym na tej diecie schudnac z 5kg.dzis zaczelam...boje sie jej bo nie lubie akwy bez mleka,pomidorow i jajek;/ kiedys probowalam w roku skzolnym ale nie dalam rady,nie milam sily z lozka wstac..mam nadzieje ze dzis teraz bedzie lepiej:)))piszcie...:) pozdrawiam :***

Gość ana1987

Gość ana1987

Gość Agata***
Ja mam dziś 2 dzień i jest całkiem nie źle. Mam pytanie czy soli nie powinno sie używać w ogóle???A do szpinaki i mięsa??? Przecież tego bez soli nie do sie zjeść!!!

Gość mafii
hej Agata***!!! ja tez dzis mam 2 dzien :-) daje rade bez problemu tak gdzieś do 14, potem wracam do domku zjem lunch, ok 17 obiadek.... ale jak przychodzi wieczor to mam taka ochote nawet na jabłko hihi ale ja wiem ze WARTO a co do koleżanki, ktora po 11 dniach schudla tylko 2 kg i zaraz potem znowu przytyla, to przykro mi,ale Ci nie wierze no chyba ,ze naprawde masz jakies problemy z organizmem wystarczy przez tydzien jesc wlasciwie 1 malutki posilek i nic wiecej, aby zrzucic troche wiecej:-) jesli ktos chce tylko na chwile sie odchudzic, to proponuje inne diety-duuuuzo smaczniejsze i tez skuteczne np. jablkowa-stosowala ja moja Mamuska-jablko we wszytkich postaciach przez 2 tyg i kilka centymetrow mniej:-) ale,to nie jest ZWYKLA dieta, jak juz wspominalam i naprawde WARTO przejsc ten rygor nawet jesli chcialybyscie pozniej nadal sie odchudzac, to wystarcza juz mniejsze ograniczenia, zeby waga nadal malała a spodenki juz nie cisnely brzuszka :-) 3mam kciuki za wszytkich, ktorzy teraz probuja swojej SILNEJ WOLI !!!! jestem z Wami

Gość agnesia
No ja też tak myślę że mam jakieś problemy z organizmem, ale byłam już u 4-ch lekarzy i każdy to zbagatelizował mówiąc że nie wie czemu tak jest. Tym bardziej, że kiedyś miałam świetny metabolizm.No ale sama słyszałam wiele dobrego o tej diecie, tylko na mnie jakos serio nie podziałało. W sumie to na codzień jem niewiele więcej, biegam i nie mogę nic zrzucić. Myślałam,że to może wina hormonów, ale tarczycę mam niby ok. NIe wiem, może powinnam powtórzyć badania..albo poszukać innego lekarza. Tylko do jakiego powinnam pójść?Poradzcie coś :) A za Was tak czy siak trzymam kciuki;)

Gość agnesia
No ja też tak myślę że mam jakieś problemy z organizmem, ale byłam już u 4-ch lekarzy i każdy to zbagatelizował mówiąc że nie wie czemu tak jest. Tym bardziej, że kiedyś miałam świetny metabolizm.No ale sama słyszałam wiele dobrego o tej diecie, tylko na mnie jakos serio nie podziałało. W sumie to na codzień jem niewiele więcej, biegam i nie mogę nic zrzucić. Myślałam,że to może wina hormonów, ale tarczycę mam niby ok. NIe wiem, może powinnam powtórzyć badania..albo poszukać innego lekarza. Tylko do jakiego powinnam pójść?Poradzcie coś :) A za Was tak czy siak trzymam kciuki;)

kazdy organizm jest inny i inaczej reaguje...Ja bedac na kapuscianej zarzucilam ja w 6 dniu z kilogramem mniej.Bylam glodna wsciekla i nie smakowala mi ta zupka.Na kopenhaskiej jestem dzis 5 dzien i rano waga pokazala 2 kg mniej.Wszystkie produkty sa dla mnie jadalne,ale przyprawiam je sola ,pieprzem ,a szpinak takze czosnkiem.Po skonczeniu(mam nadzieje,ze sie uda )bede kontynuowac 1000 kcal.

