Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .......

duża stopa

Polecane posty

Gość ja niestety też mam płetwy
Teraz mam 41 i mam 16 lat, ale moge urosnąć i boję się co będzie później :o

Gość sy$ka
też to znam...mam dopiero 12 lat, a mój numer buta to 41. boję się ze stopa mi jeszcze urośnie...bardzo mi przykro, bo gdy widze u moich ruwieśniczek jakieś ładne buty to wiem ze ja i tak nigdy takich nie kupię! to jest niesprawiedliwe!:-(

Witajcie. Znalazłam na forum Wasze wypowiedzi w związku z dużą stopą i problemem z kupnem butów. Kupiłam sobie buty przez internet w rozm. 40(tak pisze na bucie) a w rzeczywistości są duuuużo większe, jakieś 43-44(wkładka całkowita 30 cm). I leża mi teraz bezużyteczne. Może chciałabyście odkupić? Są to czarne czółenka bez palców na stabilnym 6 cm obcasiku, są naprawdę ładne i aż serce mnie boli że takie duże. Pozdrawiam serdecznie. Edyta.

Gość kk-25
Ja też kupiłam z usa rozmiar 11 i okazało się że mają 28cm dł czyli chyba 42 europ. a wg rozmiarówki miały mieć 26,7. A buty wyjątkowo ładne, nie mogę ich odżałować:( wysyłam linka jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę o kontakt kk-25@tlen.pl http://www.sinfulshoes.com/cork-wedge-pump-tattoo-embroidery.aspx (czarne gładkie)

A ja jestem facetem 170 cm. Dla niektorych Pan z kafeterii ten wzrost to pogarda dla gatunku meskiego ale pobobnie jak Panie o duzych stopach nic z tym nie zrobie. Mam natomiast podobny problem z butami. Podczas gdy Wy nie mozecie znalezc odpowiednio duzego rozmiaru ja nie moge znalezc odpowiednio malego. Szukanie zwyklych butow (nie wspominajac o pantoflach) zajmuje mi caly dzien poniewaz mam rozmiac 39 a meskie przewaznie zaczynaja sie od 40. Niby roznica tylko 1 ale same wiecie ze to robi roznice. Tak wiec Drogie Panie latajcie dalej (dla frajdy) po sklepach i nie przejmujcie sie rozmiarem swoich stop. Macie tyle innych pieknych czesci ciala do podziwiania ze kazda niedoskonalosc powinna zejsc na drugi plan.

Czemu mężczyźni wolą wielkie stopy od małych? Ja noszę ledwo 33 a najmniejsze 29 mam. Mam 160cm wzrostu. Chodziłam z chłopakiem co nosił 44,5. Kiedyś powiedział mi że się wstydzi moich moich małych stóp w sumie się nie dziwię moje w porównaniu do niego to ja mogłam prawie wsadzić dwie stopy do jego jednego buta. Czemu nie mam 44 albo większe to może by się mnie nie wstydził. Co mi polecacie bo mi na nim bardzo zależy. Wy macie fajnie:(

Gość Duże E.
To ty się powinnaś wstydzić jego braku akceptacji... zwłaszcza że jesteś jego dziewczyną... nad tym się zastanów, a nie nad swoimi stopami :)

Gość zdespeowana
PEGAZANNA: -ładnie wykończone na malym obcasie (do5cm) i zgrabne -żadnych dłuugich nosków i broń boze kwadratowych i czarne

Gość Mardzi
Ja miałam zawsze problem z kupieniem butów eleganckich o dużym numerze. Sportowe to zawsze gdzieś się jeszcze znalazły ale eleganckie, które wyglądają ładnie a nie jak buty ortopedyczne to jak szukac igły w stogu siana. Ale ostatnio coś znalazłam w sklepie BUTYXL, który jest na Pasażu Ursynowskim, więc polecam Wam moje drogie. Mają też sklep w necie: www.butyxl.pl

Gość wszystko jest jeszcze zalezne
od wzrostu , podawajcie tez swoj wzrost !! bo nawet takie 42 przy wzroscie 180 cm i wiecej nie wyglada zle... co innego jak niska ma wielkie stopy.. wysoka ma prawo a nawet musi... znowu wielu facetow ma odwrotny problem - ma male stopy.. dlaczego natura kp[i sobie z ludzi? kobietom ktore powinny miec male stopy daje wielkie a facetom - ktorzypowinni miec duze - małe...

Gość do kasia 14022
ja uwielbiam filigranowe dziewczyny a takze dziewczynyz malymi stopami ;) moze dlatego ze sam mam dosyc male tj. jakies 41 (choc na scisck i 40 moga byc) przy wzroscie 169/170 cm

mam stopy 43 ale są zgrabne i lubię je pokazywać i nie mam trudności w kupowaniu obuwia bo jak sandały to 42

Gość Sipi204
O boze co wy placzecie ja m am rozmiiar 48 za chwile 49 i mam buty dla siebie mam 13 lat i 183 wzrostu...

