Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lajla

Cambridge-czy ktos stosował?

Polecane posty

Gość On a
Nic się nie przygotowywałam, startowałam z 84 kg przy 173 cm wzrostu. Pierwsze 3 dni były najgorsze bo trochę pobolewywała mnie głowa i miałam obleśne zupki i napoje, które mi nie smakowały :( Drugi tydzień to już bajka ... wcale nie byłam głodna, ba nawet czasami musiałam się zmuszać aby zjeść trzeci posiłek, piję dużo wody z 1,5 litra + herbatę zieloną i czerwoną oraz kawę - wszystko bez cukru. Nie byłam zmęczona, wręcz przeciwnie czułam się świetnie :) Nie ćwiczyłam, bo nie wolno przy tej diecie, można spalać mięśnie. :)

Gość I-Zula
Hej dziewczyny!!! Kończę 5-ty dzień dietki i muszę przyznać, że wczoraj miałam kryzys - zjadłam około 10 słonych paluszków i teraz sobie w brodę pluję!!! Choć mam nadzieję, że nie zniweczyłam tym swoich 3-dniowych wysiłków... :( Postanowiłam dać radę!!!! Spadło mi 2,5 kg po tych 5 dniach, więc chyba nieźle :))) Pozdrawiam i trzymajcie kciuki!!!!!

Gość abigay
wklejam post i na to forum:) skonczylam dzis przerwe i zaczynam diete IV scislą :) Tym razem wrocilo ma 2 kilo. (chociaz wymiary pozostale takie same), nie wiem czy te dwa kilo to woda, czy fakt ze przerwa wypadla na "przed okres" i okres. (dzis jeszcze mam - ostani dzien), Czas przed okresu tez ma znaczenie bo trudno bylo mi się zdyscyplinowac co do slodyczy :) [ bez przesady,ale jednak ]Tak jak bywa w tym czasie przed okresem mialam ochote jesc wiecej niz zazwyczaj) ..ale Coz, nie przezywam tych 2 kilo na plusie, bo na poczatku odchudzania zalozylam ze one beda zawsze wracac, wszedzie czytam o tym ze na dietach niskoweglowodanowych po zapszestaniu ich stosowania i wprowadzeniu weglowodanow organizm zaczyna zatrzymywac wode na normalnym dla siebie poziomie co przeklada sie na +2 kilo. ( poprzednio gdy mi nie wrocilo musialam widocznie po prostu schudnac jeszcze miedzy, i chyba tak bylo bo centrymettr mi wowczas ubyl) Zaczynam IV scisla z nadzieja ze przemiana materii dziala (zostala podkrecona w tym co fakt niedlugim czasie..) i dziala wciaz na dobrym (jak na mnie) poziomie.. i te 6 kilo zrzuce :), niestety nie naleze do osób ktore za jednym podejsciem gubia po 8-10 kilo );)

Gość Carmelita84
Witam wszystkie forumowiczki które stosowały bądź stosują dietę Cabridge. Śledzę to forum już od dwóch miesięcy, przeczytałam wszystkie strony i jestem pod wrażeniem Waszych sukcesów. Zmagając się ze swoimi kilogramami postanowiłam sama wypróbować tę dietę gdyż niestety to już jest ostatnia deska ratunku dla mnie. w przeciągu ostatniego roku wypróbowałam już chyba wszystkie możliwe diety i jak zawsze był efekt jojo. zamiast schudnąć nabawiłam się dodatkowych 10kg. oczywiście problemy z nadwagą mam od zawsze ale chciałabym nauczyć się zdrowych nawyków żywieniowych na resztę życia. Wierzę że ta dieta mi na to pozwoli. Mam żywy dowód na to że ona działa bo moja dobra znajoma w ostatnim czasie schudła na niej ponad 15kg i też żadne inne diety jej nie pomagały! Niestety ze względów finansowych i ze względu na zbliżające się święta dietę zacznę dopiero w styczniu. Mam nadzieję że forum nadal będzie aktywne i że znajdę tu wsparcie!!! Pozdrawiam Wszystkich i życzę dalszych sukcesów.

Gość abigay
Carmelita84, witaj w gornie :), ale ...... ostrzegam tylko ze dieta cambridge ZAWSZE dziala,.. LECZ niesie z soba bardzo duzy potencjal - zagrozenia efektem jojo (bo jest bardzoniskokaloryczna), i na pewno nie uczy "zdrowych nawykow", gdyz jemy tylko proszki (miedzy scislymi mozeszs jedynie uczyc sie kontrolowac kaloriie), dlatego wedlug mnie ta dieta jest dla bardzo zdeterminowanych :). Ja sama kiedys , wczesniej.. probowalam diety cambridge kilka razy, ale wytrzymywalam kilka dni lub 2-3 tyg- pozniej "jadlam normalnie" , ale za kazdym razem mialam o jakies 1- 2 kilo wiecej niz "przed" wiec nabawilam sie sporej nadwagi "ta zabawa dieta Cambridge",teraz wierze ze zmadrzalam no i jestem cholernie zdeterminowana i zmotywowana ;)

Abigay wiem że dieta jest dla wytrwałych i już psychicznie od dłuzszego czasu się nastawiam na nią. Chodzi mi właśnie o to żeby żołądek mi się skurczył a potem oczywiście na maxa będę kontrolować kalorię bo uwierz mi, ostatnio nie mogę patrzeć juz w lustro na siebie. Wszystkie spodnie za ciasne, bluzki opięte. Załamuje mnie to.

