Gość constance77 Napisano Maj 23, 2011 A ile seansow wzielas? Czy to prawda, ze tylko raz na miesiac mozna wykonywac laser? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajkka Napisano Maj 24, 2011 Na laser chodziłam około 1,5 roku. W sumie około 10 seansów. Trzeba wykazać trochę cierpliwości. Podejrzewano u mnie pcos, hormony nie były w normie. Ustabilizowały sie po urodzeniu dziecka i w tym czasie zaczęłam przygody z laserem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajkka Napisano Maj 24, 2011 Mam koleżankę z którą przezywałam ten problem, leczyła sie na pcos, po urodzeniu dziecka korzystała tylko z metody woskowania, czasem coś pojedyńczego się pojawi na twarzy ale nie w takim stapniu jak było. Już wiem , że znaczącą rolę w walce z tym cholerstwem odgrywają hormony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość constance77 Napisano Maj 24, 2011 a co ile tygodni wykonywalas ten zabieg? i jak przetrwac nie wyrywajac wlosow pomiedzy seansami? na maszynke nigdy bym sie nie przestawila... 1.5 roku golic sie??? jesli mozna co tydzien robic laser, to moze bym wytrzymala, biorac urlop na przyklad. :-) no bo jak to jest...? te wloski co sa juz widoczne (ktore przebily skore) wypadaja po laserze? a te tkwiace pod skora musza poczekac na drugi seans, chyba? mniej wiecej tak to jest? opowiedz nam troche o tym laserze, kajkka... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewazdrzewa Napisano Maj 24, 2011 dziewczyny nie dajcie sie nabrac na laser! jezeli macie problem z hormonami to nic on nie pomoze. laser dziala jezeli "taka wasza uroda". no chyba ze kogos stac na wydawanie kilku tysiecy rocznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewazdrzewa Napisano Maj 24, 2011 kajkka - sama piszez, ze dopiero zaczelas laser po porodzie jak ci sie hormony ustabilizowaly. no wiec nie namawiaj dziewczat, ktore maja problemy z hormonami na laser. tylko dobra kosmetolog/dermatolog wam to powie, bo inna naciagnie i powie, ze to pomoze itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lovelaska 89 Napisano Maj 24, 2011 załamana 93, powiec jak spisuje sie depilator i jakie efekty ?? ja ide 1 czerwca na 5 zabieg depilacji, poki co efekty marne prawie zadne zobaczymy jak bedzie po 5. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość załamana93 Napisano Maj 24, 2011 Lovelaska 89, ja jestem z depilatorów bardzo zadowolona;) Jeśli chodzi o mini-depilator: jest świetny, żałuję, że wcześniej na niego nie trafiłam. Usuwam nim wąsik i brodę. Wąsik jest znacznie słabszy i jaśniejszy. Kiedy używałam kremu depilującego, już na nast. dzień miałam wąsa. Teraz depiluję jeszcze co 2 dni, ale myślę, że będzie to coraz rzadsza depilacja. Na brodzie wyrasta dużo mniej włosków, w większości pojedyncze. Niestety tu rosną ciemne, ale myślę, że to "zasługa" moich nieuregulowanych hormonów;/ Jeśli chodzi o ból, to broda nie boli wcale, wąsik idzie przeżyć, najgorzej jest na środku wąsika, zaraz pod nosem. Ogólnie depilacja trwa chwilę, więc da się przeżyć:) Co do depilatora tego większego, również jestem zadowolona. Niestety na rękach włoski szybciej odrastają i ledwo dotrzymują do tygodnia, najlepiej by je było depilować co 5 dni. Wrastania włosków też nie doświadczyłam narazie, może to zasługa regularnych peelingów cukrowych... Ogólnie wielki plus dla tego zestawu depilującego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lovelaska 89 Napisano Maj 24, 2011 no to sie chyba na niego skusze zalezy mi glownie na tym mini depilatorze do buzi bo chce sobie nim robic brode szyje i baczki bo mam czarne wlosy bo tez mam podwyzszone hormony al eich nie lecze bo nie chce sie truc tabletami.. dlatego pomsyel o tym dpeilatorze skoro laser nic mi nie pomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania7718 0 Napisano Maj 24, 2011 Witam. A ja zastanawiam się nad poniższymi depilatorami: http://www.predom.pl/depilator-braun-3270-silkpil-softperfection-dodatkowa-nasadka-optitrim-p-796.html i http://www.redcoon.pl/index.php/cmd/shop/a/ProductDetail/pid/B217618/cid/6002/refId/nokaut/?