Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Próbki, gadżety, free PART 2

Polecane posty

Do zainteresowanych (bo ktoś pytał), jeśli chodzi o ten konkurs Shreka to dostałam maila, że wygrałam :)

Gość agatka56789
to konkurs jak najwiecej kliknięć na head@shouders

Widzę ostatnio, że nasze forum zamienia się w "ty kliknij, a ja wygram". O ile się nie mylę (nawet się rymuje :D ) to mamy wymieniać się linkami gdzie możemy dostać jakieś próbki, gadżety itp...

Chwalcie się co dostałyście. Ja ostatnio dostałam katalog Domy które kochacie,Dom na horyzoncie i jeszcze jeden o domach od Studio Archtim. Siedem próbek z Dermiki do skóry dojrzałej i dwie próbki szamponu oraz plasterek(którego nie wiem jak uzyć:P) z Rufin.

Gość sama makulatura
ja dzis dostałam 5 kopert, ale nic szczegolnie interesujacego :/ :( - katalog jakichs domów - z um Barczewo (mapki itp. + długopis) - informatory o Austrii - z um Bolesławiec ( sama makulatura) - katalog firan Nio i to wszystko... qurcze chciałabym jakies próbki kosmetyków ale ostatni cos sama makulatura.... :( 🌼 😘 🌼

Takiego łupu jak ja dziś to chyba nikt nigdy nie miał :D jestem w pracy ale mama dzwoniła...listonosz przyniosł na przekazie-600 zł :D a za co to już tylko ja wiem :)) tylko że nie spodziewałam się pieniędzy !! :D ponoć też przyszło sporo kopert i to dość wypchanych :D a listonosz już mnie nie znosi :D

Gość sama makulatura
a i same odmowy na @: kolastyna: Dzień dobry, Proszę o kontakt pod koniec października - wtedy już powinny być dostępne próbki Nastolatki - odpowiedniej serii dla osób młodych o cerze: trądzikowej, tłustej i mieszanej. Pozdrawiam -orfi Szanowni Państwo, Dzień dobry i dzięki za kontakt. Niestety, z uwagi na lawinowy w ostatnim czasie wzrost liczby tego typu próśb, zmuszeni jesteśmy do zaprzestania bezpłatnego wysyłania gadżetów. Pozdrawiam, Jarosław Fiok - um Mielno Szanowna Pani Uprzejmie informuję, iż nie wysyłamy żadnych gadżetów promocyjnych. Wiele przydatnych informacji dla turystów można znaleźć na stronie internetowej Gminy Mielno www.mielno.pl. Natomiast foldery, ulotki reklamowe a także gadżety dostępne są w Biurze Promocji i Informacji Turystycznej w Mielnie ul. Lechitów 23. Pozdrawiam i zapraszam do Mielna Anna Najgebaur Kierownik Biura Promocji i Informacji Turystycznej Gminy Mielno - hortex Szanowni Państwo, Uprzejmie dziękujemy za zainteresowanie ofertą naszej Firmy oraz materiałami promocyjnymi z naszym logo. Z przykrością musimy poinformować Państwa, że wszelkie materiały promocyjne produkujemy wyłącznie na potrzeby akcji promocyjnych, skierowanych do naszych Klientów, a nasze produkty produkowane są wyłącznie w opakowaniach handlowych i w zwiazku z tym nie jesteśmy w stanie udostępnić ich próbek. Jeśli pragną Państwo otrzymać gadget z logo Hortex, serdecznie zapraszamy do udziału w promocjach, które odbywają się w piątki i w soboty w supermarketach w całej Polsce. Z poważaniem, Dział Marketingu Hortex Holding S.A. - Lobo- zapachy świata Witam, niestety nie posiadamy żadnych darmowych próbek, może Pani zakupić na próbę szklane fiolki 7ml po 2,50zł za sztukę. lista znajduej się na www.perfumeria24.com braki w dziale Aktualności Pozdrawiam Aga -Consonni Witam serdecznie, cieszę się bardzo, że smakują Pani nasze produkty. Consonni to mała, rodzinna firma, która jest dumna ze swoich produktów. Nie wytwarzamy żadnych gadżetów, które wspierają politykę okołosprzedażową, w ten sposób mamy więcej czasu i energii na skupienie się by wytworzyć najlepszej jakości wyroby lodziarskie, piekarnicze i ciastkarskie. w zwiazku z tym nie mogę wysłać Pani żadnych gadżetów. pozdrawiam - ZAS-POL Szanowna Pani Roksano Niestety nie wysyłamy próbek i gadżetów, ale zapraszamy do zapoznania się z naszymi produktami na stronie www.zas-herbaty.com.pl Pozdrawiamy ZAS-POL Ewa Goślicka Nio i to wszystko dziś + odmowy z wczoraj... ehhh :(

