Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błękit

NIEZOBOWIĄZUJĄCY FLIRT W SIECI - PROPOZYCJA DLA PAŃ

Polecane posty

Dziękuję Elloise .... to dla mnie niezwykłe... Jakże mam dziś odejść, gdy Ty mi TO piszesz? A przecież muszę .... niestety ... muszę ...choć nie chcę , bo : Krótki jest wieczór. Wiatr błądzi po niebie I czerwień się rozlewa i zimno wilgotne. Nasze ręce, co z trudem odnalazły siebie, Znowu stają się chłodne i znowu samotne. Gwiazdy na wysokościach jeszcze nieprzejrzyste Dopiero się gromadzą z rzadka rozrzucone. Nasze ścieżki są ciemne, wierzby rozłożyste Pokrywają je cieniem w smutku przygarbione. Trzciny szumią wokoło. Błędne ognie wszędzie. Nasz los ciemny jest darem boskiej wysokości. Ochraniaj serce swoje, więc płakać nie będzie Na schyłku ginącego roku bez radości. Doskwiera nam i boli każde obce słowo. Nasze ręce się znowu w ciemnościach rozstaną. I wszystko się bezdomne ostanie na nowo I jak miejsce bezdomne serce będzie raną. Elloise .... Elloise.

Tylko nie będziesz pisał jakiś czas, ale przecież jesteś ze mną......

Jutro nie będę mieć czasu, ale rano będę więc napisz....

Będziesz przy mnie marzeniem ... Będziesz przy mnie pragnieniem ... Będziesz przy mnie tęsknotą ... Będziesz przy mnie radością ... Będziesz przy mnie ... Elloise ...

Gość mmmmmmm...
panie błękitny zeby na nowym było zawsze lepiej niz na starym pozdrawiam ps. problem ze zrozumieniem tekstu czytanego? nie za to na pana pokrzyczałam ;)

Witaj:) będzie bardzo dobry dzień i same zielone światła w drodze do pracy:D 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

\"Jutro nie będę mieć czasu, ale rano będę więc napisz....\" - ..... i nic się nie zmieniło Elloise? Znikniesz mi dziś ? Na długo ? Kiedy wrócisz ? Elloise ....

Witaj:) Dojechałam:) za jakąś godzinę mam ważne spotkanie, o 11-stej następne, będę wychodzić, więc sam rozumiesz, nie będę mogła pisać , ale jestem……przecież wiesz….. A Ty jak się czujesz? Pijesz herbatę? Kawę?

Hahaha - Elloise, zrobiłem sobie kawę, lecz teraz nie mam czasu jej wypić. Mam ważną i pilną reklamację do rozpatrzenia, więc troszkę biegam po zakładzie starając się dociec, jaka jest przyczyna jej powstania. Zaraz wszystko wyjaśnię, ludzie z działu już nad nią pracują, więc zaraz będę wolny.

Ja dzisiaj piję herbatę:) chociaż kawę uwielbiam:) piję dużo i myślałam , ze nie moge bez niej funkcjonować , ale moge:) Czasami więc robię sobie przerwy i tak jak dzisiaj herbatka jabłkowa z cynamonem:)

:D nawet jesli zarzucisz reżyserię jak to juz bywało:) to to i tak nic nie zmieni, już to tutaj pisałam, każdy sądzi wg siebie;;;; Tobie również miłego dnia:)

Pierr... nie absorbuje Cię zbyt ta awaria?? coś wiem o awariach, kiedys porozmawiamy:)

Gość ona0101
witam. Błętkity szkoda że ię tu nie ma, byłeś piersza osobą która utkwiła w mojej pamięci, jak czytałam sobie ten topic, a Ty znikasz. Mam nadzieje ze to bedzie krótkie i szybciutko do nas wrócisz Gratuluje nowej pracy i oby była o wiele lepsza i wielcej płatna niz poprzednia 🌼 🌼 🌼 Pozdrawiam was wszystkich mimo ze jeszcze nikogo tu nie znam. Strasznie cięzko jest nowym osobom przebic sie

Kawa Elloise - pochłaniam jej niemal całe kilogramy. Lubię długo siedzieć w nocy, stąd owa potrzeba. Wczoraj do 1.00 czytałem Petrarkę i jego Sonety, szukając w nich fragmentów jakie mógłbym cytować dziś dla Ciebie w trakcie naszych rozmów. Niestety, nawet on okazał się być ubogim, bym za jego pośrednictwem mógł wyrazić, przekazać to co czuję i na co Ty Elloise odemnie zasługujesz.

ona : więcej wiary:) jesteśy tacy jak o sobie myslimy:) Prawdziwe szczęście jest rzeczą wysiłku, odwagi i pracy. Koperta: kłamstwo hmm, jesli się nie mylimy zawsze jest kłamstwem, ale każdy mit jest jakąś wersją prawdy:) Najmniej ów ufa, kto sam nabiera, najtrudniej wierzy, kłamca przechera. S. GARCZYŃSKI i to się tutaj zdarza często:)

Pierr... dobrze, że jesteś... to naprawdę niepotrzebne:D ja się aż tak nie staram:D

Wychodzę... miłego dnia wszystkim🌻 Pierr jak znajdziesz czas napisz...