Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

dlaczego mi się spóźnia! PROSZĘ PISZCIE JAK COŚ WIECIE

Polecane posty

Gość endka
:( Kochalam sie z chlopakiem z zabezpieczeniem ponad miesiac temu(mialam wtedy okres), teraz spoznia mi sie juz 3 dzien.. Jestem zaniepokojona,bo od ponad pol roku mialam dokladnie co 27 dni.. On mowi ze nie ma szans zajscia ale ja nie wiem...nie wiem...:( W sumie dziwi mnie jeszcze jeden objaw w postaci krwawienia z "tylniej" czesci ciala.. nie wiem co to moze byc;(

Gość poddenerwowana
mi spoznia sie juz 12 dni... w ostatnich miesiacach miesiaczka raczej mi sie ustawila i mialam mniejwiecej w tym samym czasie. Co prawda piszecie tez ze moze sie spozniac poprzez diete itp. ja od kilku tyg dziennie zjadam jedynie po 1posilku dziennie i pije strasznie malo plynow (niewiem czemu tak sie dzieje) wiec moze to przez to.... ale nie martwilabym sie tym gdyby nie to ze pare dni przed planowanym okresem kochalam sie ze swoim chlopakiem... Niecaly tydz po tym jak mi sie spoznial zrobilam test i wysedl niegatywnie. ale po poierwsze bylo to za wczesnie (nie wiem juz sie zaczynam stresowac) i wieczorem, a najlepiej robic rano. Nastepny test zrobie w czwatek (Mam nadzieje ze wyjdzie tak jak ostatnio). Co prawda chlopak mi mowi ze to nie mozliwe zebysmy wpadli bo uwazal. ehhh....

Gość Madzik19
mi w ostatnim miesiącu sie okres spóźnił o 2 tygodnie a teraz o tydzien... robiłam tst i nie jestem w ciązy... a szkoda bo bardzo chciałabym miec dziecko... staramy sie o nie z chłopakiem juz pół roku i nic... dziewczyny głowy do góry!!!!! wszystko moze wpłynąć na opóźnienie miesiączki nie koniecznie ciąża

Gość misiaczka777
cześć, okres mi się spóżnia 7 dzień, na parę dni przed spodziewaną miesiączką odbyłam stosunek z chłopakiem ale to były dni niepłodne i używaliśmy gumki, wszystko było w porządu. zrobiłam dwa różne testy jeden dzisiaj i wyniki obu były negatywne a okresu nie ma, miesiączki miałam do tej pory bardzo regularne jedynie przy bardzo dużych emocjach spóżniał mi się dokładnie 3 dni. nie wiem co mam myśleć, uważam że raczej w ciąży nie jestem ale nie wiem co się dzieje. proszę odpiszcie

Gość misiaczka777

Gość misiaczka777
witam ponownie, wycofuję swoje wczorajsze wołania o pomoc ponieważ dzisiaj rano nawiedziła mnie krwawa lawina :) życze tego ronież innym zmartwionym kobietkom, powodzenia, trzymam kciuki

Gość Angeela
Mnie się spóźnia tydzień... i też się bardzo martwie... Zawsze miesiączkowałam regularnie.. ;[

Gość Madzik19
wiecie co dziewczynki... pisałam powyżej ze mi sie okres spóźnia ... teraz sa to juz 3 tygodnie i dalej nic.. w ciązy nie jestem bo robiłam kilka testów i nic... i ani ciązy ani miesiaczki głowa do góry.. zmaiana pogody jest to dlatego0 tak nam sie przewraca w tych cyklach.. pozdrawiam

Gość hehe a mi dwa testy
pokazały negatywnie a teraz od 11 m-cy jestem mamą :) Ale to pewnie przez pogodę ;) dobre jesteście hehe

Gość patkaaaaa
Witam wszystkich Mam problem bo od 3 miesięcy spóźnia mi się okres ... miesiączkuje dopiero od 6 miesiecy a ostatnio okres mialam 3 miesiace temu ... poprzednie okresy tez nie byly regularne ... slyszalam ze na początku miesiączkowania okresy moga byc nieregularne ... ale czy 3 miesiace to nie za dlugo ?? .. jak myslicie powinnam się tym zaniepokoc ... ?? aa i nigdy nie kochalam sie z chlopakiem wiec ciaza odpada ... ;). prosze doradzcie mi ... ;)

Gość Madzik19
byłam w piatek u ginekologa.. zapisała mi tabletki na wywołanie okresu... jesli w ciągu 10 dni nie dostane okresu... to bedziemy z lekarka szukac przyczyn... radze wam idzcie do GINEKOLOGA on rozwieje wasze watpliwosci... trzymajcie sie papapa

Gość patkaaaaa
a mogłabyś podać nazwe tych tabletek ? ;)

Gość nieznajoma_ona
Witam, mam poważnmy problem, mam 20 lat no i nigdy nmi sie okres nie spoźnial, zawsze byl co do minuty i dnia a czesem nawet mialam dzien wczesniej, okres spoźnia mi sie juz 4 dni, nic mnie nie boli, jak nigdy, normalnie sie czuje, jakis tydzien ponad temu kochalam sie ze swoim narzeczonym, ale byl to stosunek przerwany i ze zabezpieczeniem, w groncie rzeczy uwazalismy, moge dodac ze niedawno skonczylam brac antybiotyki bo bylam przeziembiona no i mialam przeziembiony pecherz ale czy to moze byc przycztna?? mniejmy nadzieje, ze nie jestem w ciaz co wy o tym sadzicie?? POMOCY!

