Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świńska rura nie miś

TU GADAMY TYLKO CYTATAMI

Polecane posty

\"... przyszłość była rzeką, potopem nut, gdzie trupy kompozytorów pływały wśród martwych liści i zerwanych gałęzi. Pewnego dnia marwte ciało Schonberga, niesione przez fale, wpadło na ciało Strawińskiego i obydwa, zawierając spóźniony i pełen przewin pokój, kontynuowały swą podróż ku nicości ( ku nicości muzyki, będącej absolutnym zgiełkiem ).\" Milan K.

tak bo nigdy jeszcze nie poprosił o śniadanie do łóżka z dwoma jajkami od czasu hotelu City Armskiedy udawał że leży z chorym gardłem robiąc z siebie księciażeby zainteresować to stare próchno panią Riordan ............. i najpierw objęłam go ramionami tak i przyciągnęłam go w dół ku sobietak że mógł uczuć moje piersi pachnące tak a serce biło mu jak szalone i tak powiedziałam tak chcę Tak.

Powiedziałem - Znam takie miejsce, gdzie przychodzą umierać koty Zapytałem - Chcesz je zobaczyć? Odpowiedziała - Nie chcę Nie chcę

Yes because he neverdid a thing like that before as ask to get his breakfast in bed with a couple of eggs since the City Arms hotel when he used to be laid up with a sick voice doing his highness to make himself interesting to that old faggot Mrs Riordan ........... and first I put My arms around him yes and drew him down to me so he could feel my breasts all perfume yes and his heart was going like mad and yes I said yes I will Yes

już czwarty dzień nie ma go w domu, bo siedzi na wzgórzu za miastem, od wschodu do wschodu w lotosie na zmiętej marynarce

Król Francji był mężczyzną. Ja byłem mężczyzną. Zatem byłem królem Francji. F! Znów się zapadam

Spytały Trouta i kierownika kina , czy chcieliby się trochę zabawić. Były radosne i nie bały sie niczego , poniewaz przed pół godziną zjadły tubkę norweskiego lekarstwa na hemoroidy. Producent nie przewidywał, że ktoś może to zjeść. Ludzie mieli sobie wciskać tę maść do dziury w zadku.

Uwielbiam pikantne potrawy - im bardziej ostre, tym lepsze. Czy mogę się tak odżywiać podczas ciąży?

Niektóre kobiety mają ochotę konsumować specyficzne substancje takie, jak glina, popiół i krochmal. Te NAWYKI mogą być oznaką niedoborów różnych substancji, zwłaszcza żelaza, i należy je zgłaszać lekarzowi.

Gość Taka_sobie_kobitka
Dla 6 g kielbasy nie warto trzymać całego wieprza :P

Jedz w łóżku - z tych samych powodów powinnas jeść często... Przed snem zjedz przekąskę bogatą w białko...

Tramwaj najechał na Berlioza i na bruk pod sztachety Patriarszej alei wypadł okrągły ciemny przedmiot. Przedmiot ten stoczył się na dół i podskoczył na kocich łbach jezdni. Była to odcięta głowa Berlioza.

nie skacz tak zaraz na szyny jeszcze nie o tę grasz stawkę w wesołym miasteczku dziewczyny chcą z toba iść na huśtawkę lepiej ci będzie z nimi

Słońce Ziemią kołysze, chmury z nieba wytarło... [polecam www.wpoludnie.art.pl ]

Mojżesz Mojżesz żydowski generał gazetą codzienną dupe swą podcierał

do tego czegoś ---> tak jestttttttt If you wanna fuck for funny, fuck yourself I\'m sick of all the same old shit And I\'m fucking lazy You\'re fucking breaking I don\'t know you But, I think I hate you

Gość Aplalz..
gorace pozdrowienia dla Ciebie :)

Gość Nick Beggar
[I cant get no] Satisfucktion

...od tej pory, gdy jesteśmy sam na sam on siada na mej dłoni i powtarza tak:... ...a gdybym był młotkowym, to co byś powiedziała, czy coś byś przeciw miała?... Lubię oliwić stare sworznie lubię kolekcjonowac złom...