Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

upadly_aniol

od jutra odchudzanie

Polecane posty

oj dziewczynki, co to tak cicho? nie ma mnie kto pochwalić za te pół kilosa 😭

Gość
ja chwale i gratuluję z całego serducha :)) sama boję się stanąć na wagę, poczekam do poniedziałku-to jak odroczenie ogłoszenia wyroku ;)

Gość
a tutaj jak zwykle cichutko... zamierzam zapisać się na jakiś aerobik, myślicie,że ze swoją słoniową wagą dam rade? mam nadzieję, że sie nia wykończę ;) ale to dopiero za jakiś miesiąc

cześc wiosenna, ja na aerobik też zamierzam się zapisać na jesień... myślę kochana że spokojnie dasz radę... jak się boisz to poszukaj klubu w którym prowadzone są mniej dynamiczne zajęcia, typui callanetics, chociaż zawsze możesz w trakcie aerobiku nie robić biegu w miejscu tylko marsz na łydki... dla zachęty powiem Ci że waga wtedy rusza w pewnym momencie z impetem :D na początek proponuję Ci raz w tygodniu, a jak przestaniesz mieć zakwasy to dwa, potem pójdzie jak z płatka, ha, gratuluję decyzji :)

Gość
nie do końca jest czego gratulować, bo nie do końca jest to moja samodzielna decyzja wszystko przez ten w-f w szkole, oczwiście mogłabym się udać do lekarza po zwolnienie, albo korzystać z tych zajęć organizowanych w szkole (z tego co wiem nie są zorganizowane najlepiej, a poza tym odbywają się raz na dwa-trzy tygodnie w zależności od zjazdów, po 1,5 godz, więc więcej z tym szumu niż efektów), ale to by było pójście na łatwiznę, a my na łatwiznę nie idziemy, prawda?

Gość
Laurko, czy m może jesteśmy jakieś straszne albo co gorsza odrażające, bo ktokolwiek tu zajży to chwila i już go nie ma :(

aj tam zaraz odrażające, daj spokój kobieto, popatrzmy na to z innej strony kochana... nikt nie jest tak wytrwały :D nawet jeśli efekty mierne to jednak są, to ważne, więc główki nośmy prosto :) dla Ciebie 🌼 na pocieszenie

Gość wiosenn
dziękuję wytrwała Kobietko :))

Gość
to byłam ja tylko, a pożarłam na przekąskę :))

budzenie ktoś zamawiał? ja dziś chyba owocowo się pożywię, bo wczoraj się nażarłam jak górnik po nocnej zmianie... pewnie z radości że waga drgnęła, a dziś raczej na nią nie wejdę ;) więc śniadanie zjadłam większe niż zwykle, to znaczy kromeczka razowego chlebka z czymś tam, a potem jakiś banan i inne owoce... myślę że wytrzymam

Gość
My właśnie wróciliśmy ze spaceru, a raczej z zabawy w ganianego, bo dziecko odkryło, że fajnie jest uciekać. Tak wiec troszkę kalorii poszło. Owocki dobra rzecz, wytrzymasz na pewno :)

takie ganianie to niezłe jest co? mojej się trochę znudziło uciekac ale i tak oczy muszę mieć dookoła głowy... ja troche też spaliłam kalorii bo mojemu dziecku zachciało się coś i leciałyśmy na złamanie karku, to znaczy ja leciałam z dzieckiem i siatkami, ale zdążyłyśmy :D, jak szacuję to do tej pory weszło jakieś 450 kcal, niespecjalnie mi dziś z tymi owocami idzie

Gość
dziś na śniadanie sałatka grecka, ale chodzi za mną coś słodkiego, obiad dopiero przede mną, bo śniadanko późne dziś było

ja po kanapce rano i bananie przed chwilką, zaraz wyruszam na spacerek i zakupy z córcią, pójdziemy bez wózka więc może więcej pochodzimy

Gość
hej kobietko, a może kobietki? właśnie sobie czytam kafeterię i popijam czerwoną herbatkę, dziecię grzecznie się bawi a co u Was?

ja jak zwykle w czas sie odzywam... też tu jestem wiosenna, na takim topiku pisanym jednym ciągiem przesiaduję regularnie ostatnio... zaraz chyba na spacer się wybierzemy, bo słońca szkoda a bardzo ładny dziś dzień, aż się chce żyć :D

