Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lajla

Cambridge-czy ktos stosował?

Polecane posty

Gość asia kato
hej dziewczyny -))) ja dziś 1 dzień - ktoś też dziś może zaczyna ??? -)))) ps. Wiwonka dzięki za przywiatnie -))) pozdrawiam

Gość asia kato
hej -)))) czemu nikogo nie ma ???? -)))) koncze 1wszy dzień .... oj nie jest to zbyt dobre jedzonko ... no ale cóż .... liczy się efekt -))) dajcie znać jak Wam idzie -))) miłego wieczoru

Gość mam do sprzedania
Mam do sprzedania 59 szt torebek (zupy + napoje) diety Cambridge 7 zł za sztukę. Sprzedaję gdyż okazało się, że mam uczulenie na jeden ze składników. 14 x napój waniliowy 7 x napój kakaowy 14 x żurek 4 x pomidorowa 10 x grzybowa 10 x jarzynowa Zainteresowanych proszę o kontakt :) luna713@interia.pl

Gość mam do sprzedania
nieaktualne ... właśnie sprzedałam wszystko. luna713@interia.pl

Hurra... dziewczyny jest sukces. Dzis rano waga pokazala 78kg. Jest mnie juz 10 KILO MNIEJ. Oh, co za radosc... Myslalam, ze na stopniu 1B waga tak szybko nie bedzie spadac...

Witam wszystkie dietowiczki, jeśli pozwolicie to się do was przyłącze, dziś zaczynam 1 dzień DC

Asia kato widzę że zaczełaś wczoraj? więc może przy wspólnym wsparciu będzie nam łatwiej ;-)

Kaserka.. spadasz na 2DC = 400 kcal??? jak odmierzasz to cholerne jedzenie? Trzeci dzień mam wrażenie,że jem albo za mało( no trudno) albo za dużo( niedobrze) Nie wiem czy waga mięsa ma być tą przed upieczeniem czy po.. jakby nie patrzeć trochę wody zostaje..próbowałam zjadać 100 gr mięsa i resztę warzyw ale koń by tej ilośći zielenini nie zjadł, co dopiero normalna kobieta.. Ile schudłaś na mieszanej?? Bo ja mam 0,1 kg więcej..dramat i masakra :P no, prawie

Gość Frania75
Witam Ja jestem juz po ścisłej.Dziś drugi dzien mieszanej.Moja waga wyjściowa przy 168 cm wzrostu 87kg, teraz po trzech tygodniach 78.Jak na razie jest ok.Jeśli chodzi o odmierzanie jedzonka to mija Konsultantka poradziła mi tak ,Przygotowanej sałatki mogę zjeść 6 łyzek lub 2 łyżki 3 różnych warzyw , jesli nie mam ich połączonych jak kto woli.muszę wam wszystkim kobitki podziękować.W czasie mojej scisłej bardzo pomogło mi czytanie tego forum.Oczywiście do końca walki z moimi kilogramami jeszcze trochę zostało, weszłam dopiero w etap 2 , więc na pewno bedę tu zaglądać.

Gość asia kato
Frania 75 - na mxa gratulacje !!! 10 kg to duży sukces -)) Lanollina zaczynamy razem -)) ja dziś drugi dzień -)) jest na serio ok, ale nie chce zapeszać ... teraz jem zupke, a wieczorkiem wpadne zobaczyć jak się trzymacie -)) pozdrawiam wszstkich -)))

Gość lenaG
ja od jutra zaczynam ścisłą, odchudzam się już z miesiąc, z 72 kg/165cm spadłam do 64kg, mam nadzieję schudnąć przynajmniej 6kg, chociaż wolałabym więcej :) do tej pory czasem zaglądałam na to forum i muszę przyznać, że Wasze wypowiedzi naprawdę motywują ;) Mam nadzieję, że zmotywują mnie na tyle, żeby jeszcze z miesiąc się poodchudzać.. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie i gratuluję przede wszystkim wytrwałości :)

