Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Pr贸bki, gad偶ety, free PART 2

Polecane posty

Go艣膰 Sandra_91
Jesus..przestancie z ta klotnia !!! Sandra24 nie dziw sie, ze nas wkurzaja takie reklamy, bo to forum ma byc na maile i stronki do firm, a nie reklamy. Z tego forum robi sie smietnik. Zreszta. to jest klamstwo - nowa pasta do zebow, jak ktos tu stale bywa to sie na to nie nabierze, ale jak ktos jest nowy..no to sorry, ale to jest oszustwo !! Jak dziewczyna chce, to niech se zalozy nowy temat - glosujcie na mnie i niech wyjasni o co jej chodzi,a nie klamanie ,ze to nowy link do pasty, albo tak samo ty grzegorz - wrzuc na luz, bo wkurzajacy jest ten spam ...wrrr :/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Dzien dobry Sandra 91 i dziekuje za normalnosc i zrozumienie, i wsparcie, :) bo samej tu sie nie zwojuje wiele :P z reszta dla mnie juz tn temat sie skonczyl. wyjasnianie 3 dzien po co jest te forum dziewczynom doporwadza艂o mnie do wymiot贸w hi hi ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniuska
i co z tego ze niektorzy sa pomaranczowy? moze nie che im sie rejerstrowac? a ty zlosnica myslisz ze jak jestes czarna to ze ci wszystko wolno? a tak pozatym nie zasmiecaj forum bo to nie jest czat gdzie se mozesz poklucic i powyzywac..;p...:D,,, a tak na marginesie to na tej stronie www.darmowegadzety.pl.. to w ile dni idzie portwierdzenie rejerstracji????????? odpiszcie pliska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandra_91
ejj..aniuska jak bys chciala wiedziec to ta klotnia wlasnie jest o zasmiecaniu forum przez spam ,typu nowa pasta do zebow i darmowegadzety.pl (co przeszkada zlosnicy, jak i mi zreszta ;) ) wiec jak nie wiesz o co chodzi to sie nie wtracaj. A tak wogole to ja tez jestem pomaranczowa i nie czuje sie przez to jakas gorsza :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pati0917
JA chodzi艂am do normalnej szko艂y w przeciwie艅stwie od innych (ma艂a-z艂osnica) kt贸rzy chodzili do szko艂y dla umys艂owo chorych i z pora偶eniem m贸zgowym :P

Udost臋pnij ten post

..i tak mozna do konca smierci z samrukalami pisac..... ty nic mala nie rozumiesz....czarny to nie oznacza ze mi wszystko wolno...... ale zaraz pokaze ci co oznacza pomaranczowy.... ...pati....tak wiem wiem, kochanie kontynu艂uj swa nauke w szkole , ucz sie jak najdluzej i rozwija sie dziecko zdrowo.... bo szare komureczki biora gore nad toba widze :P a szkola z porazeniem mozgowym to inna szkola od umys艂owo chorych-wiec jeszce arz powiem jak nie znasz sie na temacie to sie lpiej nie wypowiadaj i nie obrazaj nikogo-zwl tych ludzi , bo kto wie co cie czeka jeszcze malolato....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniuska
"....a tak pozatym zasmiecam forum bo to jest czat gdzie se mozesz poklucic i powyzywac..;p... ,,, a tak na marginesie to ja ejstem marginesem ..."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daria17
Dzi艣 dosta艂am maila od Stena Line 偶e nie wysy艂aj膮 偶adnych gad偶et贸w. Szkoda... Podacie jakie艣 linki do firm gdzie wysy艂aj膮 pr贸bki kosmetyk贸w, bo mi si臋 ju偶 ko艅cz膮 ;) Z tego co wiem do艣膰 du偶o mi przys艂ali z firmy Dax Cosmetics.

