Gość z tym samym problemem Napisano Lipiec 9, 2007 a w Toruniu juz sloneczko i 25 stopni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym samym problemem Napisano Lipiec 9, 2007 ja teraz gdy wyrywalam pojedyncze wlsoki na nogach co odrosly to nie czulam bolu;d mam nadzieje tylko ze nie beda sie wrastac, tak jak to dziewczyny pisza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka_21 Napisano Lipiec 9, 2007 rewelacyjny jest,ale naprawde rewelacyjny la roche-lipikar,te kosmetyki sa bradzo dobre,ale drogie.Mi siostra daje probki tego balsamu.Jest niesamowity!!!!!!!jak posmaruje nogi to swieca sie(sa nawilzone)caly dzien!!!!!!!!!dobry jest tez balsam z AA maslo kakaowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym samym problemem Napisano Lipiec 9, 2007 la roche-lipikar- kupi sie go w normalnej drogerii? znasz moze jego cene? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka_21 Napisano Lipiec 9, 2007 wiesz co ja kiedys mialam jednego bardzo ciemnego o grubego wlosa na brzuchu,wyrywalam go ciagle,raz zrobila mi sie blizna,mala biala kropka,a wlos juz nie rosnie,powaznie!!!!jest tylko ta blizna(bardzo mala)wole ja niz wlos:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym samym problemem Napisano Lipiec 9, 2007 hehz. :))) ja mialam jednego na szyjce...dlugiego, czarnego, wyrywalam wyrywalam, a teraz mi sie dłuuuugo na oczy nie pokazuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka_21 Napisano Lipiec 9, 2007 sa dostepne tylko w aptekach,200 ml kosztuje 45zl 400ml 60zl,najlepiej kupic w aptekach,gddzie sa tansze leki i kosmetyki,ale jest bardzo wydajny,bardzo,bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka_21 Napisano Lipiec 9, 2007 oby tak dalej nie?zebysmy nie zapeszyly,hehehe A balsam z AA w rosmannie kosztuje gdzies 9zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym samym problemem Napisano Lipiec 9, 2007 dzieki Olu za pomoc, jeny jak dobrze ze mozna sie z toba skonsultować we wszystkich kwestiach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka_21 Napisano Lipiec 9, 2007 a dostaniesz tez la roche-lipikar u niektorych dermatologow co prowadza sprzedaz komsetykow,mozesz poprosic o probke,maja ich pelno!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym samym problemem Napisano Lipiec 9, 2007 no, AA tez sprobuje... :) Lubie tą firme... dawno temu mialam oliwkowy AA zapomnialam ze on byl fajny.....No ale sprobuje ten z maslemm, bo on fajnie na opalenizne dziala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka_21 Napisano Lipiec 9, 2007 nie ma sprawy;)a ja dziekuje za wsparcie!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym samym problemem Napisano Lipiec 9, 2007 nie ma sprawy :) A moze skoro jestes tak zorientowana to będziesz weidziala cos na temat masci lub kremu jakiegoś na blizny? :> Bo mam straszne pod pepkiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka_21 Napisano Lipiec 9, 2007 tak utrwala opalenizne,aha moja siostra powiedziala,ze dobre tez sa te nowe balsamy z dove,podobno tez rewelacja,ale nie znam jaka to seria;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka_21 Napisano Lipiec 9, 2007 ten dove podobno jest nawet lepszy od AA,tez jest dostepny w rosmannie. Hmm na blizny????a jaka to blizna?wypukla?typu bliznowca???dokladnie nie wiem,ale spytam sie mojej siostry-farmaceutki,oki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym samym problemem Napisano Lipiec 9, 2007 na te z dove mam alergie...mam wrazliwą skore... nawet zwyklym mydlem nie moge sie myc bo mi uczulenie pieniążkowate wyskakuje...i kupuje mydlo dla skory wrazliwej z serii AA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym samym problemem Napisano Lipiec 9, 2007 blizny od krostek po wrastaniu wlosow:/ takie od ropnych rzeczy blizny mam :( PRoszę spytaj, bylabym wdzięczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka_21 Napisano Lipiec 9, 2007 aha:(biedulko!!!wiesz jesli to sa zwykle blizny, takie jak wystepuja np.po tradziku to nawet solarium powinno pomoc,ja mam syfki wlasnie od wloskow i solarium mi pomoglo;)ale popytam sie jeszcze,bo wiem,ze sa odpowiednie kremy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym samym problemem Napisano Lipiec 9, 2007 dzięki :) Jeny jak mi teraz lekko na duszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka_21 Napisano Lipiec 9, 2007 juz wyslalam smska do siostry z zapytaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym samym problemem Napisano Lipiec 9, 2007 hehe Nie musialaś tak specjalnie jej zawracac glowy, myslalam ze przy okazji spytasz... EHzzz dziękuję ślicznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka_21 Napisano Lipiec 9, 2007 spoko i tak nie odpisze mi od razu;)hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym samym problemem Napisano Lipiec 9, 2007 Olu...najgorzej to z tymi krostkami mam wlasnie pod pepkiem :( I na bordzie (na szczescie od spodu wiec tak nie widac jak ktos ze mna rozmawia, no chyba ze jest nizszy;p ) Ale wiesz jak to brzydko wyglada...licze ze jak sie opale to bedzie lepiej....albo jakas masc mi pomoze...Oby Twoja siostrzyczka mądra coś poradzila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka_21 Napisano Lipiec 9, 2007 osobiscie z nia porozmawiam,powiedzialam jej ze koleznka sie pyta,bo ona nie wie,ze ja sobie tu pisze na forum;)nie musi wiedziec;)bede z nia rozmawiac po 18tej!!!wiesz,ale wydaje mi sie,ze solarium powinno choc troche pomoc,bo te blizny sa takie same jak po syfkach,a ja mam cere mieszana i wyskauja mi np.od czasu od czasu na brodzie i soraium pomoglo:)Trzeba pamietac,ze skora na brodzie jest bardzo bardzo wrazliwa i blizny na niej najdluzej sie utzrymuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z tym samym problemem Napisano Lipiec 9, 2007 jeszcze dzisiaj ide sie zsolariować....tylko boje sie ze zniszcze sobie cere i bede miec zmarszczki przez to...ale co ja gadam! nie bede chodzic czesto;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka_21 Napisano Lipiec 9, 2007 kochana zmarszczki moga Ci sie poawic nawet od palenia,zlej diety,zanieczyszczen,zmartwien....itp:)zlwaszcza,ze nie chcesz chodzic caly czas tylko czasami.Po prostu solarium moze nam troche pomoc,patrz tak na to,najwyzej zaloz sobie te okularki i okolice oczu bedziesz miala zasloniete:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malaanielka24 Napisano Lipiec 9, 2007 na blizny....Contratubex, albo Cepan....oba maja podobny sklad, opierajacy sie glownie na wyciagu z cebuli....tylko sa stosowane przy takich wiekszych bliznach Na mniejsze polecam Alantan Plus! i masc ochronna z witamina A (800j.m.- im wiecej tym lepiej) Contratubex kosztuje okolo 30zl taka mala tubka Alantan plus jakies 8 zl masc z witamina A ok 3zl witamina A przyspiesza gojenie skory, tak samo alantolina... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Baja95 Napisano Lipiec 9, 2007 Witajcie :D Dawno mnie nie bylo bo pochlonely mnie obowiazki i normalne zycie. Oj z reszta jak kezdej. Chce powiedziec jak leci sprawa u mnie. Przypomne: Hirsutyzm wykrylam u siebie w tym roku. Cale szczescie bo objawow wciaz dochodzi coraz to wiecej. Zglolosilam sie z tym do lekarza internisty. Dostalam skierowanie do endo gin. Wiec wybralam sie bardzo daleko bo az do Warszawy do dr. Leckiej z Osrodka na targowku. za pierwsza wizyta doastalam skierowanie na badania. Okazalo sie ze hormony mam w dolnej normie. Potem mialam zrobic i zrobilam usg macicy dopochwowo. Zrobilam i jest czysto i bardzo dobrze. Koniec koncow upewnilam sie ze mam hirsutyzm genetyczny i idiopatyczny. Dostalam tabletki antykoncepcyjne Yasmin i mam sie zglosic na kontrole za miesiac. Jak sobie radze: 1 przebywam na sloncu pod filtrem zeby nie miec blizn 2 uzywam wody utlenionej wysoko % na wloski 3 depilator 4 witamina A na skore zeby sie goila szybciej (4 zl) 5 plyn AFRONIS na niedoskonalosci (4 zl) 6 chodzilam na zabiegi roznymi rodzajami laserow Mam nadzieje ze ktorejs a Was to cos pomoze i nie bedzie bladzic ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka_21 Napisano Lipiec 9, 2007 a ilu procentowej wody uzywasz i na jakie miejsca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Baja95 Napisano Lipiec 9, 2007 Olu Na wszystko ! N rece jsli chce, brzuch i twarz. Woda ma chyba 12% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach