Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świńska rura nie miś

TU GADAMY TYLKO CYTATAMI

Polecane posty

Gość Looona
Coś ty trociny żarła czy co?

Gość nie wiem o co chodzi
dzien dobry zastalem Jolke?? memory five i wszystko jasne ....

Gość khy
Cytat miało się pociągnąć, nie dokończyć... :P Jestem kobietą, cmokaj śmiało... 🌼 I oczom ich ukazał się las... KRZYŻY...

Gość taka jedna baba
Leszczynowa - fakt, dwa cytaty mi się powtórzyły. Ale Tobie też, więc ustalmy, żeśmy kwita. :-P ;-) :-D I tylko źli ludzi wtykają mu szpilki. To nie ludzie, to wilki. ;-)

Gość taka jedna baba
Prasłowiańska grusza skrywa w swych konarach plebejskiego uciekiniera... Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze NIE! :-D

Gość Looona
Malarze holenderscy malowali ludzi starych i pokurczonych.Nie ukrywali brzydoty swoich modeli...

I\'ll be back!! ja tu jeszcze wrócę, wszystko pochytam i wszystkiego się nauczę! twingo. reszta należy do ciebie. taka jedna baba, parówki już były:P wygrywam:P pa!

...-to jest tak, ze liśli by nam ktuś np porwał furę i by go złapali , to muszą nam oddać samolot. To jest własnie tradycja ...- samolot? jakiego wała mi samolot? a fure? ...- furę też! (cóś tak było);)

\"Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem szczególnym dobrem narodu\" (jak pamiętamy, z tytułu wyższego wykształcenia każdy kilogram obywatela chodził po 75 ;-) )

Gość khy
Konie łby pospuszczać... Czy konie mnie słyszą...?! Ooo, buzial... :D

Gość taka jedna mało ważna
- panie kierowniku... - co jest? - ja mam taki mały interes... - to nie moja wina! - to ja już nie wiem co robić :( - dzieci rób! jak nie wiesz co robić!

Gość taka jedna mało ważna
to ja mam z koszykiem po jedną suszoną śliwkę iść?!

-Czy ta winda to w górę jedzie? --A gdzie ma jechać---w boook?

kolejna zagadka - z czego to: jestem królem świata! podpowiedź: było niedawno w tiwi świńska rura, nie miś, przez pierwszych milion razy nie zwracałam uwagi, ale zaraz zacznę warczeć:P jestem leszczynOwa:) micha, powtarzasz:P

\"...Kochanie! Dolej trochę więcej wody. Jakaś oklapła jestem dzisiaj. Mówię pani... Kucharka: Pani Iwonko, pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił. Iwonka: Trzeba dać napis, żeby wpuszczać tylko w krawatach. Klient w krawacie jest mniej awanturujący się... \"

\"Który masz numerek? - Siedemdziesiąty ósmy. - A ja siedemdziesiąty czwarty, tylko w kiblu byłem.\"

ciurlać im się zachciało!! jak na moje oko, to tu więcej nierozwiązanych, niz zadanych;):P szczerze mówiąc, na początku myślałam, ze topik rozwinie sie w przerzucanie cytatami, tak, by się łączyły śmiesznie i sensownie... ale uczestników za mało:(

Gość Looona
-Duchota coś dzisiej taka.... -Pewnie na burzę sie zbiera. -Lepiej niech ta z tym zbieraniem do jutra zaczeka!!!