Gość
ja właśnie ze spaceru powróciłam, przy okazji poprzeglądałam się w wystawach (konkretnie w szybach) sklepowych i jestem trochę załamana tym widokiem, no słonica po prostu, albo jakaś szafa trzydrzwiowa :(

ej, no daj spokój, pomyśl że w przyszłym roku nie będziesz mogła oczu od siebie oderwać :)

zjadłam cieniutkie śniadanko bo ostatnio przesadziłam, wczoraj byłm u mamy i jak to u mamy... a ta moja mama to chyba specjalnie to robi, ciągle podsuwa mi jakieś żarcie, pewnie jest przekonana że jak jestem sama to sie głodzę na śmierć :O wczoraj się o mało nie pokłóciłysmy, ale powiedz, czy godzinę po naleśnikach można zjeść bułę z majonezem i wędliną? nie powiem że nie zjadłabym, ale to by tylko czyste obżarstwo było... i tak się boję wejść na wagę bo zdaje się że te pół kilo już poszło w tyłek :O mam nadzieję, że nie, ale i tak nie wejdę dziś mam zjazd absolwentów mojego liceum, ale jaja, ciekawe jak to będzie zobaczyc sie z ludźmi co by tu nie mówić, po 12 latach... bo już prawie tyle od matury minęło... staroć ze mnie chyba :O

Gość
to życze udanej zabawy Ja miałam taki zlot nie tak dawno,bo w czerwcu, po 10 latach Nie wiele się pozmieniałyśmy, dwie przytyły, dwie schudły-reszta bez zmian wagowych-piszę o tym ,bo to w końcu topik dietetczny :)) w klasie były same kobiety- na 30 osób mamy 16 mężatek, troszkę dzieci- w tym większość córki i jedną rozwódkę pewnie u Ciebie tez będzie ciekawie

Gość
mam nadzieję, że nie zniknęłaś na zawsze Laurko :(

wiosenna, nie zniknęłam kochanie :) jakoś mi szybko dni przez palce przelecieły, powiem Ci że byłam pewna że wczoraj tu zaglądałam, a okazuje się że nie, zaniki pamięci czy co? pewnie z głodu :D idę teraz zjeść pomidorową z moją córcią, ale zajrzę jeszcze za chwilkę

no, troszkę podjadłam, bo śniadanko było cienkie a ja nie chcę między posiłkami podjadać to już trochę ten pusty brzuch poczułam... wiem czemu wczoraj nie zajrzałam, wszystko wina gigantycznego kaca :D w sobotę byłam na zjeździe i dałam się namówić na wieczorny wypad do knajpki, w związku z alkoholem zbyt dietetycznie nie było, ale bawiłam się naprawdę świetnie... miło było spotkac tych ludzi po tylu latach, z wyglądu niewiele się ludzie pozmieniali, stwierdzili że najbardziej zmieniłam się ja... fakt, czasy liceum to były takie spokojne, ciche, szarobure, aczkolwiek miłe... w sumie nic dziwnego że ludzie się zdziwili na mój widok z kieliszkiem czy fajką w ręku... jeśli chodzi o wygląd stwierdzili że nabrałam pazura :D no tak, ale pamiętają mnie w długich spódnicach i bez makijażu, więc nic dziwnego :D:D

teraz to już chyba nadszedł kres topiku :( wiosenna, mejdej, odezwij się 😭

Gość
jestem, jestem z tymi szarymi latami to miałaś rację o dziwo moje koleżanki cos podobnego mówiły o mnie

Gość
chociaż myślę, że tak całkiem to się jeszcze nie rozwinęłam, może spadek wagi pozwoli na więcej :)

hih, no to wiesz o czym mówię, mnie powiedziano że przeszłąm metamorfozę... być może, ale to faktycznie kwestia zmin typu fryzura, kolor włosów, zrobione oczko... bo kiedyś typowy przykład dziewczyny z oazy :D kojarzysz takie? spódnice do kostek, włosy rozpuszczone i żyjące własnym życiem, zero makijażu, ogólnie nieciekawość :D a kwestia wagi... u mnie raczej nie bo ważę mniej więcej tyle co w liceum, a bywałam już szczuplejsza :D tyle że może sylwetka inaczej sie prezentuje jak się nie chodzi w workowatych ciuchach