Gość On a
Hej dziewczyny, wczoraj zaczęłam II raz ścisłą po 2 tygodniach przerwy. Przypomnę że poprzednio schudłam 6 kg. Podczas przerwy stopniowo zwiększałam ilość posiłków, na początku pieczywo pełnoziarniste, kurczak z grilla, jajka, ser biały, jabłka itp. pod koniec (ostatnie 5 dni) zjadłam nawet 2 x 2 kawałki pizzy WIECZOREM, trochę słodyczy, na andrzejkowej imprezie wypiłam sporo alkoholu i jadłam co się nawinęło i ..... nic kompletnie nie przytyłam a nawet schudłam pół kilo :) To daje nadzieję, że nie będzie efektu jojo :) Teraz liczę na kolejne 5-6 kg. Drugi etap zaczynam z wagi 77,5 kg, za tydzień napiszę ile mnie ubyło. Powodzenia :)

Gość abigay
On a Gratuluje :), wlasnie o to chodzi, najpier trzeba podkrecic metabolizm, a pozniej nawet jak sie podje to on da sobie rade( ale wiadomo nie gdy taki luzny dzien stanie sie codziennoscia), On a, wiecej jest nas na tym forum: f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=37288&start=12630&page=422

Gość On a
Dzieki abigay, już tam się przenoszę a dla tych co tu jeszcze trafią to obecnie zakończylam I tydzień II ścislej, po tym tygodniu 1 kg. mniej, niby słabo ale i tak się bardzo cieszę Reasumując od 26 października (z 2 tygodniową przerwą) jest mnie prawie 8 kg. mniej ... jupiiiii ...

Powiem tak,kupowalam diete w Krakowie,choc jestem z Kielc.To nie jest istotne.Kupilam same zupki bez slodkich typu wanilia-kwestia smaku.W 3 tygodnie stos wylacznie zupek schudlam 14 kg,nast 2 torebki plus posilek z miesa i warzyw.to bylo kolejne 2 tygodnie i dodatkowo zjechalam 8 kg.Nie unikalam wysilku,typu praca itd.Prowadzilam normalny tryb zycia.Głód okrutny odczuwalam.Ale 22 kg do tylu to jest wynik.Tak było 6 lat temu.Niestety ciaza i mowiac prosto obzarstwo zaowocowalo ,ze od ub roku utylam znow.Tym bardziej,ze rzuciłam fajki itd,itd.Znow chce zaczac DC,bo wiem,ze byla najskuteczniejsza i nikt mi tego nie powie,ze inaczej.Jak rozpoczne,dam Wam znać.

PROSZĘ MI PODPOWIEDZIEĆ,GDZIE KUPIĆ W KIELCACH DIETĘ CAMBRIDGE?WCZEŚNIEJ KUPOWAŁAM W KRAKOWIE,TERAZ JUZ NIE MA NIC POD TYM ADRESEM.... MOŻE CZYTAJA TO DYSTRYBUTORZY DIETY I POMYŚLĄ,ŻE W KIELCACH TEŻ SA KOBIETY I MĘŻCZYZNI,KTORZY CHĘTNIE KUPIĄ TE PRODUKTY. PROSZĘ O POMOC I EW.NAMIARY.

Do aneta67.Powiedz,gdzie można kupić dietę?Jestem z Kielc.Tutaj nie ma nigdzie żadnego konsultanta DC.

Gość Alex9001
Witam! czy ktoś może powiedzieć w jaki sposób i gdzie zamówić tą dietę? pozdrawiam :)

Gość grubas:((
Hej Mam 25 lat 159 wzrostu i 70 kg wagi . Kiedys byłam szczupła ,kiedy wyjechalam za granice waga w zwyz . Czuje sie fatalnie nie moge ubrac nic obcisłego. wszystkie spodnie za ciasne dlatego nosze dresy:(( kilka dni temu kupiłam diete cambrige "Nutrilett quick start" dieta sklada sie z 6 porcji i a kazda paczka wystarcza na 5 dni( kupiłam 3 paczki razem 15 dni). Jestem tak zdeterminowana ze chocby nie wiem co dotrwam do konca tylko boje sie efektu jo jo:((Jesli byłby ktos miły i uprzejmy niech napisze co powinnam jesc po skonczeniu diety z góry dzieki Grubas

