Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ula s

KOMU UDAŁO SIĘ WYJŚĆ Z NAŁOGU NADMIERNEGO WYCISKANIA/OCZYSZCZANIA TWARZY???

Polecane posty

Gość to ja ta zla
dodam,iz ta masc z mozcnikiem dobra jest tez na rozstepy.ja przytylam 3 lata temu 6 kg po harmonecie i mialam na udach rozstepy.ta masc je wybielila i usunela. czyli tak jak no scar usuwa i rozstepy i plamy potradzikowe:) sa farmaceutki ktore przepisza ta msc bez recepty ale wtedy wiecej zaplacimy:(,niestety:(

Dzieki za info:* To juz moge zapomniec ze ten krem dostane bo mieszkam w malym miasteczku ale i tak spytam, a co tam:) Dziewczyny a z kupnych maseczek to jakie macie?? Chodzi mi głownie o maseczke z glinki zielonej ale nie ta w proszku bo to drogo wychodzi ale jakas fajna maseczka ktora zawiera zielona glinke, albo biała. Podobno fajna jest dermaglin. Ja nie moge zyc bez maseczki peel of, mialam taka fajna z Avonu Olejek herbaciany i grejfrut ale szukam czegos fajniejszego.

thats hot ---> dzieki za info 🌼 jakos wcześniej nie doczytałam ;-) wygladam jak potwór ---> mnie to juz też dobija, chyba nie wytrzymam i pójdę po świętach na solarium, chociaż na 2 min na twarz, żeby troszkę podsuszyć te świństwa i wyrównac koloryt :-( u mnie dodatkowo może byc to sprawa odstawienia właśnie solarium, chociaż nie opalałam się na czekoladę, ale za to regularnie od paru lat, nigdy nie miałam przerwy w opalaniu twarzy dłuższej niż trzy tyg. :-o a takie pogorszenie podobno trwa długo, chociaz z drugiej strony zaskórniki robia głownie z łojotoku, a u mnie w tej kwestii zdecydowana poprawa, więc nie rozumiem skąd mam ciągle nowe niespodzianki :-( przecież nie można leczyć trądziku na solarium bo to koło zamknięte... kupiłam go używać, ale skoro mówicie że wysusza...boję się tylko, że przesmierdne tym okropnym kamforowo-siarkowym smrodkiem i sie rano nie domyję ;-)

Gość Studentka83
Yhhhhhh a ja sie zastanawialam nad kosmetyczka zeby oczyscila mi twarz ale jedna dziewczyna tu na kafeterii zalozyla wlasnie nowy topik ze po kosmetyczce dorobila sie strupow a ja sie boje bo za 1,5 tyg jest sylwester a ja musze dobrze wygladac. Wiec moze z ta kosmtyczka sprobuje po nowym roku a teraz sama jakos sie podlecze. Z moja skora jest tez jakos dziwnie, stosuje coraz mniej kosmetykow, mam tylko acne derm i linomag, do make up uzywam pudru La roche posay i zmywam to zaraz jak przychodze do domu tonikiem wlasnej produkcji :P ( woda mineralna i jakies olejki) Przed okresem mialam chyba najladniejsza cere jaka kiedy kolwiek mialam, mimo ze objadalam sie slodyczami :P w czasie okresu nie wyskoczylo mi jak narazie jakies wielkie czerwone bolace paskudztwo ale wyszlo pelno zaskornikow i je usunelam wiec tak niefajnie teraz wygladam :/ ale strupow nie powinno byc. Pamietam ze kiedys to naprawde wychodzily mi takie wielkie gule i zawsze po usunieciu chodzilam ze strupem, teraz tez sie to zdaza jak sama do tego doprowadze, ale nie jest tak zle, bo usuwam coraz mniej. Teraz np nie dotykalam skory chyba z miesiac i blizenki w miare pobladly. Mam nadzieje ze te zaskorniki tez jakos znikna bez usuwania, bo jak zaczne dlubac to szkoda gadac Pozdrawiam :)

Gość kamila1986
powiedzcie tak szczerze---czy wy jestescie jakies pierdolniete??????

