Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAM POMYSŁ

Chciałabym utrzeć facetowi nosa!! kto pomoże??

Polecane posty

Gość MAM POMYSŁ

Nie zamierzam go wrabiać w dziecko, bo nie ze mną te numery, jednak chciałabym utrzec facetowi nosa i sprawić aby poważnie sie wystraszył, chce mu powiedzieć, że jestem w ciazy, do tego jakos musi mi wyjść pozytywnie test, i ewentualnie gdyby zarzadał testu z krwi tez powinien on potwierdzić wynik! jak to zrobić, czy są jakieś środki zawierające HCG??

Gość MAM POMYSŁ
Nie chciałabym wnikać w powody, po prostu facet zasługuje na utarcie nosa, dobrze wszystkie wiemy jakie typki chodzą po tym swiecie i on jest właśnie jednym z nich!! pomoże mi ktoś?? wiem, ze są jakieś chyba hormony zawierające HCG, ale chyba tylko w zastrzykach, a do tego posuwać sie nie bedę!

Gość MAM POMYSŁ
nie ma nikt zadnej wiedzy w tym zakresie?? czy naprawdę tylko ja mam takie dziwne pomysły :P

Gość koleżanka waryjatki
moja serdeczna koleżanka kupiła test ciążowy wydrukowała ulotkę prawie identyczną tyle że naniosła poprawki. Kolor na teście który wyklucza ciążę określiła jako wyznacznil ciąży i odwrotnie. Oczywiście przed przystąpieniem do robienia testu dała ukochanemu ulotkę którą przy nim wyjęła z opakowania z prośbą aby przeczytał instrukcję. Chyba nie muszę mówić jaki wynik i jak zareagował

Gość MAM POMYSŁ
no no ciekawy pomysł:) jeszcze jakieś sugestie??

Gość ja mam jedną
nie zadawaj sie więcej z idiotami

Gość MAM POMYSŁ
nigdy nie ma pewności czy nie natrafiamy właśnie na takiego idiote, więc skoro już okazało się, że natrafiliśmy warto takiemu utrzeć nosa, a nóż sie choć troche zmieni poprzez przeżyty szok i nastepna kobieta na jego drodze nie bedzie już musiała sie przejmować!