Udost臋pnij ten post

moja rada kochane: na chamstwo trzeba odpowiedzie膰 ignorancj膮...Poza tym jak to pisze Ignacy Krasicki:\"Wiesz, dlaczego dzwon g艂o艣ny? Bo wewn膮trz pr贸偶ny.\" I wszystko na ten temat :)

Udost臋pnij ten post

dobre... tylko,ze ja chyba musze liczyc do 10ciu nim cokolwiek odpowiem:P bo wkurza mnie jak fajne forumw smieciowisko idzie przez "nowa paste"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fasole.pl
Nie dostaniecie puszki fasoli, tylko te raklam贸wka dostanie punkty na swoje konto, gdzie potem wymieni je na nagrody. OSZUSTKA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daria17
Odp. od janssen-beauty: nie wysy艂aj膮 takich rzeczy, mo偶na tylko kupi膰 pr贸bki przez internet Odp. od mcr: wysy艂aj膮! Mam do was pytanie: Czy macie mo偶e kalendarzyki kieszonkowe? Bo ja je zbieram, wi臋c jak macie jakie艣 zb臋dne to ja je ch臋tnie przyjm臋! Moje gadu w sprawie kalendarzyk贸w: 9198689

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandra_91
A do mnie dzisiaj listonosz zawital z: *paczuszk膮 z Saturna,a w niej: 4 dlugopisy, 3 smycze i siateczki *katalogiem ciuszkow Olsen *kalendarzykiem i ulotkami z hotelu FALTOM ;) Daria: kalendarzyk kieszonkowy dostaniesz od Hotelu FALTOM marketing@hotel-faltom.com.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daria17
Jak na razie same odmowy... Zawsze mo偶e je pani kupi膰... Kto chce si臋 pozby膰 kalendarzyk贸w kieszonkowych zg艂asza膰 si臋 do mnie! Gadu: 9198689

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandra 24
Tak zlosnico saturn to jest firma. A tak na przyszlosc to nastepnym razem zacznij zachowywac sie powaznie, dziewczyna wstawiala adres stronki, a ty od razu zaczelas ja wyzywac!!! i z tego powodu zaczelam pisac do ciebie. zakonczmy ten temat, bo nie ma sensu, ale na przyszlosc staraj sie byc grzeczniejsza!!! i wszystko bedzie ok, nikt nie bedzie mial juz do ciebie pretensji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandra_91
No wlasnie koniec z ta klotnia ! Ale prawda jest tez taka ,ze zlosnica wcale nie od razu zaczela dziewczyne 'wyzywac' przeciez juz kilka razy razem z zlosnica upominalysmy te dziewczyne. No w koncu sie zlosnica wkurzyla ,no i wyszlo :P Ale ten nick 'zlosnica' mowi sam za siebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fufik
co tam ja dosta艂em 5 pr贸bek z mincera 4&4 terenowiec katalog i wiele wiele innych g艂ownie makulatura

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grack
hej dziewczyny tez bym chcial jakas probeczke :D ale caly czas odmowy :( albo nic wcale :( z ziaji dostalem odmowe...pomorzcie mi ...do jakich firm jakie strony a w szczegolnosci zalezy mi na probkach dermiki i wogole kremow na tradzik i przeciwstarzeniowych dla mamy :P :) P.S Mam oryginalny nick:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandra_91
hmmm...z dermiki kiedys byla ankieta do wypelnienia (ale nie wiem czy jeszcze jest) zreszta oni zawsze pisali, ze w ok miesiac wysylka zostanie zrealizowana, a probek i tak nie zobaczylam :l kremy przeciswstarzeniowe - to moze do Mincera napisz http://www.kosmetyka.com/contact.php albo do eris http://www.drirenaeris.pl/kontakt.php a do kremikow na tradzik to nie wiem...kiedys z perfecta no problem bylo takie cos ,ze do pierwszych 200 osob w miesiacu wysylali pr贸bki, ale teraz tego juz nie ma :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandra_91
Dzisiaj dosta艂am pr贸beczki szamponu i od偶ywki z JOICO :D

Udost臋pnij ten post