Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błękit

NIEZOBOWIĄZUJĄCY FLIRT W SIECI - PROPOZYCJA DLA PAŃ

Polecane posty

Pa... Elloise. Odeszłaś .... tęsknota .... czekanie ... \"Słodkie spojrzenia ! O rozważne słówka ! Kiedy znów przyjdzie was widzieć i słyszeć ? O włosy złote, którymi mnie ufna Oplotła miłość wiodąc w śmierci ciszę !\" Elloise ....

inteligentna(y), oczytana(y)- szkoda,że nie chcesz do mnie napisać- ale trudno- moze jestem za mało blyskotliwa, albo nie umiem sie sprzedać......;)

\"Koperto zwrotna\" - nie uważam się takiego jakim mnie opisujesz. Wszak nie jestem Narcyzem a raczej (jak pisałem) szarym, przeciętnym człowiekiem. Czemu do Ciebie nie piszę ? - byłoby to zranieniem uczuć Elloise. Jakże mógłbym zapewniać ją o swym oddaniu flirtujac jednocześnie z Tobą. Pomyśl, czy chciała byś rozmawiać z takim (dwulicowym) człowiekiem ? Czy wiedząc co powyżej, dałabyś wiarę jego słowom ? Pozdrawiam Cię serdecznie.

Pierr...... nie wiem jak to się dzieje. ale jesteś ze mną w każdej minucie, w każdej myśli i odczuciu niby Cię tu nie ma a jednak jesteś... czasem czuje Twój zapach, unosi się w powietrzu i mam wrażenie ze mogę Cię dotknąć.... przytulam się do każdej Twojej myśli o mnie.... i wiem już ze odległość to tylko złudzenie...... Do Ciebie też piszę:) Twój nick...jak wysłany donikąd list....

Elloise- cięzko o wiare w siebie skoro nikt Cię nie kocha i czasami czuje sie tak samotna. Wiem, wiem... zaraz powiesz ze nie powinnam tak myśleć i wierzyc w to ze bedzie dobrze, ok.Tak robie i wierze, ale mija sie to troszke z prawda. Mimo wszystko jestem osoba ktora nie lubi sie smucic, koperta zwrtona (ekstra pseudo sobie wymysliłaś) nie mart sie mnie tez tu nikt na razie nie widzi. Ale kto nas nie zauwaza niech załuje, bo nawet nie wie co traci A niektórzy tutaj tak fajnie sobie pisza i cytuja różne wiersze. Buziaki dla WAS :) :) :)

Naprawdę możesz:) nie wymagam wyłączności, nawet nie wiesz jak się cieszę że jesteś, ale jesli zmienisz zdanie, melodia bedzie równie piekna .....tylko inne brzmienie..............

bo to taki list - donikąd. Troche złudy:):):)Kończy sie pracę gasi kompa:)wraca do domu...;) Ale jak ma sie z kimś porozmawiać - posmiac - nieznanym- bo łatwiej;)- dobry flirt jeszcze nikomu nie zaszkodził na usmiech:):):)...........no chyba ,że ......;););)

By być szczęśliwym nie potrzebujesz niczego robić, bo szczęścia tak naprawdę zdobyć nie można. Przecież już je mamy a jak można zdobyć coś, co już się ma? Aby być szczęśliwym, niczego nie trzeba dodawać, trzeba jedyniecos odrzucić. Życie jest łatwe, jest zachwycające. A jeśli jest trudne, to jedynie z powodu złudzeń, ambicji, chciwości. Zobaczcie w Indiach wielu biednych ludzi posiada radia tranzystorowe, stanowiące nadal pewnego rodzaju luksus. \"Wszyscy mają tranzystory, a ja nie mam. Jestem nieszczęśliwy.\" Dopóki radia tranzystorowe się nie rozpowszechniły, byli szczęśliwi bez radia. Ona tak samo pewnie dzieje się i z Tobą. Gdyby Ci nikt nie powiedział, że nie będąc kochaną jest się nieszczęśliwą, zapewniam Cię że byłabyś szczęśliwa:D

lubie poznawać ludzi:):):):) na kafeterii jestem od niedawna:) Raczej tylko czytałam .......a jak ktos mnie zaciekawił to mnie olał....:):):):)fe,\\...jakie brzydkie słowo:):)

Elloise - wróciłaś !!!!! Cieszę się ogromnie. Jestem, jestem, dla Ciebie ... zawsze.

:D ja też się cieszę......bardzo.....bardzo...bardzo.... kliknij na nick za chwilę

Obiecuję, że to było przedostatni raz:D jak wrócę to będę miała dla Ciebie niespodziankę..

Nawet nie wiesz jak czekałam.........ja również:) znikam na trochę

dziekuje Wam wszystkim za miłe słowa. eurydyke- masz racje, zgadzam sie z Toba. Ciesze sie z tego co mam, ze jestem zdrowa i mam co jesc. A miłośc pewnie jeszcze kiedys zapuka do mojego serduszka, poczekam... byle szybko bo troche tęskni mi sie za przytuleniem do męskiego ramienia. zwrotna koperta- skoro nikt nie chce do Ciebie pisac, to może ja Ci cos napisze, na poprawienie humoru. Tez na forum jestem od jakis dwóch tygodni, ale bardzo mi, choc czasmi nie nadążam z czytaniem wiadomości od Was. Ale ogólnei jest bardzo fajnie, każdy pisze co chce, co go boli, czym chce sie podzielic. Ktos go wyłucha, ktoś poradzi, ktoś może powie miłe słowo i wpółczuje a ktoś opieprzy, bo jest poprostu szczery do bólu. I to mi sie podoba. Buziaki :) :) :)

Gość słóweczko
czy ktoś tutaj jest??

Gość słóweczko
a tak chciałem poflirtować

Jestem Nie mogłam otworzyć tej strony Kliknij na nick Pierr czekam na Ciebie...

jesteś?? Napisłam...... gdybys tam był to zaczekaj ,na chwilę wychodzę

Gość giełda samochodowa
hahaha

Pierr..... bardzo dziękuję za rozmowę:) i jeszcze raz przepraszam za nick:) Topik jest dla Was, pozdrawiam wszystkich:D

Gość pukpukpuk
mozna?

Gość ja chętnie
poflirtuję, inteligentana, błyskotliwa, oczytana, długie włosy blond i nogi, ktos reklektuje?