Gość mafii
hej agnesia!!! bardzo mi przykro, ze masz taki problem :-) to przykre, ze jedni sie staraja okiełznac wlasny organizm,a on sie nie daje... ale skoro lubisz sport, to moze dieta supermodelki Heidi Klum (nie wiem jak to sie pisze hihi) bedzie dla Ciebie odpowiedniejsza??? bardzo duzo cwiczen i mniej regorystyczna dieta i podobno 8kg w ciagu 2 tyg odchodzi w niepamiec :-) pozdr

Gość agnesia
Do MAfii Dzięki za wsparcie !! A co to za dietka, gdzie ją mogę znaleść? No w sumie bardzo lubię Heidi Klum;) Ale na poczatek jeszcze raz sprobuje pogadac z lekarzem. No ale to tak w ciagu roku mi sie wszystko pozmieniało, wczesniej byłam dosc szczupła i mogłam duzo jesc. Ehh..moze musze zmienic klimat;)Pozdrawiam.

Gość mmalwinkaa
DOŚĆ... !! Zemdlałam po raz drugi dzisiaj... Koniec z tą przeklętą dietą... !! DZiewczyny... BŁAGAM UWAŻAJCIE NA SIEBIE :( PS: TRZYMAM ZA WAS KCIUKI !!

Gość mafii
mmalwinkaa bardzo mi przykro,ze tak zle znosilas ta diete :-( ale powinnas juz po pierwszym omdleniu z niej zrezygnowa nie kazdy organizm jest przygotowany,zeby wlasnie w tym momencie poddac sie takiej ingeracji mi osobiscie nie zdarzyly sie ani omdlenia, ani potworne gole glowy-jak pisza niektorzy- moze to zasluga wielu litrow wody...nie wiem wiem,ze mi ona nie szkodzi, tylko naturalnie oslabia organizm, ale nie przezywam drastycznych momentow jesli na kogos az tak zle wplywa, to powinnien ja przerwac, poniewaz kazdy organizm jest inny i ma inne zapotrzebowania do agnusii: o tej diecie przeczytalam w magazynie JOY, byla tam przykladowa dieta Heidi i cwiczenia, ale jej trener wydal nawet ksiazke na ten temat :-) ona schudla 8kg w 14dni, ale oprocz diety9mniej regorystycznej hihi0 jest mnostwo cwiczen, wiec jak lubisz sie powyginac to polecam :-)

Gość mmalwinkaa
Mafii :) Dziekuje Ci Kochana, ale ja zrozumiałam, że jesli już zemdlałam, to nie mam zamiaru więcej :/ chyba odstawię z jadłospisu n dobre kaszę, ziemniaki , bułki i wmiare ograniczę słodkości.. powinno być dobrze :) Pozdrawiam, buziaki... Obiecuję, że będę do was zaglądała i trzymała za was kciuki... ( mnie przez te 5 dni udało się schudnąć 3,5kg.. i nie jest to niedobór w wode, ponieważ piłam jej około 3l dziennie) Dieta działa - to fakt, ale nie jest ona dla mnie :) Jesczze raz mocno pozdrawiam Dziewczyny !!

Gość mafii
mmalwinkaa bardzo dobrze,ze ja zaprzestalas:-) a 3,5kg w 5 dni to swietny rezultat!!! jest mnostwo bardzo fajnych diet,np owocowych, ktore mozna stosowac bez glodowki i zameczania organizmu 3mam za Ciebie kciukasy hihi

Gość mmalwinkaa
Mafii :) Może mogłabyś mi przesłać jaką słuszną owocową dietkę , na pozbycie się zbędnych kilogramów? Byłabym wdzięczna :) POzdrówki:)

ja dzisaj zaczynam tez chcialabym schudnac tak duz jak wy w pierwszym tygodniu :)

Gość mafii
mmalwinkaa:-) mam fajna stronke o przeroznych dietkach, spojrz tam, moze znajdziesz cos dla siebie ??? www.mojadieta.info pozdr

Gość mafii
oj, sorki !!!! to jest www.twojadieta.info !!! hihi :-)

Gość Agata***
Ja juz mam 4 dzień. Jest mi troche słabo i troche mnie głowa boli. Ale wcale nie jestem juz głodna... Jak wam idzie dziewczyny??

Gość mafii
hej Agata*** ja tez jestem na 4 dniu :-) nie mam zadnych dolegliwosci, tylko rano ciezej mi sie wstaje hihi najbardziej chce mi sie jesc oczywiscie na wieczor, bo jstem przyzwyczajona do nocej okupacji lodowki (mieszkanie w akademiku hihi) ale dzis np po starkowaniu marchewki, zrobił mi sie caly talerzyk soroweczki i jeszcze jajeczko na dopchanie i... naprwde sie najadlam!!!! nie moge sie juz doczekac jutra i pieczonej w folii rybki, ktora UWIELBIAM zycze Ci dalszej wytrwalosci!!!!!! buziole dziewczyny :-)