Gość kamila1986
czerwona,bolace paskudztwo,masa zaskornikow,strupy na twarzy,toc to sie porzygac mozna,macie facetow? oni dostaja jakies szokowe chyba...koszmar fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość Studentka83
ja sie wyciskam tez na tylku i juz mnie kregoslup boli od tego ciaglego skretu:(

Gość Studentka83
wiecie lasencje ile ja mam tam strupow? na dzinsach az krew zostaje i ino ludzie mysla ze ciocia z ameryki przyjechala:) moze tormentiolem se posmaruje to wybieli:) albo se dermabrazje na dupsko strzele,tylko zeby mi zwieracze nie puscily bo sie posram z bolu;)

Gość kamila1986
studentka83--> zrob sie czarna bo ktos sobie z ciebie jaja robi ;) meri krismes:)

Gość kamcia87
jaka witaminke mam sobie kupic do lykania na poprawe stanu cery?czy to dziala wogole? ktos mowil o jakim czyms do smarwania od dermatologa za 5 zł w aptece to musieli zrobi i wlasnie ja to mam! to jest taki jakby tonik do twarzy bialy trudno sie zmywajacy , po pierwszej buteleczce byly efekty ale jak juz zaczelam druga jakos nie jest za dobrze wiec odstawilam.i teraz sie tym nie smaruje tylko myje twrz mydelkiem AA super jest i babmino emik na noc, i musze powiedziec ze cera sie poprawila.jeszcze musze sobie kupic luid tez z AA :) noi bede lykala te witaminki chyba nie zaszkodza? tylko jakie a,b,c,e,czy f?? nie mam pojecia wiec prosze o rade:) 3majcie sie

Gość kamila1986
kup sobie sraka witaminka albo polykaj sperme swego burka,moze ci pomoze glabie! z powazaniem- forumowiczki:)

Gość Studentka83
a niech sobie pisza skoro im to przyjemnosc sprawia :) niech dzieci zaznaja odrobine przyjemnosc w sumie tez im sie to nalezy :) Pozdrawiam :)

Gość Studentka83
tego powyzszego stwierdzenia tez nie ja pisalam ale to przynajmniej bylo mile :) Masz racje druga Studentko83 ze dzieci musza sie pobawic

Gość a ja mam pytanie do kamili1986
czy ty malolatko nigdy nie mialas na twarzy pryszcza? podejrzewam, ze mialas nie raz, bo w dzisiejszym swiecie i zatrutym srodowisku kazdemu cos wyskoczy. No wiec zakladajac ze mialas kolejne pytanie - czy mialas kiedys cos takiego, co bylo widoczne na twarzy tak bardzo (np. z ropa), ze postanowilas to wycisnac. No wiec czy wycisnelas?? Czy moze lazilas z ropa na wierzchu? (jak to robia niektorzy ludzie, czego ja kompletnie nie rozumiem, bo to dopiero ohydnie wyglada) odpowiedz szczerze wydaje mi sie, ze kazdy czlowiek przynajmniej raz w zyciu dostal na twarzy czegos takiego, co sam automatycznie wycisnal bez zastanowienia

Czy Alantavit jest tylko na plamki i trudno gojace sie ranki czy jest tez na syfki?? Od czasu do czasu, szczegolnie wlasnie przed miesiaczka cos mi wyskakuje i zastanawiam sie nad kupieniem czegos do stosowania punktowo. Waham sie miedzy alantavitem a tointexem, ale tointex ma ciekla parafine w skladzie, ktora jak wiadomo zapycha pory:( Dziewczyny co polecacie do stosowania punktowego na syfki??

Gość MAP PYTANKO OO.
Hm... osatnio wypiłam sobie ze dwie lampki Winka białego Vermouth cin cin.I na mojej twrzy mimo iż od miesiąca była gładziutka dostałąm pare krostek.Czy to aby od takiej małej ilości winka? Jak myślicie?

\"to ja ta zła\" ---------->Dziękuję za informację)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Pozdrawiam))))

Gość wiecznie spuchnięta
Nie miałam pojecia ,ze to jest nałóg?! Codziennie wieczorem staje przed lustrem i szukam sobie czegoś co mogłabym potraktowac moimi paznokciami:/ wygląda to strasznie a jednka nadal nie umiem sie powstrzymac.Dopiero teraz sobie uświadomiłam co robie :(

Gość lepiej pozno niz wcale

Gość to jest nic innego jak
brak akceptacji samej siebie, swojego ciala i wygladu. Wyciskacie sie zarowno jak uslyszycie nieprzyjemny komentarz (wtedy myslicie, ze to wam pomoze lepiej wygladac), jak rowniez po uslyszeniu komplementu (wtedy z kolei myslicie, ze nie zaslugujecie na adoracje i musicie sie oszpecic). To jest rowniez pewna forma samookaleczania sie. Sprawia wam to z jednej strony przyjemnosc, z drugiej strony powoduje zlosc i wyrzuty sumienia. Tutaj tylko psycholog moze pomoc.

