Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świńska rura nie miś

TU GADAMY TYLKO CYTATAMI

Polecane posty

Spatril jsem kometu oblohou letela chtel jsem ji zazpivat ona mi zmizela .... O vode o trave o lese o smrti se kterou smirit nejde se o lasce o zrade o svete bude to pisnicka o nas a komete

Gość wielki brat jest pod wrażeniem
a tak serio: :O

mesta jsou jedno jako druhy cerna je osma barva duhy cerna je barva kterou mam ted\' najradej jo je to bida je to bida hledal jsem ostrov jmenem Atlantida a nasel vody vody vody vody vody habadej

[trochę mi się ścisnęło, no to jeszcze z innej półki] ...don\'t follow leaders, watch the parking meters ...

Gość Nic smiesznego
"bo te chuje zrobiły tego chuja na drucie zbrojeniowym..."

Gość Nic smiesznego
"Stop kamera! Co jest, kurwa, z tym chujem... kutasem?! " "Boję się szczytowania, z powodu prykania. I tak oto prykanie trąca mi samotność. " "No i co, ty w mordę pierdolony bambusie, co ty? W chuja lecisz ze mną czy się z własnym kutasem na łby zamieniłeś? Ja się właśnie, kurwa, pytam co! Że się z tym tak brandzlujesz! Wiem! Załatw to dzisiaj, nie jutro. I nie jeb się z tym tyle, bo się pochlastać można. No, cześć. I trzymaj się ramy, to się nie posramy. Do it, bo inaczej urwę ci ryja. ' :D:D:D:D:D:D

Gość a to znacie
""Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza, że właśnie moja racja jest racja najmojsza! "" :D

;) cóż znać nie mamy, kontynuując ten wątek \"wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze\" cześć pracy 🖐️

a prisoner of the white lines on the freeway [właśnie teraz słucham, i z kogo to cytat?]

agnos ---> a widzialam, widziałam, i jeszcze www.supermusic.sk/skupina.php?action=piesne&typ=text&idskupiny=108 i zamiast się zabrać do pracy, to gadam cudzymi słowami :D :D \"Watching the lights flash\"

Gość dziewczyna z sasiedztwa
Bolec...Stolec

[tego ostatniego nie mogę skojarzyć] ... I looked a coyote right in the face

no dobra ostatni wpis Joni Mitchell ? pj harvey On a rooftop in Brooklyn One in the morning Watching the lights flash In Manhattan... 🖐️

Joni Mitchell- Coyote [ostatnio bardzo dużo słucham Joni, thanx Yaqui] ...we are stardust we are golden