Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .......

duża stopa

Polecane posty

Gość monika100_pa
Nie ja tylko moja koleżanka która ma 33,5 rozmiar buta

Gość Artseb
P.S. I niech się Pani nie zdziwi... skąd się biorą ludzie w programie mam talent i w tym podobnych? Może akurat do programu mam talent nie da rady tylko to, że się ma duże stopy :-) ale są inne opcje. Tymczasem dziękuję pozdrawim, mój mail widoczny. A nie uwierzę, w te stopy ;-) ale jeśli to prawda, to powinna Pani nie tracić szansy.

Gość monika100_pa
a Co z tego będę miała.

Gość Artseb
Zarobek :-) Przepraszam, powtórzę, nie jestem tu po to, aby sobie gaworzyć. Jeśli jest Pani faktycznie posiadaczką tak niebywale dużych stóp: 33,5 cm 9 cm palec (nigdy nie słyszałem o takich - jeśli to prawad to byłby niezły hit). To proszę o kontakt. Możliwe, że tak jest. Dziękuję Pozdrawiam :-)

Gość monika100_pa
Kurde Podnieca ci ze mam większą stopę od Ciebie? sorry

Gość monika100_pa
dobrze na twoje życzenie postaram się dać zdjęcie

Gość Doliniarz1964
Nauczycielka sie znalazla ja mam czytac? a kolezanka niech sie zdecyduje czy ma 30 cm czy 33,5 bo tak mi na 8-ej stronie mi odpowiedzialas . A palec 9cm to jak najbardziej tylko ze paznokiec ma 5cm. Pozdro dla prawdziwych DUZYCH STOPEK.

Gość Doliniarz1964
Nauczycielka sie znalazla ja mam czytac? a kolezanka niech sie zdecyduje czy ma 30 cm czy 33,5 bo tak mi na 8-ej stronie mi odpowiedzialas . A palec 9cm to jak najbardziej tylko ze paznokiec ma 5cm. Pozdro dla prawdziwych DUZYCH STOPEK. Siostra ma 178cm wzrostu .

Gość Bino
Moniko, mam prośbę, przeczytałam ostatnie strony, ale nie mogę się doszukać, ile masz wzrostu? Jestem bardzo ciekawa. Ja mam ok 180 i stope ok 29 cm... a moze i nawet 30.Jak dla mnie to jest strasznie męczące, głównie pod względem kupowania obuwia. Jestem ciekawa jak Ty sobie z tym radzisz. Pozdrawiam

Gość arek6672
ja jestem facetem mam 178 cm i mam stopę 26cm jaki to właściwie rozmiar? latem na plaży często okazuje się ze kobiety maja taka samą jak ja stopę albo dłuższą często!!!!

Gość mija79
W deichmanie są buty damskie w rozmiarach od 35 do 44. Męskie nawet do rozmiaru 50.

Gość Doliniarz 1964
Do BINO witam a jaka masz szerokosc stopy? POZDRO.

Gość Bino
8 i pół cm, o ile dobrze spojrzałam. Dodatkowo przez noszenie całe życie przyciasnych butów zrobiły mi sie halluksy więc w ogóle jest fajnie ;/

Gość dziubaaa
arek6672 to jest ok. 40/41 też mam problem z bucikami ;/ np. dziś wchodzę do sklepu i upatrzyłam sobie fajny fasonik ale co z tego gdy nie ma rozmiaru :( i oczywiście znów kupiłam jakieś prawie męskie :( nie można by jakoś szepnąć producentom by robili ciut większe butaki ale nie tylko sportowe ale też eleganckie?? czasami w końcu chcę wyglądać jak kobieta... ale mieć małą stopkę też nie dobrze :) mam znajomą która nosi 35 i butów to najczęściej w dziecięcym szuka :) czyli i tak źle i tak nie dobrze...

Gość eagle
mam rozmiar stopy 42 i bardzo nad tym ubolewam.. nie ma dla mnie damskich butów..

Gość DOLINIARZ 1964
WITAM WSZYSTKICH !!! CZY JEST KTOS Z KATOWIC w ROZMIARZE 43? POZDRO

Gość argese
Ja mam rozmiar 45, a mam dopiero 14 lat!! a stopa dalej rosnie ,czytam wlasnie to wszystko i wnioskuje ze wiekszosc osob ma ponad 180 cm, a co ja mam powiedzieć- 170, z taką nogą? Gram w siatkę i jedyną nadzieją na to, że jeszcze dużo urosnę, jest własnię " wielka stopa". I może jeszcze dodam, że jestem dziewczyną. Ci, którzy narzekają i płaczą, że mają 41 albo 42, to na prawde nie mają powodów, w wielu sklepach do wyboru do koloru z takimi butami. A 45 to jest dopiero problem....

