Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błękit

NIEZOBOWIĄZUJĄCY FLIRT W SIECI - PROPOZYCJA DLA PAŃ

Polecane posty

Elloise, od wielu dni, niemal tygodni nie zaglądam nawet na tamto Forum. Wzbudziło ono mój niesmak, w chwili gdym na nim zobaczył, jak można splugawić szlachetne i wzniosłe uczucia sprowadzając je jedynie do ..... opisu spółkowania i nic nad to. Jeśli pozwolisz mi, pozostanę na Forum dotyczącym historii sztuki oraz tym drugim, którego swój nick \"W.......\" , Ci podałem. Ojj ...... Eloise, Eloise - słońce Ty moje. Uśmiechnąłem się ....... i to jak radośnie.

Kąt na początku zadowolony ? Hihihihi - a to mi Elloise dała do myślenia. Pojęcia nie mam. Poddaję się.

Daj następne hasło Elloise. Podaj jeszcze ilość kratek i jakie literki w nim już masz.

Tak, tak Elloise. Uffff ..... właśnie przybiegłem do pokoju. Wybacz proszę me milczenie. Mam troszkę pracy, lecz mimo to postaram się być tu obecnym.

Ja również pracuję, wychodzę zaraz na spotkanie i pomyślałam, że może ...:)

I słusznie Elloise. Jak napisałem w swym liście; \"lubię słyszeć w słuchawce Twój radosny \"szczebiot\". Elloise proszę podaj mi jeszcze raz instrukcję, jak wysyłasz SMS-y, gdzie jest ta bramka, jak ją znależć ?

Dzięki. Napisałem Ci kilka słów. Wybacz, że tak mało, ale czas..... czas.... czas nagli mnie.

Witaj Elloise. Sprawdż proszę swą pocztę. hihihihi Acha ... ważna jest kolejność zamieszczonych tam zdjęć.

Witaj:D jestem już tak w połowie:) i miłam własnie napisać \"czy to znaczy że już Cię nie będzie?\"

Elloise wysłałem Ci właśnie ilustrowaną instrukcję (hihihi - własnej roboty) jak umieszczać te napisy na fotografiach.

Coś się stało Elloise. Ciągle wyrzuca mnie z tamtej strony. Poczekam chwilę i póżniej spróbuję ponownie.

Witaj Błękit !!! Jak masz ochotę na rozmowę to zapraszam. Możesz się skontaktować przez maila , lub tutaj na topiku. Albo jak wolisz przez gg ? Pozdrawiam

Witaj Elloise. Wiem, że teraz, gdy to piszę, nie ma Cię tutaj. Jeśli jednak póżniej zajrzysz, pod mą z kolei nieobecność, chcę być wiedziała, że; \"Wciąż jesteś przy mnie. Wszelki dźwięk i ruch tak zwykły, jak schylenie czoła ku rękom, trzepot powiek i cichy uśmiech zamyślenia — to jesteś ty. Milczenie ust, puls serca i pieszczota dłoni nie chwycą ciebie, ani słowo, które w przemożny rośnie rytm i jakby falą i ciemnością ogarnia mnie... Więc smutek, gorycz, tęsknota — czyż naprawdę jestem struną, na której ból mijania w dźwięk się przewija? Tylko jedna ty, uciszasz drżenie i mój ból, i chociaż ciebie nie ogarnę słowem i gestem, jest mi dobrze i mówię ci po prostu: jesteś... \" Twój - Abelard.

Witaj Pier:D jak ja nie lubię smutnych wierszy.... może Gałczyński? ten lubię... A ty mnie na wyspy szczęśliwe zawieź, wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj, ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań, we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. Pokaż mi wody ogromne i wody ciche, rozmowy gwiazd na gałęziach pozwól mi słyszeć zielonych, dużo motyli mi pokaż, serca motyli przybliż i przytul, myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością.

Gość hej hej
co z wami? czemu nie piszecie? [podnosze

Drogie \"hej, hej\". Nie piszemy, bo nie ma już ... NAS. Nie ma już Elloise. Nie ma już Abelarda. Flirt się zakończył. Prysła magia i czar. Wróciły dawne, zwykłe dni pozbawione lekkiego drżenia serca, w których codzienność i rutyna zwycięża nad emocjami. A szkoda.