Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

dlaczego mi się spóźnia! PROSZĘ PISZCIE JAK COŚ WIECIE

Polecane posty

Gość ChlopekRoztropek
@masakra Zrob test, chwila stresu i bedziesz wiedziala na czym stoisz. @brawurka22 Jeden dzien to nic:) zrelaksuj sie:)

spoznia mi sie 4 dni a mozna powiedziec ze nie wspolzylam z moim chlopakiem bo wsadzil mi go jakies 3 razy ale jeszcze nie do konca :/ boje sie ze jestem bo sie nie zabezpieczalismy ( uznalismy ze po co jak to chwilowe ) jeszcze nigdy tak nie mialam zazwyczaj wczesniej ;( POMOCY!!!!!!!!

spoznia mi sie 4 dni a mozna powiedziec ze nie wspolzylam z moim chlopakiem bo wsadzil mi go jakies 3 razy ale jeszcze nie do konca :/ boje sie ze jestem bo sie nie zabezpieczalismy ( uznalismy ze po co jak to chwilowe ) jeszcze nigdy tak nie mialam zazwyczaj wczesniej ;( POMOCY!!!!!!!!

Gość onnaaa
chcę pocieszyć te ktore wytrwale czekają :) mi okres spoźniał się tydzien, i wlasnie przed chwilą dostałam, mimo ze bylam juz na skraju nerwów :) jeśli się zabezpieczyłyście i nic nie wskazywało na to, że coś poszło nie tak, to okres powinien być lada dzień. A jeśli nadejdzie, i zdarzy sie kolejny i kolejny raz spóźnienie, to warto udać się do lekarza, gdyż japoszłam ze względu na nieregularny okres i okazało się ze mam cyste. pozdrawiam :)

Gość onnaaa
a co do kotek_ nie ryzykuj tak bo na chwile to nie znaczy wogóle. :)

Gość w koncu:)
hej dziewczyny:) mi okres spoznial sie ponad 10 dni zrobilam 2 testy i wyszly negatywne a okresu dalej brak. poszlam wiec do lekarza i okazalo sie ze w ciazy nie jestem ale cos tam bylo nie tak i dostalam tabletki na wywolanie okresu. i w koncu prawie po 3 tyg jeeeeeeeeeeeeeeeeest:):):):) wiec ja radze wszystkim najlepiej isc do lekarza i wszystko sie wyjasni:):):)

Gość waniliowaa
Hej dziewczyny! spóźnia mi się okres juz tydzień. Dodam że kochałam się z chlopakiem bez zabezpieczenia w dni plodne (chociaz nie miala tego sluzu ktory by na nie wskazywal). Dzien po spodziewanej miesiaczce zaczely bolec mnie piersi na dole i po bokach tylko przy dodyku. nadodatek sa takie ciezkie i nabrzmiale. Czasami czuje delikatne klucie w prawym jajniku. Czy to sa sygnaly zblizajacego sie okresu czy moze to byc ciaza?

Kurcze mi też się spóźnia okres 16 dni ;/ mam 18,5 roku. Okres mam jakies ok. 6 lat. Generalnie był raczej regularny, ale muszę przyznać, że kilka już razy spóźniał mi się np 2 tygodnie, 10 dni, 5 dni itp. Ale od sierpnia do listopada 2010 raczej był regularny. z kolei potem spóźnił mi się jakieś 6 dni i dostałam 5 stycznia,a teraz ani widu ani słychu :/ współżyłam z chłopakiem, ale się zabezpieczaliśmy. Uprawialiśmy też petting,ocierał się o mnie, ale tam raczej nie-bardziej o pośladki :P poza tym myślę, że gdybym była w ciąży to miałabym jakikolwiek objaw jakikolwiek! Myślę,że mój organizm cokolwiek by dał znać. Przstudiowałam wszystkie opcjonalne objawy ciąży, ale nic nie zauważyłam poza okresem. Nie mam nudności, wymiotów, ślinotoku. Zgagę miewam, ale ostatnio jakoś nie. Od kąd pamiętam od czasu do czasu miałam zgagę. Wyczulona na zapachy nie jestem. Nadmiernie sie nie męczę i nie jestem senna. Zmiany samopoczucia też nie zauważyłam. Piersi mnie nie bolą (chociaż wolałabym żeby mnie bolały, bo zazwyczaj bolą mnie przed okresm). Przebarwień skórnych - na wargach sromowych, brodawkach, linii biegnącej od pępka do spojenia łonowego lub na twarzy też nie mam. Podwyższonej temperatury ciała (ponad 37C), utrzymującej się przez minimum 2-3 tygodnie po owulacji TEŻ NIE MAM! Jestem normalna jak wcześniej! Okres powinnam dostać około 6 lutego-a zachorowałam (przęziębienie:ból gardła, katar i kaszel) jakoś 16-tego, więc myślę, że przez chorobę mi się nie spóźnia (chyba, że już wczesniej organizm byl osłabiony). Z kolei miałam ostatnio trochę nerwów, klasa maturalna, prawo jazdy... denerwowałam się muszę przyznać. Ale z waszego punktu widzenia jak to jest? Pomożcie potrzebuję jakiegoś potwierdzenia ;(

Gość truskawka24690
ja mam 19 lat i okres mmialam nieregularny przewaznie, tzn wahal mi sie, raz co 30 dni, raz 35, 39,32 itp itd.. raz wykroczyl poza czterdziestkę.. No i otoz ostatni okres mialam 15 stycznia a teraz ani widu ani slychu. Powinnam miec jakos w tym tygodniu a ja dopiero zauwazylam mega przejrzysty, powtarzam mega, poniewaz takiego przezroczystego nie widziaam jeszcze, i rozciagliwy sluz, ponadto tak mam mokro ze czuje jakbym sie posikala normalnie.. Wiec wnioskuje ze dopiero TERAZ mam dni plodne, a wiec okres za okolo 14 dni.. Nie wiem czemu tak sie dzieje. Poniewaz bardzo kocham dzieci i chce miec ich duzo w przyszlosci.. a boje sie ze to moze mi utrudnic zajscie w ciaze itp, itd. mial ktos moze z was podobnie? wie ktos cos na ten temat?

Gość MasłoKakaowe
witam ;) spóźnia mi sie okres od paru dni, a wczoraj robiłam test i wyszedł negatywnie. zabezpieczaliśmy się więc wątpie, że to może byc ciąża [przynajmniej nie chce o tym myslec] co może byc tego przyczyną ? dodam, że ostatnio mam jakiś dziwny śluz. :(

Gość megi266
witam was! dziewczyny powiem wam z doświadczenia, być moze komus to sie przyda zawsze miałam regularny okres praktycznie co do dnia, teraz mam 24 lata i spóźnił mi sie 2 tygodnie, mimo to czekałam dalej....jednak po 3 tygodniach wybrałam sie do lekarza, okazało sie ze ciąży żadnej nie ma, tylko zwykłe zaburzenia hormonalne;) pozniej jak sobie spokojnie wszystko przemyslalam, stwierdziłam,ze dziecko to nie taki koniec swiata;)

Gość Fresz1331
Hej ! Nie wiem co robić 4 dni temu powinnam dostać okres a jeszcze nie dostała. Co mam robić ?

Gość Fresz1331
Zapomniała powiedzieć że nie współżyłam i okres mi się spóźnia 4 dni. Co mam robić ? Pomocy !

Gość miśka1996
hej mam 15 lat przez 8 miesięcy byłam z moim chłopakiem on był starszy o 12 lat. dobrze nam się układało chociaż mieliśmy problemy jak każdy. od kąt zaczęłam z nim chodzić przestałam miesiączkować nie wiem co robić. miałam regularne cykle a teraz nie wiem co robić. od ostatniej miesiączki mija już 7miesięcy.

Gość roxxana
Hej mam 16 lat. ostatnio okres miałam nawet dość regularny, zawsze zaczynał się na początku miesiąca. Ale w piaty dzień miesiączki kochałam się z moim chłopakiem mieliśmy prezerwatywę, ale on i tak nie zdążył dojść. później kapaliśmy się w wannie a tam była jego sperma z woda i piana. miesiączka przedłużyła mi się i trwała 9 dni. a teraz jej nie ma już od 5 dni. czy mogę być w ciąży czy spóźnia mi się okres dlatego ze ostatnio się przedłużył? pomocy !

Witam, mam pewien 'problem ' i proszę o rady .... a mianowicie, okres spóźnia mi się już prawie miesiąc ! ogólnie to miesiączkuję nieregularnie, ale nigdy tak długo się nie spóźniał ! ... ostatni raz współżyłam pod koniec listopada, z zabezpieczeniem , kilka dni przed stosunkiem skończył mi się okres, a po stosunku miałam okres 1 stycznia jakoś, ( dodam, że u mnie trwa on ok.6 dni ), i od stycznia ani śladu okresu, zastanawiam się czy mogę być w ciąży, ale dziwi mnie to, że raz normalnie po tym miałam miesiączkę. Proszę o pomoc. ( mam 17 lat )

Gość truskawa434343
mi spoznia sie 2 dni, dzis jest 30 dzien mojego cyklu, kochałam sie z chłopakiem 6 dnia cyklu z prezrwatytwa oczywiście ale gumki nie daja 100% pewnosci, bój owulacyjny miałam 12 dnia cyklu i biały sluz tez i to w duzej ilosc, weic to by oznaczało ze owulacja była normalnie, mam takiego schiza ze wogol nie moge sapc ani jesc,

Gość judoczka32
Pomóżcie miesiączka spóźnia mi się już prawie tydzień zazwyczaj mam 5-8 a teraz już 13 i nic pomóżcie mi!

w styczniu miałam okres 12. w lutym 10. przewidzialam zatem, ze miedzy 10 a 12 powinnam dostac okres w marcu. na kilka dni przed tym terminem, tj 5.marca mój partner wszedł we mnie bez gumki tylko ze 3 razy. nie konczył we mnie ani nic w tym stylu. na tym sie skonczyło. dzis jest 16 i wciąz mi sie okres spóźnia :( powidzcie kochane, jakie jest prawdopodobieństo ciązy?? bardzo się boję, bo nie chciałabym mieć jeszcze dziecka...czkema na odpowiedź!!

dodam, że w tym czasie byłam chora, konczyłam praktyke i miałam dużo pracy, sesja egzaminacyjna i stres z nią związany, nie zdałam jednego egzaminu i sie denereowałam. :( może to wpłyneło na jego opóźnienie? objawy okresu miałam...pomózcie dziewczyny!

Witam wszystkim mam do Was ogramna prosbe i pytanie. Chodzi o moja dziewczyny... okres jej sie spoznia 5 dni jutro bedzie 6... W tamtym miesiacu tez jej sie spoznial tylko bylo tak ze wczesniej miala jednodniowe krwawienie tzn jednego dnia miala a drugiego nic, 3 tez miala delikatne krwawienie ale juz nastepnego miala normalnie. Czy myslicie ze jest mozliwosc ciazy???? Kocham sie zawsze z zabiezpieczeniem ale czasami kochamy sie chwile bez oczywiscie nie ma mozliwosci o tym abym doszedl w niej...

Witam wszystkim mam do Was ogramna prosbe i pytanie. Chodzi o moja dziewczyny... okres jej sie spoznia 5 dni jutro bedzie 6... W tamtym miesiacu tez jej sie spoznial tylko bylo tak ze wczesniej miala jednodniowe krwawienie tzn jednego dnia miala a drugiego nic, 3 tez miala delikatne krwawienie ale juz nastepnego miala normalnie. Czy myslicie ze jest mozliwosc ciazy???? Kocham sie zawsze z zabiezpieczeniem ale czasami kochamy sie chwile bez oczywiscie nie ma mozliwosci o tym abym doszedl w niej...

Gość aguśka666
@smutzig Nie powinieneś w nią wchodzić nawet na minutę jeśli nie chcesz zostać tatusiem. Z penisa wydziela się płyn, w którym mogą znajdować się plemniki, więc mogłeś ją zapłodnić. Zróbcie test ciążowy około 10 dni po stosunku i sprawdźcie. Nie ma sensu się zadręczać i niepotrzebnie stresować. A jeśli chcecie mieć 100% pewności to zabierz ją do laboratorium i zróbcie test ciążowy z krwi. Powodzenia ;)

Gość birgi bardo
okres spoznia mi sie 3 dni, byly stosunki przerywanew dniach plodnych, a w ciagu tygodnia przed @ pelne do konca w srodku... cykle co 28 dni. Brzuch bolal mnie jak na okres i juz przestal. czy mimo tego moge jeszcze dostac okresu? :/

Gość malloga
witam , mi okres spoznia sie ponad 5 dni a test robilam na czczo i wyszedl negatywny nawet 3 razy ale mam podwyzszona temp i powiem ze raczejj mi sie to nigdy ni zdrarzalo zeby ami sie tak spoznial bez powodu

Gość niewiemcosiedzieje
Witam Ja ze swoim (teraz już byłym) chłopakiem współżyłam pod koniec stycznia (były to moje płodne dni) brałam tabletki antykoncepcyjne ale przyznam, że nie regularnie :/ zdarzyło mi się zapomnieć ale wzięłam z samego rana jak tylko wstałam. W marcu i kwietniu miałam normalny okres (po marcowym kresie całkowicie odstawiłam tabletki antykoncepcyjne) ale teraz mi się spóźnia dwa dni (zawsze przed kresem miałam problemy z cerą w tym miesiącu nic) koleżanka mnie nastraszyła, że przez pierwszy trymestr okres może być normalny no i że już nie jestem z tym chłopakiem strasznie się denerwuję :( co o tym myślicie?

Gość xA
witam was mam maly problem . bawilam sie z chlopakaiem tzn nie byl to prawdziwy seks robil to palcem. powinnam miec teraz miesiaczke spoznia mi sie juz drugi dzien. i sie boje nie wiem dlaczego tak. mam normalne bole piersi i plecow chociaz plecy bola mnie mniej .. nie wiem co robic okropnie sie boje mam 17 lat. zdazyło mi sie to drugi raz pomóżcie

Gość mandy89667
hej. spóźnia mi się okres prawie tydzień. nigdy nie liczę tych dni dokładnie, bo nie współżyję i jakoś nie przywiązuję do tego dużej wagi, ale chyba nigdy nie zdarzało się, żeby mój cykl trwał więcej niż 35 dni. na weekendzie byłam w górach a mieszkam na południu polski (nie w górach), czy taka zmiana klimatu mogła wpłynąć na okres? dodatkowo denerwuję się tym, chociaż wiem, że nie uprawiałam seksu to zaczyna mi po głowie chodzić myśl, że może kiedyś wypiłam za dużo i się z kimś przespałam, chociaż i to jest bardzo mało prawdopodobne. ale zaczynam już sobie takie rzeczy wymyślać :( już wydawało mi się, że dostanę okres, bo bolały mnie piersi i miałam nabrzmiałe podbrzusze, ale dalej nic, mam tylko nieweilki śluz. pomóżcie :(

Gość Adul
Tak. Sex moze opóźnić okres. ja miałam regularny, kochałam sie pare dni przed i okres mi się spóźniał nawet o 2tygodnie! nie martw się :D

Gość marikaaaa
mnie spóźnia się okres już miesiąc, nie wiem co mam myśleć.. testy ciązowe wychodziły negatywnie, więc czym to może być spowodowane???