Gość karola:0
ja wlasnie dzisiaj w deichmannie kupilam sobie buty o rozm 42 a niektore sandalki widzialam nawet 43 i 44 wiec nie jest tak zle ps: mam 179 wzrostu i 16 lat chcialabym choc raz zalozyc wysokie szpilki:(

Gość Justyna_11111
Mam 16 lat i dużąąą stopę, co mnie strasznie dobija. Mój rozmiar to 42, czasami znajdę jakieś duże 41 dla mnie. Wiekszość moich butów kupuję w Deichmannie i są to albo trampki albo adidasy...;/;/;/;/;/ Mam dosyć. Chciałabym tak jak moje koleżanki raz kiedyś ubrać ładne buty na wysokim obcasie, ale nie mogę znaleźć. I do tego zamiast bardzo wąskiej stopy mam strasznie szeroką...;/ Czy zna ktoś jakieś fajne sklepy gdzie można kupić duże, szerokie i modne buty oprócz Deichmanna??

Gość saturn12
Ja mam 42... nawet czasem więcej. Mam 176 cm wzrostu i wszystko mam duże. jak na kobiete chyba nieżle... mam stresy i koszmary ale.. nic nie moge zrobic tylko pogodzić się ztym faktem

Gość dzejson53
macie pecha dziewczyny xd wiekrzosc facetow uwielbia małe stópki szczupłe i z drobnymi paluszkami ;) ale niema co sie martwic nie od wielkosci stop zlerzy znalezienie miłosci ^^ pozdrawiam...

Gość Wojta
Pozdro dla wszystkich dziewczyn z dużymi stopami uwielbiam je. Duże jest piękne(sam noszę rozmiar 42)

Gość załamana. ;<
mam 15 lat, 170 centymetrów wzrostu i stope 41. ;( są długie, nie za bardzo szerokie, jak na moje oko nawet zgrabne, ale za duże! ;( jestem załamana z tego powodu.. chciałabym mieć stope mniejszą o 2 rozmiary, lepiej bym się z tym czuła.. a tak to wstydzę się wychodzić gdzieś w butach które odkrywają stopy.. zawsze wychodzę w adidaskach, w nich najlepiej strona wygląda. mam nadzieje że już mi stopa nie urośnie, jak urośnie to się załamię do końca. ;( przeczytałam wasze komentarze ( nie wszystkie ) i widze że też nie wszystkie jesteście zadowolone ze swoich stóp, w grupie zawsze raźniej..

Gość sylwka12
czytam te wasze wypowiedzi, ale macie problemy... rozmiar 42.. w każdym sklepie takie znajduję... ja mam 15 lat, 177 cm wzrostu i mam rozmiar 44/ 45 ... to nie narzekajcie na swoje 41, 42...

Gość Wojta
a mnie się duże stopy podobają bardziej od malych nawet 45/46 byle by były zadbane ;)

Gość Nózka Kopciuszka.....
Mam 178 cm i dł.stopy 27,5. Problem mam z zakupem butów zgrabnych no i ładnych na małym obsacie (max 3 cm). Lubię buty dobre gatunkowo ładnie wykończone(firmowe) ale jak to bywa - same na wielkich łobcasach !!! Jak już przyfiluję odpowiadający mi model (wielka radosć!!!) to OCZYWIŚCIE moj numer juz sprzedany !!!!!!! Za to jak na srac...kę mnóstwo numerów 37, 38 !!!!!

Gość ziomus
Tak tylko wy wysccy jestescie :( 177 cm lub 170 cm a ja mam 16 lat wzrost 165 i rozmiar nogi 44.5 i co grubo?:|

Gość Wielkaa...
NIe macie wcale wielkich stóp w porównaniu do mnie i mojego wzrostu bo ja mam 161 a rozmiar buta 41 ...

Witam dziewczyny, Mam do sprzedania kilka par nowych butow w rozmiarze 43. Sliczne japonki, czarne skorzane szpilki, czarne czolenka, a nawet kozaki w rozmiarze 43-44. Mieszkam za granica a tu o taki rozmiar latwiej. Zainteresowanym chetnie wysle fotki na maila. monikaa86@wp.pl

Gość nie jestem modelką
Witajcie! Ja mam rozmiar buta 41 przy 172 cm wzrostu. Lubię swoje stopy, bo są bardzo zgrabne, wąskie i zadbane. Problemów z zakupami też raczej z ich powodu nie mam. I nie miałabym na co narzekać, gdyby nie docinki ze strony osób obajga płci, że mam NAPRAWDĘ duże stopy. Ręce opadają jak to słyszę, bo co ja mam niby na to odpowiedzieć? Nie będę cały czas chodzić w wysokich butach, żeby to ukryć. Paniom z Wrocławia, z rozmiarem obuwia ponad 40 polecam sklepy: TK MAXX w Renomie i oczywiście sieć Deichmann

Drogie Panie Kupiłam czwartą parę butów w sklepie internetowym www.pegazimielski.pl Jestem bardzo zadowolona z każdej transakcji. Buty są śliczne. Moje duże stopy są mniejsze, zgrabne, sama jestem zdziwiona. Jako stały klient mogę sobie zlecać zestawy kolorów jakie chciałabym mieć z danego fasony. Właściciele są przemili i są fachowcami w tym co robią. Gorąco polecam. Po raz pierwszy w życiu zdarzyło mi się cieszyć robieniem zakupów w "sklepie obuwniczym". Ja mam rozmiar 44 (same rozumiecie jaki to jest problem) poleciłam sklep mojej koleżance z rozmiarem stopy 41 i nie było problemu z zakupem. Zresztą możecie sprawdzić opinie o tym producencie w jego sklepie na allegro www.maxibuty.na.allegro.pl sklep z dużymi butami. Polecam. Ja nareszcie mam rozwiązane problemy z zakupem butów. Pozdrawiam