Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

dlaczego mi się spóźnia! PROSZĘ PISZCIE JAK COŚ WIECIE

Polecane posty

Ostatni okres miałam 29.12.08. Za zwyczaj miesiączkuje regularnie. No może z jednym dniem poślizgu! Na sylwestrze za bardzo zabalowałam w skutek czego nie pamiętam wszystkiego ;/ Teraz spóźnia mi się okres! Nie wiem co mam robić! Cały czas tylko chodzę do WC sprawdzić czy nie dostałam już okresu ale nic z tego. Jedynie co chwila muszę załatwić potrzebę...;/

Gość assska22222
Hej, ja miałam okres dostac tydzien temu, miesiaczkuje juz 7 lat, zawsze mialam regularny, od jakiegos pol roku regularnie spoznial mi sie o dwa dni, a teraz juz 7. Pewnie nerwy nie pomagaja w tym zeby on wkoncu przyszedl. Ale mam poytanie, czy grypa i dosc mocne angtybiotyki dokladnie w czasie planowanego przyjscia okresu moga miec jakies wplyw na niego??

Gość assska222222
witam wszystkich. mi okres spoznia sie juz tydzien. miesiaczkuje od 6 lat, zawsze mialam regularne cykle, od pol roku regularnie spoznia mi sie o dw dni, a teraz juz tydzien... Nerwy pewnie nie pomagaja w tym zeby przyszedl WKONCU. Ale mam pytanie, czy antybiotyki dosc silne na grype brane w czasie kiedy powinnam go dostac, moga miec jakis wplyw?? Pozdrawiam

Gość Kejti1888
Okres wtedy jednak dostałam jeszcze 4 dni po tym jak pisałam czyli 23.12.2008 ale teraz tez mi sie spóźnia ale od tamtego czasu nie współżyłam czyli jak dostałam 1 raz miesiączki po współżyciu to mozna wykluczyc ciąże a dodam ż tydzień przed spodziewanym okresem zażywałam antybiotyki na zapalenie migdałków do tej pory ich nie wyleczyłam i to moze miec wpływ na spoznienie okresu ?? Poradzcie mi co mam robic nie mam zadnych bólów i wogole nic nie zauważyłam niepokojącego prócz braku @. w ostatnich dniach bolał mnie brzuch ale sporadycznie ito pewnie z nerwów . A teraz okres powinnam dostac tydzień temu i nic ... :(:(

Gość Aniek =
ja miałam mieć wczoraj a dziś jeszcze nie ma... stres , stres, stres... trzeba sie zrelakować .... wiem ale jak sie myśli o "kołysce" to ciężko. normalnie zrobiła bym to na co mam ochote ale przez to nie mam na nic ochoty. a jeśłi : nie mam okresu przez stres ? to wygląda nie najlepiej bo : nie mam okresu -> stresuje sie -> tym bardziej nie mam -> jeszcze bardziej sie stresuje.... i kiedy to sie skończy ?! jak morzna sobie pomóc w takiej sytuacji ?

Gość jusr
jem ogórki z czekoladą i popijam herbatą z solą, brzuch mi urósł i piesri, ale myśle że to jakies zapalenie tylko? okres spóźnia mi sie 60lat i zawracam dupe chłopakowi zamiast wybrac sie do ginekologa zeby rozwiał moje wątpliwości, zroibłam 50testów i wyszły negatywne, ale i tak sie martwie kolezanki pomużcie :(((((!!!!!!111!!1!11!!

Gość Kejti1888
Witam chciałam się pochwalić dostałam po prawie 3 tygodniach spóźniania się dostałam :) Czuję teraz ulgę a wam dziewczyny mówię nie martwcie się :)

Gość Madzik19
wy sie martwicie ze możecie być w ciąży to po jaka cholere w tak młodym wieku uprawiacie sex bez zabezpieczenia??? potem tylko płacz i pomocy a to juz za późo!!!!! ja mam 20 lat i bardzo bym chciała miec dzidziusia staram sie juz z chłopakiem od 8 miesięcy i nic... i co ??? tez nie miałam okresu około 2 miesięcy poszłam do lekarza wywołała mi okrest tabletkami! a teraz powiedziała ze moze nigdy nie bede miec dzieci!!! to jest gorsze zyc ze swiadomością ze kochanemu mężczyźnie nie da sie potomka niz to ze w wieku 16 lat zostanie sie mamą!!! a jak uprawiacie SEX to róbcie to z głową!!!!!!

Gość Kejti1888
Madzik Bardzo ci współczuje i życzę jak najlepiej ale może da sie , moja znajoma też nie mogła miec dzieci ale leczyła to izaszła w ciąże maja slicznego chlopca od roku:) Pozdrawiam i życzę szczęścia

Gość stinaa
mnie spóźnia się dopiero 3 dni... współżyłam 22 dnia po ostatnim okresie więc dni płodnych nie powinnam mieć.. partner oczywiście nie "skończył" we mnie.. może to przez antybiotyki któóre ostatnio zażywałam przez 2 tygodnie>> nie mam poj ęcia...

Gość monka18
Hej mam 18 lat... okres spoznia mi sie około 20 dni...nie wspolzylam z chlopakiam ale zabawialismy sie swoim cialem a on mial wytrysk...czy jest mozliwosc ze moge byc przez to w ciazy?? odpiszcie cos jek wiecie na ten temat... a i z pochwy wydostaje mi sie biala wydzielina o brzydkim zapachu:( okropne... moze jestem chora?

Wiecie mnie często się spóżnia okres. Właściwie nie mam co liczyc na wyliczanie bo zawsze jest to innego dnia. Więc zaczęlam brac tabletki anty i w miare mi sie wyregulowalo ale przez pierwsze miesiace bylo strasznie. Raz caly miesiac krwawilam raz zdarzylo sie 2 miesiace bez miesiaczki. Pani ginekolog zawsze mowila mi ze moj organizm sie przyzwyczaja i wogole ze nie ma powodow do paniki. Teraz przerwalam branie tabletek na 2 misiace i 4 lutego przy okresie ktory powinnam dostac chcialam zaczac nowe opakowanie a tu nic. Nie mam okresu. Robilam test- negatywnie. Lyknęłam kilka razy po 3-4 tabletki Steridirilu... wciaz nic. Dale probuje z tym Steridirilem ale boje sie ze to juz ciąża...

Gość monka18
dostalem okresu narescie...pomogl mi temat "JAK WYWOŁAĆ OKRES" pozdrawiam:)

Gość Anonimowa2209
Cześć! Od 5 klasy mam regularny okres. od 4 miesięcy spóżnia mi się 2 tygodnie. A teraz już prawie trzy. Mam dopiero 14 lat! Boję się. Prosze, niech ktoś mi powie co się ze mną dzieje...!

Gość jojek
zaczełam uprawiać sex z chlopakiem pierwszy raz, jak przyszło do daty miesiaczki nie dostałam i mi sie spóznia POMÓZCIE .

Gość jestes w ciazy
Jak chcesz pogadac to napisz do mnie na gg 11080528 tak mysle sobie ze jestes w ciazy i musisz zrobic test

Gość martulina1984
hejka, czy sadzicie ,ze grypa moze miec wplyw na przesuniecie sie jajeczkowania??? zawsze mam w polowie cyklu a teraz przechodzialam ciezka grype kilka dni wysokiej temperatury i z tego co zauwazylam jajeczkowanie mialam dopiero w 20 d.c. a cykle mam super regularne !!

Gość Mloooda
nie wiem strasznie teraz ja sie boje... okazuje sie ze nie mam okresu no niby go nie mam moze mi sie tylko spoznia...ale seks uprawiam bez jakich kolwiek zabezpieczen... robilam tes no niby nie jestem ale nie wiem jzu sama ... mam powidziala ze jak bede w ciazy to mnie z domu wyzuci...

Gość Dwudziestka
ile spóźnia ci się okres???

Gość Aneczka_beczka
Myslicie ze mozliwe jest przeniesienie plemnika za pomoca sliny do pochwy? po tym jak ja mialam w ustach jego penisa a potem sie calowalismy nastepnie on calowal mnie tam? mozliwe to jest?

Gość meena

śledziłam ten topik, bo też mi się miesiączka spóźniała...z mężem się zabezpieczaliśmy ale 100%metody nie ma i dla pewności zrobiłam jeden test ciążowy 32dc i drugi36dc, oba negatywne...a miesiączki brak, odczuwałam typowe objawy zbliżającej się miesiączki,,,a nie pojawiała się...byłam w niezłym strachu, bo dziewczyna z mojej rodziny jak nie dostała okresu to potem torbiel na jajniku u niej wykrył gin. dziś niedziela i już planowałam że w czwartek pójdę do ginekologa (mój w prywatnym gabinecie ma usg)ale właśnie dostałam,,,na razie jakaś skąpa...ale może się \"rozwinie\". Dodam,że mam 31 at, z reguły miałam w miarę regularne (wahanie 2-3dni) a jak dziś dostałam to jest 38 dzień, więc 10dni opóźnienia...na innych topikach czytałam,że niekiedy tak się zdarza=opóźnienie do 14dni jak ktoś stresy miał...a ja miałam. Ale zobaczę jak teraz następną dostanę i i tak chyba najpóźniej w czerwcu pójdę do gina na jakąś kontrolę, bo ostatnio byłam po porodzie 3lata temu...(:)

Gość LINKAola
mi się okres opóźnił 12dni, nie wiem dlaczego, zawsze miałam regularne 28-29dc, temperatury nie mierzę ale zawsze w środku cyklu bardzo bolą mnie jajniki= przeczytałam,że to normalny objaw owulacji...A W TYM MIESIĄCU MNIE NIE BOLAŁY JAJNIKI, ( więc chyba owulacji nie mialam, pytam was dziewczyny czy brak owulacji mógł spowodować opóźnienie miesiączki?? ( ODPOWIE MI KTOŚ?

Gość załamany kociaczek
hmmmmmm............ nie wiem co mam robic ostatni raz okres miałam 27 stycznia i od tamtego czasu nic :( zawsze miałam nieregularne miesiączki ale teraz to nie wiem... w ciąży raczej nie jestem bo robiłam chyba z 3 testy ciążowe i wyszły ujemne no a co do stresu to owszem w ostanim czasie było tego nadmiar :((( pomożcie

Gość teżż
mnie też zawsze bolą na owulacje jajniki, a wtym miesiącu nie bolały, to chyba bezowulacyjny cykl i teraz @ opóźnia się już 3 dni, czy opóźnia się przez brak owulacji? wie ktoś? test negatywny wyszedł i czekam na @.pa

Gość kasienka12
Witam wszystkie dziewczyny. Mam 23 lata, jestem tu pierwszy raz i bardzo bym prosiła o pomoc. Kochalam sie z moim chłopakiem, bez zabezpieczenia co prawda, byl to stosunek przerywany, ale nie było wytrysku. Spóznia mi się okres 5 dni ,prze ostatnie miesiące miałam regularną miesiączke dodam odrazu, że wcześniej nie denerwowałam się i nie żyłam w stresie. Poza tym zawsze jak zbliżal mi się okres ,to zawsze tydzień przed miesiączką bolały mnie piersi a teraz kompletnie nic i jak narazie nie wskazuje na to , że dostane ten okres. Dodatkowo odczuwam lekki ból pochwy i mam wrażenie, że częściej oddaje mocz nie wiem co mam myśleć o tym... nigdy nie mialam takiej sytuacji. Bardzo prosze o pomoc, jesli ktoś wie co może to oznaczać z gory dziękuje

Gość Kropelka88
Ja okres powinnam mieć 10 maja a dziś 19sty i nic. Ostatnio zaczęłam zdrowiej się odżywiać, 3 razy dziennie piję siemie lniane(już od miesiąca). A dzisiaj dopiero znalazłam informację,że siemie lniane poprawia płodność kobiety, powodując u niej płodny śluz... Jestem ze swoim chłopakiem od 3 lat i zawsze nasza metoda antykoncepcji sprowadzała się do stosunku przerywanego i wystarczało ale może picie tego siemienia wpłynęło na mą płodność. Kurczę już sama nie wiem. Trochę się boję. W sobotę jak okresu nadal nie będzie będę zmuszona zrobić teścik.. Co o tym sądzicie?

Gość paulina155
Mam na imie paulina lub roksana jak kto woli mam 15 lat, okres mam od 4 lat, od samego początku mam nie legularne, spoznia mi sie tak około 14 -16 dni nieraz jest mniej , MASAKRA czy wy tez tak macie ??

Gość Wianka
cześć mi okres się spóźnia drógi tydzień jeszcze nie współżyłam z chłopakiem nie wiem co robić

Gość Majka18
Cześć. Dziewcztyny mam mały problem;/ Ech spóźnia mi się okres co prawda dopiero jeden dzień ale zawsze miałam regularnie co 28 dni. Ostatnio dotykaliśmy się z chłopakiem w tych miejsach później on wystrzelił ale nie we mnie boje się że coś jednak mogło się tam dostać.. Co prawda miałam wtedy dni niepłodne ale jakoś mnie to nie pociesza..