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2011-05&utm_content=B217618#nclid=4653a39b92c0a1a6d3e92dc656f23e62 ewentualnie:http://ko24.pl/pl/depilator-braun-silk-epil-xelle-5780-najnizszy-koszt-wysylki-tylko-12zl-gwarancja-24-miesiace.html?partner=3267 Co myślicie o nich? Jeszcze znalazłam parę innych godnych uwagi http://www.electro.pl/produkt-PHILIPS_Depilator_PHILIPS_HP_6517_2F00-64243,192.html http://www.electro.pl/produkt-PHILIPS_Depilator_PHILIPS_HP_6576_2F00-208779,192.html http://www.electro.pl/produkt-BRAUN_Depilator_BRAUN_7791_Silk_epil_7_-386593,192.html http://www.electro.pl/produkt-PHILIPS_Depilator_PHILIPS_HP_6570_2F00-208294,192.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lovelaska 89 Napisano Maj 24, 2011 jak chcesz kupic to ja ci moge sprzedac moj ktory posiada rozne nakladki bo chce go sprzedac, bo chce kupic sobie taki malutenki do buzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lovelaska 89 Napisano Maj 24, 2011 philipsa 6475 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania7718 0 Napisano Maj 24, 2011 Lovelasko a czemu chcesz go sprzedać, nie ma głowicy do twarzy? Ja zwracam uwagę na to głównie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obserwuje ten watek Napisano Maj 25, 2011 patrzcie co ciekawego przed chwila znalazlam na necie http://www.helfy.pl/mydlo-trwale-usuwajace-wlosy-ziolowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale to chyba sciema Napisano Maj 25, 2011 to tez http://www.helfy.pl/ziolowy-krem-do-trwalego-usuwania-wlosow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość constance77 Napisano Maj 25, 2011 jesli chodzi o to mydlo.... to moze ponacieram sie wyciagiem z tych roslin??? :-))) to samo z kremem... mieta, pietruszka, kolendra i dynia (ciekawe tylko czy pestki czy miazsz?)... aha, wsrod opinii na ich stronie jest jedna negatywna...oprocz dwoch pozytywnych... dziwne, ze nie usuneli tej negatywnej.. moze jednak to nie sciema? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lovelaska 89 Napisano Maj 25, 2011 no tak dlatego chce sprzedac bo nie ma glowicy do twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania7718 0 Napisano Maj 25, 2011 Acha, no a ja chcę taki gdzie jest osobna do nóg, bikini i pach i do twarzy. I Fajne są też takie gdzie jest głowica startowa jak ktoś nóg nie depilował wcześniej, oraz jak jest lampka i te rolki co podnoszą leżące włoski na skórze co pózniej wrastają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meszkowatka Napisano Maj 25, 2011 witajcie ja ostatnio zauwazylam u siebie, wloski na karku, i takie wystajace z noska, czarne, jak je moge usunac, zrobilam to penseta ale boli, a te na karku rozjasnilam ale i tak widac takie blond, moze mi ktoras z Was doradzic? Bede wdzieczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość omszona Napisano Maj 25, 2011 Witam Dziewczyny mam nurtujące mnie od dawna pytanie Czy golone włosy się wzmacniają? Podobno naukowe badania mówia, że to efekt złudzenia, włos jest martwy nie wie że jest obcinany. Wyrasta kłujacy-wierzchołkowa część zostaje przycięta i czarny przez nasadę. To jakie mamy w danym miejscu włosy jest sprawą genetyczną i hormonalną. Czy kobieta z unormowaną gospodarką hormonalną goląca meszek pobudzi go i wzmocni? Jak to jest u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żadna z was Napisano Maj 25, 2011 nie ma włosów na