Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świńska rura nie miś

TU GADAMY TYLKO CYTATAMI

Polecane posty

UOP Urząd Ochrony Państwa to istniejąca od 10 maja 1990 roku do 29 czerwca 2002 roku instytucja państwa, stanowiąca część (obok Wojskowych Służb Informacyjnych) polskich służb specjalnych. UOP zastąpił zlikwidowaną Służbę Bezpieczeństwa oraz Służbę Wywiadu i Kontrwywiadu Ministerstwa Spraw Wewnętrznych (były Departament I i Departament II MSW). wg Wikipedii

How many roads must a man walk downbefore you call him a man?

Gość to boldly go...
... - if we're in their teritory, we should proceed with extreme caution - they're hailing us - you're on an unauthorised course. leave, immediately!! - and you are... - captain katan shar. i have orders to destroy any vessel that violates our teritory - i'm captain jonathan archer of the starship enterprise. we weren't awared that this system was claimed by anyone - why is there a volcan on your ship? - subcommander t'pol is my science officer - turn your ship around - a member of my crew is missing. we believe he exchanged weapon's fire with a small vessel. was it one of yours? - we sent a patrol ship to interecept your shuttle. we have also lost contact - then maybe we can look for them together. once we've recovered our crewmen, we'll be more than happy to leave - if your suttle did encounter my patrol ship your crewman is already dead - either way, we're not going anywhere until we know what happened. now, it seems to me, we have a similar problem. two missng people and 62 moons. it'll go a lot faster if we use both our ships to coordinate the search. the sooner we get started, the sooner we'll be out of your teritory... Star Trek Enterprise - 2x13 "Dawn"

Stare miał dżinsy, starą koszulę, W dziurawych kamaszach szedł, Z odwagą w sercu, z dumą na twarzy, Czy dobrze było czy źle, Czy dobrze było czy źle. Gdzie świat szeroki, droga daleka Pod dachem utkanym z gwiazd, Księżyc mu kumplem, głód był kolegą, Tak przewędrował sto miast, Tak przewędrował sto miast. A potem odszedł, odszedł daleko Za siedem gór, siedem rzek Jednak o Tolku piosnka zostanie Czy chcecie wierzyć czy nie Piosnka o Tolku, Tolku Bananie Czy chcecie wierzyć czy nie

\"a man got to know his limitations\" Dirty Harry a to sie dobrze odnosi do tolka banana

... na trzy- powiedział szeryf- raz, dwa, trzy. - Pierdolimy cię Dupree McCall- zaśpiewał tłum. - Głośniej !- zażądał John Hardin. -Pierdolimy cię, Dupree McCall !- ryknęli ludzie

a ja śpiewam piosenki gupie jak but a ja śpiewam piosenki słodkie jak miód

Stanisław Sołdek w słońcu lśni przyjemnie bryza dmie zachowaj wiec powagę... k wa k wa k wa

Zapowiedziałem swoim synom, że pod żadnym pozorem nie wolno im brać udzialu w rzeziach ani cieszyć się na wieść o masakrze wrogów. Powiedziałem im również, żeby nie pracowali w firmach produkujących narzędzia mordu i żeby wyrażali pogardę dla ludzi, którzy myślą, że takie narzędzia są im potrzebne. [ Kurt Vonnegut kończy dziś 83 lata]

Do bez-tęsknoty i do bez-myślenia [ czy Sołdek pływa tego nie wiem, ale z pewnością jest już legendą i dochrapał się tego, że o nim nawet śpiewają nieszanty, a raczej antyszanty, zachowaj więc powagę ;) ]

dla tych co mają tak za tak, nie za nie, bez światłocienia

[rocznik skojarzył mi sie z faktem, ze mamy listopad - sezon rozmaitych lampek ;) ] Tcherga to czerwone wytrawne wino będące kompozycją trzech wykwintnych szczepów winogron: Merlot, Cabernet Sauvignon, Rubin. Wino jest dziełem najlepszych mistrzów szutki winiarskiej w Winiarni Stara Zagora. \"Tcherga\" to charakterystyczny dla Bułgariiręcznie tkany dywanik, w którym zgromadzono najbardziej imponujące i piękne barwy bulgarskiej przyrody. (...) Tcharega ma głęboko czerwoną barwę z brązowymi refleksami oraz intensywny owocowo-korzenny aromat. Bogaty smak pozostawia subtelne wrażenie miękkości. [muzyka dla moich uszu...]

Zimmerman, ty nigdy nie będziesz umial śpiewać [kto, kiedy i do kogo tak powiedział?]

wczoraj o północy, trzeci czwartek listopada - winospust, ale i tak Żabojady wcale nie mają najlepszych win świata :P Zimmerman to jakieś okropne nazwisko

Gość slick
...ja go bukłaczkiem.... ....a on ... wilcze doły...

to bude neco nadhyrnyho, kdyz voba padneme spolu za cisare pana a jeho rodinu