Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda16543

dlaczego mi się spóźnia! PROSZĘ PISZCIE JAK COŚ WIECIE

Polecane posty

Mam do was pytanie bo to jest dla mnie nowa sytuacja a ja nie wiedziałem że życie może być tak mdłę , prowadzące nawet do myśli samobójczych :( Moja dziewczyna miala okresy regularnie a tu nagle spoznia jej się 2 tygodnie, Co prawda 2 dni temu zaczęły boleć ją piersi ale ja się martwie i uwierzcie mi że nie robie nic innego jak myśle o tym :( Nie mogę jeść, pić siedzę i myśle :( Przez to że rozmawiam z nią o tym nieszczęsnym okresie po 30x dziennie przez cały czas stresując ją i siebie może to się spozniac? Pogoda tez robi swoje ? To ze byla u mnie 5 dni moze dac sie we znaki? (20km od domu ) Dodam że nigdy nie uprawialiśmy seksu;/ Tylko coś co jest tego imitacją :( Pocieranie sie w stylu Moja Mysia Bielizna a ja nagi, Zawsze przed wytryskiem odsuwam sie i kończę ręką a pozniej juz nic nie robimy. Błagam pomóżcie bo ja juz nie mam siły żyć :( Wszyscy wiedzą że jestem z charakteru romantykiem ale jezeli chodzi o sprawe tej wagi to jestem załamany i zdolny do wszystkiego :(( Z góry dziękuję wszystkim za odpowiedż! Adam

witam mam pytanie ostatnia miesiaczke mialam 30 kwietnia wczesniej 31 marca wczesniej 4marca na moje oko powinnam dostac 30.05 miesiaczke lecz jej nie mam ostatnia mam problemy z pecherzem moczowym caly czas mam duzo leukocytow bralam tabletki antybiotyki globulki 21.05 wspolczylam z chlopakiem bylo z zabezpieczeniem wszystko teraz obecnie biore furagin moze to wplynac na to ze mi sie mieisaczka spoznia??

Gość andzia14
hejka mi tez sie spoznia , boje sie co robic a miesiaczkuje 4 lata HELP ME

Gość halina hujowa
ciaza czy tez nie andzia13 jestes w ciazy

Gość Bustaaaaa
Witam. Kochalamm sie z chłopakiem 25 maja i zabezpieczylismy sie gumka, to był mój pierwszy raz. Po tygodniu dostałam miesiączke tak jak powinnam. Mój cykl to 21 dni. Od tamtej pory nie dostałam drugiej miesiącami a jest już 7 lipca. Okres spoznia mi sie conajmniej 10 dni. Dodam, ze zmieniłam 2 razy otoczenie. W czerwcu byłam w GA przez dwa tygodnie (upały i wysoka temperatura) a w lipcu wróciłam do polski. Zrobiłam test i wyszedł negatywny... Mam wizytę u ginekologa w przyszłym tygodniu. Bardzo sie boje. Czy jest możliwość ze jestem w ciazy?

Gość boisie
Hej, moja sytuacja wygląda następująco. Od 2 mies nie kochałam się z chłopakiem. Ostatni raz był bezpieczny i byl to zarazem pierwszy dzień okresu. Kolejny cykl przebiegał normalnie, a teraz od 10 dni spóźnia mi się okres. Myślałam, że to może przez stres - sesja egzaminacyjna, problemy w domu, brak snu. Ale od kilku dni się wygrzewam, robię masaże brzucha, dużo piję. Nic... Do tej pory wydawał mi się, że ciąża nie wchodzi w grę. Zastanawiam się nad testem. Jak myślicie? Jednak żadnych objaw nie mam... Co powinnam zrobić??

Gość liga
Hej mam pewnien problem otoz 2tygodnie temu kochalam sie pierwszy raz z chłopakiem nastpenego dnia powinnam dostać miesiaczke (nie mam jednak zbyt regularnie). Nastepnego dnia pojawilo sie krwawienie ale trwało tylko 1DZIEN. Moj pierwszy raz bardzo mnie bolal. Uzyliśmy gumki, jednak po zauważyliśmy ze sie zsuneła, ale chopak nawet NIE doszedl. Teraz okres spoznia misie juz 10 dni!!!!! Prawdopodobieńtwo ciązy jest przeciez bardzo małe??????? Ale tak strasznie sie stresuje!!! 3 tygodnie temu bylam w Hiszpanii a więc może to przez zmiane klimatu? Albo przez stres wiem, że powinnam zrobic test ale tak starsznie sie boje nie wiem co zrobie jak bedzie pozytywny!!!!!!! Mam 18 lat ;o

Gość ktosiu
Cześć, ogólnie mam regularne miesiączki, miesiąc temu normalnie miałam okres , nie współżyłam z moim chłopakiem przez ten cały miesiąc, nie było żadnych stosunków, okres powinnam mieć 4 dni temu, ale go nie ma. strasznie się boję, że jestem w ciąży.

Witam. Ostatnia miesiaczka rozpoczela sie 24 czerwca. Po nastepnej ani sladu :( Nie mam cykli regularnych, jednak zakladalam, ze najpozniej dostane ja ok. 31 lipca. W lipcu bylam w USA, gdzie przez kilka dni (ok. 17 lipca) na mojej bieliznie pojawialy sie jasnobrazowe zabrudzenia. 20 lipca uprawialam petting ze swoim partnerem. 26 i 27 lipca uprawialismy seks poprzedzony pettingiem. Zabezpieczylismy sie prezerwatywa. Generalnie rzecz biorac juz wtedy powinnam dostac okresu. Zazwyczaj kilka dni przed tymi dniami wyskakuja mi krostki, teraz tez sie tak stalo. Na bieliznie zauwazylam teraz gesty, bialy sluz. 4 sierpnia uzylam dwoch testow ciazowych (pre-test), oba wyszly negatywnie, jednak sadze, ze moglo to byc spowodowane zbyt krotkim odstepem czasu miedzy ostatnim stosunkiem, a wykonaniem testu. Czuje sie normalnie, jak gdyby nigdy nic. Prosze o szybka odpowiedz.

od 14 dni spoznia mi sie okres....zabezpieczalismy sie prezerwatywa.... nie skonczylismy stosunku... zrobilam test wyszedl negatywnie... a i nigdy przez 7 lat kiedu okres mi sie pojawil nie byl regularnie, ale równiez nie spóźniał mi sie az o tyle dni w kazdym z tych dni odczuwam jakbym ten okres juz miala bolui mnie podbrzusze, nogi mnir ''rwą', a do tego dzisiaj zaczely boleć mnie sutki...POMOCY ?!

Gość jajajajja
Hej. mi sie spóznia okres juz 10 dzien ;( i nie wiem co mam robic dzis mialam kupic sobie test ale sie bałam;x mam 16 lat. ostatnio sie bardzo stresuje bo caly czas mysle ze jestem w ciazy \x czy to przez ten stres mi sie spoznai okrez?? pomóżcie!!!

Gość veta
Ja biore yaz od prawie 2 lat.zawsze co 28 dni mialam okres(fakt,ze nigdy przy placebo,tylko w polowie brania rozowych),ale zawsze tak samo.az tu nagle ...brak okresu,wczoraj minelo 6 dni i nic!!!od tylu dni chodzilam jak na igłach,ale to byl stres chyba,bo dzis dostalam,Boze-co za radosc.teraz mysle ze stres tez zawinil,ale i to ze bralam antybiotyk na ząb-i to moze opuznilo to wszystko.ale teraz juz spoko!!!Kobiety-poczekajcie,bo po YAZ tak ponoc jest.

Gość co robiccc
Hej dziewczyny ja juz dostałam. I po strachu

Gość co robiccc
Nie wiem czemu ale chyba cos mi sie stało z netem. Gdzie petrova i reszta?

Witam, dziś zauważyłam na bieliźnie brązowe plamienia. Pierwsze co przychodzi mi na myśll to ciąża, ale wiem że moja wyobraźnia może być przesadzona. Czy wie ktoś jaka może być ich przyczyna? Dodam, że okres całkowicie skończył mi się około 14 lutego a na drugi dzień kochałam się bez zabezpieczenia( stosunek przerywany)

Gość jola8181
mi się spóźnia 5 dni,wczorajszy test negatywny, nie wiem co dalej

Gość mennna
Hej! nie wiem co mam robić spóźnia mi sie okres już parę dni chłopak sie zabezpieczał (prezerwatywy) nie mam juz pojęcia co mam robić jestem już po pierwszej ciąży strasznie sie boje bo mam syna i ma 7miesiecy i pilnowaliśmy się . ale nie wiem co jest grane okresu nie mam nadal nie wiem co mam robić :-(

Gość FPS
Ale macie przejeba** dziewczyny :* współczuję bólu i cierpienia z chęcią wziąłbym wszystko na siebie! Pozdrawiam.

Hej dziewczyny mialam miesiaczke ale czuje sie jsk bym byla w ciazy. Moja siostra miala miesiaczke i byla w ciazy, urodzila zdrowa siostrenice. Kiedy rano chlopak wstaje do pracy to ja spie dale wstaje dopiero jak czuje sie wyspana. Kladziemy sie o tej samej godzinie. Dlaczego tak sie dzieje, moge byc w ciazy, staramy sie dlugo ale jemu to nie wychodzi. Ile to mozna sie starac zeby wyszlo, w mojm wieku juz maja dzieci po dwujnie a ja tylko mam jedno, chcemy miec jeszcze dziewczynke ale nam to nie wychodzi. Czyon sie za malo stara, czy to wszystko ze gadamy o dziecku bo juz niewiem co mam myslec.

Gość magda sss
wspułżyłam z meżem i spużnia mi sie okres czy to możliwe ze tak za 1 razem zaszłam w ciąże .bym bardzo nawet chciała ale nie pokoje sie po prostu robiłam se test i wyszet mi negatywny czy testy mylo prosze odpowiec.

Gość lelelee
spóźnia mi się okres nie wydaje mi się to czymś dziwnym bo mam dosyć nie regularne miesiączki, ale od wczoraj w pochwie mam brązowawy śluz nie zaskakuję mnie to bo zawsze przed okresem występuje u mnie takie plamienie, ale to trwa drugi dzień więc mnie to troszeczkę niepokoi... miałyście podobne problemy ??

Gość Elelinkal
Testy raczej sie nie mylą. Mi sie spóźnił teraz okres 3 tyg, robiłam 2 testy i wyszły negatywne. Brzuch mnie bolał jak na okres, miałam duzo śluzu, i kuło mnie w jajnikach. Nie martwcie sie testy dają dużo bo aż 99% pewności;)

hey mam podobny problem moj okres zyje wlasnym zyciem jednym slowem przychodzi roznie co 37 39 40 46 35 dni akrualnie mija dzien 50 nie wiem co ze soba zrobic kupilam test pokazal wynik negatywny mimo to miesiaczki nadal nie mam ... boli mnie brzuch i mam humorki ale umieram z przerazenia ... ratunku !

hey mam podobny problem moj okres zyje wlasnym zyciem jednym slowem przychodzi roznie co 37 39 40 46 35 dni akrualnie mija dzien 50 nie wiem co ze soba zrobic kupilam test pokazal wynik negatywny mimo to miesiaczki nadal nie mam ... boli mnie brzuch i mam humorki ale umieram z przerazenia ... ratunku !

Gość bobcat
mojej dziewczynie też się teraz spóźniał 7 dni, a dotąd miała co do godziny. Nie wiadomo dlaczego. Brzuch bolał, humorki były, a okres przyszedł dopiero wczoraj ;) głowa do góry, nie musisz wcale być w ciąży.

Gość byc czy nie byc
Witam. Mam pytanie. Czy moge byc w ciazy w sytuacji kiedy chlopak sie we mnie NIE spuscil. To byla tylko zabawa i w miedzy czasie wsadzil tylko z 3 razy. okres mi sie spoznia i mam STRASZNE nerwy. po 4 i 5 dniu spoznienia zrobilam dwa testy i wyszly negatywne :) aha dodam ze cycki mnie bola jak przed okresem i wyszedl trądzik. prosze o odp. Aha i czy moge byc pewna po 2 tyg od tej zabawy ze testy wyszly realnie?

widzę,że nie jestem sama..Nie lubie takich sytuacji jak spóźnia się okres, bo zawsze wydaje kase na testy a i tak później jest dobrze, tyle,że przez ostatni czas to ja zawsze ten okres miałam w miarę regularnie a tu nagle 5 dni i co ? dupa !! Tak cykl zwykle trwał 30-31 dni przez ostatnie 4 misiące , bo szybciej brałam tabletki anty i był trochę krótszy. Dziś jest 35 dc i pełno paniki w oczach.. dwa testy zrobione w przeciągu 2 dni tak jak radzą i oba negatywne a @ jak nie ma tak nie ma ;/ Masakra jakaś . Czuję podobnie do Was niby wydaje mi się,ze okres następnego dnia dostanę a tu kolejne rozczarowanie. Już sama nie wiem co robić ;//

Gość niewiemcosiedzieje123
Panikaraa ja mam to samo.tyle ze u mnie to juz 11 dzien bez okresu minal, test negatywny, a podbrzusze ciagle boli jakby mial byc.. moze teraz to taka pogoda, bylo sporo upalow inny klimat niz zwyklle, wahania moze dlatego nam wszystkim gospodarka wariuje, przez co i my sie jeszcze bardziej stresujemy i dlatego to spoznianie sie wydluza?!

Gość małapolka21
Witam, taż mam problem tego typu. Okres spóźnia mi się już 15 dni a od wielu lat miałam okres regularnie. Faktem jest że zmieniłam klimat ale co roku wyjeżdżam w wakacje i spóźniał się maksymalnie do 3 dni bądź też był wcześniej też mniej więcej o tyle dni. o to że jestem w ciąży się nie obawiam ale dlaczego tak jest co może być przyczyną?