Gość Afurby
hmm Nieznajoma_ona to moze byc przyczyna brania antybiotykow stresow itp.Jesli sie bardzo boisz w aptekach jest wiele testow, ktore mozna zrobic.Ja bym na Twoim miejscu nie panikowała trzymaj sie i powodzenia :))

Gość nieznajoma_ona
Tez myslalam nad testem przeciez to nic nie kosztuje, ale ponoc minimum musi byc 6 dni tak?? jesli jutro nie bedzie okresu to ide kupic test i sie okaze, chodz czy wiezyc w pelni testą?

Gość Madzik19
a ja jetsem załamana... :(:(:( brałam tbletki na wywołanie okresu i dostałam go... a już przyzwyczaiłam sie do myśli ze bede mamusią... eh...

Gość nieznajoma_ona
a jakie to tabletki zazywalas na wywolanie okresu?? a czemu taka mina smutna? chcialas miec dzidziusia??

Gość wave
mam pytanie: mam cykle 29 dniowe teraz 10 grudnia powinna być@, ale nic,tylko takie białe upławy bez zapachu-czasami jak kefir wyglądające :lol: no robiłam w dzień @ test i negatywny, powtórzyłam dzisiaj-czyli trzeciego dnia od daty @ też negatywny...nie wytrzymałam i poszłam do laboratorium-kilka ulic od domu:-) zrobić bhcg.Wyszło 2.Czyli nie jestem w ciąży?czuję się jakbym była, bolą mnie jajniki,sikam jak szalona..proszę o poradę jeśli któraś miała podobną sytuację.. z góry bardzo dziękuję!

Gość Madzik19
brałamluteina 50.. no chciałam.. juz długo sie staramy ale nic z tego nie wychodzi :(:(:(

Gość Madzik19
brałam LUTEINA 50 no chciałam dzidziusia... juz sie nastawiłam ze jest w brzuszku... a tu dalej pustka :(:(:(:(

Gość patkaaaaa
a mozna to kupić bez recepty ? :)

Gość patkaaaaa
i ile dalas za te tabletki ? :).

Gość Kejti1888
Hej mam podobny problem mi się juz 2 dzień spoźnia okres ale od 3 dni pobolewa mnie lekko brzuch i nie wiem czy nie jestem w ciązy a ostatnio w niedziele współżyłam z chłopakiem i się boje, był to stosunek przerwany on nawet bardzo wcześnie zdążył ze mnie wyjść ale chyba tak wcześnie te bóle nie występują nawet jak bym miała byc w ciąży Bardzo się boje i nie wiem co zrobić . Testu nie robiłam bo się wogóle boje i czekam na okres ale nie ma go:(

Gość Madzik19
chyba 4 zł płaciłam nieiwem czy da sie bez recepty...

Gość bojesieratujcie
;(

Gość Nelkaaaa
Witam. Okres spóźnia mi się juz dwa tygodnie. Rano jest mi niedobrze, raz wymiotowalam. Ale zastanawiam sie czy to nie jest spowodowane tym, ze martwie sie, ze jestem w ciazy. Bardzo bola mnie piersi, czasem brzuch (jak przed okresem). Zrobilam test ciazowy i wyszedl pozytywnie. tzn., ze najprawdopodobiej jestem w ciazy. W srode ide do ginekologa zeby dokladnie sie dowiedziec czy napewno. Boje sie. W kwietniu koncze 16 lat ... Prosze pomozcie. Czy jest jakas szansa, ze jednak nie jestem w ciazy??

Gość załamana..
hej... 18.12.2008 dostałam okres.. dziś jest 18 a ja okresu nie mam ;/ bolą mnie piersi i podbrzusze tak jak zawsze przed okresem, ale te bóle trwają od 3 dni.. martwi mnie tylko fakt że okres mi się spóźnia..

Gość ona 16
Hej dziewczyny ja mam [roblem jak wy wszystkie okres spoznia mi sie tydzien juz okolo pieciu dni bardzo boli mnie podbrzusze jak cos miesiac przed @ a teraz od trzech dni bola mnie jajniki tez jak co miesiac przed @ nie wiem co robic boje sie ze jestem w ciazy ale to raczej niemozliwe bo robilam to gdy facet mial gumke i nie pekla ale potem ja sciagnal i piescil mnie palcami po niej pomocy HELP!

Gość ona 16
dodam ze temperatura ciala utzrymuje mi sie 16,6

Gość do nelka
Jezeli test wyszedł pozytywnie to raczej napewno jestes w ciązy. Ale nie zamartwiaj sie, jestes jeszcze bardzo młoda ale ciąza to nie koniec swiata a dziecko to wielkie szczescie. A przepraszam ze zapytam: Niezabezpieczałas sie???