Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .......

duża stopa

Polecane posty

Gość elaXL
Nie zazdroszcze. sama mam 28 i dobrze mi z tym. 33cm? nie uwierze jesli nie zobacze :)

Gość elaXL
nie zazdroszcze, sama mam 27 i dobrze mi z tym. 33.5? nie uwierze dopoki nie zobacze :)

Gość elaXL
z tym 28 to przesadzilam :)

Gość Doliniarz1964
Ale kity cisnie ta Monika100 dlugosc30cm szerokosc 12,5 i palec 9cm Moja siostra ma dlugosc24,5cm szerokocc 10,5 i moge sie zalozyc ze ma szersza stope od pani Moniki100. Pozdro

Gość monika100_pa
Doliniarz1964 po pierwsze naucz się czytać nie mam 30cm !! tylko 33,5cm!! a po drugie mam większą stopę od twojej siostry i to o ładne 9cm!! i chyba się nie znasz na centymetrze jak 12,5cm może być mniejsze od 10,5. Zastanów się co piszesz. a ile wzrostu ma ta twoja siostra?

Gość Artseb
P. Moniko, a ile jest w obwodzie w kostce, w najszczuplejszym miejscu? (33,5cm i te 9cm palec - pięknie).

Gość monika100_pa
ok. 22cm

Gość monika100_pa
dokładnie 24cm

Gość Artseb
stopa 33,5 cm, najdłuższy palec 9 cm, szerokość stopy 12,5 cm, obwód w kostce 22 cm... Piękne wymiary :-) Nie wiem jak wyglądają, ale wymiarowo jak najbardziej. Zapraszam. Potrzebuję duże kobiece do zdjęć. Pokrywam koszty, płacę honorarium.

Gość Artseb
24... nawet lepiej, proporcjonalniej ;-)

Gość monika100_pa
Zna Pan odpowiedz na to pytanie: Ps. moja koleżanka się pyta w jaki sposób można powiększyć stopę?

Gość Artseb
Powiększyć stopę? No biust można silikonem... ale stóp się nie da. No chyba, że w sensie fotograficznym (optycznym), można tak zrobić zdjęcia, że wydawać się będą większe :-)

Gość monika100_pa
Bo jej to przeszkadza że nie ma dla niej butów ona nosi 33,5 wzrost 176cm. i marzy o 38 lub 40. ( W sumie jej nie zazdroszczę tego 33,5 przy jej wzroście to jak by nie miała stóp)

Gość monika100_pa
Małe są bardzo brzydkie a co sądzisz o moich "ZŁOTY"?? są SEXY

Gość Artseb
Przy takim wzroście taki mały rozmiar, to faktycznie mało. Ale nie da się przecież powiększyć, ani zmniejszyć stóp. Mi też nie chce się wierzyć, że ma Pani tak duże: 33,5 cm... choć nie wykluczam.

Gość Artseb
P. Moniko, to czy ma Pani tak duże, wcale nie oznacza, że sa sexy. Sext są wtedy, gdy są po prostu ładne, zadbane i kształtne ;-) A my nie wiemy jak wyglądają, sam wymiar nie robi z nich stóp ładnych, ani brzydkich...

Gość monika100_pa
Wczoraj byłam na kręgielni i Babka dala mi 49 które nie były od 2 miesięcy użyte. i powiedziała współczuję i do dnia dzisiejszego nie zrozumiałam jej. Skoro nie wierzycie że mam 49 to jutro postaram się dodać zdjęcie.

Gość Artseb
Ok, ok, nie wykluczam, może tak jest. Dlatego proponuję Pani pewną opcję. Więc niech Pani napisze do mnie na maila, wyświetla się, przedstawię Pani szczegóły. Bo skoro sama Pani uważa, że duże stopy są ładne, to byśmy się zgadzali. A szukam, że tak powiem "talentów" pod względem długości / wielkości stóp.

Gość monika100_pa
"ZŁOTY JUTRO BĘDZIE FOTO chociaż może jak zdążę to nawet dziś dodam. A Panie Artseb a moja koleżanka z 33.5cm stopa nadawała by się do zdjęć ?

Gość monika100_pa
Pójdę do mam Talent i pokaże w kamerę to uwierzysz !!

Gość Artseb
Złoty - Ty jesteś chyba fetyszystą, bo Ci zależy na tej fotce ;-) I jeśli chcesz koniecznie zobaczyć stopy P. Moniki to w tym nic złego nie ma - proszę bardzo można wklejać i tu. Ja składam propozycję współpracy i piszę tu na poważnie. Koleżnaka jeśli ma taką małą stopę, a Pani taką dużą, jak najbradziej - niezły kontrast. Przepraszam bardzo, ale ja tutaj nie jestem, żeby sobie gaworzyć w próżnię. Jeśli jest Pani zainteresowana, mogę Pani przedstawić szczegóły. Normalne zlecenie, na umowę, itd. Ale nie będę niestety rozmawiał z anonimowymi osobami i w dodatku na publicznym forum. Pozdrawiam :-)

Gość Artseb
Nie wiem, czy się to wysłało, więc jeszcze raz: Złoty - Ty jesteś chyba fetyszystą, bo Ci zależy na tej fotce ;-) I jeśli chcesz koniecznie zobaczyć stopy P. Moniki to w tym nic złego nie ma - proszę bardzo można wklejać i tu. Ja składam propozycję współpracy i piszę tu na poważnie. Koleżnaka jeśli ma taką małą stopę, a Pani taką dużą, jak najbradziej - niezły kontrast. Przepraszam bardzo, ale ja tutaj nie jestem, żeby sobie gaworzyć w próżnię. Jeśli jest Pani zainteresowana, mogę Pani przedstawić szczegóły. Normalne zlecenie, na umowę, itd. Ale nie będę niestety rozmawiał z anonimowymi osobami i w dodatku na publicznym forum. Pozdrawiam :-)