Gość Frania75
Dla kobitek , które maja problem z wyliczaniem jedzonka.pamiętajcie, że nie chodzi o 5 dkg w tą, czy tamtą strone. 120g piersi z kurczaka lub indyka bez skóry.-poproś o tyle w sklepie i całość ugotuj i zjedz. 190g dorsza lub dorsza wedzonego lub innego białego mięsa rybiego.-poproś o tyle w sklepie. 180g tunczyka(w wodzie)-cała puszka 200g serka wiejskiego lekkiego 3% tłuszczu.- jedna kostka Warzywa - po dwie łyżki trzech dowolnych warzyw gotowanych lub surowych z poniższej listy: szparagi, brokuły, młoda kapusta, kalafor, seler naciwa, cukinia, ogórek sałata(każdy rodzaj), szpinak, kapusta pekińska. OCZYWIŚCIE 2 L. WODY I ZER0 ALKOHOLU aha.I polecam do doprawiania posiłków przyprawy Fitup Kamisa , nie posiadają w składzie soli, a maja mnóstwo błonnika.Głowa do góry dziewczyny!!!!

Frania75, dziekuję bardzo..będę sie trzymała tych wskazówek, problem zawsze tkwi w tym,że robię zakupy hurtowo.. w sensie 2kg piersi z kurczaka i w ciągu tygodnia wyciągam z zamrażarki.. a moje ślubne szczęście też dieteryczne obiadki zaczęło jadać.. tyle,że trochę wiecej. :) Ale - przeczuwając radę - poprosiłam o zważenie kalafiora.. Dziewczyny,średni kalafior waży 1, 2 kg, minus liście 20 dkg. Czyli cały, porządny kalafior to 140 kcal..spróbujcie zjeść 100 gr mięsa i resztę do 400 kcal dowalić warzywami. Mnie nie wychodziło. Teraz juz jestem jako-tako zorientowana a 28 kupię sobie wagę kuchenną i się odczepię :)

u mnie mija pierwszy dzień...i naprawdę nie mam co narzekać..może to dlatego że mam mega motywację ;-)i mam nadzieję że mi jej starczy z waszą pomocą na 10 dni ;-)

Gość asia kato
hej dziewczynki -))) ja dziś jestem na mxa słaba ... dlatego zjadłam sobie plus norme pół batona ... ciśnienie mi spadło i na nic nie mam sił ... ale żebyście nie myślały walcze !!!! i cieszę się, że to już 2 gi dzień pozbywania się sadełka ... pozdrawiam ps. Lanollina cieszę się, że zaczynamy razem -))) do jutra albo dziś -))) pappapap

Luckbealady>>>>>>>> Na ścisłej DC byłam przez 3 tygodnie. Przez ten okres schudlam troszke ponad 8kg. Nastepnie konsultantka zalecila mi stopien 1B, czyli 3 nadal posilki DC + posilek o wartosci 200kcal. Dzis jest moj 9 dzien na ty stopniu i w ciagu tych niespelna 2 tygodni udalo mi sie zrzucic troszke ponad 2kg. Kupilam sobie malutka wage kuchenna i sprawdzam wage spozywanych produktow. Co do warzyw to jest roznie...ale chyba zjadam ich troszke wiecej niz 2 lub 3 lyzeczki...Mojemu organizmowi widocznie to nie przeszkadza, bo jak juz wspomnialam waga leci w dol. W sobote ide do konsultantki na "pomiary", wiec wowczas podam dokladniejsze swe wymiary i wage. Stopien 1B nie jest dieta mieszana...spozywam tylko 200kcal normalnego posilku... Trzymam za Ciebie kciuki...waga na pewno pojdzie w dol...CIERPLIWOSCI.

witam z samego rana popijając grzybówkę ;-) czas rozpocząć kolejny dzień ;-) ale wam dziewczyny zazdroszczę wam tych kolejnych dni i efektów... Mam pytanie do dziewczyn zaprawionych w bojach, czy zawsze w czasie ketozy macie, miałyście problem z brzydkim zapachem z ust? panicznie się tego boję ;-( ze względu na pracę

Gość uckbealady
To masz fajnie Kaserka, 200 kcal umiem policzyć :) serek wiejski light i rzodkiewki :) Odczepiam się naprawdę od narzekania, bo dzisiaj waga pokazała równo 1 kg mniej!!!! pomimo rozterek emocjonalnych związanych z ilośćią i kalorycznośćią spożywanych posiłków. Czasami jem po swojemu - jeżeli mam wrażenie,że kalorii w normalnym jedzeniu było za dużo nie jem drugiego posiłku DC..w zamian wcinam świeże ogórki.. 8 kcal / 100 g i ile wody... Powodzenia dziewczyny..

Gość luckbalady
Lanollina.. mój najlepszy przyjaciel to tic tac...

Gość nowoWstępująca30
WItam wszystkich serdecznie... Od dzisiaj mój 1 dzień na diecie CAMBRIDGE :) Jestem właśnie po pysznym sniadanku, a był nim :Napój o smaku toffi z orzechami:) Nawet był smaczny i słodki:) Mam nadzieję,że w końcu tym razem się uda.............. Życzę wszystkim powodzenia:) P.S. Będę do Was zaglądać, będzie mi łatwiej w tym moim odchudznku:) Pozdrawiam! :)

Gość jaca_randa
Witam współtowarzyszki w walce o piękną sylwetkę. Chciałam Wam coś napisać. Skończyłam DC już dawno temu - przeszłam przez mieszaną 2DC+1, 1DC+2, później zaczęłam jeść "normalnie", czyli owoce, warzywa, chudy twaróg, zero tłuszczu i zero zbóż. I chudłam nadal, chociaż jadłam naprawdę spore ilości pożywienia. Od przeszło miesiąca włączyłam do diety lody (uch, lato, no wiecie...), słodycze (w małych ilościach - bez tłuszczu), suszone owoce, oraz niewielkie ilości pieczywa i... przez cały ten czas moja waga ani drgnie. To znaczy, balansuje sobie wokół stałej wartości, troszkę w górę, troszkę w dół. Byłam na wczasach i jadłam lody CODZIENNIE. Przynajmniej 2 gałki na dzień, i to takie kaloryczne - bakaliowe, czekoladowe... jadłam też więcej, w tym dużo tłustego sera, tony owoców, zupki - a po tym wszystkim nie tylko nie przytyłam, co wręcz zrzuciłam pół kilo! Ludzie, ta dieta jest wspaniała. Zero jo-jo. Chodzę silna, zdrowa, najedzona i szczęśliwa. Mam wreszcie figurę, która mnie satysfakcjonuje, jeżdżę na rowerze, ćwiczę brzuszki - i jest dobrze :) Zatem życzę wszystkim dojścia do celu! Pozdrawiam!

Gość asia kato
hej dziewczyny -))) ja dziś przesadziłam ... nic rano nie zjdałam i nic nie wypilam prawie, no możę poł litra wody i myślałąm, że nie wejde teraz na 4 piętro ... trzeba się jednak oszczędzać przy tej diecie i raczej na ścisłej jak dla mnie na pelnych obrotach nie da rady ... mam pytanie czy któraś może wie czy w ten piąty dzień jak zaczyna się spalanie jest wiecej energii ??? pozdrawiam ps. popijam właśnie napój capuccino - bardzo fajny -))

Jaca_randa.. kolejny raz same dobre wiadomośći od Ciebie. Super,ze tu zaglądasz.Twój przykłąd jest mocno motywujący - w skrócie MM :P Chciałąbym tak się uśmiechać jak Ty . Powodzenia

Witam nowawstępująca30 jest już nas 3 zaczynające, więc napewno będzie nam łatwiej ;-) u mnie mija 2 dzień - nie jest źle, głodna nie jestem, choć marze o dostawie słodkich produktów DC bo narazie mam same zupki. Dziś zaszalałam i kupiłam zestaw herbat ziołowych ;-)

