Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endzi204

ubrania ciążowe

Polecane posty

Gość endzi204

czesc dziewczyny moze mi cos doradzicie. jestem w 5 miesiacu ciazy, jeszczenic bardzo niewidac ale ja juz rozgladam sie za ciuszkami dla siebie.szczerze mowiac to nic w sklepach nie widze,typowo ciazowe wygladaja jak na slonia. gdzie wy kupywalyscie ubrania dla siebie.

u mnie najlepiej sprawdzily sie spodnie dresowe(lub jakiekolwiek inne) wiazane na sznureczek,ktory przesuwal sie coraz nizej!mialam kilka par spodni z dodatkowymi paskami materialu na brzuchu,ale nie sprawdzilo sie,bylo niewygodne,obsuwalo sie.specjalnie dokupic musialam tylko pare obszernych bluzek i dwa swetry-dluuugie(do pol uda )golfy.normalnie bylyby jak sukienka,ale z brzuszkiem pasowaly jak ulal i wygladalam atrakcyjnie.dobre sa tez ogrodniczki i koszule meza.szczegolnie pod sam koniec musialam je zaczac nosic bo wszystko inne mnie denerwowalo i uwieralo.

Gość dioda 30 tc
no wlasnie ja tez jestem zdegustowana ofertą sklepow ciązowych. Na slonia - dokladnie :D jestem w 7 miesiacu teraz i laze w 3 rzeczach na krzyz. A tak chcialam byc atrakcyjna latem w ciazy :(

Gość przyszlamama
witam,przeyslam ciekawy link na stronke z moda ciazowa,ubranka nie sa co prawda tanie ale bardzo modne:) www.bebefield.pl www.9fashion.pl www.happymum.pl

Gość diamanda
Właśnie otwieram internetowy sklep z ciuchami ciążowymi, ruszy za tydzień, albo za dwa, ale jak chcesz zobaczyć coś wcześniej to napisz: diamanda2002@yahoo.com To będą spodnie letnie i jesienne - dobre materiały i tanie. Jeżeli chciałabyś to podaj wymiary. Pozdrawiam

na allegro mają świetne ciuszki z firmy Mama Licious, ja ją uwielbiam, mają przede wszystkim super jeansy do tego polecam getry/legginsy w dwóch rodzajach (tu musisz dopasowac do tego w czym Ci bedzie wygodniej) albo niskie pod brzuszek albo typowo ciążowe na brzuch:) ja wole niskie, nieciążowe jeśli chodzi o bluzki to sprawdzą się wszystkie nieciążowe a dłuższe od ok 65cm(od ramienia do dołu) i obcisłe i szersze.. zależy co na codzień nosisz.. jest masę ciuchów które w ciąży wyglądają świetnie i co najważniejsze - nie kupuj ogromnych rozmiarów, co najwyżej ciut większe niż masz, ja zawsze noszę s-m i w ciąży to sie nie zmieniło, zmienił się trochę fason ubrań nie noś codziennie dresowych spodni a koszule męża zostaw na półce, niech służą swojemu właścicielowi;)

to ja się tu opisuję a to już dawno przedawniony temat hehehhehehhee, no nieważne może się komuś przysłużę;) nie spojrzałam na datę..;) hehe

na allegro można znaleźć na prawdę fajne rzeczy i niedrogie. wiem z doświadczenia:)

daj sobie spokoj z ubraniami ciazowymi:)tak naprawde potrzebne sa tylko spodnie ciazowe z pasem.jezeli duzo nie przytylas to bluzki mozesz nosic te same albo kupuj rozmiar,2 wieksze.poza tym leginnsy+tunika i idziesz,a to kupisz prawie w kazdym sklepie.ubrania ciazowe sa drogie,nie zawsze fajne:/sama kupilam kilka rzeczy,ktore uwazam,ze byly zbedne i poradzilabym sobie bez nich.

Gość ale żeście głupie ciotki
topik powstał pięć lat temu, ten dzieciak do szkoły już będzie szedł

Jak wyżej ;-) Ubrania ciążowe od zwykłych różnia się tylko jednym - ceną, zazwyczaj kilkakrotnie wyższą a bywa, że i dziesięciokrotnie. Zgroza. W sklepie z ciażowymi ciuchami kupiłam tylko koszulę do karmienia, ceny zwaliły mnie ostro z nóg! Polazłam się do h%m, promod, carry i obkupiłam się po pachy we wszelkiego rodzaju tuniki i luźne bluzy czy sweterki z zakładkąna brzuszek. I wyglądałam lepiej niż w tym, co było do wyboru w sklepie z ciuchami ciążowymi.

ale żeście głupie ciotki trafna uwaga:)tez to zauwazylam,ale po czasie...no nic,bedzie na zas;)moze akurat komus te porady sie przydadza:)

lepsze odkopywanie starych tematów i dopisanie się do nich jesli problem jest oglny - niż zaśmiecanie forum takim pytaniem 50 razy na dzień w nowym temacie

Gość onaciezarnaaa
myślę ze wiele z nas poszukuje takich tematów i co z tego że autorka założyła go 5 lat temu ale od tego czasu wiel nowych kobiet jest w ciąży i chyba niema zakzu żeby akurat w tym temacie pisać.. ja ubrania to najczęścij na allegro kupuje i też własnie luźne tuniki sweterki żeby potem też zalożyc np z paskiem

Gość handsonowa
no dziewczyny pewnie ze lepiej normalne ubrania kupować..wogolenie rozumiem skąd takie ceny ubrań ciążowych.. tak samo jka ubranka dla niemowlaków takie drogie są a przecie to takie malutkie i dziecko w miesiąc z tego wyrasta

Gość OnaMaBalona
Nie zgodzę się że ubrania ciążowe od normalnych różnią się tylko ceną. Ciążowe bluzki, tuniki czy sukienki są skrojone specjalnie pod figurę ciężarnej z przodu są zawsze dłuższe żeby pomieścić nasz brzuszek i żeby przód przez to nie był wyżej czy wręcz się unosił. Natomiast spodnie ciążowe czy spódnice ciażowe mają elastyczny pas na nasz brzuch. Jedno z czym się zgodzę że ubrania ciążowe są stanowczo zadrogie przeważnie są 100% droższe od normalnych ubrań. Tak jakby nie mogły być droższe np. o max 30% wtedy bym nie szukała lużnych długich tunik po galeriach handlowych tylko bym poszła do sklepu z odzieżą ciążową i tam sie ubrała. A tak to kupuje tam tylko spodnie ciążowe a resdztę staram się dopasować w sklepach z normalną odzieżą.

Gość gość
jakie teraz ciuszki ciążowe polecacie?

Gość kaja88
Koniecznie musisz zobaczyć co oferuje https://www.mytummy.pl/ , mają bardzo atrakcyjne ceny i ciekawe wzory każdej rzeczy. Na dodatek są bardzo wygodne i nadają się nawet na wyjścia ze znajomymi. Sprawdź swój rozmiar, przemyśl co akurat Ci się podoba i zamawiaj :)

Gość Lizona1
Ja mogę polecić 9fashion. Super jakość w przystępnej cenie