\"to nie jest nic innego jak\"--------->Gdybyś Słonko czytał nasz post to nie powtarzalbyś tego o czym dziewczyny tutaj dobrze wiedzą)) To stwierdzenie to najpowszechniejszy banał na tym forum. Ale i tak wszystkiego najlepszego z okazji Bożego Narodzenia)))))

Przepraszam , nasze posty)))))) Dłuugi zapracowany dzień zrobił swoje))) Buziaki

Dziewczyny, ten tormentiol jest naprawde super!!!!! Wczoraj posmarowalam nim trzy strupki i dzisiaj sie wyraznie \"podsuszyly\", co oznacza, ze jutro odpadna bez wiekszej szkody... Poza tym on ma taka konsystencje i kolor jak korektor! Normalnie smarujesz i oczom nie wierzysz, bo ladnie kryje. Mozna wyjsc w nim do ludzi. Jak mi cos wyskoczy to normalnie bede go nakladac na makijaz, jako korektor. Jest super. Nawet nie pobrudzilam sobie w nocy poduszek. I jak dla mnie ma bardzo fajny zapach, taki karmelowy ;)

Gość a nie mowilam ze jes super
ale i tak widac ze masz masc na buzi

dziewczyny, a macie jakis patent na strupki na twarzy, takie nierowne i juz gotujace sie do odpadniecia? Wlasnie mam takie dwa z boku twarzy, bardzo widoczne. Korektor, podklad i puder tego nie zakrywaja. To po prostu sie odznacza od reszty skory... I widac juz krawedzie, jakby mial sie zerwac. Oczywiscie nie chce tego zrywac przedwczesnie, bo wiem co bedzie. Sorry ze tak obrazowo :)

Gość kamcia87
a ja sobie dzis kupilam Capivit A+E i bede lykala jest ich 30 tabletek zaplacilam 6 zł akorat starczy na miesiac,slyszalam ze pomaga na cere:)zobaczymy jakie beda rezultaty napisze wam jak cos zaobserwuje :)

Gość a nie mowilam ze jest super
lepiej poczekaj a zsam odpadnie,jak go posmarujesz tormentiolem do do wieczora go nie bedzie ps.masz duze blizny po tych strupach? co robisz zeby one zniknely?

ja mam pelno tych plamek i blizenek i juz nie wiem czym je zakrywac,jaki fluid kupic? poleccie cos! poza tym mi sie robia takie czerwone gule,w ktorych nic nie ma tzn ropy.ona bola i sa duze,siedza do kilku tyg. i po nich mam slad! poza tym moja buzia jest wiecznie jaknby podrazniona,nie wiem juz czym ja myc.nie mam tradziku na plecach i dekolcie a na buzi mam wiec to chyba od zlej pielegnacji czy co...:( jak wezme policzek pod swiatlo to widze na nim male grudki ,ktorych jednal palcem nie wyczuwam,jak je wyplenic? co ja wysuszy? czy ten zachwalany acne sulf jest dobry? czy aknofan? jest tyle tych srodkow -juz nic nie wiem.jak ja bede na sylwka wygladala? jak sa sie w szkole pokaze po nowym roku? az mi sie zle robi ,jak pomysle ze mam isc na uczelnie:( pomozcie mi..nie moge sie powstrzymac zeby tej guli nie rozdlubac.tormentiol mi chyba ylko pomoze,on jest ponoc na zmiany ropne? pozdr.

tak na marginesie to biore od ponad roku pigulki anty a mianowicie harmonet i niby wszystko jest ok ,ale skoro te zmiany robia mi sie na policzkach to musze miec tradzik hormonalny! najlepsze jest to,ze jak czyms ta gule posmaruje to ona sie nie zmniejsza tylko rosnie!!! tez tak macie dziewczyny? ja juz doslownie nie moge z tym shitem!! to jakis obled.:(:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować