Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moss

MICROGYNON21

Polecane posty

Gość mexxx90
hej ja bralam 3 lata temu harmonet był drogi ale rewelacyjny, zmienilam na m21 ze wzgledu na cene a teraz żałuje bo strasznie wpływa na samopoczucie i przytylam a raczej byłam bardzo pouchnęta... brzuch;( porażka odradzam niestety

Gość MISIANIA
JA BIORĘ MICROGYNON OD PÓŁ ROKU I OGÓLNIE JESTEM Z NICH ZADOWOLONA, BO MINĘŁY MI STRASZNE BÓLE MIESIĄCZKOWE. PRZEZ PIERWSZY MIESIĄC KRWAWIŁAM, ALE GDY ZACZĘŁAM BRAĆ DRUGIE OPAKOWANIE- PRZESTAŁAM. NIE PRZYTYŁAM, ALE CZUJĘ, ŻE MOJA OCHOTA NA SEX NIESTETY ZMNIEJSZYŁA SIĘ. KIEDYŚ MOGŁAM KOCHAĆ SIĘ NAWET KILKA RAZY DZIENNIE, A TERAZ RAZ NA TYDZIEŃ. I MAM JAKIEŚ DZIWNE NASTROJE- SZYBKO SIĘ DENERWUJĘ I CHODZĘ W OGÓLE JAKAŚ ZŁA. I JESTEM PEWNA, ŻE TO PRZEZ TE TABSY, BO NIGDY WCZEŚNIEJ TAK NIE MIAŁAM. CHCIAŁABYM JE ZMIENIĆ, ALE SAMA NIE WIEM NA JAKIE. MOŻE COŚ POLECICIE....

Gość kass20
Witam was drogie Panie. Mam pytanko do was... zaczęłam miesiąc temu brać M21 no i zaraz zaczynam następne opakowanie... muszę przyznać że czuję się o wiele lepiej z tymi proszkami niż bez nich;p żadnych bóli, piersi urosły;D i wiele innych zalet a zero wad... no ale przejdę do rzeczy.. mam pytanko... czy po odstawieniu tych tabletek... zaszłyście bez problemu w ciąże??? czy któraś z was miała jakieś komplikacje??? bo wszystko ładnie pięknie same pozytywy ale tak naprawde to jest istotne... i ile wcześniej trzeba odstawić tabletki żeby można było zajść w ciążę???? czekam na odpowiedź i pozdrawiam was cieplutko drogie Panie

Gość nikka0713
kupie microgynon. jestem przy końcu opakowania a moj lekarz przyjmuje dopiero po 4 stycznia. prosze o kontakt gadu 7577509. pilne!

Gość KKK23
PILNIE KUPIE TABLETKI MICROGYNON JEDNO LUB DWA OPAKOWANIA KONTAKT annbrzoz_23@o2.pl

Gość URSZULKA469
M 21 BIORĘ OD 12 LAT,MOJA WAGA 46 KG,NIE PRZYTYŁAM,BRAK INNYCH DOLEGLIWOŚCI...CZASAMI NABRZMIEWAJĄ PIERSI PRZED MIESIĄCZKĄ...OCHOTA NA SEX JAK ZAWSZE NAJWIĘKSZA...DLA MNIE JEST OK NA 100%

Gość KornaliaaaAmelia
Sprzedam 2 opakowania MICROGYNON 21 ewentualnie jak ktoś chce dodam rozpoczęte opakowanie za freeko całość w cenie 15 zł więcej informacji didlinka@gazeta.pl :)

Gość ogrzyca81
Biorę M21 od 11 lat. Jestem bardzo zadowolona. Żadnych problemów z tyciem, nadmiernym apetytem, bolącymi piersiami, miesiączkami. Skóra mi się poprawiała no i w niskiej cenie zabezpieczają mnie przed niechcianymi wypadkami losowymi :-P Każdy organizm reaguje inaczej więc jak zauważysz coś niepokojącego poprostu zgłoś się do lekarza. Dobór tabletek antykoncepcyjnych zależy również od wagi, wieku itp

Gość vanda
Cześć, sprzedam dwa opakowania Microgynon 21 (sama zmieniłam na Evrę :) ) proszę o maila: a.stachowiak yahoo.com

Witam, Sprzedam kilka listków Micorygononu. Kontakt olcia.k@o2.pl Pozdrawiam

Gość niewazne..
Biorę te tabletki ponad rok jak narazie nie narzekam;).

Gość Kubania
Ja czulam sie bardzo dobrze po microgynon21 i bez problemu w 3 miesiace po odstawieniu zaszlam w ciaze. Teraz nie moge ich brac poniewaz karmie piersia, ale zostaly mi 4 listki ktore chetnie odstapie - wazne do 04.2015. Zainteresowanych prosze o kontakt mailowy kubania82@wp.pl

Gość titu
WITAM KUPIĘ MICROGYNON NAWET WIĘKSZĄ ILOŚĆ KONTAKT NA MAILA ataner1991@wp.pl

to były moje pierwsze tabletki , ale niestety nie były dla mnie dobre. lekarz ostatnio mi powiedził ze te proszki sa juz dla os starszych poniewaz maja duzo hormonów, i młode kobiety nie powinny ich przejmować, ale to nie zmienia fatku ze lekarze takczy inaczej je bez problemu przepisuja.a to jest bład, ja po niech nie przytyłam ale miałam ciagle wachania nastroju i nie miałam na nic ochoty .

Gość Wisieńka69
Witam, Moje pierwsze tab. anty Gin. przepisał mi je, bo podejrzewał endometrioze i sobie chwaliłam :) i cenowo i w życiu:)

witam :) czy jest tu jakaś dziewczyna która odstawiła microgynon21 i miała jakies ''rozchwiane'' miesiączki ? ja odstawiłam 2 miesiące temu i teraz mi sie spóźnia okres, wiem ze po odstawieniu tabletek tak bywa przewaznie zawsze, a jeszcze jak widze że to sa tabletki o duzej zawartosci hormonów, to moze dlatego moj organizm musi dłuzej wracac do normy ? pomóżcie :)