Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę samotna

Szukam przyjaciół, z którymi mogłabym po prostu rozmawiać

Polecane posty

1977 dokładnie tak i mówię to wciąż..........ale gdzie tam, jest tak napalony i mówi że nie moze się powstrzymać

1977 hmmm zaczynam nabierac calkiem konkretnej ochoty, a nie tylko wirtualnej ehehehehe;) to przez to ze napisalas \"piersi\";) smiechowe.. labushe ja sie tak nei bawilem... wiem, ze w jako strona bierna to odpada, a jako aktywna... nei moge sie ustosunkowac!

ja to chętnie...nie zrozumiałam o czym napisałeś

heheheh ustosunkuj się;) spróbuj , jestem troszkę od Ciebie starsza i troszkę więcej pewnie mam doświadczeń w tej materii;) zmykam do kuchni na troszkę:) bawcie się dobrze niekoniecznie grzecznie :D

1977 ohh nic smialem sie, bo przeczytalem Twojego posta o zatrzymywaniu sie na dluzej na pewnych czesciach ciala i naszla mnie gwaltowna ochota na realny seks;) labushe mam wyprobowac motyw calowania stop? hmmm... no zobacze:)

tylko ze to mi sie troche kojarzy jednak z ulegloscia, a ja lubie zdecydowanie byc strona dominujaca... no ale ostatnio nachodza mnie takze ochoty na sprobowanie jak to jest w druga strone, wiec zobaczymy;)

rozumiem, że przeczytanie niektórych słów tak na Ciebie wpływa... ciekawe, baaaardzo ciekawe

1977 no ciekawe;) moze nei tyle same slowa, co obrazy jakie za tymi slowami stoja;) a ciebie slowa nie podniecaja?

nie wiem, nie miałam żadnych skojarzeń po przeczytaniu Twojego pytania...to jest związane z chwilą, drugą osobą, emocjami, zapachem, sytuacją, napięciem w powietrzu chyba nie ma konkretnych słów

Gość sykol
...wrócilam powróce do interesujacych mnie spraw "ja to chętnie" jestes mgr a mgr czego?,jesli wolno spytac?

Gość sykol
...widzę ze rozmowa się rozkrecila...

pewnej dziedziny nauk humanistycznych;) ale interesuje sie takze naukami scislymi, glownie fizyka i astronomia, ale glownie w aspekcie rozwazan raczej abstrakcyjnych, do liczb mam mala cierpliwosc, wole uwazac wyobrazni

Gość sykol
generalnie nie,ale mnie to interesuje potrzeba jednostki...

Gość sykol
1977 moge dodać wiele rzeczy od siebie,chyba ze masz jakies specjalne zyczenie?

powinno byc \"uzywac\" of kors:) 1977 mam pytanie odnosnie motywacji przy tak kategorycznym odrzuceniem seksu analnego:) nie chce Cie do niczego naklaniac, poprostu ciekawy jestem powodu..

nie mam specjalnych życzeń powiedz na początek co sądzisz o tym o czym rozmawialiśmy jakiemasz zdanie w tej sprawie?

wytłumaczenie jest proste nie podnieca mnie to i nie będę robić czegoś co mnie nie rajcuje seks ma sprawiać przyjemność przecież

no masz racje... skoro Cie to w zaden sposob nie kreci, to raczej nie ma szans zeby tez sprawialo Ci to fizyczna przyjemnosc. powiedz mi jaka bielizna lubisz, jaka nosisz?

różną, najbardziej lubię białą i czarną...te kolory przeważają lubię delikatną bieliznę, nie zabudowaną, niskie majteczki (ostatnio przekonałam się do stringów - rany, jak ja nie cierpię tego słowa), staniki w delikatne wzory, koronkowe, gładkie, różne unikam wielkich majtasów, wzorzystych i krzykliwych motywów

ja to chętnie potraktuj poważnie i przeczytaj, wyobraź sobie, że: stoisz w kuchni i w ręku trzymasz świeżą, wyjętą właśnie z lodówki cytrynę. Jest zimna i lekko porowata. Spójrz na jej powierzchnie, na żółtą skórkę, jest woskowożółta, a na zwężeniach obu wierzchołków- zielona. Lekko ściśnij i wyczuj jej elastyczność i wagę. Teraz podnieś ją do nosa i powąchaj. Nic nie pachnie tak jak cytryna. Przekrój ja na pół. I znów powąchaj. Zapach jest o wiele intensywniejszy. Wgryź się zębami w jej miąższ pozwalając, aby sok pociekł dookoła ust nic nie ma takiego smaku jak cytryna.

a ja nie znam... wyobrazic sobie to moge bez problemu;) aczkolwiek od kwasnego pewnie by mi sie taka mina zrobila ze hohoho;) ale lubie cytryne;)