Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Cześć Dziewczyny :D:D:D dzieki za odwzajemnienie pozdrowien a nie dzieki(zeby nie zapeszyc)za zyczenia udanego wyjazdu :) wpadłam tylko na momencik jeszcze raz rzucic okiem na Nasze Forum i sie jeszcze raz pożegnac i zaraz zmykam bo rano musze wstawac...a na odchodne podaje nazwe super francuskiej firmy kosmetycznej NARCISO RODRIGUEZ i mail do firmy beauty_cosmetics -> beauty_cosmetics@vp.pl

część I 🌼🌼🌼 🌼🌼🌼 Cześć Dziewczyny :D:D:D dzieki za odwzajemnienie pozdrowien a nie dzieki(zeby nie zapeszyc)za zyczenia udanego wyjazdu :) wpadłam tylko na momencik jeszcze raz rzucic okiem na Nasze Forum i sie jeszcze raz pożegnac i zaraz zmykam bo rano musze wstawac...a na odchodne podaje nazwe super francuskiej firmy kosmetycznej NARCISO RODRIGUEZ i mail do firmy beauty_cosmetics -> beauty_cosmetics@vp.pl

jak mi teraz nie wejdzie wypowiedz to sie pochlastam :( 🌼🌼🌼 Cześć Dziewczyny :D:D:D dzieki za odwzajemnienie pozdrowien a nie dzieki(zeby nie zapeszyc)za zyczenia udanego wyjazdu :) wpadłam tylko na momencik jeszcze raz rzucic okiem na Nasze Forum i sie jeszcze raz pożegnac i zaraz zmykam bo rano musze wstawac...a na odchodne podaje nazwe super francuskiej firmy kosmetycznej NARCISO RODRIGUEZ i mail do firmy beauty_cosmetics ->wiem ze wiekszosc z Was moze powiedziec zeby nie pisac pod tego maila ale akurat sprawdzalam ta firme z tata i naprawde warto tam napisac jak ktos zechce bez obawy ze maja maila z taka koncowka...a i odp na pyt. Brawurki ja bylam juz u babci kolo Wrocławia :D a teraz jutro jade do Zakopanego :D no to jeszcze raz życze wszystkim udanych wakacji,ladnej pogody i skrzynek pelnych po brzegi :D 👄 🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Pozdrowienia dla : - assssiek , PrincetonGIRL, AnDziaAaAa, sabiku, papaja, limba, Papierowe_Nozyczki, Moniaraczek, jok3r, ludzka_istota, Lola.., Brawurka_00, nooika, kaczulka, basiulka, Pantera20, Sybillin, magdzik, lawia, emi_troll, Kleopatra306, xyzgirl, madleni, super-nastolatka, weronix, hekatesk, qwertka, Judka, Lady_stokrotka21, ivy_queen, Kattarina, Nelsza007, Elcik, MonitekS, Nice_Girl, ambasadorka, adwokatka, T_I_N_K_A no i to chyba tyle 🌼👄Ciao :D:D:D !!! 🌼🌼🌼

Dobra dziołszki ja muszę spadać - jadę na baleta :-D trzymta się cieplutko, miłego wieczorku życzę, do jutra misiaki 🌼 ❤️

🌼 Nom weszlo :D no to zmykam juz na serio Ciao :D !!! 🌼Pozdrowienia dla : - assssiek , PrincetonGIRL, AnDziaAaAa, sabiku, papaja, limba, Papierowe_Nozyczki, Moniaraczek, jok3r, ludzka_istota, Lola.., Brawurka_00, nooika, kaczulka, basiulka, Pantera20, Sybillin, magdzik, lawia, emi_troll, Kleopatra306, xyzgirl, madleni, super-nastolatka, weronix, hekatesk, qwertka, Judka, Lady_stokrotka21, ivy_queen, Kattarina, Nelsza007, Elcik, MonitekS, Nice_Girl, ambasadorka, adwokatka, T_I_N_K_A no i to chyba tyle Ciao !!!

Wielkie pozdro dla Jenny-Aniołka! Życze extra wypoczynku!:) Ciekawe czy jutro będzie coś w skrzyneczce?

A czy zna ktoś może jakaś stronke gdzie mozna zamowic katalog firanek?? Moja Mami się domaga hihi :)

Gość Włodawianka
Mamuska napewno sie ucieszy :) Aby otrzymać bezpłatny katalog wystarczy wypełnić formularz na stronie www.wisan.pl Katalog znajduje się na dole strony.

dzięki dziewczyny. Moja Mamiczka ma hopla na punkcie firanek :) Zwariować mozna :) A tak w ogole,czemu tutaj tak cicho???

jok3er--->>dziekuje slicznie za adres🌼 jenny_anolek---->>bardzo ci dziekuje za pozdowienia , i tez sie poczulam w tej chwili probkomaniaczka z krwi i kosci🌼 T_I_N_K_A---..JESLI TA LIVIAA TO JA TO BARDZO CI DZIEKUE ZA POZDRO🌼

nelsza007---->>mamy te same stopki:) czytalac SAMOTNOSC W SIECI??

nelsza007---->>mamy te same stopki:) czytalas SAMOTNOSC W SIECI??

Dziewczynki ta Pani mój telefonpewnie miała bo podałam adres to ona zapewne do informacji dryndnęła i juz oto jak go zdobyłą......Dobrze,że nikt mi z domowników nie słyszał ;-) tej rozmowy-w ogóle pytała skąd wiem o możliwości gadzetów doatnia bo dostają setki mejli.......Wiecie co dziewczynki w sumie nie chodzi o ten telefon-mały o pikuś ale dobrze,że oni mi do domu nie przyszli z tej partii bo by jaja były....... a Papaja no cóż okazało się,że m jakiś dziwny honor- towrzycho jej tu nie pasuje-no sory.Ja nie mam Papajo przeciw Tobie nic-ot widocznie Ty i reszta osób tu ma inne zaplecze odnośnie tego co można a czego nie można.....Ja w sumie mam lużne poglądy i tu chodzilo o błachostkę czy głupi link .No faktyko masz jakieś swoje zasady i się ich trzymasz a my pewnie mamy inne. Ja myślę,że nas tu swoją\"Pożegnalną moą\" zjechałaś trochę.......ale mimo wszystko be urazy nie odchodż stą bo chyba nie warto ;-). Myślę,że ludzi nie trzeba skreślać jak np Papaji za błachostki..........

Sory za literówki bo coś mi klawka nawala i wyszłam na analfabetkę;-) Ja czytałam Samotność w sieci- w sumie Wiśniewski to ma talent ;-)

Gość mała łyżwiareczkaaa
Lola a możesz podać tą naz firmy co mówiłaś wcześniej, że coś dostałaś? :):):) U mnie dzisiaj: 1 Ziaja 2 kolastyna 3 pilniczki z USA

ELLO . nie spać, zwiedzać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Właśnie się wyspałam i teraz się zastanawiam co bedę w nocy robiła :-0 chyba ide z psem na spacer, żeby mnie uważał za dobrego człowieka ;) PEACE 🌼