Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę samotna

Szukam przyjaciół, z którymi mogłabym po prostu rozmawiać

Polecane posty

Przyzwyczaiłam organizm do późnego zasypiania...a właściwie nie, tak naprawdę zawsze późno chodziłam spać chyba...:) A Ty? Też nocny Marek?

Ja trochę pracuję wieczorami, a dziś czekałam na kogoś... :) A raczej na wiersze od niego.

doczekałaś się? na wiersze? jaka z Ciebie romantyczka:)

Doczekałam się.. :) Widzisz jak to czasem pozory mylą ? ;) Chyba każda z nas jest romantyczką, nawet jak się do tego nie przyznaje :)

A ja tylko czasami ... :) To zależy z kim przebywam .... :)

ale żeby wiersze ....to aż taka romantyczka ze mnie nie jest...;)

No widzisz, a ja nawet sama piszę.... 🌼 Lubię czytać i dostawać. W wierszach jest tyle uczuć..:)

ja też lubię czytać, ale sama, bez towarzystwa...bez konieczności wypowiadania się głośno na ich temat

Dziendobry paniom. Elf nareszcie dotarl pod adres wyposazony w komputer i dzieki temu moze do pan pisac, czego mu bardzo brakowalo przez ostatnie dni bo sie bardzo przywiazuje do czlowiekow. Przy okazji witam pania DIARRE i mam nadzieje, ze zabawi u nas dluzej. Niezapominajka kajka to chyba bawila tylko przelotnie. Jak sie macie zodiak, 1977 i milli. Widze, ze 1977 ciagle leczy kaca. I to nie tego samego. Chyba juz przypominalem, ze kac to kara natury za to, ze sie ja obraza przestajac pic? Musi byc troche prawdy w tym ze Adam byl boski obraz a Ewa obraza. W tym wypadku nie Ewa ale 1977 i nie Boga ale natury, ale reszta sie zgadza, tak jak w radiu Erewan.

No proszę i kogo to moje piękne oczęta widzą.... :P Moja sympatia się pojawiła... ;) Nie było elfa i nie miałam z kim politykować... :(

Elfie, czy Twoja obecność wróży powrót bomb, zamachów i terrorystów?

mam nadzieje ze po ostatniej serii terorrysci poczuja sie zmeczeni i sobie odpuszcza na jakis czas i bedziemy mogli wrocic do ciekazwszych tematow.

mała witaj🌼...można, można coś o sobie poproszę:) elfie nawet nie wiesz jak ja na to liczę;)

Weszłam tylko jeszcze na chwilkę żeby powiedzieć wam , ide juz , chyba tu jeszcze wrócę 👄. Życzę wam przyjemnej nocki.

DIARRA, cieszę się, że poradziłaś sobie z komputerem:) do zobaczenia:), śpij dobrze

wiec mowiac o ciekazwszych sprawach to kiedy ostatnio mialas udana randke i na ile byla udana?

właściwie to nie wiem co mam powiedzieć, bo pierwszy raz wchodę na takie rozmowy, siedzę sobie w domku i zastanawiam się z kim można by porozmawiać

ja też jestem juz padnięta... dobrej nocki wszystkim... elfie, a do polityki mam nadzieję wrócimy... ;)

Mala76 - tutaj mozna rozmawiac o wszystkim o czym lubisz rozmawiac a nawet nie wiesz bo nigdy nie probowalas. Bo sie wstydzilas, ze co sobie o Tobie pomysla. A tutaj nawet jak sobie pomysla to zmienisz nicka i zaczynasz od nowa. Az Cie zaczynaja poznawac po stylu, tak jak mnie bo za dizo gledze.

randkę... kilka dni temu miałam randkę...była w 100% udana do momentu, kiedy okazało się, że facet jest żonaty...:(

a gdzie zodiak? przecież to już jej pora!!!

nigdy nie pisałam , bo nie miałam takiej możliwości od niedawna mam internet, myślę, że z czsem się rozkręcę

Chyba panie powinny o tej prze juz spac bo sen robi dobrze na urode. Mnie to tam i tak nic na urode dobrze nie zrobi to sobie moga pogadac, nawet ze soba.