Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

dlaczego mi się spóźnia! PROSZĘ PISZCIE JAK COŚ WIECIE

Polecane posty

Gość młoda16543

od 4 lat miesiączkuje regularnie (co do dnia i godziny). Jednak od czterech dni spóźnia mi się okres. do tego mam wczesne objawy ciąży (bolące piersi, nudności, lenistwo, ślinotok, itp.) ...zabezpieczałam się (globulki i gumka... noi przy tym stosunek przerywany) ...robiłam też test - wynik był negatywny ale okres nadal się nie pojawia

Gość ja mysle
nie panikuj.....mnie okres spoznil sie prawie 2 tyg. a tez zawsze mialam super regularnie. moze mialam jakies stresy.....te upaly tez swoje robia.

Gość młoda16543
jednak ostatni miesiąc miałam na maxa wyluzowany... strasznie się boję.. no i to pierwszy raz mi się spóźnia...

Gość mała optymistka
eej, proszę jej nie straszyć! test faktycznie sobie powtórz, serio, ale ja tam wierzę, że to po prostu pogoda (mój organizm też \"głupieje\"), więc noś przy sobie tampaxy, żeby nie dać się zaskoczyć ;) głowa do góry!

hej. miałam dokładnie to samo... okres spóźniał mi się już dwa tygodnie, miałam objawy ciążowe, a test niczego nie wskazywał.... a tu nagle wczoraj wieczorkiej zaczęłam krwawić.... głowa do góry trzymam za Ciebie kciuki żeby wszystko było ok!! dużo robi psychika po prostu jesteś przejęta musisz się troche wyluzować i postaraj się zapomnieć.... wiem że to nie jest proste bo mi to tak wszyscy powtarzali, ale mój chłopak mnie wspierał, kupił test i jak wyszło że jednak nie będę mamą kamień spadł mi z serca.... a miesięczka przyszła dopiero po 2 tygodniach.... nie martw się będzie ok!!pozdrawiam papa

Gość malenkaaa
ja bylam w podobnej sytuacji m-ac temu,okres spoznil sie 5 dni...ale jesdnego dnia rano ok poludnia zaczal bolec mnie brzuch i juz wiedzialam ze zaraz sie zacznie...i sie nie mylilam;) nie matrw sie stres potrafi zdzilac swoje na pewno go dostaniesz glowka do gory:)

Gość puMMka
Mi tez spoznia sie okres... I tez zabujczo sie martwie, chociaz wzielam srodek "po" i zabezpieczalam sie rowniez gumka boje sie ze to moglo nie wystarczyc...

Gość puMMka
a panu bonkowi moge jedynie wspolczuc...

Pomóżcie mi ! Od trzech dni spóźnia mi sie okres. Od dwóch dni mam go rano i przez cały dzień nic ! Zrobilismy z moim chłopakiem to dwa razy raz 23 i raz 08. Okres powinien byc 09. Co mam robic ? Zabezpieczalismy sie prosze pomozcie !!

Gość baska22
czesc mi tez sie spóźnia okres juz 12 dni bardzo sie martwie.Mialam juz taka sytuacje. Wkońcu dostałam. Ale i tak sie stresuje tym bardziej ze współżyje z moim chłopakiem.

Gość majestic
tez mam regularnie, w ostatnimm miesiącu spoznił mi sie 2 tygodnie....oczywiscie tez myslałam ze jestem w ciąży, ale w koncu sie zaczął..:):)..testy rzadko sie mylą,....eee..ja sie o Ciebie nie martwie, na pewno dostaniesz lada dzien!!;d :))

mi też sie spózniał a biore yasmin ale po 4 dniach dostałam to spóżnie nie to najprawdopodobniej jest skutkim ostanich upałów tak wiec mysłe w najbliszych godzianach dostaniesz

Hej! Mi tez sie okres spoznia juz cztery dni, stresuje sie jak nie wiem co i dlatego mam wielka nadzieje ze to ten stres to opoznia. Zawsze mialam regularnie ale boje sie bo miesiac temu skonczylam brac tabletki anty i prawie caly miesiac robilismy to bez zadnego zabezpieczenia, jedynie czasami wyjmowal go wczesniej i dlatego mam stracha!!!! Glupiutka jestem ale co zrobic.

