Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domenka

Jeszcze roczek do ślubu...

Polecane posty

u mnie śluby są o 18, chyba że ktoś wybiera w święta to nawet o 15 :) wg mnie 18 to całkiem przyzwoita godzina, tym bardziej że w czerwcu będą już dluższe wieczorki ;)

Moje kochanie kupiło dzis zaproszenia. 1,35zł sztuka, ale bardzo ładne, również z wkładką;)

ojej, nie dziala mi tlen:( nie moge poczty odebrac :( Wrrrrr.... ech ide obiad gotowac chyba...

domenka ty jestes najbardziej doprzodu w przygotowaniach:) ty juz masz strasznie duzo chyba, zazdroszcze:) a jakie te zaproszenia?

:):):):) tak jakoś ten topik mnie podkręca i ciągle chcę coś planować!:P Dzis jeszcze kupie serpentyny a jutro butki;)

Ja mam zamiar kupić pończochy samonośne, takie kabaretki :) Wiem, że mojemu podobają się takie pończoszki ;) domenko => to w sumie dobrze, że już masz tyle zorganizowane, przynajmniej część wydatków już sobie rozłożyłaś :) Dziewczyny na codzień co porabiacie, uczycie się ? pracujecie ? mieszkacie już ze swoimi połówkami ? Szkoda, że nie można jakoś połączyć tych dwóch tematów, bo przeskakuje z topicu na topic i potem nie wiem gdzie już i o co pytałam :)

No właśnie rozkładam sobie po malutku koszty. Pończoszki zostawiam na noc a na ślub ubiorę rajstopy(normalne) bo mi w nich wygodniej;) A wy ubieracie białe czy beżowe, bo byłam na weselach gdzie panna młoda miała normalne beżowe rajstopy, bo białe nie za bardzo mi sie podobają.

ja pracuję i mieszkam z moim mordkiem no i się uczę wciąż ;) a na ślub, wesela i takie tam - zakładam pończochy, białe ale nie takie gęste tylko takie delikatne - wolę pończochy :)

Mi pończochy zjeżdżają albo za mocno gniotą a jak ubieram pas to nie jest dla mnie za wygodnie, dlatego wolę rajstopy;)Świeczko a ubierasz białe czy beżowe?

Heh....ja też się uczę (studiuję zaocznie), pracuję niestety na 1/2 etatu, ale mam nadzieję, że jak się obronię to znajdę jakąś pracę na cały etat, z moją połówką jeszcze nie mieszkam ( ale Wam fajnie :D )

Ja również białe, ale kabaretki z drobnymi oczkami na opalonych noga nie będzie wyglądąło to tragicznie ....myślę....;)

To ja jeszcze musze się zastanowić nad kolorem, bo skoro chće rajstopy to nie wiem czy dostane takie delikatne białe:(

domenko znajdziesz - bo są takie :) poszukaj nawet w necie... Sun, kabaretki delikatne są OK, ale nie z dużymi okami?? - bo te nie bardzo by pasowały do \"takiej\" uroczystości :) moim skromnym zdaniem ;)

Raz na weselu widziałam jak Panna Młoda miała takie białe grubsze rajstopy. Okropnie to wyglądało i dlatego tak sie zraziłam do tego koloru.

hej ugotowalem zupke, wiec wracam:) ja napewno ponczochy tylko nie wiem czy samonosne, czy nie - na codzien nie nosze takich rzeczy:( i raczej nie kryjące białe tylko takie bardzo delikatne, albo cieliste, ale nie wiem:( chcialam tez gorset, ale nie bede ryzykowc, ze sie pod nim zagotuje, jak bedzie gorąco, wiec stanik wybralam juz - bardotka, z odpinanymi ramaczkami a do tego stringi:) ma byc sexi:P tylko jak mnie zaczną podrzucac i w tych stringach bede z golym tylkiem w powietrzu latac to sie chyba zalamie:D nie chce podrzucania!!! A wy?

Ja też nie chcę!!! Ja też stringi i bardotaka obowiązkowo! Ale na pewno nie pończochy bo z doświadczenia wiem, że są niewygodne(dla mnie).

to moze ja sie zastanowie nad ponczochami? nigdy nie nosilam a jak mi spadna? myslalam ze one sie trzymają:??? ale z drugiej strony rajtki mi sie nie podobają:(

Kabaretki oczywiście tylko z drobnymi oczkami ;) Stringi - tradycyjnie, jak zawsze ;) Staniczek ? - to będzie zależało od tego jaką będę miała suknie :) P.S .....ale My zakręcone jesteśmy hahaha :D

no moj facetsie z nas smieje\") dla niego to nienormalne zeby tak ciagle o tym samym paplac:( echh...:)

daglezjo ale własciwie nikt ci nie będzie zaglądał pod spudnicę a na noc poślubną możesz przebrać pończochy;) No niezle zakręcone:P