Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Pr贸bki, gad偶ety, free PART 2

Polecane posty

Go艣膰 Misio13
Cze艣膰,obserwuj臋 to forum od dawna,chcia艂am podrzuci膰 Wam kilka pewniak贸w,kt贸rych(chyba) jeszcze tu nie by艂o,a przys艂ali mi pr贸bki: Bionica-6 pr贸bek krem贸w dla dzieci,produkowane na bazie naturalnych sk艂adnik贸w,(nie mam adresu,pisa艂am z ich strony) Nast臋pnie:Dorota_Sekulska@cotyinc.com(katalog produkt贸w Coty,bez pr贸bek...,eparet@pl.loreal.com(dosta艂am od nich pr贸bk臋 fluidu,szaponu Garnier i krem do suchej sk贸ry,te偶 Garniera(chociaz prosi艂am tylko o fluid)Mi艂ych 艂ow贸w !

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Misio13
czeka艂am do艣膰 d艂ugo(zw艂aszcza na loreal)katalog i Bionica-ok.tygodnia.

Udost臋pnij ten post

hej laseczki! :D u mnie pude艂eczko na kanapeczki (dosy膰 du偶e) no i to wszystko! Pozdrawiam pa :)

Udost臋pnij ten post

Ja potwierdzam, 偶e kto艣 podszy艂 si臋 pod Sylka93 wpisuj膮c du偶e \'\'i\'\' zamiast \'\'l\'\'. Posty zosta艂y usuni臋te. Gdyby nadal pojawia艂y si臋 piszcie na forum redakcji. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 princesa
Siemanko od dluzszego czasu obserwuje wasze forum i postanowilam ze zaczne na nim pisac :) Mam pytanie: czy Gatta odpisala Wam na maila z prosba o gadzety? i jak dlugo czekalyscie na przyslanie ich Wam?

Udost臋pnij ten post

no ja dosyc dlugo czekalam na paczke od gatty. Nie odpisywali na mejla..Zreszta ja pisalam z ankiety na ich stronie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 addqwqw
Prosicie o pr贸bki i gad偶ety, a mo偶e tak fajnie by艂oby te偶 zarabia膰 nic nie trac膮c. System Eurobarre wam to gwarantuje. Siedzicie przed komputerkiem i szukacie firm kosmetycznych, a na waszym komputerku dzia艂a eurobarre i nalicza wam jeszcze za to pieni膮偶ki. Nic nie przeszkadza, bo to tylko taki banerek na g贸rze ekranu. Fajna sprawa i nie wymaga nak艂adu pracy, a pieni膮偶ki same wskakuj膮 do portfela.Sprawdz sama !!! http://www.eurobarre.com/index_fr.php?p=271154838564

Udost臋pnij ten post

TEN EUROBARRE TO TEZ JEDNA WIELKA SCIEMA BO CO Z TEGO ZE COS KASY TAM UZBIERASZ JAK I TAK CI NIE WYPLACA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asia1690
czesc dziewczyny. wys艂a艂am mn贸stwo maili do r贸偶nych firm, wiekszosc z nich odpisa艂o mi ze to jakies nieporozumienie, ze nie przysy艂aja bezp艂atnych pr贸bek, jak narazie to dosta艂am pr贸bki ziaji, 2 sztuki.

Udost臋pnij ten post

Witam! Dawno mnie nie by艂o i tez 偶adnych postep贸w nie by艂o :):) Mi gatta szybko odpisa艂a, ale jeszcze nie przysz艂ali gad偶et贸w :):) 呕ycz臋 udanych 艂ow贸w :)

Udost臋pnij ten post

To pytanie by艂o kilkakrotnie poruszane, ale zadam je kolejny raz: Czy jesli trzeba poda膰 firm臋, to ja wymyslacie? pliska, odpowied藕ci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eloeloelo
dzialaja wam e-konkursy???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uwaga wirus
Na e-konkursy jest wirus.Je偶eli nie macie zabezpieczenia to na razie nie wchod藕cie na stronk臋!Poczekajcie,na pewno to usun膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eloeloelo
szkoda :(:(:( chce sie ktos pwymieniac adresami na gadzety??? moj adres see__you@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Witam Czekam w艂a艣nie na Pana Listonosza (b臋dzie chodzi艂 za godzink臋). Mam nadzieje,偶e co艣 mi dzi艣 przyniesie. Pozdrawiam wszystkich P.S.Czy u Was te偶 jest taka pi臋kna pogoda??? 艢nie偶ek i s艂oneczko-cudownie!!!

Udost臋pnij ten post

cze艣膰...ja jestem z p艂ocka-u mnie r贸wnie偶 pi臋kna pogoda...szkoda tylko 偶e troszk臋 przezi臋biona jestem... czekam na listonosza a na 18:45 mam zaj臋cia na uczelni, hehe pozdrawiam i 偶ycz臋 udanych 艂ow贸w PA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sepid艂o
dosta艂am w艂asnie pozytywna odpowiedz z gatty ,super

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sepid艂o
sam jestes ciul

Udost臋pnij ten post

za jakies dwie godziny bedzie u mnie listonosz mam nadzieje 偶e cos mi przyniesie

Udost臋pnij ten post

Pan Listonosz przyni贸s艂 mi dzi艣 pr贸bki z Yves Roches ,a z Urz臋du Miasta Myszk贸w plan miasta + 2 bardzo 艂adne d艂ugopisy. Pozdrawiam i mi艂ych 艂ow贸w.Pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 efWeeffe
Prosicie o pr贸bki i gad偶ety, a mo偶e tak fajnie by艂oby te偶 zarabia膰 nic nie trac膮c. System Eurobarre wam to gwarantuje. Siedzicie przed komputerkiem i szukacie firm kosmetycznych, a na waszym komputerku dzia艂a eurobarre i nalicza wam jeszcze za to pieni膮偶ki. Nic nie przeszkadza, bo to tylko taki banerek na g贸rze ekranu. Fajna sprawa i nie wymaga nak艂adu pracy, a pieni膮偶ki same wskakuj膮 do portfela.Sprawdz sama !!! http://www.eurobarre.com/index_fr.php?p=271154838564

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ori2001
A ja dosta艂am pr贸bki z Bielendy ( malutkie, ale naprawd臋 艣wietne!!) i z Ziaji (tylko dwie, ale te偶 fajne).

Udost臋pnij ten post