Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noma

Samotni 20stoparoletni - są tacy?

Polecane posty

Jest juz topik, gdzie samotni (przynajmniej załozyciel) wypowiadają się wierszem. Stamtąd wziąłem inspirację. Paolla moze Ty też sprubujesz, klawiatura wszystko zniesie :) Ja zacząłem rymowac poł godziny temu, wsześniej tego nie robiłem

a ja jestem ! milutkiego dnia - poniedziałku znośnego brrrrrrrrrr

Witajcie! midżo spotkanie odwołane! paolla, aseko widzę, ze czuwacie na posterunku :) Pozdrawiam wszystkich

simi, zadumana, miło was znowu tutaj widzieć:) aseko, ja wiem, że kalwiatura to cierpliwe stworzenie, ale problem tkwi w srodku paolli - za cholere nie umie rymować. proza to jedyny możliwy werbalny środek przekazu:P

mi rymowanki tez nie wychodzą........ jejku jeku co za wspaniały dzień - tyle pracy, energia mnie rozpiera sorka zboczenie pracoholika

simi zazdroszczę Ci, mnie moja praca z każdym dniem coraz bardziej przytłacza, dosłownie zero rozwoju :(

praca bez pasji, taka której sie \"nie kocha\" to prażka......

Witam wszystkich:) Weekend co prawda pracowity ale jakoś minął... tylko przydałby się masaż po dźwiganiu kilku ton blach samochodowych, ziemi i gruzu:) Dziś szef mnie wkurzył:( Czy ktoś dostał przymusowy (i tak mimo wszystko przepracowany!) dzień urlopu tylko dlatego, że nie ma telefonu służbowego?... koszmar:( A miało być tak pięknie...:o I sumie teraz odeszła mi ochota na cokolwiek... :( Życzę większego szczęścia w wyborze pracodawców:) I mam nadzieję, że topik jednak nie upadnie:) Pozdrawiam, Zapomniany

szanuj szefa swego bo będziesz miał ............. mój telefon służbowy komórkowy jest non stop dostępny - takie czasy pozdrawiam, oj chyba deszczyk odwiedzi Poznań - milutkiego popołudnia

Ja nie lubie pracodawców, którzy tną koszty jak tylko mogą. Zamiast dać mi komputer w biurze to każą pracować w domu. Za cholerę nie mam motywacji do takiej pracy. Ale niedługo to się zmieni, mam nadzieję, że na lepsze :) Pozdrowionka dla wszystkich, którzy jeszcze jeszcze czasem tu zaglądają

ach, puuuuuuuuuusto tu..... milutkiego dnia

chcialam sie przywitac, a tu naprawde nikogo nie ma :( odezwe sie, jak dojde do siebie, mam nadzieje, ze znow sie pojawicie...

Gość onaaaaaaaaaaaa
czesc, jestem z okolic Poznania i zauwazylam ciekawy topik :P no i postanowilam wejsc i skrobnac cos kiedys, pozdrawiam bardzo serdecznie... ale czuje sie nieswojo, bo nikogo nie znam :(

tu i tak wszystko sie rozpadło:( więc może \"świeża krew\" reranimuje ten topik :) powodzenia:)

myslalam, ze jak znikne to sie poprawi, a tu nic :(

Gość onaaaaaaaaaaaa
uuu :( :( :(

onaaaa jest jeszcze topik dla ludzi z poznania, tylko tam chyba tez juz nikogo nie ma..

Gość onaaaaaaaaaaaa
a tu juz nic nie ma>>>??????????

na to wyglada.. dopiero dzisiaj zajrzalam i wyglada jakby juz nikomu nic sie nie chcialo. szkoda, myslalam, ze nadal wszyscy tu beda.

Witaj noma z powrotem Garstka ludzi jeszcze próbowała reanimowac topik, ale były to tylko luźne wypowiedzi bez zadnej ciekawej dyskusji. Wróciłas na stałe czy tylko zajrzałaś na chwilę? :)

ach zajrzalem jeszcze raz ;] dziwne wypowiedzi sa hehehe pomimo pewnych partykularnych spraw, ktore mnie zrazily cos mi kazalo tu zajrzec hehe pozdrawiam was serdecznie z miasta deszczu :)

ktos tu lubi Keitha Jarreta? poczatek Koln Koncert - ............................... :)

Noma - wracaj bez wygłupów wracajmy wszyscy i odnajdzmy sie na nowo ! myst 20 - nie znam.. . \"Miłość nie jest całkowicie gotowa. Ona się staje. Nie jest solidnym zakotwiczeniem w porcie szczęścia, ale podniesieniem kotwicy i kursem na pełne morze w czasie łagodnej bryzy czy burzy. Nie jest triumfalnym TAK, wielkim punktem finalnym w muzyce pośród śmiechów i braw, ale jest mnóstwem TAK, które wypełniają życie, pośród mnóstwa NIE, które się skreśla po drodze.\\\"Michel Quoist znalazłam to na kafe w innym topiku i normalnie uwazam ze jest niesamowite!

od razu tu milej :) witam wszystkich :) wróce, tylko na razie nie mam czasu. praca, sporo problemow i jeszcze sie powaznie rozchorowalam do tego :( poki co pozdrawiam wszystkich serdecznie:)