Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

dlaczego mi się spóźnia! PROSZĘ PISZCIE JAK COŚ WIECIE

Polecane posty

jeśli się bedziesz tak denerwowac to gwarantuje Ci, ze jeszcze dlugo poczekasz :)

jupi jupi jeeeej, dostałam przed chwilą, nie warto było się tak przejmować :) Dziękuję Ci b1c2 za wparcie :D

ciesze się, ze dostales, ale nie moglobyc inaczej ;)

Gość asik124
Witam. Mam pytanie-od wieeelu wielu lat biorę tabletki anty. Jednak miałam sobie zrobić przerwę. I od grudnia nie biorę. 10 stycznia miałam mieć okres. Z tabletkami zawsze był regularnie-to normalne;) Współżyłam z narzeczonym 7 i 9 stycznia. Oczywiście On miał gumkę i wszystko było w porządku. Ale jednak się nerwuję czemu nie mam:> Wiem to dopiero 3 dzień... Podnieście mnie na duchu plisss...

Gość bartek 888
czesc mam pytanie, mojej dziewczynie spoznia sie okres od 3 dni , uprawialismy sex bez zapiezbieczenia przez okolo 2 min , nie doszlo do wytrysku, przerwalismy stosunek .. no i na tym sie skonczylo , okres zawsze ma 9 , nigdy jej sie nei spoznial, czy jest mozliwe ze jest w ciazy?? boii sie moglo dojsc do zaplodnienia poprzez wydzieline..

Gość bartek 888
i zapomnialem dodac ze wczesniej uprawialismy sex zawsze z zabezpieczeniem,do wytysku dochodzilo w prezerwatywe, wszystko bylo bezpiecznie, stosunek odbyl sie 1 stycznia. ? nie wiem jak ja uspokoic, ale sam nie jestem do konca, wiem napewno ze nie doszlo do wytryssku.

asik.. a jak Ty chcesz zajsc w tą ciąże ? :) bo ja nie widze mozliwosci

jeśli nie było wytrysku - nie będzie ciąży. Proste :) a okres spóźnia się z wielu powodow, zapamietajcie :)

Gość ryba////ryba
http://allegro.pl/sprzedam-akwarium-z-calym-w yposarzeniem-i1407795822.html to moze być twój złoty strzał-zobacz-taka okazja sie nie trafia......zapytaj o cenę-będziesz w szoku. Jeżeli jesteś pasjonatem to coś dla Ciebie

Gość kieliszeczek amaretto
Nie martw sie. Ja tez tutaj nie dawno pisalam. Bylam przerazona. Caly rok mialam okres regularnie co do dnia, jak w zegarku, a tu nagle 6 dni sie spoznial. Zrobilam 2 testy ciazowe, oba wyszly negatywne. Dzis rano jednak zupelnie niespodziewanie dostalam ten cholerny okres. :D

Gość asik124
Wiecie jak to jest... Schizuje już człowiek:> A raczej ja;) No nie jest to możliwe,bo ani gumka nie pękła ani nic... Takie durne myśli:> Miałam ostatnio małą nerwówkę więc może to dlatego. No i brzusio mnie boli jak na okres. Okresu nadal nie ma. Ale włożyłam tamponik sprawdzić co się dzieje w środku:> Jak wyciągnęłam, był zabarwiony na różowo więc chyba jest dobrze?:) Normalnie w nocy spać nie mogę... Bo nerwy mi nie dają. Jaki człowiek jest głupi:> Oj jak dostanę to tabletki znowu idą w ruch! Po ślubie skończę je brać. Te 4 miesiące mnie nie zbawią;) No nic ale i tak trzymajcie kciukasy co bym dostała tą @ ;) Jak nigdy czekam na nią z utęsknieniem:D

Gość asik124
Dzisiaj dalej nie ma......

Gość asik124
Jest! Dzisiaj w nocy dostałam!!! Ale czemu się tyle spóźnił?:> Pewnie jakbym nie zastosowała pewnych domowych sposobów na przyspieszenie okresu to by jeszcze go nie było:>