szyi i podbródku tylko ja tak mam i co ja mam zrobić nie bede tego golić ciagle kazdy midowala z tym mam ocohte sie zabić gole całe ciało wąsy i brode ale szyi nie dam rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gumi-jagoda Napisano Maj 25, 2011 Hej dziewczyny :) nie wiem jak to jest naprawdę, ale mi się zdaje że jak się włosy ruszy-jakiekolwiek, to one potem zaczynają bardziej rosnąć. Ja żałuję bardzo, że ruszyłam te na brodzie, teraz codziennie muszę wyrywać, w dodatku czarne zaczynają rosnąć... to samo na brzuchu. Na buzi mam takie długie, jasne, ale miękkie więc nie ruszam. Hormony mam w porządku, jestem blondynką. Nie próbuję się leczyć bo i tak nie ma co-lekarz mi wprost powiedział, że z tym problemem medycyna sobie jeszcze nie poradziła :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxx234xxx Napisano Maj 26, 2011 omszona -> tak, też czytałam takie badania, nawet na wielu stronach było napisane o tym, że włosy po goleniu (maszynka oczywiście) wcale nie są mocniejsze. No cóż, naukowcy mogą mówić swoje, ale większość osób z doświadczenia ma całkiem inne odczucia. Jeżeli zgolisz jakis meszek to on urośnie mocniejszy i ciemniejszy :( taka jest prawda, te badania to jakiś shit :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meszkowatka Napisano Maj 26, 2011 kurcze a mnie nikt nie odpowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mikkie91 Napisano Maj 26, 2011 Stosował ktoś może ten krem BIOXET na twarzy? Jezeli tak, to prosze niech ktoś napisze czy warto go zakupić, bo jest dość drogi, a nie chce wyrzucić pieniędzy w błoto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do meszkowatki Napisano Maj 26, 2011 ja Ci odpowiem.. :-) z tym noskiem... hmm.. mnie ostatnio tez jeden wystawal, ale nie sadze, zeby to bylo zwiazane z hirsutyzmem.. W nosie jest ich zawsze duzo, a ten jeden tak sie sypnal jakos.. No nic, wyrwalam dziada pincetka, szybkim zdecydowanym ruchem. Zaszczypalo i przeszlo. :-) A co do karku... Sprobuj moze kremem depilujacym... I tu mam pytanie do wszystkich: czy ktoras z Was slyszala moze o kremie Vaniqa, ktory hamuje wzrost wlosow? Ponoc pomaga tylko na owlosienie na twarzy... i jest drogawy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PatkaxD Napisano Maj 26, 2011 dziewczyny, jestem przerażona:( ostatnio mam problemy z jelitami, musze do lekarza na badania. Mam cały brzuch we włosach:( wstydzę się! :( jak wy sobie radzicie w takich sytuacjach? Odsłonie brzuch a tam kłaki jak u faceta, tak się wstydze:( wiem, że to lekarz, ale mimo wszystko siara. Nie wiem jak podołam,jak się wystawie, czy dam radę:( panikuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PatkaxD Napisano Maj 26, 2011 Vaniqa, słyszałam o nim.. On z tego co mi wiadomo jest na receptę i jest dość szkodliwy. Chyba nawet w tym temacie kiedyś już pisano o nim:) on usuwa te włosy trwałe czy właśnie jak to z nim jest? I ile kosztuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meszkowatka Napisano Maj 26, 2011 Dziękuję, ja niestety mam ich wiecej, wiec wole usunac te wiodoczne niz zeby ktos mi zwrocil uwage zle doswiadczenia z przed kilku lat, a co do karku hmm sprobuje kremem, bo to teraz takie cieplo ze nosze koki a wloski widac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niech mi ktoś uwierzy Napisano Maj 26, 2011 wiem ze jestem monotonna ale w przeciagu kilku tygodniu powiekzył misie włosy na tej szyi i urosły białe i długie włosy na ramionach po prostu kazdy dizen jest straszny bo boje sie ze to psotępuje:( nie mam tak jak wy ze stopniowo mi to sie pojawiło nagle miałam owszem jakiś tammeszek ale to sie rozrozło teraz jak widze ramiona to ja nie moge w t ouwierzyc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach