Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lajla

Cambridge-czy ktos stosował?

Polecane posty

a ja dzisiaj przeżyłam załamanie nerwowe..wiedziałam,ze jem za mało, no wiedziałam. Dzisiaj ledwo dojechałam do domu, w pracy zjadłam tylko pół zupki..i małżonek wspomniał coś dyskretnie o zakazanym jedzeniu.. przyjechało, razem z colą, rzuciałam się jak wygl dniałe zwierzę.. i wiecie co, nie zjadłam całego, to jasne, ale sprint z jakim leciałam do łazienki przejdzie do historii lekkiejatletyki.. ...pełna wątpliwości zadzwoniłam do konsultantki, zrozpaczona na maxa, że teraz całe 10 kg wróci mi jutro rano..i mam sie: a/ nie przejmować, b/spokojnie wrócić do diety c/przyjać do wiadomości że to się zdarza... d/ lepiej nie powtarzać.. o czym, ku przestrodze ale i ku pokrzepieniu współtowarzyszek melduję...

Gość asia kato
Lukebealady jak to mówią uczeń bez dwóji to jak źołnierz bez karabinu -))) nie ma diety bez wpadek -))) głowa do góry i jedziemy dalej -)) papapap

Gość asia kato
Hej dziewczynki -))) jak sie dzis czujecie ??? ja dzis 5 dzien i musze przyznac, ze energii zero - ale sie trzmam -))) głowa mnie troche boli i nie wiem jak przetrwam dzisiejszy dzien ... oby do weekendu - w weekend to chyba nigdzie nie wychodze, tylko lezy przez tv i ogladam jakies filmy, bo mam malo sil ... mam nadzieje, ze jakos jeszcze te 9 dni przewalcze - pozniej juz z gorki ... moze i chudnie sie wolniej, ale raczej energii jest wiecej ... tak ????? pozdrawiam

u mnie dziś mija 4 dzień, i jest nieźle;-) nie czuję głodu ani nie nęci mnie normalne jedzenie..ufff a co najważniejsze że nie mam marzeń związanych z jedzeniem ;-) co miałam na poprzedniej diecie.Kilogramy narazie jak pisałam wcześniej nie spadająchoć czuję że zdecydowanie zmniejszył mi się brzuch ;-)

Gość asia kato
Hej dziewczynki .. ja przerwałam ... wiem, ze demotywuje, ale uwazam, ze dieta jest super i daj bardzo dobre efekty - jutro daje ja mojej mamie - )) konsultantka powiedziala mi ze to nie jest dieta dla mnie bo mam bmi 20 i w sumie u mnie organizm bedzie sie duzo bardziej bronil i nic z tego moze nie wyjsc ... ale dziewczynki zostaje z Wami - jutro tez zaczynam diete, ale juz inna - musze te 5 kg jakos spalić, bede tutaj zagladać i informować Was jak mi idzie na tej mojej - raczej bede tylko ograniczac jedzenie, ale jesc chce wszystko, pozdrawiam Was i dajcie znać jak Wam idzie -)))

Gość wiwonka
Witam. Mija 11 dzień ścisłej - w pierwszym tygodniu spadło mi 4kg, teraz wolniej - ok 0,5kg ? - mało - może tak ma byc??? Czasami mam ochotę na owoc, lub warzywko -mwczoraj zjadłam kilka pomidorków koktajlowych - tzn pozułam i wyplułam - są takie smaczne! Czy Wy też miewacie takie pokusy???

asia kato - kurcze zostawiłaś mnie samą ? ;-) na placu boju ;-)no no wiwonka- co do pokus teraz strasznie się cieszę że ich narazie nie mam ;-) ale za pierwszym razem dosłownie marzyłam i po nocach śniło mi się jedzenie ;-)

Gość LenaG
dopiero jednak od jutra zaczynam dietkę :p mam już zapas na 2 tygodnie ścisłej, a za kilka dni 5-dniowy wyjazd - mam nadzieję, że uda mi się utrzymać dietę.. jak myslicie, ile mogę w czasie 2-tygodni ścisłej schudnąć? katuje się już tymi dietami prawie 1,5 miesiąca, ale warto.. :) Pozdrawiam i trzymam za Was wciąż kciuki :)

LenaG wszystko zależy od wagi startowej teoretycznie czym więcej masz do zrzucenia tym wiecej ubywa średnio wg opinii to ok 4-6 kg. A ja dziś po wstaniu pierwsze co zrobiłam to zwymiotowałam, pot mnie oblał i myślałam że zemdleje myślę że winę za to ponoszę sama bo wróciłam wczoraj do domu bardzo późno i już nic nie skonsumowałam...teraz wypiłam koktajl i kawkę i jest już ok

Witajcie dziewczyny Nie wolno nie jeść.. miałam taki dzień na ścisłej,że nie wzięłam batonika okazało się,że muszę pojechać jakieś 150 km w jedną stronę...gdzie miałam zrobić zupkę? na stacji benzynowej? Ledwo dojechałam do domu..nie mówie już o swoim bezpieczeństwie, bo w końcu głupia jedna wziac mogłam po prostu nie pomyślałąm..ale zasłąbnąć i w kogoś wjechac? Wiem,że czasami nam sie wydaje,że możemy góry przenosić. To zresztą prawda... ale nie na DC. a kilogramy spadają... :) pomimo przestępstwa o którym pisałam kilka dni temu dzisiaj znowu było o 0.6 kg mniej. Czyli w pierwszym tygodniu 2xDC + 400 kcal mam 2,1 kg mniej..100 kg pożegnane już mam nadzieję,ze na zawsze. 3 majcie sie .

Gość ppoooiii
ja jestem chudzina, pozdrawiam grubasy

lukbealady gratuluję efektów ;-) co do niejedzenia to sama na własnej skórze odczułam...więc nikomu nie polecam i sama będę się pilnować ;-) dziś mija 5 dzień po porannym incydencie pozostały tylko wspomnienia ;-) męczy mnie straszny kapeć w buzi-poradźcie coś

Na kapeć najlepsza miętowa herbata,guma do żucia, pasta do zębów i zielona pietruszka do zupek. Poważnie, sprawdziłam. Jak nie mogłam brać ze sobą świeżej targałam suszoną.. a herbaty wykańczam już trzecie opakowanie.. :) ..

Gość cieniara
czesc dziewczyny! poczytuje sobie was od poczatku mojej dziety - dzis 20 dzien scislej. nie pisalam bo ja nie umiem się do regularnego pisania zmobilizowac, ale dzis pisze bo ponislam kleske wielka :((( 20 dnia się złamalam i zjadłam sporo próżonego indyka... (nie jest ani pieczony, ani smazony ani gotowany - mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi) i teraz nie wiem co zrobic.. boje sie ze te moje straszne wyrzeczenia wlasnie poszl na marne i jestem taka zła na siebie i znow zaczyna mi się robic wszystko jedno i mysl jedna - jak juz i tak zjadlam to dupa - mozna zaczac obzerac sie od nowa bo to i tak nic nie da.. ech, musiałam się tu wypisać bo nikomu sie nie przyznam ze jestem taka cieniara

cieniara głowa do góry nie ty pierwsza zgrzeszyłaś...najważniejsze żeby się nie poddać i iść do przodu ;-) w 20 dniu to raczej już nie napsułaś bo to prawie końcówka;-) lukbealady dzięki za kapciowe rady ;-) pietruszka w zupie super smakuje ;-)gumy rzuć nie mogę bo zaraz głoda łapie, wypróbowałam też odświerzacz taki do płukania zębów-przynajmniej na chwilę przynosi ulgę ;-) a ja też mam dziś doła że tak mało chudnę dziś mija 6ty dzień a u mnie tylko 2 kg na minusie ;-(

Gość cieniara
dzieki lanolina. tylko ja nie wiem co teraz. scisla jutro czy mieszana czy nie wiem co

Gość cieniara
już postanowiłam - jutro wchodzę na mieszaną (21 dzień) a dziś nie zjem ostatniej torebki.co sadzicie? czy te dwa dni przyspieszenia mieszanej cos zmienia? zadzwoniłam do mojej konsultantki ale jest kompletnie beznadziejna - powiedziała "no jak pani uważa" , w ogóle żadnej porady NIC, jedziesz odbierasz zupy i podpisujesz karte - baba nie ma nic do powiedzenia. takich konsultantów powinni wyeliminowac , to żenada naprawde. o tym, żeby zaplanowala jakos ze mna co po wyjsciu z diety to nie ma mowy. musze sie ratowac stronami internetowymi . pozdrawiam

cieniara ja tam ekspertem nie jestem ale myślę że spokojnie możesz przejść na dietę mieszaną ;-) bynajmniej ja bym tak zrobiła Pochwal się jakie masz rezultaty po tych 20 dniach? ;-)

Gość cieniara
z 84 (z kawałeczkiem) do 77,7 dziś rano :)-przecietnie chyba, szału nie ma teraz tydzien 2 camb + 1 zwykły, potem tydzien 1 camb + 2 zwykłe i do reszty dochodze 1000 kcal czy czyms kolo tego :) na cambridge bylam juz dwa razy - za pierwszym razem efekty mialam super, nie pamietam juz ale chyba kolo 18 kilo w sumie z mieszana i bardzo dlugo utrzymywalam wage, potem sobie folgowalam i zrobilam po paru latach nastepna - tez niezle rezultaty byly i teraz jak zaszlam w ciaze to zarlam w mysl zasady "jak nie teraz to kiedy" i jedeynym ratunkiem jest cambridge - bo ja musze miec swiadomosc wydanych pieniedzy zebym nie zboczyła i gotowe posilki bez zastanawiania sie to tez duze ulatwienie.

Cieniara, spokojnie dasz radę w 20 dniu nic sie nie stało. Ostatnio zeżarłam pół pizzy w trzecim dniu mieszanej i nadal chudnę,więc chyba jednorazowy wyskok i to do tego z indykiem Ci nie zaszkodzi. Polecam Ci moją konsultantkę - dziewczyna zna sie na rzeczy, jest lekarka i to oda wyprowadziła mnie ostatnio ze stanu skrajnej rozpaczy po opisanym wyzej przestępstwie. Gdybyś chciała namiary napisz - luckbealady@wp.pl Masz świetny wynik to po pierwsze a po drugie jak sama wiesz to dopiero pierwszy etap odchudzania... Pozdrawiam i trzymaj sie

Gość wiwonka
Cześć dziewczyny. Wekend to przekleństwo - dziś ognisko rodzinka smażyła kiełbasy - nie zjadłam - wytrzymałam!!! ale potem były ziemniaczki z ogniska i .... i nie wytrzymałam - zjadłam dwa! wczoraj gril u koleżanki i też nagrzeszyłam.... Eeeee Dziś 13 dzień i waga stoi - na pewno przez te moje wpadki

Dziewczyny powiedzcie czy podczas stosowania DC mieszanej mozna wcinac ogórki kiszone i kapuste kiszona? produkty sa malokaloryczne, ale......chyba maja sporo weglowodanow...

A co tu taka cisza od 2 dni...wszystkie juz zakonczylyscie odchudzanie, czy co? Ponawiam swoje pytanie...czy stosujac DC mozna wcinac kiszona kauste i kiszone ogorasy. Wiem, ze sa to produkty malokaloryczne, ale WYSOKOWEGLOWODANOWE...a takiega mam smaka na kiszonke ze ho ho...

witam :) jest juz po 3 tyg ścisłej i 11 kg w dół :)!!!! dziewczyny naprawdę warto wytrwać !!! teraz pozostało mi jeszcze jakieś 10 kg - zastanawiam się czy nie spróbowac jeszcze raz 3 tyg. ścisłej?? doradźcie jesli macie już jakies doświadczenia

Gość jaca_randa
arla, możesz wrócić na ścisłą, ale radzę wcześniej poprawić metabolizm. Jak się rozhula - stracisz więcej. Ale nie licz już na taki sukces jak za pierwszym razem - po pierwsze organizm się będzie bronił przez kolejną dietą, a po drugie - jesteś lżejsza, więc masz niższe zapotrzebowanie kaloryczne. Ale zrzucisz jeszcze spokojnie jakieś 6-8 kg za następnym podejściem. Tak czy owak - popracuj nad przyspieszeniem metabolizmu - jedz (niskokaloryczne produkty, w tym też węglowodany - one przyspieszają tempo przemiany materii), ćwicz, ruszaj się - na kolejną ścisłą przejdź po miesiącu, półtorej - to najsensowniejsze podejście. Co do kiszonek, o które pytała poprzedniczka - według mnie możesz się nimi napychać do woli. Są różne szkoły, według mojej (skutecznej sprawdzonej) węglowodany nie są straszne, jeśli nie polega to na opychaniu się drożdżówkami i ciastkami. Ja chudnę nadal zajadając się tonami owoców (w tym suszonych), ale silnie ograniczając tłuszcze. Ograniczenie węglowodanów są potrzebne do ketozy, co jest podstawą DC, ale jednocześnie spowalnia to metabolizm i w efekcie chudnie się, ale wolno, a później już wcale. Ale rób jak uważasz - możesz zapytać konsultantki. Moja opinia jest taka, jak napisałam.

Gość mynia_8
Czesc dziewczyny. Mam problem - dzisiaj mija trzeci dzień odkąd jestem na ścisłej, przez te dni się nie ważyłam, dopiero przed chwilą i moja waga pokazuje tyle samo, co przed dietą. nie wiem z czego to wynika, nie jadłam nic oprócz zupek - któraś z Was też tak miała? Jak myślicie - dlaczego nie chudnę?

Gość mynia_8
mam też wrażenie, że odkąd jestem na diecie brzuch mi trochę urósł, ale to być może jest 'wypchany' przez płyny, bo bardzo dużo piję.. Waszym zdaniem powinnam przerwać dietę i zacząć stosować inną, czy uzbroić się w cierpliwość?

Dziewczyny, wiem,ze stosując tą dietę chciałoby się mieć efekty od razu..ale nie zawsze tak bywa. NIe lepisj jednak zacisnąć zeby i wytrzymać - w końcu waga kiedyś drgnie..nie ma na mocnych.3 dni to owszem, czas,żeby cos spadło - ale to i tak jest wtedy woda,chudnąć i tracić na wadze zaczyna sie dopiero w 4 dniu. Poczytajcie to forum.. Powodzenia

hallooo no widze, że nikt już chyba nie dietuje. ja zaczełam drugą serie diety ścisłej, planuje 2 tygodnie, a póxniej mieszana i 1000 kcl. jak narazie 12 kg w dół !!!! jeszcze moze jakies 10 kg przydałoby się;)

Gość dreadlady
Czesc wszystkim:) Od jakiegos czasu wchodze na to forum i czytam jak idzie Wam dietka , ale widze od paru dni nikt nie pisze. W koncu sama postanowilam sprobowac DC. Dzisiaj juz za mna 13 dzien scislej i 6kg w dol , wiec jeszcze dluga droga przede mna ale mysle ze warto:) startowalam z 84kg a teraz jest 78 kg:) oby tak dalej... Powodzenia kobitki :)