Gość sama makulatura
Misty_sweet to gratuluje... wow tez bym tak chciala

sama_makulatura Dzięki :)) ale to pewnie się już nie powtórzy, tylko gorzej z moim listonoszem bo ja nonstop wysyłam jakieś maile to on złoży wypowiedzenie haha

Gość sama makulatura
Misty_sweet zal mi tego twojego "listka" biedny człowiek nosi ci te wszystkie paczki Moj mi juz od jakiegos czsu nie przynosi tych paczek do domu tylko zostawia na poczcie a mi zostawia awizo :) I wszystko jest git :) 🌼 🌼 🌼

ja swojemu ułatwiłam prace_ co się da to wciska w skrzynkę :) reszte awizuje, a dla odmiany paczkowiec chce sie zwolnić :( bede rozpaczac :P

Gość sama makulatura
hjena przyjdzie inny listonosz i ciekawe jak długo wytrzyma z tymi wszystkimi Twoimi przesyłakami (?) hehe...

u mnie to głównie allegro obraca sie paczkami poza tym maja placone od kazdej dostarczonej skutecznie paczki, wiec niech sie stara ;P

Ja z allegro też sporo zamawiam i on przeważnie dostaje za to jakąś \"końcówkę\" ale przecież dostaje wypłatę:P a to jego praca :D Ale u mnie najgorsze jest to, że mieszkam na początku miejscowości i w sumie tak dużo sąsiadów nie mam ( raptem 3) :D i to jeszcze w odległości do 500 m :D więc musi specjalnie na rowerku zapitalać do mnie :P

Gość sama makulatura
no dostaja wypłate, dostają ale i tak mi ich zal bo musza tak smigac z ciezkimi paczkami... ale 🌼 dla nich :) 😘

Gość nudlee
dostała może któraś już próbki tych kosmetyków polskich? bo dziś rano wysłałam maila i po kilku godzinach mi odpowiedzieli: Dziękuję za zainteresowanie produktami naszej firmy. Z przyjemnością wyślemy zestaw darmowych próbek. Informujemy również iż kosmetyki można będzie nabyć od września w wybranych drogeriach na terenie kraju. Kosmetyki produkowane przez nas zawierają wyłącznie naturalne składniki pochodzące z nienaruszonych przez cywilizację polskich wsi. Inspiracją do założenia zakładu produkującego kosmetyki było poznanie 5 lat temu przez założyciela firmy 80 letniej mieszkanki wsi Dursztyn, to właśnie od niej pochodzi większość przepisów mieszanek kosmetycznych. (więcej informacji już wkrótce na naszej stronie internetowej> www.kosmetyki-polskie.c0.pl ) pozytywnie ;)

Gość nudlee
ehh. szukam pachnących kartek z różnymi perfumami ale jak na razie z LACOSTE wszystkie sa powyzyłane. no nic. szukam dalej. jak coś znajde to dam link ;)

Gość sama makulatura
Gość nudlee
no to czekamy. ^^

Gość sama makulatura
te kosmetyki polskie sa z Bobkowic Śląskich, wpisałam w google i mi nic takiego nie wyswietlilo, fana wiocha to musi byc a firme tam zakładaja