Gość a-n-o-n-i-m-a
Czesc Ludzie! Mam nadzieje, ze to co napisze moze komus pomoze albo podniesie na duchu. Ostatnio tez przezywalam podobny stres jak wy zwiazany z mozliwoscia niechcianej ciazy, opoznionego okresu itp. Na szczecie u mnie wszystko skonczylo sie pomyslnie (test ciazowy negatywny, dostalam okres, ginekolog potwierdzil ze wszystko jest ok) ale pomyslalam sobie ze moze dobre slowo i rada komus pomoze, bo znam ten strach, stres i nerwy. Otoz, do wszystkich tych, ktorzy zabezpieczaja sie za pomoca prezerwatyw- to jest srodek antykoncepcyjny tak samo dobry jak inne, ALE! pod warunkiem, ze jest POPRWNIE UZYWANY ! - tak mi powiedzial bardzo fajny ginekolog, ktorego z reszta sama zawalilam sterta pytan. Takze jesli sie zastanawiacie- "jesli kondom jest pewny na ponad 90% to te pozostale 10% (lub mniej) wynika z wadliwej budowy prezerwatywy, czy z niepoprawnego uzycia lub pekniecia albo zsuniecia?"- to jest to ta druga opcja ! :) Jesli zalozyliscie kondom w odpowiednim momencie, na prawa strone (wbrew pozorom nie jest to takie oczywiste), nie pekl ani nie zsunal sie, i potem czlonek zostal odpowiednio wycofany, tak zeby sperma w kondomie sie nie przelala, to NIE MACIE SIE O CO MARTWIC ! :) To sa w kazdym razie slowa ginekologa. I nie sluchajcie tych historii o tym, ze prezerwatywy nie sa pewne, bo sa zbudowane z jakis siateczek, przez ktore plemniki, wirusy i bakterie maja swobodna droge. Jesli by tak bylo, to jaki bylby sens w ogole produkowania prezerwatyw, jesli sa tak zawodne? A wy dziewczyny, wiem ze to trudne, ale sprobujcie sie nie martwic i badzcie dobrej mysli. Okres moze sie spoznic z wielu powodow- stres, podroze, zmiana klimatu, zmiany hormonalne albo nawet tak glupia rzecz jak spoznione jajeczkowanie, ktore w efekcie opoznia caly cykl. Mnie sie teraz okres spoznil az 2 tygodnie. Najlepsza rzecz jaka mozecie zrobic to po prostu znac swoje cialo, i uprawiac seks z rozsadkiem i nie liczyc na to, ze brak zabezpieczenia rozejdzie sie po kosciach, bo wszyscy doskonale pewnie wiedza ze jak sie idzie na calosc bez jakiegokolwiek zabezpieczenia to juz potem tylko loteria i sami sobie sa ludzie wtedy winni. Jakby co to piszcie, postaram sie pomoc albo podniesc na duchu, na ile bede mogla :)

Gość Gosia. ; (
A powiedz co ja mam zrobić , okres powinnam dostać 24 grudnia , no ale do dzis nie mam . ;( Nie wiem co myśleć , czuje się dobrze ! Uprawiałam seks z chłopakiem ale zabezpieczyliśmy się , a przed wytryskiem chłopak wyprowadził penisa , więc nawet nie doszedł we mnie . Miałam też w wakacje coś podobnego , że jak uprawialiśmy seks to spóźniał mi się w lipcu 2 tygodnie , w sierpniu tez 2 tyg potem we wrześniu jak już mniej się kochaliśmy okres się stabilizował , w październiku miałam dobrze , listopad też , a w grudniu nagle nie ma . przez te 2 miesiące gdzie był normalnie to prawie ze nie uprawialiśmy seksu . a jak zaczeliśmy to nie ma znowu ... ;( co ja mam myśleć . mogę być w ciązy ? Jesli się zabezpieczamy ? I nigdy we mnie nie dochodzi ? ;((

hej wszystkim niedawno z chlopakiem troche nas ponioslo i mnie ' podotykal ' . Balam sie ze moze nie mial do konca suchych rak wiec zrobilam tescik - wyszedl negatywny. Okres mam mniej wiecej co 20-27 dni. Dzisiaj mija 25 dzien i bardzo sie niepokoje dlaczego jeszcze go nie ma. Wydaje mi sie ze moze byc to spowodowane zla dieta ( ostatnio czesto mnie zoladek boli i czesto mnie mdli ) lub spowodowane stresem, co wiaze sie z zaliczeniami w szkole. A wy co o tym myslicie? prosze o odpowiedzi..

uwazasz, ze na jego rękach mogła znalezc się sperma? a jak to mogło się stac? Tak się w ciąże kochana nie zachodzi :)

Gość a-n-o-n-i-m-a
Gosia -> to bardzo dziwne, ze tak masz, ze po stosunkach spoznia Ci sie okres, jedyna rada- po prostu idz do ginekologa, on odpowie Ci na pytania i rozwieje watpliwosci co do ciazy :) aha, i upewnij sie, ze to dobry i mily ginekolog :) A co do zabezpieczenia, to jesli jestes pewna, ze bylo ono dobre i dobrze uzyte i wytrysk nie nastapil w srodku, to nie powinnas miec zadnego powodu do zmartwien! :) aha, i koniecznie zrob test ciazowy ! rikita -> sperma musi sie znalezc wewnatrz Ciebie, zeby moglo dojsc do zaplodnienia ! okres Ci sie jeszcze nie spoznia, wiec nie masz powodu by sie w ogole denerwowac, tym bardziej, ze test wyszedl negatywny :) Glowa do gory, dziewczyny !

Gość Gosia. ; (
Myślisz ze napewno nie jestem w ciązy ?;(

Gość a-n-o-n-i-m-a
Z tego co piszesz to mysle, ze nie jestes, masz jakiekolwiek inne objawy ciazy, np: mdlosci, wiekszy brzuch, bolace piersi itp ?? Pamietaj, bedziesz miala 100% pewnosci tylko, jezeli zrobisz test ciazowy i pojdziesz do ginekologa ! Ja moge Ci tylko doradzic, podpowiedziec, ale nie zastapie specjalisty, bo nim niestety nie jestem :( po prostu idz do ginka i zrob test, im szybciej tym lepiej, denerwowanie i nakrecanie sie w nieskonczonosc to nie jest dobry pomysl :)

Gość madlenne
Drogie dziewczyny! Chciałam się was poradzić. Chodzi oczywiście o spóźniający się okres. Powinnam dostać 1 stycznia, do dzisiaj go nie mam. Przez półtora roku brałam tabletki na wyregulowanie, bo miałam strasznie nieregularne. W listopadzie je odstawiłam. Pierwszy okres po odstawieniu spóźnił mi się tydzień, więc było ok(w porównaniu do tego, że przed braniem tabletek miałam okresy nawet raz na 3 miesiące i trwały mi 2 tyg:/) kochałam się z chłopakiem pod koniec grudnia. Byliśmy w Górach na sylwestra na 5 dni i wtedy kochaliśmy się. nie było wytrysku we mnie, za każdym razem była prezerwatywa. (raz pod prysznicem na chwilkę we mnie wszedł, ale to doslownie 5 sekund i nie było wytrysku. Boje się, że\moge byc w ciązy. chlopak uspokaja mnie, ze duzo rzeczy moglo przyczynic sie do tego, ze on mi sie spoznia, biorac pod uwage to, ze przedtem tez mialam bardzo nieregularne.ostatnio powiedzial mi, ze pierwszy okres po odstawienu tabletek spoznil mi sie tylko tydzien, bo byc moze organizm jeszcze nie wyplukal sie do konca z dzialania tabtletek. a teraz organizm juz calkowicie jest wyplukany i mi sie spoznia. moze tak byc? bardzo sie stresuje,biore tez inne leki np. zelazo, bo mam anemie. od kilku dni mam na majtkach bialy sluz, co zawsze zapowiadalo mi okres. dziewczyny pomozcie! czy mam powod do martwienia się???

Gość Gosia. ; (
A-n-o-n-i-m-a Więc dlaczego wgl tak mam ?:( nie mam zadnych objawów nawet jeśli byłabym w ciązy to ja nawet nie tyje , nawet dzis sprawdzałam to schudłam ! Muszę zrobić ten test

czesc wszytskicm czytalam to forum i sie zalamuje powoli. ,mam ten sam problemco Wy. spoznia mi sie okres juz tydzien czasu! jeestem zalamana. bolaly mnie piersi i sa strasznie twarde. cieszylam sie bo zawsze mam tak przed okresem. jednak nie tym razem. balam sie ale zrobilam test wyszlo ze brak ciazy ulzylo mi ale nie nadlugo ciagle nie mam okresu. zawsze po stosunku moj chlopak sprawdza przy mnie prezerwatywe czy nie pekla zawsze byla cala, zawsze durex. nie wiem jak moge sobie juz to tlumaczyc. boje sie. od kilku dni boli mnie brzuch nie wiczm czy z nerwow czy co, jestem na skrajni zalamania pozmocie. ;(

Gość maaaasaaakraaa
mam problem.. od 11 dni nie mam okresu.. nie robilam testu bo sie boje :(.. 7.12. mialam okres. robilam to 31.12. i byly to dni nie plodne.. robilam to bez gumki.. i doszedl we mnie:( czy moge byc w ciazy:(? strasznie sie boje!:(

Gość brawurka22
hej dziewczynki mi tez sie spoznia okres niby dopiero 1 dzien ale nigdy mi sie nie spoznial mialam egularny. kochalismy sie z chlopakiem ostatnio bez zabezpieczenia nie doszedl we mnie ale juz tak sie stresuje ze chyba tym blokuje ten okres ...;[