Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

dlaczego mi się spóźnia! PROSZĘ PISZCIE JAK COŚ WIECIE

Polecane posty

No cóż - odpowiedź na pytanie CZY JESTEM W CIĄŻY może wam dać tylko a) lekarz b) test ciążowy c) przeczucie Niestety odpowiedzi na pytanie o ciąże nie uzyskacie na forum. Na pytanie czy jest szansa odpowiadam: jeśli uprawiałyście seks to jest szansa. Jeśli nie uprawiałyście to nie ma.

Gość kafeterianka22
Cześć! Mam bardzo podobny problem. Okres spóźnia mi się 3 dzień ... teoretycznie to nie możliwe żebym była w ciąży, bo nie uprawiałam seksu, a jakieś tam zabawy to tylko w niepłodne dni, ale zaczynam się martwić ... fakt że byłam 3 tyg. temu na egzotycznych wakacjach no i byłam tez chora... ale stres jest ...

Gość buniaa
od 3 miesiecy nie mam okresu i nie wiem co sie dzieje bym ciagle jadla spala itp

Gość malugolita
Witam, Okres spóźnia mi się już 4 dzień, mam dziwne bóle podbrzusza( tak jak na okres) ale nie bolą mnie piersi (zawsze przed miesiączką bolały). Okresy miewam bardzo regularne. Staram się o dziecko już prawie 2 lata. Uprawiałam sex w dni płodne będąc na wakacjach. Boję się zrobić test ciążowy ponieważ boje się, że wynik wyjdzie negatywny i wiem, że mogę się całkowicie załamać:( Cały czas żyje w nadziei, że może jestem w ciąży ale boję się rozczarować. Co robić? Proszę o pomoc.

Gość natalka17
Cześć, moze mi pomożecie ?! powinnam dostać okres 14.09. nadal go nie mam... dnia 17.07 wspołzyłam..czy wiecie o co chodzi ?!. strasznie sie boje. Pozdrawiam.

Gość kate1234
Mi również się spóźnia, panicznie się boję.. Zaraz po ostatnim okresie ja i mój chłopak uprawialiśmy petting, nie było żadnego wytrysku ani nic, boję się, że może coś jednak... Spóźnia mi się okres już jeden dzień.. Strasznie się boję... Myślicie, że spóźnia mi się przez panikę ? Jest taka możliwość ? Moim zdaniem szanse na zajście w ciążę są minimalne... + mam objawy miesiączkowe : ból pleców, brzucha, zmęczenie, humorki ; C

Gość nienawidewisniiludzi
hej Wam :** czytam i czytam, i coraz bardziej sie stresuje. Mam stałego faceta od 2 lat i okres spoznia mi sie 12 dni, jeste straszna panikara, miałam duzo klopotow w pracy i z samopchodem wiec od 3 tyg mega nerwy nerwy, boj esie zrobic test, nie przeraza mnie to ze moj chlopqk mnie zostawi czt ze sobie nie poradzimy ale to ze moje zycie tak sie zmieni, od paru dni jestem przeziebiona, do 21 dnia cyklu kochalismy sie z gumka, potem juz bez, bo mam regularne cykle, w sumie chwilami sie ciesze, niE MAM 13 LAT , jestem dorosłam trzeba wziasc odpowiedzialnosc za swoje czyny, co ma byc to bedzie:) trzymam kciuki zeby wszystko bylo po waszej mysli:))

Gość Kachna 1209
mi tez spózniał sie teraz okres 7 dni mega panika ze to ciąża gdyż mamy juz z mężem dwie córeczki, no i czekałąm jak na zbawienie bo chciałam przylepic swoj pierwszy plaster robiłam testy i nic, dzis naszczescie okres przyszedł wiec powiem Ci nie ma sie co martwic na zapas a najlepiej zrobic test teraz juz wyjdzie ci 100% wiarygodny daj znac co wyszło pozdrawiam

Gość AnonimkaStefcia
28. 08 postanowiliśmy przebić błonę z moim partnerem. Oczywiście z prezerwatywą . Nie doszło do wytrysku. Teraz powinnam mieć okres i nic. Przed wczoraj wymiotowałam i nie wiem czy to stresu czy jak. Pomóżnie