Gość ale glupio gadacie
ja właśnie mam numer 40, czasem nawet 41 i wlasnie dzieki temu, ze moj numer jest mniej popularny niz zwykła trzydziestka ósemka zawsze jest mój rozmiar w sklepie i nigdy nie mam problemu z kupnem butów!

Gość Nadalka
Nie martwcie się. Ja mam 16 lat, 170cm wzrostu i rozmiar 42. Fajnie nie? Łyżwy pożyczam od taty xD

Gość bea-87
ale głupio gadacie-sama głupio gadasz. Damskie buty są produkowane głównie do 41 numeru a wyżej już trudno znaleśc więc Ty akurat się mieścisz w tych rozmiarach. Ja mam 42 a czasem 43. Znalazłam sklep internetowy www.bialebuty.com.pl sklep naprawde godny polecenia. Zamówiłam u nch pare kozaczków streczowych. Podałam wszystkie wymiary stopy(u nich na stroni znajdziecie jak można wszystko wymieżyć) i dopłaciłam tylko 20zł do orginalnego fasonu żeby napewno pasowały i n długośc i na szerokość i na obwod łydki. Jest to sklep oferujacy glownie buty slubne ale mają zakładkę DUŻE BUTY i tam coś dla siebie. Co prawda może nie jest największy wybór no ale zawsze coś. To i tak najlepszy sklep na jaki udało mi się napotkać.Ostatnio tez zamówiłam z allegro i czekm aż przyjdą koło czwartku.Zobaczymy co to będzie i czy było warto. POLECAM www.bialebuty.com.pl Jak by ktoś z Was znał jakiś internetowy sklep z dużymi rozmiarami to padajcie proszę najlepiej na gg. To moje gg 9218723

Wiecie co, a ja mam wrażenie, że ostatnio coś się dziwnego dzieje z rozmiarówkami! Jak już tu kieeedyś pisałam, noszę 41/42 - częściej 42. Najczęściej też biegam w conversach, wtedy kupuję męskie i już lecę w 43 - przynajmniej mam wygodę, a fason, np klasycznych trmpek nei różni się znacząco od damskich, więc luz ;) Minionego lata dopadłam też super sandałki w Ryłko - rozmiar 42 a pan sprzedawca był szalenie miły, kazał sprawdzać na stronie, dał wizytówkę i wogóle - bardzo profesjonalne podejście, no i powiedział, że właśnie mają coraz więcej takich bucików. Ale największa neispodzianka spotkała mnie przy zakupie kozaczków. Rok tmeu kupowałam w Martensie, ale nie pamiętam konkretnie jaka marka i prawie panią wyśmiałam, jak mi zaproponowała rozmiar 40, gdyby 41 był za duże :P Bardzo byłam sceptyczna i przymierzałam te 40-stki raczej \"dla świętego spokoju\". Jakież było moje zdumienie, kiedy okazły się IDEALNE! Nie posiadałam się z radości! Kozaczki na obcasie, rozmiar 40, zaokrąglone przody więc wogóle wyglądają jak 39 max! CUDOOO! A w tym roku kupowałam oficerki i dokłądnie taka sama sytuacja, tyle że w Lasockim! Normalnie mam wrażenie, że to jest zbyt piękne, żeby było prawdziwe! :P Mam już dwie pary butów w rozmiarze 40 - ostatnio takie nosiłam w 8 klasie :P:P ...a conversy nadal 42/43...hehehe ;)

Gość ja też kompleks
170 cm i 26 cm - 40/41 a w np adidasie to 41 i 1/3 pół biedy długość, ale mam strasznei szerokie stopy, dlatego po kilku dniach nowe buty są już 'rozciapciane' .... zawsze musze kupic buty chociaz troszke za małe, żeby nie wyglądały na takie wielkie... dlatego mam halluksy i w ogóle okropne te stopy...... ostatnio kupiłam buty pierwszy raz od dawna na mój rozmiar, tak że jest mi naprawde wygodnie i w szerokosci rowniez, to kolezanka sie uparła mi ciagle wypominać jaką mam wielką stope....

Gość Gosi.
hey..tez mam taki sam problem.. gdzie mozna kupic sobie jakies fajne buty o rozm. 41-42??..;/

Gość marti2b
Ja mam 40/41 i 13 lat

Gość kokosankab
a ja mam 36 i też kapa, mało gdzie są buty na mnie

Dlaczego współczesne dziewczyny to takie rosłostope mutanty? Skąd się to bierze? Strach płodzić kolejne pokolenia! Jeśli już dziś 50% dziewczyn ma buty od nr 40 w górę... to potem dzieci takich kobiet będą mieć jeszcze bardziej przerośnięte stopy - np 48 - 49!! :(

Gość ssssssssde
42 - 27 cm. Damskie buty sa zazwyczaj produkowane do 41. Chcialam sobie kupic kozaki -najwiekszy rozmiar byl 41 - za male. Dlatego popylam tylko w butach sportowych unisex ;p