Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem ............

czy stosując tabletki antykoncepcyjne uzywacie prezerwatywy?

Polecane posty

Gość nie wiem ............

mam pytanie czy stosując tabletki anty. uzywacie jeszcze prezerwatyw????? i takie jesczze jedno pytanko bo ostatnio z tym sie spotkałam czy pozwalacie aby facet doszedł w was, i co potem robicie z tą sperma? idziecie zaraz do łazienki sie umyc czy jak????????????????? prosze odpowiedzcie :)

Gość ja używam
prezerwatyw bo nie dzieki temu nie ma problemu ze spermą +tabsy = pewność nie zajścia w niechcianą ciąże

ja używałam 2,5 roku, ostatnio jakoś wyszło bez gumki i ... już nie chcemy do nich wracać. Tabletki wystarczą. Poza tym i tak niedługo zaczeniemy szykować się na dzidzie, więc gdyby coś zawiodło, to nie byłobytragedii :)

Gość znowu...gupoty
oprócz gumki jeszcze globulki, postinor i podwójna dawka antykoncepcyjnych pigułek...

Gość touchee
a po jasna cholere jeszcze prezerwatywa przy tabletkach? a gdzie ma wedlug Ciebie facet dochodzic?nad kiblem? Jak sie tak boisz ciazy to moze szklanka wody zamiast seksu?

Gość Święte słowa touchee
hihi

Gość oczywiscie
zawsze mamy prezerwtywke, jako drugie zabezpieczonko a w dniach uznawanych zwyczajowo przez system ruletki objawowej za mozliwe płodne, dodatkowo zakladamy globulke i wtedy jest spoko

Gość agunie 86
rozmydlona zaszlas w ciąze mimo iz brałas tabletki?