Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Miałam je robione parę razy, zazwyczaj lekarz mówi, kiedy je wykonać. Ich poziom powinien być oczywiście inny w poszczególnych dniach cyklu i często na wyniku są podane normy dla dni. Nie pamiętam dokładnie, kiedy ja robiłam, ale chyba między 20 a 25 dniem. Ale mogę się mylić.

Gość Y.K
nie pozostaje mi nic innego jak isc do lekarza ale ja sie tak strasznie boje,jestem chyba nienormalna... najgorzej boje sie okulisty,bo 6 lat nie bylam i to chore oko mam slabe -2 albo -2,5 a drugie mam idealne. Jeszcze raz dziekuje Ci za pomoc,odmulilam sie troche:)

Wiele z naszych lęków ma grubość papierowej serwetki i jeden odważny krok przeprowadziłby nas przez nie bez uszczerbku. Julia Fletcher Carney

lidiuszka racja, znam to.. i czesto o tym mylse wiecie co, bylam dzis na torgu i 2 kobiety rozmawialy o seroxacie.... ze przytyły od niego.... czy to zalezy od organizmu??

Y.K nie boj sie okluisty idz sprawdz i sie nie gneb ja od dziecka mam wade wzroku i nosilam okulary po kieszeniach...zawsze to bylo ok,-1 do -1,5 przez cale lata a pare lat temu zaczelam goprzej widzxiec i tez sie wkrecilam na jakiegos guza bo do tego NNN rozgoscila sie u mnie na dobre...okazalo sie ,ze potrzebuje juz -2 martwilam sie tym a po pol roku znow gorzej widzialam i zrobilo sie -2,5! i astygmatyzm ,balam sie ze slepne ale chodzilam czesto nma wizyty do okulisty i bylam spokojna bo nic sie nie dzialo!i teraz juz kilka lat cmam niezmiennie te same -2 ale sa dni gdy giorzej widze ale juz sie nie martwie bo z poczami tak bywa..... moja corka ma na jedno oko niewiele a na drugie wiecej i tera sie z nia zapisalam do okulisty bo gorzej widzi i wiesz , nie mysle o rzadnych guzach czy czyms strasznym ,po porostu pogorszylo sie ,tak bywa a bywa ze wada sie cofa.Nie lam sie ! Marijke do Ciebie prosba ,bo moja corka powinna a nie nosi okularow (w kieszeni jedynie) nie chce jej zmuszac wiec chcialabym jej zrobic szkla kontaktowe za tydzien idziemy do okulisty ale jestem zielona w tym temacie ,czy mozesz cos w zwiazku z nimi napisac ,jakies wskazowki ,czy ona majac 12 lat moze je nosic ,jakie dobre i wygodne ,jak sie je uzywa...jak bedizesz miala chwilke ,moze byc na priv ,napisz slonko jak mozesz....

Cześć kochane nerwuski!:):):):):)Też nosze okulary od lat mam wade wzroku astygmatyzm oraz szkła -1, -1,5.Czasami tez mam takie uczucie, że widze gorzej ale chodze regularnie do okulisty który twierdzi, ze nic sie nie dzieje.Początkowo tez wkrecałam sobie różne choroby, teraz staram sie o tym nie myśleć.Ja osobiście zawału serca sie nie boje, przerazają mnie guzy mozgu, krwiaki mozgu,kiedyś myslałam ze mam wylew totalna moja głupota.

Cześć Dana, z wylewem to przyznam, że mnie rozbawiłaś, bo to już trzeba mieć fantazję, żeby sobie coś takiego wkręcić ;)

Wiesz Marijke teraz to ja sie z tego też smieje , ale wtedy nie było mi do śmiechu.Miałam wtedy ciezki okres w zyciu , Kilka osób zmarło w moim otoczeniu w bardzo nidługim czasie i to mnie jeszcze dobiło.

Dana, rozumiem i mam nadzieję, że Cię nie uraziłam, po prostu jest dla mnie zdumiewające, jakie choroby jesteśmy w stanie sobie wmówić...

Gość Y.K
Marijke ja rowniez chcialabym wiedziec cos na temat soczewek,bo na pewno lekarz przepisze mi okulary ale ja juz ich nie chce nosic,robilam to 9 lta i mam dosc ,zreszta slabo widze tylko 1 okiem ,wiec to troche chore zebym nosila szklo na 1 oko a na drugie zerowke ,dlatego jesli mozesz to tez bym chciala ,jesli nie chcesz na forum to moj mail yasmine20@o2.pl,z gory dziekuje a tereaz zmykam na ostatki odmulic sie .

Gość ELZA123
Witam serdecznie Ja także choruję na nerwicę, leczę się u najlepszych w moim mieście specjalistów od ponad 6 miesięcy i czuję że leki mi niewiele pomagają, przede wszystkim mam problemy ze snem i oczywiście jak to przy nerwicy byle co mnie denerwuje. Mam pytanie jak sobie rodzicie z zaburzeniami snu, może ktoś z Was zna dobry lek bądź metody relaksacyjne.

Y.K dawaj adres meilowy to Ci wysle co mi napisala marijke ,co bedzie sie powtarzac! Marijke dzieki serdeczne ,odpisalam Ci!

Y.K., dostałaś maila od Renki czy wysłać? Moja koleżanka tak nosiła soczewkę, tylko w jednym oku. Witaj Elza :) Niestety nie jestem w stanie Ci pomóc, mnie na zaburzenia snu wystarczała melisa i nie znam się na zadnych innych środkach :( Inne dziewczyny na pewno coś Ci podpowiedzą.

Gość Gosik67
Witam wszystkie nerwusiątka. Ja dzis czuje sie rewelacyjnie, może dlatego że mam wolne i jestem na pełnym luziku :) Jak to fajnie obsesyjnie o niczym nie myśleć z przerażeniem i czuć ze w końcu nic nie boli. Nawet szyja i prawa strona mi dziś odpuściła hihihi - niemożliwe. Muszę się przyznac , że mi się popieprzyło i napisałam Wam że mam 38 lat a to przecież nieprawda - mam niestety :( 39 . Teraz ide robic rodzince kolacyjkę i życzę milłego weekendu. Buziaczki 👄 Pa

Witam wszystkie nerwusiątka. Ja dzis czuje sie rewelacyjnie, może dlatego że mam wolne i jestem na pełnym luziku :) Jak to fajnie obsesyjnie o niczym nie myśleć z przerażeniem i czuć ze w końcu nic nie boli. Nawet szyja i prawa strona mi dziś odpuściła hihihi - niemożliwe. Muszę się przyznac , że mi się popieprzyło i napisałam Wam że mam 38 lat a to przecież nieprawda - mam niestety :( 39 . Teraz ide robic rodzince kolacyjkę i życzę milłego weekendu. Buziaczki 👄 Pa Ps. pomyliłam się przy nicku ;)

Gość das_ratsel
:)

Gość Elza123
Czy ktoś ma problemy ze snem

Gość Elza123
Czy ktoś ma problemy ze snem?

Elza123 ja miałam problem z zasypianiem na początku teraz nawet nawet sypiam brałam coś ziolowego bo jestem anty na tabletki

Podała w poście wyżej, ale już jej pzresłałam to, co Tobie napisałam :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować