Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rosa

Moja nerwica...

Polecane posty

Wpadłam na chwilkę ale zaraz spadam bo mnie mąż zabije, że przesiaduje po nocach przy kompie :) Ale naryczałam się przy filmie na dwójce \"Domek z kart\", jeszcze jestem zasmarkana :)) Przeysyłam 👄 i zyczę dobrej i spokojnej nocki

hmmm chyba sobie poszłaś :( Szkoda. To ja też idę :( jutro rano na mnie mecz naszych siatkarzy czeka :) [cześć}

Gosiak ,jeszcze jestem chwile i ponownie zajrzalam.Mam na imie Jolka,a pipek bardzo milo mi sie kojarzy ,wiec taki sobie dalam nick.

no i dziewuszki poszly spac.....dobranoc!moj maz tez spi bo umeczony po calym tygodniu...ale mam z niego pozytek! aniolku ,juz lepiej? Efcia sie chyba gdzies wypuscila z mezem...

Gość .SYCYLIJCZYK.
MAMO JULKI :'(

Cześc ja dzisiaj bardzo póżno , bo od rana sprzątanie , gotowanie a potem byłam na imieninach u siostry -początkowo N siedziała mi na plecach , ala później się wyluzowałam i było fajnie . Ale od rana się załatwiłam , bo kupiłam sobie tabletki na cholesterol CRP sie nazywają -wzięłam i okazało się ,że mam na nie uczulenie zaczęłam puchnąć i dostałam straszną wysypkę na twarzy i szyi - mówię Wam coś okropnego . Teraz już jest dobrze , dostałam zastrzyk ,wapno i Zyrtec. Kinio z tego co piszesz wynika ,,,ze masz depresję , idż do psychiatry przepisze Ci leki -depresję łatwo wyleczyć samymi lekami! Powodzenia! Lolala a Ty czasem też nie masz depresji? Ja właśnie przy depresji nic nie mogłam jeść! Marijke u nas listonosze nie strajkują , prześlij książkę za zaliczeniem pocztowym żebyś nie musiała płacić. Lidiuszka bardzo mądre są te twoje cytaty! Ja nawet jek coś wyczytam to natychmiast zapominam! ELZA ja nie mam problemów ze snem ale podobno najlepsze jes rozlużnianie mięśni -poszukaj w Google ,bo ja nie umiem wkleić linku. Gosiak ciesze się ,że się dobrze czujesz ! Cześć Renka ! Ja właściwie też jestem netoperek , bo siedze po nocach - jak dzieciaki już śpią to się luzuję i chcę mieć jak najdłużej ten luz więc nie chodze szybko spać.

Gocha, ale w W-wie chyba wszystkie poczty strajkują i tylko wydają emerytury :( W poniedziałek jeszcze spróbuję. Dobrej nocy wszystkim!

Dzięki Marijke ale nie spiesz się , wyślesz mi jak przestaną strajkować - coś czuję ,że dożyję hehehe!

Aniołku mój psychlog mówił mi ze na tą naszą francę trzeba się po prostu zezłościć i wtedy szybko przejdą wszystkie objawy . wiem ,że to nie takie proste ja zaczęłam dopiero teraz się złościć po kilku spotkaniach u psychologa , przedtem tylko się bałam! Dobrze , że już niedługo zaczynasz terapię!

ja tez sie ciesze :) i pojde na te masaze, pywatnie oczywiscie.. :o kiedys jak chodzilam to poprawily mi samopoczucie i nie dusilo i w ogole fajnie bylo

Gosia na obnizenie cholesterolu dobry jest ziolowy cynarex ,sprobuj ,ja tez lubie po nocach siedziec,luz blus,cisza -najlepiej sie czuje i nie chce mi sie spac ale jak sie polaze to usypiam od razu wiec nie mam bezsennosci ,tylko nie chce sie klasc aniolku to dobrze ,ze lepiej -wiesz ,ze zawsze mija....

rrenka no właśnie... zawsze.. bylam caly wieczor taka zestresowana zeby tylk mnie dopadla no ale dopadla a teraz czuje juz luz blussss :) takie odpocznienie troche, juz sie nie boje nie waidomo czego..dziwne sa te nerwy nie?

to prawda z ta poczta w Wawie mam 2 paczki do wyslania i od czwartku sie nie da(moi klienci na szczescie sa wyrozumiali) a w piatek odebralam swoje przesylki od listonosza na poczcie \"od zaplecza\" bo tak wydaja korespondencje

ja mam zawsze taki brzuch scisniety, wiec sobie go tak klepie, pomaga mi to, jak mialam spiety po aerobiku to instruktroka tak kazala robic.

hahaha ale sie usmialam aniolku nie pracuje na poczcie wogole nie pracuje tylko mam doczynienia czesto z poczta bo paczki wysylam -sprzedaje na allegro

aaaaaaa :) a ja mam kaplelki z wody zywiec do wyslania i nie wiem czy slac skoro nie piczta strajkuje

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować