Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mróweńka

LUKSUSOWE DZIWKI

Polecane posty

z ekonomicznego punktu widzenia najgrożej wychodzi się na NIEdziwkach ;-) można zatem przyjąć, że efekt nie jest liniowo zależny od pieniędzy :classic_cool:

Gość To nie ma sensu ...

Gość masochistkaaaaa
Dorabiałam jako luksusowa dziwka kiedyś i szczerze powiem większość klijentów to obcokrajowcy w polsce ten biznes się nie kręcił.Rok byłam w Niemczech i tam już zupełnie inaczej

Gość masochistkaaaaa
aha i nie dziwki tylko panie do towarzystwa,jeżeli masz na myśli te naprawdę luksusowe nie tirówki

Jak to nie ma?.. są i piękny! Wysyła się ich aby umilszyć czas kontrachentowi.. głownie w Wwie i w Gdansk.

Gość ja w takich sytuacjach
no taki typowo kurewski napewno nie luksusowa

Gość najżałośniejsi są faceci
z tego forum którzy zaczynają zdanie "jesteś brudną szmatą i kurwą, zerem, ścierwem..... a kończą ...wyjebałbym cię na wylot i spuścił na ryj" (tyle tylko że nie macie na to szans, a spuścić się na ryj możecie swojej żonie - przynajmniej będzie po katolicku). no to może sami się nad sobą zastanówcie???? bo jakoś facet który wyjebałby na wylot coś co uważa za ścierwo nie wydaje mi się obrońcą moralności nie obchodzi mnie to co robi Luksusowa Dziwka, nie będę jej oceniać bo to nie moja sprawa. Nikomu nie szkodzi - co najwyżej sobie - ale jest dorosła. Za to wy śmieszne faceciki jesteście żałośni.

czytam tak i czytam... z poczatkowych wypowiedzi, to bardzo dobrze ujął to mp... a tak poza tym, luksusowa, to wydajesz się być bardzo rozumną dziewczyną/kobietą i mimo, że jestem facetem, to Ci zazdroszczę takiego życia :D chyba zmienię płeć... ;] P.S. większość Polaków to zakłamane wredoty, a 90% z nich chyba siedzi całymi dniami na kafeterii :D

Wreszcie trafiłam na temat na który mogę się swobodnie wypowiedzieć. Zajmuję się czymś w stylu \\\'luksusowego oddawania w zamian za pieniądze\\\' i nie uważam tego wcale za prostytucję. Jestem studentką 2 roku Dziennikarstwa i Nauk Politycznych w Warszawie, pochodzę z Trójmiasta. Nigdy nie należałam do żadnej agencji, miałam zaledwie kilku klientów, których poznawałam na różnego typu imprezach. Zazwyczaj jest to przedział wiekowy od 32 do 48. Przyjmuję tylko bogatych, zadbanych mężczyzn, którzy oferują mi opiekę, pieniądze i nie traktują mnie jak dziwkę, a raczej jak japońską gejszę - damę do towarzystwa.

Luksusowa głupia nie jest aczkolwiek pogubiła gdzieś pewne wartości. Najważniejsze by miała godność spojrzeć w lustro i powiedzieć że jest dumna z tego co robi. Luksusowa jest tak? Myślę, że nie … „Przyjmuję tylko bogatych, zadbanych mężczyzn, którzy oferują mi opiekę, pieniądze i nie traktują mnie jak dziwkę, a raczej jak japońską gejszę - damę do towarzystwa.” Japońską gejszę ? … takie przyklejanie umoralniającego wytłumaczenia dla tego co robisz? … Chociaż zastanawiając się nad tym wszystkim, doszłam do wniosku że jeżeli nastąpić by miała taka chwila w której mój maż miałby ochotę skorzystać z usług tego typu wolałaby aby była to „luksusowa dzi*ka” na poziomie niż podrzędna panna stojąca przy A4.

Ja się wcale nie usprawiedliwiam, wiem że to co robię odbiję się kiedyś na mnie w przyszłości. Obecnie mój \'sponsor\' (tak większość z was takich ludzi nazywa) coraz rzadziej się ze mną kocha, wychodzimy do kina, restauracji, jeździmy razem na weekendy. Nie mieszkamy razem, to w ogóle nie wchodzi w grę, ale to on opłaca moje mieszkanie. Zarabiam dodatkowo jako modelka i hostessa więc nawet jeśli się rozstaniemy to nie będę miała wielkich problemów z pieniędzmi. Cóż, któż z nas nie lubi mieć trochę więcej pieniędzy ??

dla niektórych są ważniejsze rzeczy w życiu niż pieniądze :) Skoro Cię to bawi to baw sie póki ci życie na to pozwala, współczuje potem jednak kaca a widzę, że jesteś na dobrej do niego drodze ;)

Widzę ,że jest nas więcej:p Ja mam 20 lat, mam w zasadzie tylko jednego sponsora. Geisha- masz rację, to coś innego niż zwykła prostytucja. Mój sponsor nie nazywa mnie inaczej niż księżniczka, złotko itp. Zawsze zadbany, pachnący. Limuzyna na każde skinięcie palcem, hotele 5 gwiazdkowe, pełna kultura... spotykam się z nim na wieczór, na kolację- zazwyczaj sa to miłe 2 godzinki. Mam z tego ok. 500 zł. Może to nie są jakieś zawrotne pieniądze, ale biorąc pod uwagę minimalizm jaki wkładam w to co robię i przychód miesięczny- to dla studentki sporo. pozdrawiam wszystkie luksusowe :)

Wszystkie jesteśmy w jakimś sensie luksusowe, ale tylko niektóre w pełni to wykorzystują :) Wiem, że gdyby mój partner nie był przystojny i młody to na pewno bym się z nim nie spotykała, ale skoro jest sexowny, ma dobry gust i dużo kasy to jak tu nie korzystać z życia. Mogę się nawet posunąć do stwierdzenia, że go kocham, bo jest dla mnie kochany, opiekuńczy i traktuje mnie jak prawdziwy skarb. Na nowy rok życzę wam takich właśnie facetów i duuużo pieniędzy :)

Gość marylka07
dziwka to dziwka-luksusowa czy nie pozostanie wywłoką

Gość mhjgds
uupppppppp

Gość co to za burdel
??

Gość glupio mi za tych facetow
ktorzy "kupuja" nierozgarniete kobiety za pieniadze. To wlasnie przez takich bucow szerzy sie w Polsce prostytucja :(

Gość TOM SEM JA
Luksusowa dziwka buhahahaah ale ludzie mają nasrane w głowie.. niedoj że daje dup za kase.. kórwa jest materialistka.. robi to co jej każe niema własnego zdania niewolnica.. jest jak zwierze,, pchane ruchane niema szacunku do samej siebie... jest pewnie.. wysmiewana... za plecami.. aleś ty gupia dziewucho aż żal dupe ściska.. pojdziesz kto więcej da nie żałosna kurwa.....

Gość TOM SEM JA
jeszcze się ... chwal tym ty gupia dziewucho .. jestes prymitywna.. i tyle..

Gość a ja wlasnie
zarabiam w ten sposob. mam sponsora. jest to starszy mily facet. czwsto nawet nie ide z nim do lozka, po prostu rozmawiamy. a za kazde spotkanie (z seksem lub bez) dostaje 1000zl. nie mam zadnych wyrzutow sumienia itp. jest mi z tym lepiej niz dobrze

Gość TOM SEM JA
Banalnalafirynda żaślepiona kasa kto cię zechce .. na życie bo napewno nikt kto coś czuje i pozytywnie rozumuje..

Gość a ja wlasnie
nie jestem zaslepiona kasa. nie jestem tez banalna lafirynda. zarabiam pieniadze.sa mi potrzebne.koncze studia. to jest tak latwy sposob ze zal go zignorowac.

Gość dziwisz sie jej
? dziewczyna moze i nie jest specjalnie wykształcona ale przynajmniej widać ze umie sobie radzić w niełatwym życiu. Zupełnie inaczej niż niektore ociekajace jadem zawisci pyski, nurzajace sie w gownie zazdrosci i własnej bezsilności. :classic_cool:

Gość TOM SEM JA
jesteście pomyleni/// spełniacie się ... odając swoje ciało.... macie taki patent własny na życie żałosny śmieszny upokarzający nigdy nie bede.. nigdy nie będe tolerował szanowa.. uznawał kogos kto daje dupy za kase.....byle komu byle gdzie .. by zarobić .. na studia kurwa jest praca.. sa cele pierdolenie jestes gupia dziwka i tyle ....

Gość TOM SEM JA
ja nieraz dawałem dupy innym... ale ja jestem facetem.... to nie jest kurestwo... bo facet moze ssac inne czlonki i dostawc pieniondze za to.... gupia kurwa... tak na mnie wołali... ale ja nie jestem kurwa bo chodze na studia i juz nie cpam tyle co kiedys... ide possac sobie ptaka coby nie wypasc z rutyny... :classic_cool:

Gość TOM SEM JA
TOM SEM JA ja nieraz dawałem d**y innym... ale ja jestem facetem.... to nie jest kurestwo... bo facet moze ssac inne czlonki i dostawc pieniondze za to.... gupia k**wa... tak na mnie wołali... ale ja nie jestem k**wa bo chodze na studia i juz nie cpam tyle co kiedys... ide possac sobie ptaka coby nie wypasc z rutyny... TAK TAK ... PIERDOL SIę ZJEBIE .. BEZ WłASNEJ OSOBY :)

Gość TOM SEM JA
TOM SEM JA TOM SEM JA ja nieraz dawałem d**y innym... ale ja jestem facetem.... to nie jest kurestwo... bo facet moze ssac inne czlonki i dostawc pieniondze za to.... gupia k**wa... tak na mnie wołali... ale ja nie jestem k**wa bo chodze na studia i juz nie cpam tyle co kiedys... ide possac sobie ptaka coby nie wypasc z rutyny... TAK TAK ... PIE**OL SIę ZJ**IE .. BEZ WłASNEJ OSOBY KURWA... MOJA SCHIZOFRENIA SIEGNĘŁA SZCZYTU... ALBO DNA :)