Gość zuza32 Poznań
Witajcie Kobietki :) Dla mniej lub bardziej zmotywowanych. Zaczęłam dietę przed wielknocą, parę potknięć po drodze... Zupki z czasem zaczęły mnie wkurzać, pomidorowa nie do przełknięcia... Ale efekty są. Zaczynałam z 86,2 kg. Dzisiaj mam 67,5 przy wzroście 168 cm. Czuję się REWELACYJNIE!!!! Wchodzę bez problemu w rozmiar 38 (przed rozpoczęciem DC ledwo dopinałam się w 42), mam fajną cerę, wyglądam na kilka lat młodziej a każdy zastanawia się co się ze mną dzieje. W sobotę kończę ostatni etap ścisłej i wchodzę na mieszaną. Ok biust mi się zmniejszył ale biorę Nivelazione, poza tym codziennie stosuję krem ujędrniający i nie jest źle. I szczerze mówiąc wole miseczkę B niż duże C, brak wałeczków na bokach i płaski brzuszek. Poza tym mówi się, że grubasy są weselsze. Ok, ja zawsze miałam dobry humor ale prawdę mówiąc teraz oczy śmieją mi się jeszcze bardziej i jestem świadoma swojej atrakcyjności i wrażenia jakie robię na facetach... Z czasem zgorzkniałej i złośliwej baby stałam się fajną kobietką... I poznałam kogoś absolutnie fantastycznego - trzymajcie za mnie kciuki :) Dlatego absolutnie wszystkim polecam DC, teraz pozostanie mi walka o utrzymanie wagi. Ale nie jem po 18, zaczęłam się gimnastykować i naprawdę ciało jest fajne.... Trzymam za Was wszystkie kciuki i jeszcze tu nie raz zajrzę :)

Gość asia kato
Zuza 32 gratulacje !!! to ogramny sukces i też myśle, że każdy wie jak chciałby wyglądać i dopiero jak osiągnie swój cel, to jest zadowolony -)) Dziewczyny ja już dziś 4 dzień i waga mi nawet nie drgnęła, a robie wszystko dokładnie tak jak zaleciła mi konsultantka, jutro zresztą do niej jade, nie wiecie czemu tak mam ????? miała któraś tak ???? pozdrawiam -))

Gość asia kato
Lanolina a jak można spytać to Ty jak ???? zaczełyśmy razem i chcialam się spytać czy Tobie juz coś spadło ??? -))) pozdrawiam

Gość lukbealady
Asia kato..wiesz ile dziewczyn tak miało? Wiem,że pewnie nie masz czasu, ale poczytaj to forum od początku..tak bywa..u mnie waga najpierw poszła w dół,później stanęła, potem sie podniosła!!! A teraz chudnę sobie..wczoraj 1kg, dzisiaj pół.. Powodzenia, nie poddawaj się

Gość asia kato
Lukebealady !!! dziękuję Ci na mxa -))) taki słowa dużo dają -)) dziś jak wracałam sobie z pracy, to myślałąm o tym, ze przeciez skoro tyle lat na to pracowałąm, to nie mogę się spodziewac cudów -)) ale Twoj post dodał mi wiary, że wszystko jest ok, a kiedyś spale swój obficie zmagazynowany tłuszczyk, pozdrawiam Was i czekam na Wasze relacje -)) wpadne wieczorem -))) heheh

Asia Kato nie przejmuj się tymi kilogramami, najlepiej się dodatkowo mierzyć, mi np kilogramów(wody) też nie ubywa zbyt wiele (3 dzień i dopiero pół kilograma) ale w centymetrach jest już lepiej ;-) Wogóle żeby nie zapeszyć to jest super, zero głodu, samopoczucie ok, i do tego mega energii oby było tak dalej...jestem miło zaskoczona tym samopoczuciem bo 4 lata temu jak przeprowadzałam to dietę było ok (po za tym zapachem) ale jak próbowałam dwa lata póżniej to nie przebrnęłam 3 dnia poprostu zaczełam wymiotować i byłam mega słaba. Dziewczyny trzymajcie się musi być dobrze ;-) dziś na śniadanie jadłam pierwszy raz owsiankę jest extra polecam ;-)