Gość Sylwiusia
Kochane... mam na imie sylwia.. i mam problem... od tygodnia spuznia mi sie okres... warto zauwazyc ze nie wspolzylam z moim chlopakiem w stylu "penetracja pochwy czlonkiem", ale uprawialismy sex oralny i peeting... w mojej pochwie od paru dni wyczuwam zgrubienia takie jak przed okresem ale jego nie ma:(:( pare dni temu wrocilam z wakacji... moze to ma jakis wplyw?? prosze odpowiedzcie... blagam!! aha mam 16 lat:/

Gość Sylwiusia
aha to znowu ja chcialam powiedziec ze do tej pory moje miesiaczki byly bardzo regularne!! bardzo prosze o konkrety!! dziekuje kochane:*

Gość yasmine
ja mam taki sam problem.. od 3 dni spóźnia mi sie okres.. wydaje mi się że jest mi niedobrze, mam nadzieję,że to tylko wytwory mojej wyobraźni, strasznie się boje.. ile kosztuje taki test w aptece?

Gość temperaturkaa
też się dołącze do pocieszania :) 7 dni czekałam, doczekać się nie mogłam, a dzisiaj po suficie chodziłam tak mnie brzuch bolał aż zaczełam tą @ przeklinać ;)

Gość lalallalaa
boćka-> ale durna jesteś....jest bardzo duze prawdopodobieństwo, ze jesteś w ciąży, po odstawieniu tabletek większość kobiet staje się bardzo płodnymi. Nie rozumiem waszego postepowania, ale cóż...za głupotę się płaci....gumki nie są aż takie drogie.

Gość malenka4048
witam!! mi okres spoznia sie 4 dzien nie wiem co robic, zrobialm dzis test wynik wyszedl negatywny ale co z tym okresem? nadal go nie ma!! mam nadzieje ze jest on opozniony tym ze bardzo sie martwie...

Gość kaassia
WItam serdecznie:) mam na imie kasia;)mam podobny problem tylko ze mi okres spoznia si ejuz miesiac;( przyjmowalam tabletki i po ostatniim opakowaniu dostaam okres...od tamtego czasu nie wspolzylam i nie przyjmowalam nowego opakowania tabletek bo chcialam zrobic przerwe ..no i ta przerwa sie juz przeciagnela do miesiaca bez okresu:( czy ktos mial podobny problem?? (dodam ze podczas przyjmowania tabletek moj partner zabiezpieczal si e prezerwatywa)

Gość mmrsss
czesc mi okres spoznia sie 26 dzien i tez sie martwie.. do tej pory rekord to 21 dni.. dodaje ze czuje sie dobrze i nic nie wskazuje na to zebym mogla sie martwic jedynie ten spozniajacy okres !! moze to przez stres moze przez pogode niemam pojecia why???? mial ktos juz podobny problem ?????????

Gość załamana i s mutna
czy przez palcówke moze sie opóźnić okres??? strasznie sie boje... jezeli moj chlopak wczesniej sie dotykał a pozniej mnie... plemniki mogą życ poza śluzem???????????

Gość przytulka
ja biore tabsy i dzis mila byc okres i go nie ma!!!! jestem pzrerazona.dzis musze zaczac brac nowe tabsy novynette bo trzeba zaaczac je w 1 dziu okresu i co mam zrobic wziac jak go nie ma? zawsze byl w czwartek.odchodze od zmyslow

Gość SiZ
heh... my kobiety chyba jestesmy narazone na ciągłe i przewlekłe stresy...;/ a faceci co??!! mowia zeby ie tak nie denerwowac...

Gość camaaaaaa
przytulka zacznij brać tabsy normalnie po 7dniowej przerwie, to było Twoje pierwsze opakowanie? idz na wszelki wypadek do gina... zdarza się tak iż tabletki z bardzo róznych powodów mogą nie zadzielać i może wystapić owulacja... najlepiej będzie jeśli zaciagniesz opinii swojego gina... bo wiesz ze jesli jest podejrzenie ciąży to należy przerwać stosowanie tabletek pozdrawiam

Gość przytulka
oj nie nie nie.jak jestem w ciazy to zaczne pic piolun powoduje zluszczanie sie macicy.nie moge byc w ciazy poza tym uprawialam seks raz w tym czasie,alew spoznilam sie wtedy z tabsem 12 h... boje sie:(

Gość przytulka
aha i to nie bylo 1 opakowanie.od pol roku bralalm microgynon a dzis mialam wziac 1 tabl.novynette

Gość przytulka
kurde ale ja nie moge byc w ciazy:( cholera zeby ten okres byl

Gość camaaaa
nie panikuj przytulka, może to nie ciaża jest tego przyczyna... wiesz jak to czasem bywa róznie organizm reaguje, najlepiej chyba bedzie jak udasz sie do gina...nie wiem jak cie teraz pocieszyc..:( może to nie jet ten najgorszy scenariusz... dalczego nie możesz być teraz w ciaży?