Gość Jestem w trakcjie
Dieta Cabridge jest skuteczna. Siostra schudła na niej 30 kg. Niestety przybrala to spowrotem,ale to tylko i wylacznie jej wina.Bo nie mozna winic diety za to ze kiedy juz osiagnela swoj cel, to zaczela łazic po fast foodach i jesc 3 snickersy na raz. W kazdym badz razie teraz sama ją zaczelam stosowac. Jestem na niej 2 tygodnie. Zgubilam 5 kg i jestem szczesliwa, bo w koncu nie wygladam jak w piatym miesiacu ciąży. Ta dieta do łatwych nie nalezy, bo mozna spozywac tylko i wylacznie dane produkty,ale wybór do najgorszych nie należy. Ja uwielbiam owsianki, a shake'a czekoladowego zalewam czasami ciepla woda i mam goraca czekolade. Lub tez musy. Są dość sycące. Zdecydowalam sie na nia, bo widzialam rezultaty u innych. A co najwazniejsze czekolada. Uwielbiam smak czekolady, dlatego sie doczekac nie moge jak tylko bede mogla zaczac jesc batoniki, ktorych NIE MOZNA JESC OD SAMEGO POCZATKU, TYLKO DOPIERO PO DWOCH TYGODNIACH! Najgorsze jednak jest to kiedy sie przechodzi kolo restauracji czy innych "pachnacych" miejsc wtedy ładnie kręci w żołądku i ślinka cieknie na wszystko, ale silna wola wystarczy. Tak więc laski.. do dzieła nie czekac na oklaski tylko walczyc,z sama soba i nie tyle motywacja jest potrzebna co wiara w siebie, w to ze sie uda. Tyle Powodzenia

Gość Aga Czarnota-Stach
Jest nas więcej na f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=37288&start=13170&page=440 odwiedz nas.

Gość Elusia1
Ja stosowalam 2 lata temu schudlam 10 kg w 2 tygodnie i jak tylko po zakonczeniu diety jem mniejsze porcje rezygnuje z chleba i ziemniakow jest ok od jutra chcialabym rozpoczac jeszcze raz a w tedy moja waga bedzie idealna

Gość Elusia1
Wlasnie stanelam na wadze i po trzech dniach 3 kilo mniej stosuje diete poraz drugi jest troche gorzej ale walcze pije wode i jest ok.Mysle o wiosnie i ubiorach letnich jezeli zchudne tyle co za pierwszym razem 10 kg to bedzie to moj sukces zyciowy.Kocham wszystkich ludzi jest super czuje sie wspaniale

Gość sugga
kupujcie dziewczyny.naprawde sie po tym chudnie i można utrzymac wage.trzeba troche zainwestowac,ale efekty sa powalające.buziaki all.

Witam jestem na DC od poniedziałku,moja waga jak zaczęłam to 70.5 przy wzroście 175.Dzisiaj rano było 68.5 wiec chyba dobrze mi to wychodzi:)Ale dzisiaj mnie dopada wielki głód i nie wiem jak temu zaradzić szczególnie jak się gotuje obiadki dla dzieci i męża:( jak pohamować się od podjadania:(((((

Gość Klimciakówna
Czy ktoś zna TANIEGO dystrybutora na terenie W-wy albo internetowego? Pozdrawiam!

klimciakowna ja wlasnie kupilam na kilogramy .pl dietke blyskawiczna wysyłka od dzisiaj zaczelam kupilam zestaw 42 zupki , kilka lat temu stosowalam i polecam

Gość kasia_tri
Hej, zaglada tu ktos jeszcze??? Ja dzis zaczelam i duzo latwiej byloby mi z jakims wsparciem i innymi Cambrodzowiczkami :)

hej Kasia jestem, jestem zaglądam tu często ja jestem na mieszanej

Gość martynkaj6
Kasia-tri ja jutro zaczynam, mam tylko koktajle, bo nic innego mi nie smakuje, a jak Tobie idzie?

a ja uwielbiam zupki grzybowa z kurczakiem i jarzynowa , koktajle tez pomijam ale wole zupki narazie na mieszanej ubylo mi 2,5 kg i z tego sie ciesze :)

Gość kasia_tri
Czesc Dziewczyny, Szalony dzien wiec dopiero teraz mam chwile. Po 2ch dniach napadl mnie wstret do zupek tylko napoje ze slomka i kurczakowa wchodzila, wiec na kilka dni sama bialkowa Dukana zastosuje (od poniedzialku na ok 10 dni). Dzis jest 3ci dzien i juz zdecydowanie mniej mnie ciagnie do wszelkich slodkosci no i alkoholu (lubie wieczorem lampke winka lub dwie wypic).MYsle ze po tym czasie spokojnie na cambridge wskocze spowrotem albo meiszajac bialkowa i cambridge, bo wsumei obie sie na bialkach opieraja. Zle nie jest , bo przez 5 dni na obu tych mieszankach jest 2 kg mnie j co wazne...nie czuje glodu :)....Piszcie dziewczyny jak Wam idize? Jak walczycie z pokusami i glodem...

kasia ja tez sobie urozmaicam jak lubisz napoje to polecam firmy olimp takie napoje w saszetkach do rozprowadzania z mlekiem 0% albo z woda i kosztuje teraz w aptece super pharm ja jeszcze dodatkowo chodze na zabiegi endermologiczne i po 2 mam 3 cm mniej w pasie mnie niestety tez ciagnie do wieczornego winka i czasem pije wieczorem lampke lub 2 z woda ale waga i tak spada narazie po 2 tyg spadlo 2,5 kg ale i z tego sie ciesze